×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролози: Инаугурацията отприщва цунами в САЩ, Байдън е пътник


Астролози: Инаугурацията отприщва цунами в САЩ, Байдън е пътник
Бъдещият президент Джо Байдън редовно бърка имената на близките си, а в събота изпадна в състояние, при което изглеждаше извън времето и пространството
19 Януари 2021, Вторник, 21:01 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Последен опит да измолят Тръмп за военно положение

Президентът на Руската астрологична школа Александър Зараев предрича „истинско цунами“ от конфликти след инаугурацията на новата президентска двойка в САЩ. „Тя ще отприщи определени процеси на дестабилизация, не просто в Америка, а във всички страни“, очаква той. Зараев оповести предвижданията си днес в рамките на редовните прогнози, които прави през две седмици в своята интернет страница. В тях той рядко обръща внимание на политиката, но този път почти половината от времето е отделил на събитията в САЩ. „Космическа буря“ нарича очакваните драматични промени, които ще се развихрят към края на месеца. Според Зараев, времето между 27-ми януари и 8 февруари е една от най-неприятните зони в цялата година. „Бих бил много удивен, ако в този период не започне гражданска война“, заявява той.

Зараев и в миналото е правил политически прогнози. По-голямата част от тях – успешни. Преди пет години той предрече излизането на Великобритания от ЕС, а след това и избора на Тръмп за президент. Миналата година отново предвиди нов мандат за Доналд Тръмп. След провала му на изборите обясни, че в действителност президентът ги е спечелил, но победата му е била открадната.

Данните за фалшификации на изборите даваха основание на много анализатори да очакват, че Тръмп би могъл да се възползва от правомощията си да въведе военно положение и да назначи военни трибунали срещу върхушката на Демократическата партия. Макар и в последните часове като държавен глава, тази вероятност все още тревожи левите прогресистки американски медии. „Вашингтон пост“ публикува снимка на един от приближените до действащия президент бизнесмени – Майк Линдъл, секунди преди да влезе в Белия дом на среща с Тръмп.

Линдъл е главен изпълнителен директор на компанията „Май пилоу“, която, както се разбира от името, произвежда възглавници.  Той бе един от основните донори на Републиканската партия и за него вратите в Белия дом са винаги отворени.

Това, което особено стресира вестника, бе небрежно разгърнатия документ в ръцете на Линдъл, част от който репортер на „Вашингтон пост“ е успял да заснеме с далекобоен обектив. Макар от текста да се четат само определени думи и изрази, навързани в логична последователност, те подсказват, че там иде реч именно за евентуално военно положение.

„… бъдете готови веднага да спасите…“

„… Конституцията…“

„... назначава се като изпълняващ длъжността… националната сигурност…“

„… с получаване на доказателства…“

„… на изборите и цялата информация за…“

„… използвайки хора, които познава, които са вече проверени…“

„… във Форд Мийд…“ (там е седалището на Атенцията за национална сигурност – б.а.)

„... опит и е в крак с изборните въпроси.“

„... Закон за въстанието сега в резултат на нападението над…“

„... военно положение, ако е необходимо, при първия намек за който и да е…“

„… чужда намеса в изборите… Задействане.“

„Ясно кажете, че това са Китай / Индия…“

„… Преместете Каш Пател в ръководството на ЦРУ.“ (Каш Пател е началник на кабинета на министъра на отбраната – б.а.)

„Вижда се само половината от страницата, но дори и това говори много“, пише „Вашингтон пост“ и е категоричен, че в документа определено се съдържа сценарий за обявяване на военно положение и бърза разстановка на доверени лица по всички важни постове в държавата. Според газетата обаче сценарият е писан от самия Линдъл, който е направил последен опит да убеди Тръмп да го приложи. „Вашингтон пост“ въздъхва с облекчение, че военно положение може би няма да има, тъй като президентският довереник е останал в Белия дом само 15 минути. Изглежда Тръмп е отказал да обсъжда подобни мерки и е отпратил бизнесмена.

Въпреки ироничното отношение на вестника към Линдъл, той е възприеман твърде сериозно от привържениците на Тръмп. Много от консервативните влогъри разказват, че шефът на „Май пилоу“ и друг път – при различни негови прояви или изказвания – е бил иронизиран от левичарските медии. Така се е случило, когато той е бил първият, който съобщил, че на границата с Мексико ще се издигне стена срещу нелегалните имигранти. Впоследствие обаче казаното от него винаги се е осъществявало. Влогърите искрено се надяват Линдъл и сега да е пророк, но по всичко личи, че Тръмп наистина се е уплашил да стане първия президент в американската история, който назначава военни трибунали.

От друга страна не по-малко безпокойство предизвиква състоянието на бъдещия президент Джо Байдън. Миналата събота, по време на събитие, на което представи част от своя екип, Байдън за няколко секунди видимо изпадна в състояние на амнезия. След като слезе и отиде до масичка, където си бе оставил документите, той промени изражението си. Започна да се оглежда тревожно, няколко секунди изглежда се чудеше къде се намира и защо е там. След това паметта му вероятно се е завърнала, защото камерите го уловиха да се подсмихва щастливо, че в крайна сметка се е сетил. Според Гражданското сдружение „Алцхаймер България“ временните загуби на ориентация, каквито Байдън проявява напоследък все по-често, са най-срещания симптом за болестта Алцхаймер.

Това се потвърждава и от хороскопа на Джо Байдън, който българската астроложка Антоанета Салфидж му направи на 3 януари по време на урок със свои курсисти.

Прогнозата на Салфидж за „пуш бутон“, който ще завърти всичко в света е в унисон с предвиждания още от 2018 година на най-добрия мунданен (политически) астролог в света – украинеца Константин Дараган, който също очаква събитие, след което целия англосаксонски глобалистичен проект да рухне отведнъж. Според Дараган това трябва да стане до края на 2021 година, но най- вероятните периоди са именно края на януари или между септември и ноември.


В категории: Политика


22
Коментара по темата
22.
Хайде свърши се
20.01.2021 16:49:11
0
3
Божка, моите съболезнования. Време беше и се случи. Със сигурност следващите поколения ще го изучават по право и икономика в университетите, но като лош пример
21.
оченик със ''Zara''
20.01.2021 14:44:23
0
2
Тоз Зараев да не от селото на Валери Симеонов ЗАРАЕВО
20.
Горски дух
20.01.2021 10:24:21
7
3
Божо, я вземи пусни една статия с астрологична прогноза за Русия. Може и от руски астролози. Да видим какво е положението с баталясалата им суровинна икономика тип - Горна Волта с ядрени ракети и сняг. Да разберем благоприятно ли са разположени звездите за китайско завземане на Сибир и дали вече джуджето Путин се изпуска в гащите, и докога ще се изпуска. Казват ли звездите, каква ще е инфлацията в Русия и през 2021 г., руската рубла ще става ли поне за тоалетна хартия или и за това няма да става? Божка, не забравяй да попиташ съветските астролози, как така англосаксонския глобалистичен проект ИЗВЕДНЪЖ ще се разпадне (дето е граден с десетилетия и даже столетия) а руският милиционер-социалистически, крадлив проект ще оцелее и ще цъфти? Божка, тая идиотска пропаганда, дето я правиш, я знаем и сме я гледали и слушали. По-старите поколения, дори чакаха САЩ всеки момент да се разпаднат, ама докато чакаха - разпадна се СССР, скапания, мизерен и просташки социализъм и т.н. По всичко личи, че и сега така ще стане - докато оплаквате САЩ и чакате да се "разпаднат", изневиделица, току-виж, се разпадне и без това скапаната Руска Федерация, а Путин направо ще го закарат в екирисажа.
19.
Бараката от Бараково
20.01.2021 10:09:48
4
4
Божка,стига си се излагал и слизал на нивото на либералните медии.Вместо да разтягаш локуми за хороскопи и да преписваш конспиративни теории от тези дето се присмиват на Qanon без да се виждат,че са на тяхното ниво,вземи споделяй неудобните за либералните медии новини.Например,че в понеделник избирателите на Байдън вилняха в Ню Йорк и раниха 11 полицаи,но никой не ги обяви за терористи.Или пък,че близката до Сорос ADL се е заела да натиска в случая Епъл да продължат с цензурата и да изключат комуникационни приложения набедени за десни в случая става въпрос за Телеграм или пък,че са завели дело срещу Габ обвинявайки ги в антисемитизъм позовавайки на споделена от Андрю Торба извадка от Библията?!Явно вече съвсем ясно си заявяват,че за тях последователите на Христос са антисемити.Или пък че са отнели разрешителното за оръжие на Лаура Лумър.Същата тази неудобна Лаура,която още 2018 предупреждаваше за задаващата се политическа цензура в САЩ сега предупреждава,че по същия начин ще отнемат и разрешителните на консервативната част на обществото и т.н. доста по-интересни новини и събития.
18.
Много ниско ниво
20.01.2021 09:57:49
2
7
Най-важното е че взема за основна теза на статията си какво са казали някакви астролози. Надали има сериозен журналист, който ли ползвал такъв източник за написване на статия
17.
Само един въпрос
20.01.2021 09:32:57
4
8
Божко, взимаш ли нещо?
Ако взимаш, спирай го.
Ако не взимаш, започвай да взимаш.
16.
хер Флик
20.01.2021 09:01:22
3
5
Кратък списък на "творенията" и твърденията на Божков - и подобните му - до момента:
- стана ясно, че машините са прецакани от Чавес/Мадуро (нищо подобно);
- после военните превзеха сървър в Германия, убиха хора на ЦРУ и вече стана ясно как бай Доньо е бил прецакан (пак нищо);
- след това се размахваха подписани клетвени декларации - уау!, че е имало колосални измами и вече АХА да стане работата (и пак тесла);
- сформира се "блестящ правен екип" (с лудата Синди Пауъл и изплискания Джулиани), който щеше да разбие на пух и прах в съда измамите, САМО че съдът им се изсмя 68 пъти - на различни нива и в различни щати + Върховния съд, в който бай Доньо назначи трима съдии (т.е. пак нищо);
- при утвърждаването на резултатите в отделните щати Тръмп звъня (като палячо) да обяснява на разни чиновници (предимно републиканци), че грешно са броили и ПАК - АХА да пребори Байдън - казаха му да го духа;
- след това Майк Пенс (верен съюзник 4 години) щеше да суспендира избора в Конгреса и всичко е точно - обаче Пенс показа, че законът му е по - скъп от егоистичния, долен комплексар и патологичен лъжец Тръмп;

Главният (вече бивш) прокурор Уилям Бар обясни на всеослушание, че НЯМА измами, които да обърнат резултата.
Мич Маконъл - шефа на републиканците в Камарата каза, че изборите са честни.
Какво повече искате, Божковци?
Qanon, рептили, педофилски мрежи, чипиране, канибализъм, кемтрейлс…
Жалка работа!
Повече няма да се хабя за Божковците.
Който може да чете и МИСЛИ, е наясно...
15.
Рач
20.01.2021 08:45:07
5
7
Ооо,ох. Ако не беше тъжно,щеше да е смешно. Махнете го тоя пасквилмайстер. Ще изпукаме от смях....
14.
Божков е най-добрият журналист
20.01.2021 06:02:15
19
9
във Флагман, а тролчето е един и същ мърляч под повечето коментари
13.
Xaxaxaxaxa
20.01.2021 02:37:39
6
16
Божка, потърси помощ. Как може да си толкова обсебен от американската политика!? Това твоето не е нормално вече!
12.
Киро
19.01.2021 23:14:07
1
10
А Путин знае ли?
11.
Д-р ВЪХ
19.01.2021 23:13:34
15
25
Хаха, Бай Дън е пътник, пък анализатора Божков е пророк :) Жива да не бях! Странджански нерез прави анализ на световното положение, ахахахахаха!
10.
Бай Петко
19.01.2021 23:09:02
2
10
Поживем, увидим.
Кукла на конци.
9.
Ха Ха
19.01.2021 22:41:05
33
24
Ей, прости и неграмотни русофобчета! Да се прибирате в дупките си откъдето сте изпълзяли! Байдън е супер надекватен и ще го приберат в лудницата скоро! Клавиатурни терористчета!
8.
ножков
19.01.2021 22:22:21
10
19
Аз харесвам Русия, но не мога да си представя, че плащат на световно непознатия Божков и то точно, за да защитават неуспешния бивш президент на САЩ.
7.
Дернев
19.01.2021 22:20:07
14
24
Смяната на президентите сега, когато светът се разпада и е пред война е най-голямата грешка която американците са правили. И тя ще засегна всички. Особено Европа, ако не създаде двоя сиситема за сигутност по най-бързият начин.
6.
Брцк
19.01.2021 21:56:42
11
11
Хора защо истината никога не е приета . Защото истината изгаря ленноста изгаря язвите на нашето ЕГО . Байдън е лошият той ития до него са гаднярите . Доброто винаги побеждава
5.
Gordon Shumway
19.01.2021 21:55:02
14
31
Това е последната журналистическа повърня на селския говорител на Кремъл за Бургас и Исикията - Божо Бошкофф. После ще има няколко години скимтене и дотам ще му бъде аналлизаторството.
4.
Брцк
19.01.2021 21:54:40
10
14
Хора защо истината никога не е приета . Защото истината изгаря ленноста изгаря язвите на нашето ЕГО . Байдън е лошият той ития до него са гаднярите . Доброто винаги побеждава
3.
Тотал щета
19.01.2021 21:37:48
24
37
На тоя който и да му плаща, трябва да спре веднага. Статиите му са неадекватни и ефектът е обратен
2.
Изтрещяхте вече
19.01.2021 21:35:28
28
40
Байдън, който е законно избран за президент и още не е встъпил в длъжност бил пътник... ?! автор: някой си Божков ахахахахааха :-))))
1.
хер Флик
19.01.2021 21:20:52
26
39
Божков, л.д умора няма!
И нека тупка твоя розов мозък!
Що опря до Руската астрологична школа...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори