×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марешки и Радев си спретнаха скандал в президентството, прекратиха набързо консултациите за вота


Марешки и Радев си спретнаха скандал в президентството, прекратиха набързо консултациите за вота
Позицията на Марешки за датата на вота претърпя пълен обрат, което предизвика язвителен коментар от президента
12 Януари 2021, Вторник, 15:02 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Лидерът на "Воля" нападна държавния глава, който му отвърна с подигравки

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки и президентът Румен Радев си спретнаха скандал на „Дондуков“ 2. Днес държавният глава провежда консултации за изборите с парламентарно представените партии.

Марешки обаче отправи нападки към президента, който пък не му остана длъжен. Консултацията между „Воля“ и Радев приключи преждевременно. 

Държавният глава започна дружелюбно. Веселин Марешки обаче изглежда бе решил да привлече вниманието към себе си със скандал и нападна остро Румен Радев. 

"Въпросите, които поставяте, са важни и тази стъпка за консултации е добра, но за съжаление - много закъсняла. Затова и встъплението може би няма много да Ви хареса, но съм длъжен да го кажа...", започна директно лидерът на "Воля". 

Според него "упражнението" с консултациите трябвало да се направи през лятото, а сега то било "абсолютно безсмислено, безцелно, като израз на уплаха, израз може би и на некомпетентност, на страх да се поеме отговорност за избиране на датата на изборите". 

Веселин Марешки обясни, че е разочарован, че президентът не се отзовал на многобройните покани на "Воля" за обсъждане на различни проблеми. 

"Много хора ще запомнят Вашия мандат с две неща. Едното е, че доведохте и бетонирахте ГЕРБ на власт, защото всички помнят, че Вашето правителство дойде с идеята да разсекрети всичко, да покаже всички недъзи и един път завинаги да прекрати това нещо. Но - напротив! Изборите, организирани по Ваше време, на Вашия кабинет... ГЕРБ всъщност бяха бетонирани на власт. И, второто нещо: че миналата година, по време на разгара на изборите, с този призив "мутри, вън" de facto изкарахте мутрите на площада и така притъпихте устрема на стотици хиляди, може би, правилно протестиращи българи, които се надяваха на промяната", добави водачът на "Воля", който е и зам.-председател на Народното събрание. 

Веселин Марешки днес се обяви за вот на първата възможна дата - 28 март, което е точно обратното на казаното от него няколко седмици по-рано, когато той поиска максимално възможно отлагане - за края на май. Това предизвика подигравателно подмятане от страна на президента. Марешки определи и някои от предложенията за промени в Изборния кодекс като екзотични. 

"Г-н Марешки, оценявам високо Вашата откровеност", отвърна Румен Радев. "Да ви кажа, че некомпетентно и безсмислено е да се подпишеш под предложение за конституция, която не си чел. Вие го направихте. Екзотично е да подкрепяте здравни мерки, които не сте ги виждал, не сте ги чел, защото още никъде ги няма. Но Вие го правите, Вие декларирате, че сте готов да подкрепите нещо, което не съществува към момента", добави президентът. 

Той отхвърли обвинението, че консултациите са закъснели. "Закъсняхте вие - законодателите...", не спря контраатаката президентът. 

Румен Радев обвини депутатите, че не упражняват достатъчен парламентарен контрол, включително и върху Централната избирателна комисия. 

"Иначе, тука можем да си разменяме реплики и Ви предлагам, аз Ви изслушах с достатъчно самообладание, - повече коментари по отношение на президентската институция тука да не слушам. Защото приемам всичко, когато е истина. Когато е инсинуация и да започне по такъв начин предизборната кампания, аз не го приемам", заяви още президентът. 

Според него "Воля" имали разумни предложения. 

"Дайте да се концентрираме върху тях, защото аз мога да Ви отвръщам до утре сутринта на репликите, както си искам...", каза президентът, след което Марешки реагира: "Много ще Ви е трудно". 

Лидерът на "Воля" заяви: "Съжалявам наистина, че така приехте моето откровение и в този тон би трябвало аз да попитам: Вие с'я какво получихте, че да се отмятате от датата, която така..."

Румен Радев веднага отсече: "Г-н Марешки, прочетете Конституцията! Датата за изборите се определя с указ на президента. Вие видяхте ли досега мой указ? Безсмислен спор е. Ако имате нещо по същество, готов съм да го изслушам, да го настоявам и аз в рамките на моите правомощия. Така че дайте, моля Ви, по същество."

Радев и Марешки си отправиха още взаимни нападки. 

Лидерът на "Воля" потърси сметка от президента и вицепрезидента Илияна Йотова защо по време на консултациите не са попитали лидера на "Републиканци за България" Цветан Цветанов, който е бивш зам.-председател на ГЕРБ, за какви изборни машинации говори. 

"Аз не бих го оставил да излезе оттука, докато не разбера какви са машинациите, за да престанат тези неща", заяви Веселин Марешки. 

Румен Радев веднага отвърна язвително: "Не всички имаме Вашата физическа сила, доказана в други обстоятелства и на други места". 

"Ми то и умствената ми е доказана в живота и, така, желанието ми да помагам на хората да оцеляват...", отсече лидерът на "Воля". 

Президентът повиши тона и попита Марешки има ли да каже нещо по същество. 

"За съжаление, ще трябва да го кажа при така стеклите се обстоятелства, като ще тропаме по масата и така..., че за съжаление Вие сте поредният случайно попаднал на "Дондуков", който обезличи тази институция. Съвсем други неща щях да Ви говоря, но Вие това заслужавате. Такъв сте си, не казахте нищо срещу картела. Не казахте нищо срещу тези, които ограбват българите. Нищо не направихте, за да може държавата да върви по-добре. Един безсмислен, пропаднал мандат. Надяваме се следващият президент да осмисли тази институция", отвърна зам.-председателят на Народното събрание. 

"Съжалявам, че не бяхте независим кандидат на предните избори, без подкрепата на "столетницата", да видите на кое място щяхте да бъдете", добави Марешки. 

"Хората казват кой на кое място е", отвърна Румен Радев. "А Вие с тази политика твърдо сте се устремили извън парламента. Успех Ви желая", заключи президентът. 

"Благодаря Ви и аз", отвърна лидерът на "Воля", с което срещата приключи. Тя продължи едва двайсетина минути - много по-малко от предните консултации на Румен Радев с политическите сили. 

 


В категории: Политика


59
Коментара по темата
59.
????
14.01.2021 05:03:10
4
3
МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ ,ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП КАПУТ
58.
Не Радев,
13.01.2021 21:16:08
1
4
а марешки спретна скандал! Моля г-н Лисицов, бъдете по-точен!
57.
*********
13.01.2021 12:53:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
56.
реалиста
13.01.2021 10:30:41
5
5
Марешки си остана и не може да излезе от образа,който сам си изгради на голямо и много тъпо магаре.Считам, че в затвора ще го превъзпитат.
55.
*********
13.01.2021 06:58:38
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
*********
13.01.2021 06:53:38
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
Дядо Гочо до валерката
13.01.2021 01:26:13
3
3
Аз си свърших работата, мойто момче!! Помогнах ти да "блеснеш" с пълна сила! Особенно в коментар #50, където разгърна целият си потенциал!!! И не се притеснявай, че "не шибаш пендели", това е съвсем нормално когато си НЕЖНАТА половинка във една връзка. И един съвет от дядо Гочо- стой винаги прав на семейните снимки с мъжа ти, по-безболезнено е и ти пази достойнството донякъде!!! Сполай ти....
52.
Емигрант
13.01.2021 00:53:58
2
4
Тролче, тролиш ли мама ти тролска?
Всичките наредби за Радев са написани от един и същи човек!
51.
Га га га
13.01.2021 00:39:00
1
1
Тоя па давал жокер?Дземи си джокера и .......................и лека Ви.
50.
*********
13.01.2021 00:35:20
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
До 47
13.01.2021 00:29:48
1
3
Дадох ти жокер да спреш да се излагаш, ама какво ти разбира прасе от кладенчова вода!! Тъй че заливай си ги ТОЙТИ с каквото искаш и успех!!
48.
Клиент от Бургас
13.01.2021 00:26:33
2
4
ИСТИНАТА Е ЕДНА, ЕДНИТЕ БЪРЗАТ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА УМРЕЛИ ОТ СТРАХ И НАКРАЯ НА МАРТ ЩЕ ОТИДАТ 30 ПРОЦЕНТА ДА ГЛАСУВАТ (ВСИЧКИ КОИТО СА НА ХРАНИЛКА) ПЛЮС ТОВА ПРОТЕСТИТЕ СА ПРЪСНАТИ, ДРУГИТЕ ЧАКАТ ВРЕМЕТО ДА СЕ СТОПЛИ И ДА ИЗКРАТ ПАК ХОРАТА НА УЛИЦАТА ОЗВЕРЕЛИ ОТ ГЛАД ЗАРАДИ ЛОКДАУНА И ТОГАВА В КРАЯ НА АПРИЛ ИЗБОРИ НО ТОВА ЗА ПЪРВИТЕ Е СМЪРТНА ПРИСЪДА СЕГА ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ КАКЪВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ХОД НА ПЪРВИТЕ
47.
До 40
13.01.2021 00:17:36
4
4
Ко нареждаш ве дребна душицо.Майка ти и баща ти щото не те хранят?!Аз лично мойти ги заливам с обич и с това което им е нужно.Говорим за про гнили от мухъл ценности.явно си гнил комуняга със стенен часовник от соца.
46.
Дядо Гочо до валерката
13.01.2021 00:15:56
1
7
Така е дядовото, не си "вундеркингг"!! Само кинг си, ама King на всички малки дебилчета дето подскачат тук!! Вече не е модерно да си вундеркинд и няма кой да те оцени!! Трябва да си чобанин, като бате си Веско, тогава ще те забележат! Само че бате ти Веско е бил на точното място навремето и сега може да си показва дебилщината навсякъде, докато ти ще си останеш просто кварталното идиотче!! Съдба....
45.
ЯСТРЕБ ОСМАНЛИЯТА
13.01.2021 00:14:08
1
5
до дядо гочо 37

Ашколсун кьопоолар.....МАШАЛЛА.....!!!!
Направо го закова тоя под теб валерка ли е манерка ли е...???
44.
не че марешки е стока
13.01.2021 00:04:15
6
6
ама радев излъга надеждите на българите....това е...
43.
ДО ЦЕЦО 32
12.01.2021 23:56:26
1
1
КОЙ ОТ ДВАМАТА ВЕ БРАТО....????
БЪДИ КОНКРЕТЕН......
42.
ОСТАВКА НА РАДЕВ
12.01.2021 23:29:32
11
8
Ради хвърчилото да основе своя фирма да внася данъци, осигуровки в държавата, да допринесе за повишаване на БВП,. След това да кандидатства за политически пост в държавата да ползва публичен ресурс , но цял живот да харчиш държавни пари и да ти знае много плювалника да си ходи на село Радко още няколко месеца му останаха муахахаха.
41.
До 37 дедо Гочо от Валери
12.01.2021 23:17:10
9
5
Дедо Гочо много си прост ве мършо, пендел смачкан долен ляв педерунгел. Твоя Радко е толкова просто парче че такъв като него никога не е имало на такъв пост военен цървул от село да сложат на такъв пост като Курелка от Крушовица. А дали съм вундеркингг по-умен съм от един военен пендел и само един коментар съм написал дедо да не ти се привижда световна конспирация че пиша по 100 пъти , но ще ти дам още един пример в Америка Тръмп за едим митинг ще го арестуват за подстрекаване на хулигански прояви а тук фатмака си позволява обиди спрямо много хора , а Веско какъв е не го познавам , но не е пендел като теб и е богат човек натрупал богатство с негови средства и е внасял данъци в хазната, за сметка на твоя Радко все на държавната попара и нищо не е внесъл в хазната търтей като теб да живее на гърба на държавата.
40.
До 39
12.01.2021 23:16:37
3
10
Да, жалко! Ама жалко за майка ти и баща ти, че хранят един неграмотен кухундрел като теб!! Ако бях на тяхно място, щеше да ти замиришЕ врата на изгоряла гума!!
39.
Раден да е сам
12.01.2021 22:27:56
15
10
На мен ми хареса отношението на Марешки към радев.Хак да му е на този върл комуняга, прогнил от военщина .Военщина която е дотолково вехта ,че мириши на мухъл.Костите ни гният от такива закостеняли разбирания,ужас,ужас,ужас.И жалко за нас!
38.
????
12.01.2021 22:23:45
14
9
БРАВООООО МАРЕШКИ ИИИ!!!!! ТОЗ ПЪ МУ ГО Н ,,,,,,,,,,КА НА ЗЕЛЕНИЯ ПОТНИК ,
37.
Дядо Гочо до валерката под мен
12.01.2021 21:26:57
5
12
Виж сега дядовото! Това че си прост е субективен пост фактум, просто си изтеглил "късата клечка"! При прости родители, щъркела няма как да донесе вундеркинче!! Ама да пишеш под тази статия 10 идентични коментара под различен псевдоним, означава че смяташ и нас за прости! Не съм гласувал за президент, но гледайки горното видео, ще ти кажа какво вижда дядо ти Гочо- вижда един елементарен нискочел ЦЪРВУЛ, който се опитва да остане поне малко на нивото на един ерудиран и достоен човек!! Не знам дали забеляза как са зачервени бузките на Весо( както му викаш) и ще ти кажа защо е така!! Защото, мойто момче, да си милионер в България не е гордост, а ОГРОМНА ЗАВИСИМОСТ и нямаш хал хабер как един ЦЪРВУЛ като този Веско е станал такъв! Ще ти кажа- с политически свирки, денонощно! Защото когато нямаш акъл, а искаш пари, правиш свирки и колкото си по- добър, толкова повече печелиш!!! НО!!!, за сметка на своята независимост, демек имаш СУТЕНЬОР!! Да ти кажа ли кой е сутеньора на тази палавница Веско? Ами един бивш свиркаджия, пардон сикаджия! И когато Веско срещне един истински МЪЖ на пътя си, той просто изчервява бузки!! Защото знае как е стигнал дотук и че просто там не му е мястото!! Изморих се и спирам, мойто момче, ти как издържаш по цял ден не знам?! И да си прост не е лесно, мама му стара....
36.
Голям майтап ще е на предстоящите избори
12.01.2021 21:02:29
7
14
"Ми то и умствената ми е доказана в живота и..." хахахахаха Марешки се опитва да ме убеди в обратното на това, което чух...
Марешки със сигурност ще е извън парламента, но дано поне го окаушат.
35.
Валери
12.01.2021 19:53:30
24
29
Браво Весо, какво беше казал преди време за Радко хвърчилото, когато самолета се запали, Ради първи ще избяга. Капитанът на кораба , когато корабът потъва командира последен напуска терена. Верно му го каза че е случаен в политиката и няма опит фатмака. Неграмотен фатми селтак, не е чел конституцията и законите на страната. Цял мандат дали има 20 работни дни да е работил, а взема голяма заплата всеки месец Радко. Нищо не правещия екзотичен екземпляр в президентството . Папагал оскубан плешив
34.
Ганьо Балкански
12.01.2021 18:50:01
17
20
Ашколсун на тоя Марешки. Окомуш момче, всички ни удари в земята. Ей с такива юнаци майка България няма да се затрие.
33.
подлогата марешка
12.01.2021 18:29:22
8
20
Плаж и подариха, за незаконната и постройка на плажа очите си затвориха, с атентати, ревизии и наказателни дела го удряха, но той си е ударен по рождение. Направиха му мек гръбнака, обаче с наливането на акъл работата е друга.
32.
Цецо
12.01.2021 18:04:30
8
29
Е,няма такава отвратителна мутра като този селтак.Надявам се,че скоро ще облече раираната пижама.
31.
Коко
12.01.2021 18:00:41
37
36
Радев е мега злобно и комплексирано комунистическо изчадие! Продажник!
30.
станьо
12.01.2021 17:54:02
37
37
Сипанчивия магарешки се осра тотално. Боклукци вън
29.
IT
12.01.2021 17:53:52
29
41
Марешки е един голям прост селяндур.

Ако нямаше корупция в България щеше да продава семки на плажа...
28.
Andi
12.01.2021 17:51:53
33
42
Учудвам се,че има тъпаци, които харесват цирковете на това говедо Мгарешки.Един Абсолютен кретен и мошенник.Но какво да се прави? Каквито хората такава и държавата!Заслужаваме си управници като Боко Тиквата и Говедото Магарешки!
27.
Митко
12.01.2021 17:41:34
39
36
Фатмака хвърли маскта от зор , един да му зададе правилните въпроси тоя продажник Радев на изборите за президент ще го оправим завинаги . Не харесвам Марешки ама го нахрани тоя път и ако имаше истински журналисти щяха да му задават неудобни въпроси всеки ден . Довечера по новините няма да видите и дума от панаира .
26.
666
12.01.2021 17:41:00
36
36
Незнам дали Марешки е прав или не, но е факт,че шапкаря си прави PR с тези безмислени консултации. Консултации при положение, че до изборите има близо 70 дни, е пълна доза шизофрения и некомпетентност
25.
Бургазлия
12.01.2021 17:39:34
40
38
Браво на Марешки. Гледах го на живо и много се изкефих. Единствения, който не се страхува да каже в очите на Радко кауня,че е само фигурант и случайно попаднал в президентството!
24.
*********
12.01.2021 17:38:20
11
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
Браво на Марешки
12.01.2021 17:34:32
39
32
Най -накрая един който да му сипи във военното канче на тоя фатмак . Марешки добре го нахрани тоя фигурант .
22.
камен
12.01.2021 17:34:08
35
25
Браво Марешки Един да му каже в очите какво мислят половината българи за него
21.
Лиза МиШпека
12.01.2021 17:13:30
36
46
Не купувам лекарства и бензин от този отвратителна мутра, дори и да ги дава без пари!!!
20.
До магарешки
12.01.2021 17:12:17
29
42
Затвор за тебе магарешки
19.
Емил Велев - Кокала
12.01.2021 16:48:41
12
51
Хах Боката го изпрати марешкия да яде лайна на тая среща вместо него .
18.
Др Иванов
12.01.2021 16:38:08
15
51
ГНУСНА,ГАГАУЗКА ТВАР....БОКЛУК
17.
Стойчо саждите
12.01.2021 16:30:45
51
40
Бай Тошо Бай Тошо какво направи други да го развалят. Последните 30 години единствено Радев излезе пред народа да говори и да не го плюят както много други преди него
16.
ГЕРБ трол
12.01.2021 16:20:31
70
59
Браво на Марешки!
Още веднъж доказа, че е най-вярното куче на нашия лидер Борисов и на него може да се разчита да свърши най-мръсната работа!

Пък и нали сега го държим на къс повод заради присъдата му, ще изпълнява каквото му кажем, а сега му казваме да атакува Президента, защото тоя скапан фатмак ни мъти водата - на нас - ГЕРБ, Пеевски и Доган!
15.
Ммм
12.01.2021 16:06:54
38
32
Мутри вън.
Иначе народе имаш право само да работиш без пари и да плащаш...
14.
мултимилионер на книга само
12.01.2021 15:56:20
16
69
тая варненска цаца има да врьща най малко 100 милиона на банките ,ще го ощавят като влезе у панделата есента
13.
Chepa
12.01.2021 15:49:52
81
37
Браво Марешки! Хареса ми! Мачкай червения БОКЛУК
12.
Chepa
12.01.2021 15:49:44
85
33
Браво Марешки! Хареса ми! Мачкай червения БОКЛУК
11.
7887
12.01.2021 15:49:42
51
59
Стани ,мама,военен. Докато разберат,че си идиот,ще си майор. Докато се чудят какво да те правят-пенсионер. хаха
10.
*********
12.01.2021 15:49:37
22
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
7887
12.01.2021 15:49:31
51
57
Стани ,мама,военен. Докато разберат,че си идиот,ще си майор. Докато се чудят какво да те правят-пенсионер. хаха
8.
Марчето
12.01.2021 15:45:56
15
80
Марешки може и да се прави на милионер от 25 години насам, но виж като му свърши депутатският имунитет какво го очаква. Аз си мисля, че в следващите 5 години тоя ще има по-големи проблеми и от Ветко Арабаджиев
7.
Чарли
12.01.2021 15:44:50
34
89
Радев направо го направи на нищо тоя глупав престъпник марешки.единствебия политик с акъл през последните 15г е именно президента.
6.
7887
12.01.2021 15:44:29
32
27
Да си бяха наляли и по една ракия. Идеално щеше да се впише в селския им спор. хаха
5.
На Радко бунака
12.01.2021 15:39:01
82
58
Това му е пръв и последен мандат, а Марешки му дреме на хея. Марешки е мултимилионер от 25 години насам, и е такъв, много преди да влезе в парламента. А Радко цял живот е на държавна издръжка и аванта, та чак и за Общата, която си купи с държавни пари. В реални боеве не е участвал и една реформа, не направи в ВВС или армията, като беше на висок пост. Една дума не изрече за проблеми в ВВС и една бонбона не поиска от правителството за ВВС. И проверете кога са му големите назначения и израстване, точно при ГЕРБ. Радко Келепира или още Радко авантата. Хихи
4.
реалист
12.01.2021 15:35:23
16
87
Завършен простак!Пратен в парламента от български избиратели! Срамувам се от вас!В тази държава интелигентността е срам, а простащината е символ на новия морал.
3.
И тоя го очаква голямо пропадане
12.01.2021 15:14:51
17
85
Марешки е най-голямото недоразумение в политика според мен. Даже и Борисов не се държи толкова елементарно като него. Убеден съм, че няма да може да се класира за следващият парламент, а резултатите на партията му ще са смешни
2.
И тоя го очаква голямо пропадане
12.01.2021 15:14:18
15
79
Марешки е най-голямото недоразумение в политика според мен. Даже и Борисов не се държи толкова елементарно като него. Убеден съм, че няма да може да се класира за следващият парламент, а резултатите на партията му ще са смешни
1.
ФАКТИ
12.01.2021 15:13:34
12
90
ТОЗИ Е УМРЯЛ КОН РИТА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ! МНОГО ГНУСНО И СЛАГАЧЕСКО ПАРЧЕ ИЗЛЕЗЕ !СЛАВА БОГУ ЧЕ МУ Е ДЕНЮТ И БЕНЕФИС В ПАРЛАМЕНТА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори