×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

50 неудобни женски въпроса за секса


02 Януари 2021, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Какво в крайна сметка искат мъжете в леглото?

1. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при секс с нов партньор?
Точно обратното. Това ще е най-добрият начин да опознаете телата си и да разберете кои части заслужават по-голямо внимание.

2. С какво е толкова полезна спермата?
Тя съдържа високи нива на молекулата спермидин, който доказано удължава живота на червеи и мишки. За човеците тепърва ще се установява, но имайте предвид, че спермидин има и в грейпфрутите, така че не е нужно да разчитате само на спермата за своето здраве и благополучие.

3. Хиперсексуалните жени ли изпитват хипероргазъм?
Не, точно обратното. Техният оргазъм обикновено е по-слаб и само намалява слабо половото им влечение.

4. Още ли върви оправданието: „боли ме глава и имам мигрена, не ми се прави секс”.
Ни най-малко. Вече много мъже са запознати с проучването, според което сексът помага при мигрена, така че, дами, измислете нещо по-достоверно. А ако имате мигрена, вече знаете какво помага.

5. Как действа червеното на двата пола?
С някои изключения почти цялото мъжко войнство се пали от червения цвят, особено когато той се намира върху красивите устни на жена, на нейното бельо или обувки. Оказва се обаче, че жените статистически са по-податливи на червения цвят. Така че ако страстта в кревата умира, подарете на съпруга червени боксери, пък да видим.

6. Музика, подходяща за секс?
Някои предпочитат блус или джаз, други се възбуждат от AC/DC. Всичко е индивидуално. Но ако стреляте в тъмното с нов партньор, едва ли ще сбъркате с Бари Уайт, Шаде, Отис Рединг, Марвин Гей, Лени Кравиц, Принс, Белослава.

7. „Развива” ли се женският оргазъм с напредване годините на жената?
Ами да, развива се – добре казано. Защото става по-съвършен, по-дълбок, абе направо за завиждане. Младата девойка може да изпита удоволствие и лек спазъм, но жената на 40 е в състояние да бъде разтърсена буквално от оргазма си, пардон, от множествените си оргазми.

8. Плашат ли се мъжете от самоуверени любовници?
Не, дори обратното. Мъжете имат нужда от сигурност (каквато мама дава). Затова и се чувстват по-спокойни с жена, която поне се прави, че знае какво иска и как да го достигне.

9. За какво е полезен сексът?
Като изключим основната му полезност – чистото, неподправено удоволствие и възможност за близост на друго ниво с човека, когото обичаме, сексът удължава живота, предпазва от грип, заздравява мускулатурата на таза, изгаря калории, повишана самочувствието, регулира менструалния цикъл. Трябва ли ви още убеждаване?!

10. Бърза рецепта за възпламеняване на страстта между двама?
Сменете мястото. Леглото е достатъчно експлоатирано, чак на пружините му им писна. Влезте под душа, качете се върху масата, отидете в хотел, покането страстта в офиса...

11. Защо ме боли по време на секс?
Причините могат да са много. Ако болката е повърхностна, може да се дължи на вагинална сухота, лоша поза, твърде грубо проникване. Ако обаче ви боли по време на секс всеки път, на всяка цена се консултирайте с гинеколог.

12. Как се стига до едновременен оргазъм?
Би помогнала любовната игра. Но не зацикляйте при нея, изследвайте всички части на телата си. Включете и сексиграчки (защо не?!). Не мислете за оргазъм, за съвети и за това какъв ще е резултатът – мислете само за удоволствието на момента.

13. Кои са „фразите” в езика на тялото, които говорят, че той ви желае?
Тъпо е да бъдете убеждавани, че има универсални фрази. Някои мъже се отъркват о вас като котки, други са студени и предпазливи и не ви поглеждат с часове. Но като цяло, ако мъжът се навежда близо до вас, гледа ви в очите и се усмихва, докосва ви уж случайно и липсват скръстени ръце и скръстени крака, има шанс да сте му симпатична. Другото е в пламъка в очите, но него всяка жена дешифрира сама.

14. Трябва ли да чакаме мъжът да набави презерватив?
Не, та това е толкова ретро! Да не говорим, че съществуват и дамски презервативи. Отърсете се от клишетата и си носете презерватив!

15. Кое е най-доброто време за секс?
Отново е индивидуално. Но ако закъснявате за важно съвещание, едва ли ще получите най-запомнящия се оргазъм. Според статистиката двойките изпитват най-силно удоволствие веднага след полунощ и най-слабо - около 10 ч. сутринта.

16. А нещо за еротичните игри?
Само хубави неща! Например те са чудесно средство да палнете искрата в семейното огнище. Но за целта трябва и двамата да го искате и в никакъв случай да не го правите твърде често.

17. Мъжът само от ласки по члена си ли се възбужда?
Да, бе, да! Няма нормален мъж, който иска да бъде възприеман само като един член. Никога не пропускайте да обърнете в любовната игра специално внимание на гърдите, гърба, бедрата, врата. Намерете му цаката, както се казва.

18. Харесват ли мъжете мръснишките думи?
Да, мъжете се отвращават от пияни жени, но се възбуждат, когато любимата си развърже езика по време на интимността. Не само в „онзи” смисъл, но и в „другия”.

19. Виновни ли сме, че изневеряваме?
Много ясно! И всяко друго оправдание е признак на ниска интелигентност и високо ниво на нахалство. Въпреки това има изследвания, според които нивото на естрогена ни кара да желаем и други партньори. Но внимавайте с това оправдание, защото естроген се среща и при мъжете.

20. За какво фантазират мъжете?
Докато ние фантазираме основно за докосването, целувката, те си представят най-често обстановката, в която могат да бъдат интимни. Затова предлагайки му „едно бързо” в киното или офиса, вие покачвате либидото му моментално.

21. Дразнят ли се господата от комплименти?
А вие дразните ли се? Що за налудничава мисъл! Те са още по-суетни от нас. Недейте да го четкате за омекотителя му за пране, ами му казвайте, че е секси, че го желаете, че се чувствате сигурна в неговата компания. Можете да включите и нещо от съвет номер 18.

22. Защо нямам желание за секс?
Уф, много е неприятно и много често срещано. Да не говорим, че е основна причина за раздор в брачната идилия. Понякога е просто от отишлата си тръпка, но не изключвайте и друга възможност – некадърен любовник. Пу-пу, това е кофти вариант. Дано е по-скоро от хормонален дисбаланс, а може да се дължи и на прием на лекарства или гинекологични заболявания.

23. Модерна ли е интимната прическа?
Не! Не! Не! Забравете за това, иначе можете да забравите и за секс, ако любовникът ви е от по-чувствителните. Мъжете масово признават, че интимните прически са страстоубийци.

24. Най-голямата сексуална мечта на мъжа ми?
На твоя, както вероятно на моя и на всек идруг: секс с две жени. О, клишета, о, мъже!

25. Вредни ли са сексуалните фантазии?
Не, не се притеснявайте. Нито вие ще изперкате, ако фантазирате, нито мъжът ви ще ви зареже, ако започне той да фантазира. Напротив – тези блянове покачват либидото и сексуалният живот се подобрява. По-добре да си помагате така, отколкото с любовник и любовница, или?

26. Какво да му „подаря” за рождения ден?
Ако не можеш да си „позволиш” да поканиш приятелката си и да го изчакате двете във ваната, за да духнете свещичките, то поне му „сготви” един домашен стриптийз. Този подарък е сред най-желаните от всеки мъж.

27. В колко часа мъжът се разнежва?
Според литературата от типа self help часът, в който можете да си поискате нова кола или кухня, е в интервала между 20 и 22. Тогава хормонът окситоцин изпълвал мъжката глава с любов и той бил готов на всичко. Не четете такава литература! Разнежвайте половинката си по всяко време и без никакъв повод. А кола можете да си купите и сама.

28. Най-добрата поза за забременяване?
Можем по-скоро да ви кажем коя е най-лошата – всяка, при която жената е отгоре. Освен това, ако искате бебе, забравете за лубрикантите – те спъват сперматозоидите да се придвижват като шампиони.

29. Седем пъти секс в седмицата. Нужно ли е?!
Да, сигурно и двамата сте уморени, но имайте предвид, че сексът е здраве и като при яденето, апетитът за него идва със... самия него.

30. А чували ли сте за масаж на простатата?
Да, а вие? Това е идеалното съчетание на полезно с приятно. Разбира се, партньорите трябва да са близки и да имат доверие, както и двамата трябва да са сигурни, че нямат притеснения да го направят. Стимулирането на простата става през ануса на мъжа (на дълбочина от 1-2 см), а натискът върху въпросното място е в състояние да предизвика най-мощния оргазъм на партньора ви.

31. Как трябва да реагираме на краткия полов акт?
Обикновено мъжете имат проблем с преждевременна еякулация, когато са с нова партньорка. Най-доброто е тя да се направи, че нищо особено не се е случило. Ако обаче това ви се случва постоянно, не премълчавайте проблема – намерете най-тактичния начин да говорите, като демонстрирате разбиране и търпение.

32. Пречат ли порнофилмите на нормалния сексуален живот?
Въпрос на интелигентност. Ако сме достатъчно умни да разбираме, че и това са филми като всички други, ще знаем, че е невъзможно да изчерпат важното в интимността. Тези филми рядко показват близостта, която съпровожда секса. Но пък действат възбуждащо и ако не се осланяте само на тях, за да се желаете взаимно, нямате проблеми с порнофилмите.

33. Добра идея ли е домашното порно?
Вие ще кажете. Ако имате интерес към него, направете го. Но трябва да сте сигурни в партньора си. Домашното порно е като еротична игра, като роля, а те са много стимулиращи за страстта под завивките, така че действайте. Камера!

34. Притеснявате се да го шляпнете отзад?
Стига, де, какво толкова?! Сексолози казват, че това действа на мъжа ободряващо. Не става въпрос за това да му посините задните части, а да не ги пренебрегвате. Галете гърдите му, смучете зърната, а дупето – ами то е за шляпване.

35. Всички ли гълтат?
Не. Но тук трябва да вметнем и въпроса „Всички мъже ли искат да им гълтат спермата?” Хм, по-вероятно да. Трябва да намерите златната среда, защото ако има вероятност той наистина силно, ама много силно да желае това. И да смята, че не го обичате достатъчно, ако не сте способна да му го доставите. Ако е така, той, разбира се, е глупак, за когото не си струва да се правят жертви. Точка на въпроса с гълтането.

36. Още един бърз съвет за възпламеняване на страстта?
Изпратете го на работа с тайна бележка в джоба: „Довечера съм твоя сексуална робиня.” И бъдете. Това ще е едно щастливо робство, повярвайте.

37. Променя ли се сексът след раждане?
Случва се да се промени сексуалният ви живот, да. Със сигурност след раждане трябва да сте сигурна, че сте готова и тогава да пуснете новоизлюпения татко под завивката си. От друга страна има мъже, които самите се страхуват да доближават родилките, като че те са болни. Разговаряйте. Често жената става „по-широка” след раждане, но като цяло любовният ви живот продължава както и другият, ако не и по-добре.

38. Секс след 50?
Естествено! Стига да имате желание! Има някои проблеми като по-суха вагина, а и оргазмът става мисия невъзможна. Съществуват обаче медицински средства, които коригират тези недостатъци, така че да се наслаждавате на сексуален живот още дълги години.

39. Когато размерът е проблем?
Имате си надарен партньор, честито! Няколко прости правила: правете упражненията на Кегел за трениране на влагалищните мускули и се спрете на някоя от следните пози, за да няма болка: мисионерска, кучешка, ездаческа.

40. Защо има седмици, в които ми се прави секс постоянно, и други, в които не се сещам?
О, за всичко са виновни тези кучки, хормоните. По време на овулация се чувствате като сексбогиня, нали? Нормално е. Докато при цикъл желанието спада. Обяснете го и на пратньора си. Ако е пич, ще бъде тактичен и ще се съобразява.

41. Възможен ли е перфектният секс?
Толкова е възможен, колкото и перфектната връзка, колкото и перфектните хора. Всичко е в главата. Ако имате самочувствието и самоувереността, ще формулирате перфектния секс за себе си и ще го постигнете.

42. Нещо набързо за фелациото?
Нищо набързо за фелациото! Хубавите неща стават бавно. Без зъби. С двете ръце. С еднакво темпо до края.

43. За какво ми е този лубрикант?
Дори 50-годишната аптекарка ви е подканяла няколко пъти да си купите лубрикант, но вие „не, та не!” Не пренебрегвайте този малък приятел. При скорошно проучване над 70 % от дамите споделят, че го боготворят, защото е направил сексуалния им живот по-прекрасен.

44. Срам ме е, че мастурбирам. Знам, че не е правилно, но...
Така е, не е правилно. Има изписано много по темата, но основното е: при самозадоволяването вие научавате повече за своето тяло и ако имате достатъчна зрялост, ще знаете как да предадете този опит на партньора си (сега или в бъдеще). Това със сигурност ще окаже положително влияние върху връзката ви.

45. Перверзно ли е да искаш да те вържат?
Не, няма нищо перверзно в смисъла на срамно. Това е подсъзнателното желание да принадлежим някому. Ето ви и още една бърза рецепта за възпламеняване на страстта – предложете му да си поиграете на „50 нюанса сиво”. Ще остане червен от удоволствие!

46. Има ли несъвместимост в секса?
Има, но това да не ви плаши. Понякога жената е „твърде широка”, а пенисът на мъжа „твърде тесен”, но това не бива да комплексира нито един от двамата. По-скоро може да е повод да намерите къде-къде по-интересни начини да задоволите другия.

47. Защо той обича да ми смуче пръстите на краката?
Най-вероятно защото на самия него това би му доставило удоволствие. Или защото се е интересувал достатъчно, че да знае, че по крачетата ни растат куп ерогенни зони.

48. Сметана и шоколад по тялото ми – добра ли е идеята?
Ами не, не е. И в Холивуд още се правят, че не го знаят. Бактериите във вагината се развиват магически в сладка среда, така че забравете десерта на масата, ако не искате среща с гинеколога си.

49. Импотентността главно на психически проблеми ли се дължи?
Не, и по-добре не поемайте тази вина. Част от причините могат да бъдат органични: проблеми с простатата, намаляване на тестостерона. Има, разбира се, и психологически причини: страх, безпокойство, липса на близост.

50. Какво в крайна сметка искат мъжете в леглото?
Копнеж, нежност, внимание, споделяне и добри свирки.




Коментари
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори