×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]man.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бомбата в Нашвил взриви и последните надежди за мирно предаване на властта в САЩ


Бомбата в Нашвил взриви и последните надежди за мирно предаване на властта в САЩ
ФБР обяви, че разследва терористичен акт в столицата на щата Тенеси, но екшънът там няма нито една от отличителните черти на тероризма
Ключови думи: тръмп, Нашвил, взрив, байдън
27 Декември 2020, Неделя, 12:45 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Как в театрална постановка бе атакувана сграда, притежавана от собствениците на фирмата, фалшифицирала изборите в Америка

 

.

Ако някой все още очаква на 20 януари в САЩ да се случи мирно предаване на властта между екипите на Тръмп и Байдън, а те двамата, придружени от съпругите си, пиейки чай или кафе, да си разменят любезности, преди първото семейство да се оттегли, а второто да влезе в Белия дом, значи е проспал последните няколко години, а най-вече - последните два месеца. Че подобна церемония няма да има, подсказват абсолютно всички събития напоследък.

Взривът в Нашвил от 25 декември обаче директно постави точка на всякакви догадки по темата. От това кой е най-вероятният организатор на обявения за терористичен акт, как той е бил подготвен, конкретното място за избухване на бомбата и очевидната ѝ цел може да се направи определен извод – противопоставянето между екипа на Тръмп и глобалистите изглежда навлиза в най-напрегнатата си фаза. Тя не предвещава никаква спокойна церемония на 20-ти януари, а по-скоро горещо начало на годината за Америка. А след това – чрез вероятните реакции на финансовите пазари - и за целия свят.

Много от събитията напоследък, чийто видим апогей засега е екшънът в Нашвил, така и не станаха публични, защото глобалистичните медии в Америка, които са почти единствен източник на новини за света, предпочетоха да ги премълчат. Мнозина все пак научиха за тях покрай изпуснати думи или уж случайно вмъкнати изречения в различни интервюта пред по-малки издания и радиостанции на хора от обкръжението на Доналд Тръмп.

Най-важното, преди Нашвил, безспорно бе акцията във Франкфурт в края на ноември. Както „Флагман“ вече писа, спецчасти, пратени от Тръмп, нахлуха тогава в немския град и превзеха сървърна ферма, която се оказа охранявана от ЦРУ. При операцията загинаха четирима бойци от спецчастите и един агент от ЦРУ. Всичко това знаем от изявление на генерал Томас Маккинъри, съветник на Тръмп по военните въпроси и националната сигурност. Целта е била да се конфискуват сървъри, в които на облачен принцип са се съхранявали важни данни за фалшификациите на изборите в САЩ, извършвани чрез фирмата „Доминиън“, наета за машинното броене на гласовете.

За „Доминиън“ вече бяха изнесени многобройни данни, че е свързана със знакови фигури от Демократическата партия. А това, че сървърите, скрити чак в Германия, се охраняват от ЦРУ, постави разузнавателното управление недвусмислено в лагера на противниците на Тръмп.

Малко след акцията във Франкфурт, от публичното пространство изведнъж изчезна директорката на ЦРУ Джина Хаспел. Тя, която обича често да се появява в медиите и на различни приеми, не е била забелязвана никъде вече цял месец. Няколко различни източници твърдят, че е била арестувана. Опитите това да бъде опровергано останаха твърде неубедителни, защото от края на ноември г-жа Хаспел просто липсва.

Екшъните във Франкфурт, и сега в Нашвил, бяха предшествани от едни и същи действия на Тръмп, които глобалистичните медии представиха просто като някакви странични новини, едва ли не нямащи никаква връзка с всички последвали събития. И като нещо обичайно за края на управлението на всеки президент. През ноември Тръмп помилва стария си съратник ген. Майкъл Флин, когото глобалистите успяха да вкарат в затвора. Те го обвиниха, че е скрил свои контакти с представители на Русия, но основната им цел бе да го накарат да говори срещу Тръмп. Когато не я постигнаха, просто тикнаха генерала зад решетките. В изявленията на ген. Маккинъри, а впоследствие и от няколко, вероятно умишлено, изтървани изречения на самия ген. Флин, се разбра, че той е бил освободен именно сега, защото е бил особено нужен за успешната организация на удара във Франкфурт.

На 22 декември – 3 дни преди взрива в Нашвил, Тръмп помилва и четирима наемници, излежаващи присъди за убийства на цивилни в Ирак. Това са Никлъс Слатън, Пол Слау, Евън Либърти и Дъстин Хърд. През 2007 година, докато охраняваха американски дипломатически конвой, те откриха огън на площад „Нисур” в Багдад. В кървавата баня загинаха 14 иракчани. Освобождаването им сега превръща четиримата в предани бойци на Тръмп. А и всеки прясно освободен затворник би приел каквато и да е оферта, за да получи работа и някакво заплащане.

Наемниците бяха помилвани само три дни преди взрива в Нашвил

Разглеждани поотделно, жестовете на помилване от последните седмици, правени от Тръмп, като че ли нямат връзка. По-обстоен анализ обаче показва, че президентът пуска предсрочно от затвора все хора, които са му нужни точно в момента за различни задачи, свързани с разкритията около фалшификациите на изборите и с битката с глобалистите. Преди взрива в Нашвил можеше да се гадае с какво биха били полезни четиримата наемници и каква оферта са получили, а след него догадките вече не са чак толкова много. Експлозията в столицата на щата Тенеси бе организирана така, че да изглежда като терористичен акт. Тоест, престъплението да е от компетенцията на федерална служба, за да бъде изолирана местната градска полиция, която е на подчинение на кмета на Нашвил Джон Купър, изтъкнат глобалист от Демократическата партия. Напълно предсказуемо, само часове след детонацията, стана ясно, че ФБР е поела случая.

Самото произшествие има малко общо с класически тероризъм. В Тенеси не съществуват нито сепаратистка, нито религиозна, нито политическа организация, която би имала причини да организира насилие и взривове. Теоретично финансираните от Сорос и близки до Демократическата партия групировки „Антифа“, позиционираща се като комунистическа, и „Животът на черните е важен“ имат в актива си и актове на насилие. Но те винаги са били хаотични, свързани с публични погроми и митингова дейност и в съвсем други градове и щати.

Почти не е имало случай в света, когато след подобен акт, ако той е организиран от терористи, никоя организация да не поеме отговорност. Историята помни обратното – „Ал кайда“ и „Ислямска държава“ често са си приписвали авторство върху чужди взривове. Те едва ли биха пропуснали сегашния момент да се похвалят, че са пробили с бомба в столицата на един от щатите на изконния враг– Америка. Или поне да излъжат, че са те. Но и до момента мълчат. И е ясно защо – театралната постановка в Нашвил няма нищо общо с класически тероризъм. Нейните цели са съвсем други. А най-важната сред тях е била да не се допусне нито една жертва.

Цели 20 минути в ранните зори на 25 декември от високоговорител, монтиран върху кемпер, женски глас е предупреждавал намиращите се в околността на Второ авеню Север №166 в центъра на Нашвил да се евакуират, защото предстои взрив.

Гласът е отброявал и минутите до гърмежа, за да подсказва на хората с колко време разполагат. С подобни учтивости към цивилното население не би се похвалила нито една терористична организация. Изключение правят баските от ЕТА, които навремето наистина внимаваха да не убиват цивилни и често се обаждаха предварително в полицията къде и кога смятат да взривяват. Но дори и те поставяха бомбите пред ясно изразени политически или военни цели. А тук имаме кемпер, паркиран не пред офиса на губернатора или кмета, а около обикновена поредица ресторанти, част от които временно и не са действащи, който в един момент се взривява.

Кемперът, заснет малко преди да паркира на мястото, където 20 минути по-късно ще бъде взривен

Само една от сградите обаче не е на ресторант и именно тя издава каква е била целта на взрива - телекомуникационната компания ЕйТи енд Ти. Постройката, в която тя се намира, е собственост на „Сърбърскепитал мениджмънт“.

А тази фирма пък се притежава от Стивън Оуенс и Хутан Яхубзаде, които притежават и корпорацията „Стейпъл стрийтс кепитъл“. Именно „Стейпъл…“ до пролетта на тази година официално бе собственичка на вездесъщата фирма за машинно гласуване „Доминиън“. През април „Доминиън“ обяви фалит, след това бе купена от компания, в която основният пакет акции се държи от Китайската комунистическа партия, но това е вече друга история. Връзката на т.нар. терористичен акт в Нашвил с „Доминиън“ и изборите през ноември е очевидна.

Паркинг, безброй ресторанти, повечето от които не са действащи, и сградата на телекомуникационната компания AT&T. Целта на т. нар. терористичен акт е повече от ясна

Ако целта е била сградата, а при описаната разстановка няма кое друго да е, при ясната задача да не се допуснат никакви цивилни жертви, в суматохата след взрива би било не толкова трудно за група наемници да проникнат в нея. Вътре може би е трябвало да изземат документи или устройства, които са важни улики за фалшификацията на изборите или други престъпни дейности на демократите, но които няма как да се придобият по друг начин. Досегашните действия на американските съдилища, и особено на Върховния съд, на който Тръмп разчиташе особено много, по заведените искове за касиране на изборите показаха, че съдебната система в САЩ е пробита от глобалистите и няма намерение да си върши работата. Да се чака от такава съдебна система заповед за обиск в сграда, подобна на тази в Нашвил, означава да се чака писмо от мъртвец. Това обяснява причините и театралната организация на „терористичния акт“ в столицата на Тенеси. Съобщенията, че на мястото на взрива са били намерени човешки останки само допълват театралния декор. Има толкова много морги с толкова много тела на просяци и самотници в тях…

Разбира се, възможна е и друга версия, макар и по-малко вероятна. Че хората около „Доминиън“ са разиграли „терористичния акт“, за да унищожат важни документи и улики за изборите, преди Тръмп да успее да се добере до тях.

Кемперът е бил паркиран точно тук

Какво обаче смятат да правят Доналд Тръмп и екипът му с всички събрани до момента доказателства  – и от Франкфурт, и вероятно сега от Нашвил, а може би и много други, за придобиването на които е възможно да знаят само шепа хора, защото са останали в пълна тайна? Още повече, че за поне единия случай знаем, че са дадени и жертви. Пред президента на най-голямата, но силно разклатила се днес, империя в света, който с цялото си поведение е дал да се разбере, че няма намерение да предава властта на глобалистите, има само два пътя. Единият бе описан от „Флагман“ (ВИЖТЕ ТУК ) и предвижда въвеждане на военно положение. Другият е на 20-ти януари Тръмп, прилагайки конституцията на САЩ, чисто и просто да обяви, че няма да напусне Белия дом.

Часове след взрива в Нашвил – изпочупени стъкла, повалени дървета, леко изгорели фасади, но без цивилни жертви и срутвания

Проспивайки почти всички събития от последните два месеца, на 23 декември глобалистките медии изведнъж се събудиха и се стреснаха от огромната вероятност да се случи именно този сценарий. „Ню Йорк таймс“ публикува в броя си от тази дата получен от свой източник мейл за вътрешно ползване, разпространен сред всички служители на Белия дом, в който им се указва да не се готвят за никакво напускане на 20 януари – да не се събира багаж, да не се оформят документи за издаване на помещения и недвижими вещи. Вестникът се е допитал до видни юристи, които единодушно са отговорили, че в американската конституция никъде не е записано, че след избори досегашният президент е длъжен да напусне Белия дом. Това се е случвало единствено по установена традиция, а не защото го изисква основният закон. Същите юристи, цитирани от „Ню Йорк таймс“ обясняват, че единственият начин Тръмп да бъде изведен от управленската сграда е чрез импийчмънт, което е тромава процедура с несигурен край, предвид мнозинството на Републиканската партия в горната камара на Конгреса.

Джо Байдън беше обявил малко след изборите, че заради коронавируса няма да прави обичайната масова публична церемония по встъпване в длъжност на сцена пред Белия дом. Той каза, че това ще се случи на закрито в съвсем тесен кръг. Доналд Тръмп обаче започна изграждането на сцена пред Белия дом. Новият му военен министър Кристофър Милър, назначен буквално преди дни, заповяда на Пентагона да спре всякакви контакти с екипа на Байдън, а държавният секретар Майк Помпео заяви, че се готвят единствено за плавен преход към нова администрация на Тръмп.

Който и от двата сценария да избере Тръмп, а може и двата едновременно, само за тези, които са проспали последните 4 години, и най-вече последните два месеца от тях, ще е изненада, ако на 20-ти януари в Америка не се случи обичайното мирно предаване на властта.


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
comment
28.12.2020 15:03:24
0
2
До Анализатора #2

Заинтригува ме... Засега не успявам да намеря нищо за роднинската връзка между Пелоси и Троцки, което не е изненадващо, разбира се. Би ли могъл да ме насочиш какво да търся? Откъде изобщо си чул този слух? Съмнява ме да има нещо онлайн, но никак не бих се изненадала ако е вярно. Има много потулени подобни роднинства.
8.
Божка, пак изтрещя
28.12.2020 08:59:28
0
6
То е ясно че няма да пият чай, защото Тръмп ще излети с хеликоптера, но забрави за някакъв военен сценарий. Хората ти казаха, че си си сбъркал професията, но ти упорито си пишеш глупостите и не ти пука. Що не станеш врачка? Ще имаш много повече фенове
7.
Смешки
28.12.2020 07:36:12
0
2
Това да не ви е България да се отлагат и фалшифицират избори и властта с кръв да се взима и дава. Тръмп си придава важности за пред своите за да може да се превърне в символ на борбата срещу Байдън. 4 години ще минат ей така и Тръмп ще се яви на избори за втори мандат срещу Байдън., ако до тогава Байдън е все още жив. Ще бъде епична битка - все пак двамата ще бъдат под 100 години.
6.
ER_Dr
27.12.2020 16:39:34
8
7
Уааа! Сега четиримата освободени юберюнити ще се развъртят, ще подхванат Щатите от четири страни, ще върнат Тръмп на трона, ще избършат сълзите на Божков и Тръмо ще му даде половината си царство и дъщеря си за жена!
5.
Бла-бла
27.12.2020 14:31:40
21
12
Няма такова нещо, всичко ще се случи мирно и тихо- това не е БГ, върховенството на закона е над всичко.Тръмп вече няма законови ходове- Байдън е официално избраният президент. Много на всички им се иска САЩ да вървят към гражданска война и разпад, НО уви...няма да се зарадвате!
4.
*********
27.12.2020 14:13:33
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
КЪВ АНАЛИЗ БРЕ ?????????????
27.12.2020 13:44:26
11
8
КЪДЕ ОТПРА В ""КОНСПИРАЦИИТЕ!!!!"""""????????????ДОКАТО ИНДИВИДИТЕ НАСЕЛЯВАЩИ ТЕРИТОРИЯТА България не им БЪДЕ ДРЕСИРАН ////това е точната дума////////""СВРЪХАЗА""чрез """"DURA LEX SED LEX""ЧРЕЗ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО!!!!!!!!!ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ПРАВОТО Е МНОГО СПОРНО ДАЛИ СМЕ ДЪРЖАВА ИЛИ Е САМО ФАСАДА ЗА ПРЕД ДРУГИТЕ
2.
АнализаторА
27.12.2020 13:05:00
6
21
Нищо ново под Слънцето ! Сто години по-късно братчедката на Лев Давидович Троцки (Лейба Давидович Бронщайн), Нанси Пеловси иска да изведе Световната Революция до победен край ! И пак както век по-рано с парите на същите тези Шифт ! Който има ум, мисли. Другите на опашка за ваксиниране !
1.
ЩО ПРИКРИХТЕ СТАТИЯТА???????????
27.12.2020 13:00:46
9
16
""Битката с МАФИЯТА И ПОЛИТИЧЕСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ ЩЕ БЪДЕ ТРУДНА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА"""И НИ ПРОБУТВАТЕ РАЗНИ ИСТОРИИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Областните управители на Бургас, Велико Търново и Габрово проведоха работна среща Областните управители на Бургас, Велико Търново и Габрово проведоха работна среща Темата на разговара бе Националния план за справяне с Ковид епидемията Трима криминогени са натръшкани при спецакцията на ОДМВР и Жандармерията Трима криминогени са натръшкани при спецакцията на ОДМВР и Жандармерията Мъжете осъществявали кражбите на висок клас автомобили, произведени обикновено след януари 2021 год. Червен COVID код: Не ходете до Гърция, Турция и Кипър без причина Червен COVID код: Не ходете до Гърция, Турция и Кипър без причина МЗ препоръчва да се въздържаме от неоснователни пътувания Ремонтите по пътната мрежа в община Несебър продължават, вижте къде Ремонтите по пътната мрежа в община Несебър продължават, вижте къде Междуселските участъци също ще бъдат обновени Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 години с непълнолетната сестра на Юмер от с. Дъскотна Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 години с непълнолетната сестра на Юмер от с. Дъскотна 20-годишният младеж правел всичко възможно възрастният мъж да не доближава сестричката му, предупреждавал го няколко пъти Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Мегаспектакълът ще бъде на 6 август в Летния театър Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му 20-годишният младеж пръснал главата на жертвата си, след което изхвърлил тялото в река Луда Камчия От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival В автобусите ще се пътува с електронна карта или с билет, закупен на борда на превозното средство ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ Дебатите в пленарната зала на парламента продължиха над два часа Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Българинът и съотборникът му Томи Пол спечелиха на двойки срещу Сам Куери и Джак Сок
Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия 38 души са пострадали, 7 от тях са в критично състояние Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата  Водачката в схемата Бусер Чехиоглу ще е последния й съперник на Олимпиадата Стрелба край Пентагона, има ранени Стрелба край Пентагона, има ранени Изстрелите са в района на метростанция Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Туристите ходят рано сутрин на плаж От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус СЗО призовава за по-бърз напредък във ваксинирането срещу Covid-19 Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Стъкленият покрив на жилището му не бил одобрен от властите Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост от тепиха в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Досега от карантина се освобождаваха само пътниците, които са били ваксинирани в Обединеното кралство Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Имали сме малки пожари, но никога не съм виждала такова опустошение, казват турците   За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара Няма пострадали хора при инцидентите
Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Трифонов се даде булка на руската диктатура, подчини се на бг-олигарсите Виц на деня Виц на деня Мухата трябва да се трепе докато е още на лай*ото.

Народна мъдрост
Виц на деня Виц на деня Говорят си две цветя на полето:
- Обичаш ли ме?
- Обичам те. А ти мен?
- И аз те обичам. Ох, по-скоро да идват пчелите...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Господа западноевропейци, бъдете грижовни за колите си... После и ние ще ги караме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори