×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще въведе ли Тръмп военно положение в Америка


Ще въведе ли Тръмп военно положение в Америка
В Америка тече важна битка за целия свят - между нормалността и либералния глобализъм
13 Декември 2020, Неделя, 19:03 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Някои действия и случки, определени изявления и цялостното поведение на обкръжението на американския президент издават, че този сценарий се разглежда сериозно

 

Докато в България сме се вглъбили в болести – наши и на наши близки; в предпразнична суета; в мрънкане, че моловете и ресторантите са затворени, и във всякакви, съпътстващи времето ни, обичайни дела, от другата страна на света – в Америка, тече важна битка. Тя все още е подмолна, не е изцяло видима, за мнозина е дори напълно незабележима, но набира сили ден след ден, нагнетява огромно напрежение и заплашва във всеки един момент да изригне на повърхността.

Може само да се гадае как точно ще се случи това, но напорът се увеличава буквално с часове и става толкова голям, че детонацията от него има всички изгледи да бъде ярка и осезаема за целия свят.

Това е битка между нормалността и либералния глобализъм. Между доброто и злото. Засега обаче хората – и в епицентъра на събитията, и по света - са разделени за това кое е добро и кое - зло. Либерално-глобалистичната пропаганда, която в последните 30 години бе почти единствена и необезпокоявана, успя да моделира у мнозина особено възприятие за добро и зло.

Доброто, настоява тя, е когато градове и цели държави се изпълнят с всякакви имигранти, дошли с повод и без повод. Когато целокупното население променя дневния си ред, за да обгрижва не интересите на страната си, а на имигрантите, понеже те са най-важната ценност на света. Добро, твърди глобалистичната пропаганда, е, когато единствена тема – от сутрин до здрач, дори в бедните страни – е не как да се задвижи икономиката и да се увеличи раждаемостта, за да се избегне демографска катастрофа, а Истанбулската конвенция и залегналите в нея джендър обучения на децата в детските градини.

Добро, настояват глобалистите, е тези дечица да бъдат насърчавани сами да избират пола си измежду 50-60 предложения.

Добро, упорства глобализмът, е когато политиката на идентичността е по-важна от интересите на обществото и на държавата. Добро, тръби глобализмът, е когато държавите постепенно се отслабват с тенденция да се закрият, защото цивилизационна ценност е техните функции да се поемат от аморфни наднационални органи и транснационални корпорации.

Добро, претендира глобализмът, е когато цели страни се опразват от население, подмамено да имигрира, понеже това е модерно и либерално. В тези страни остават само старци, с което бедността става още по-голяма, но това е добро. И не на последно място – добро е, декламира глобализмът, когато се налагат новговор, политкоректност и съпътстващата ги либерална цензура. Не малко хора се оставиха да бъдат глобалистично модерирани с изброените идеологеми. Към тях добавяме и онези, които обслужват глобализма срещу заплащане. Всички те виждат в протичащата (все още почти) невидимо битка доброто с глобалистично-либерални очертания.

Битката между нормалността и глобализма засега е все още почти невидима, но отблясъците от нейното изригване на повърхността ще се усетят по цялото земно кълбо

И зад единия лагер, и зад другия стоят мощни структури, но видимото лице на първия е Доналд Тръмп. Вторият има доста повече физиономии – Сорос, Рокфелер, Ротшилд, Клинтън…

На пръв поглед изглежда, че вторият лагер има преимущество във всички сфери – негови са и медиите, и финансовите лостове, и до голяма степен съдебната власт, поради което е едва ли не въпрос на дни да победи. Реалностите обаче са съвсем други. Докато президентската институция е в ръцете на първия лагер, той е с едни гърди напред. Чрез нея управлява сили, много по-мощни от всякакви медии и всякаква финансова власт. Той държи армията, полицията, националната гвардия и всички останали лостове на управление. Той може да обяви военно положение, да изкара танковете по улиците и по силата на военновременните закони за нула време да приключи и с медийната, и с финансовата, и със съдебната мощ на втория лагер. Дори и с основните му и задкулисни лица. Затова и, макар да са подчинили почти всичко, либерал-глобалистите са се вторачили в президентската институция със зъби и нокти. Те искат и политическата власт. Искат я на всяка цена и веднага. Затова и бяха организирани тези масови фалшификации – основно в щати, управлявани от демократите. Трябваше да е сигурно, че Тръмп ще бъде изметен от Белия дом.

Вече има достатъчно промъкнали се данни, изпуснати думи и цели изречения - че битката, макар и все още невидима с обикновено око, се води на живот и смърт. Първият сигнал бе даден чрез глобалистичните медии, които в нощта след изборите цензурираха речта на американския президент, в която той обясняваше, че е станал жертва на масови фалшификации. Прекъснаха я, а водещите обясниха, че го правят, защото съдържала лъжи. Това се превърна не просто в норма на медийно поведение в следващите седмици, но цензурата само се засилваше. Социалните медии започнаха да редактират президентските публикации, да добавят към тях свой текст, или направо да ги ограничават.

Ютюб пък директно обяви, че започва да изтрива всички видеа, съдържащи твърдения за фалшификации на изборите в САЩ. Изглежда либерализмът е решил, че е крайно време да свали овчата си кожа.

На този фон – само 6 дни след изборите, Тръмп уволни мекушавия си военен министър Марк Еспър и назначи десантчика Кристофър Милър, за който се знае, че има ястребово отношение към глобалистите и е лично предан на президента. Не е имало, няма и едва ли някога в света ще има държавен глава, който се готви да сдава поста и няколко дни преди това просто така – за разнообразие, сменя министъра на отбраната. Освен ако държавният глава няма специални планове, в които това министерство да заема важно място.

Ако изредените податки, че в Америка наистина се случва нещо сериозно, не са достатъчни, то ето още. Във втората половина на ноември, когато много от данните за масови фалшификации на изборите вече бяха изнесени на бял свят, но пък стана ясно, че съдебната система в отделните щати, в която до голяма степен работят хора, назначени със съдействието на различните неправителствени организации на Сорос, не иска да се занимава с тях, Тръмп помилва генерал Майкъл Флин. Генерал Флин бе негов съратник до момента, когато глобалистите му организираха съдебно дело по обвинение, че е скрил свои контакти с руски официални лица. Либералите очакваха, че пред перспективата да лежи дълго в затвора, той ще им предостави някакви данни срещу президента – може би за негови връзки с Русия, въз основа на което да придвижат мечтания импийчмънт. Флин обаче се оказа корав и мълчалив, и бе тикнат в затвора. Тръмп можеше да го помилва още тогава. Или месеци по-късно. Но го направи точно сега. Това бе много важно послание – от една страна пуска на свобода опасен военен, когото глобалистите не понасят и от когото се страхуват. От друга – освобождаването му точно в момента поставя Флин директно в лагера на президента. Ясно е, че той е нужен и че от него се очаква да свърши важни дела. И Флин ги свърши.

В края на ноември стана ясно, че десантни части, организирани от генерал Флин и другия генерал от най-тясното обкръжение на Тръмп - Томас Макинърни, са атакували сървърна ферма във Франкфурт. В нея – на принципа на облачно съхранение, са били базирани всички данни от фирмата за машинно гласуване „Доминиън“, наета да брои вота в САЩ. Преди това вече бе изнесено, че тази фирма е свързана с Демократическата партия, с една от фамозните ѝ фигури – Нанси Пелоси. Освен това бе станало ясно, че фирмата е с регистрация в Испания, че е обявила фалит и че междувременно е купена от компания, в която основния пакет акции държи директно Китайската комунистическа партия. Наред с това изтече и запис от разговор, за който се твърди, че е между представител на глобалистите и на фирма в Китай, която трябва да отпечата определен брой фалшиви бюлетини за изборите.

При тази информация сървърите във Франкфурт се оказаха безценни. Затова и операцията по завземането им трябваше да е без грешка. Медиите не писаха за нея. Самият Тръмп само бегло спомена в последната си голяма реч, че сървърите на „Доминиън“ са при него, разучават се и в тях има „фрапантни данни“ за измами и фалшификации. Но ген. Макинърни бе по-словоохотлив. Той разкри, че  Германия са били пратени специални части на американската армия. Те са нахлули във въпросната сървърна ферма, която се оказала охранявана от ЦРУ.Завързала се истинска битка, по време на която били убити петима войници и един служител на ЦРУ.

Данните от тези сървъри, каза генерал Макинърни, показвали, че Китай и Иран, като държави, и отделни лица в Русия, са замесени в опит за преврат срещу президента Доналд Тръмп. Малко след изявлението му различни източници от обкръжението на Тръмп разкриха, че е била арестувана директорката на ЦРУ Джина Хаспел. Официално потвърждение досега не се е появило. Но и опитите това да бъде опровергано, са също толкова неубедителни. Агенция „Ройтерс“ написа, че се е свързала с пресаташето на ЦРУ, който я уверил, че г-жа Хаспел не е арестувана. Обаче и никой не я е виждал от края на ноември. А Джина Хаспел не е от стандартните потайни шпионски лица. Тя обича да е публична фигура и да се появява насам – натам.

Джина Хаспел обича публичността, но от края на ноември не е била забелязвана никъде

Споменаването, че в сървърите се съдържат данни за опит за преврат, идващ от чужбина, може да се тълкува и като знак какъв сценарий ще поемат събитията в Америка съвсем скоро. През септември 2018 година Тръмп подписа изпълнителна заповед за борба с чуждата намеса в изборите. Тя му дава право, при достатъчни данни за такава, да обяви военно положение. Изглежда това се обсъжда съвсем сериозно в президентството, за което разбираме пак от генерал Макинърни. Ето какво разказа той в предаването на Джон Фредерикс по радио Джей Еф.

 

Колкото и да е превърнала Тръмп в посмешище, пропагандата на глобалистите няма как да скрие едно – той не изглежда като президент, който смята да сдава властта. Както и със смяната на военния министър, няма, не е имало и няма и да има държавен глава, който на изпроводяк да стяга редиците си чрез огромни митинги. В събота във Вашингтон се проведе вторият „Марш на милионите“ в подкрепа на Тръмп. За разлика от предния път, сега такива митинги имаше в цялата страна. Този път нервите на глобализма не издържаха и те пратиха срещу проявата своите отрочета „Антифа“ и „Животът на черните е важен“. Четирима поддръжници на Тръмп бяха нападнати и намушкани с ножове. Кола пък се вряза в тълпа активисти на „Животът на черните…“ Това обаче са все още само малки проблясъци от все по-осезаемата, макар и невидима с просто око, битка между доброто и злото в Америка. Тя няма да свърши просто така, както и тези избори там не бяха просто поредните.

РайлиОутъмн е типичен представител на „Антифа“. „Аз съм #Антифа. Аз съм #комунист. Аз не съм сам“, е написал той в профила си в Инстаграм. Макар и огромната маса от привърженици на тази организация да са хомосексуалисти, в нея има и боен отряд за побоища и насилие, който бе използван в събота вечерта срещу привържениците на Тръмп

Въвеждането на военно положение, особено в такава мощна империя, не е фасулска работа. То не се изчерпва само с обявяването му. Ако от него се очакват резултати, то няма да бъде само пожелателно, като повечето карантинни мерки у нас. Истинското военно положение изисква отчетлив план за завземане и обезвреждане на най-важните центрове на противника. В случая това са основните глобалистични новинарски и социални медии. Необходими са бързи арести. Нужна е експедитивност, както при завземането на сървърите във Франкфурт, при която отсрещната страна да бъде обезвредена, преди да е успяла да реагира. На Тръмп му трябва хленчещ Байдън, който по телевизията признава фалшификациите и доброволно се отказва от претенции за власт. Дали точно така ще се развият събитията е спорен въпрос. Но няма спор, че Америка е стигнала критичната си точка, в която две сили – на доброто и злото, повече не могат да съжителстват заедно и едната трябва да бъде изметена от сцената. На този етап обаче много хора, както в Америка, така и извън нея, все още виждат доброто през очертанията на глобализма. Затова и битката се очертава да е мощна, а отблясъците от нея да обхванат целия свят.


В категории: Политика


31
Коментара по темата
31.
Д. Янев
16.12.2020 13:53:05
11
2
Тоя Божков открай време ме съмнява. Още като ходеше с оная обеца ми приличаше на проститииращ хомосексуалист от 80-те. Сега като виждам какви типове следва в Инстаграм, вече няма място за съмнение.
30.
*********
16.12.2020 13:51:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
*********
16.12.2020 12:49:37
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Всички фантасмагории на Божката се изпариха
16.12.2020 11:29:13
8
6
Как ще въведе военно положение, като вече обявиха Байдън за спечелил и никой няма да му се върже на оранжевия, щото иначе ще има кавър на турските събития, но ролята на Ердоган ще я изиграе Байдън, а оранжевият ще изкара старините си на едно хладно и влажно място
27.
мама Божка
15.12.2020 21:30:04
10
7
Той Божката не харесва Fox News. Изобщо не харесва сайтове, които пишат неща оборващи абсурдните му тези :-)
26.
хер Флик
15.12.2020 01:24:37
6
6
Божков, нали преписваш от американски сайтове?
Препиши и това от Fox News:
https://www.foxnews.com/politics/live-updates-legal-12-14-2020
25.
Andi
14.12.2020 19:54:18
6
16
Hай- доброто , което може да напражи Тръмп е Военно положение. Не унищожи ли тази долна Еврейска сган- оправяне НАМА ДА ИМА!!! Гадовете трябва да бъдат върнати в камерките за да усетят миризмата на газта!Тогава Свободата ще е истинска!!
24.
До ФЛАГМАН
14.12.2020 16:17:43
13
9
Само като прочетох...автор Божидар Божков...и не чета повече...бегам с 200
23.
haha
14.12.2020 14:49:27
5
11
Божко 'журналята' пак се е събудил накриво... като говориш за едно недей да пишеш за друго - говориш за военно положение, а описваш гражданска война: какъв враг, какви пет лева.
Историята е политическа, ако Тръмп или Бидон си ползволят да задълбочат конфликта на улицата, ще ги изселят и двамата, като едното нищо - времето на Камала ще дойде доста по-рано от колкото се прогнозира, а тя е по-голямото зло и от двамата!
22.
*********
13.12.2020 23:52:11
6
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
21.
хер Флик
13.12.2020 23:08:05
22
16
Божков,
В едно от предходните ти бълнувания обясни как Върховния съд на Щатите ще оправи работата на бай Доньо.
Обаче Върховният съд му каза да си ебе майката тръмпанарска.
Сега военните щели да оправят работата на оранжевия идиот...
Ще..., ама друг път...
Ти не си журналист. Ти си партизанин - конспоролог, а аз имам една шапка от станиол за теб - да не те облъчват от Космоса спътниците на Сорос и Бил Гейтс. Отивам да си бия ваксината с микрочипове. После ще пия кафе с двама рептили.
20.
поздравления за автора
13.12.2020 22:35:04
14
30
Много добър и задълбочен анализ!
Авторът може и да не уцели какво точно предстои да се случи, най-малкото защото не е гадател, но че нещо ще става е повече от ясно. Ситуацията мирише на преврат и революция.
19.
universe
13.12.2020 22:12:22
13
41
Великолепен анализ на ситуацията в Щатите, за борбата между доброто и злото. Говорих с мои познати там. Американците са ужасени и потресени от фалшификациите и успеха на Байдън. Наистина е много вероятен такъв сценарий. Масовото ваксиниране може да се окаже искрата, която ще възпламени САЩ в близките дни. Поздравления за материала и за прозорливостта Ви, г-н Божков! Простете на невежите, простите и продажните, писали по-долу.
18.
Asparuh
13.12.2020 22:02:35
11
22
Ясно, е че това, което е написал Божков няма да стане, прекалено хубаво ще е, за да е е истина, всички ляволиберални боклуци да бъдат разкарани, но ми прави впечатление, че тук главно разни ляволиберални педалчета пишат, явно много им харесва нелибералния троцкизъм. Това няма какво да ни учудва, тъй като неолиберализма е форма на комунизма, а комунзма е ляв фашизъм. Не случайно отрочетат и внуците на комуняггите станах първи евоатлантици. Просто неолинерализма и комунизма са като двете страниу на една и съща момента.
17.
Марш бе шизофреник
13.12.2020 21:53:09
17
8
обратно към /pol/
16.
продуцент
13.12.2020 21:30:04
10
9
Божков, скоро ще се свържа с теб. Искам да направя филм по този сценарий!
15.
мама Божка
13.12.2020 21:25:09
29
14
Дали ще поиска да въведе военно положение и т.н. е все тая. Байдън застъпва през Януари и ако Тръмп си помисли нещо подобно за което пише Божката ще е първият опандизен президент на САЩ. Както писаха по-долу, Търмп е бита карта и няма шанс за нищо повече освен в мокрите сънища на Божката. дано по-скоро дойде Януари, че да спрем полюциите на Божката относно Байдън и Тръмп.
14.
мама Божка
13.12.2020 21:24:24
23
12
Дали ще поиска да въведе военно положение и т.н. е все тая. Байдън застъпва през Януари и ако Тръмп си помисли нещо подобно за което пише Божката ще е първият опандизен президент на САЩ. Както писаха по-долу, Търмп е бита карта и няма шанс за нищо повече освен в мокрите сънища на Божката. дано по-скоро дойде Януари, че да спрем ролъциите на Божката относно Байдън и Тръмп.
13.
*********
13.12.2020 21:22:48
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
въй
13.12.2020 21:08:35
28
14
до автора - как успя да напишеш толкова много глупости в една статия. Тръмп е минало - без значение колко подобни статии ще напишеш( следя сайта и това е една от многото)
П.С. Да те светна нещо за имигрантите в Америка. Само т.нар. индианци са местни - всички други са натрапени имигранти вкл. и Тръмп и сие( европейски )
11.
въй
13.12.2020 21:08:32
29
15
до автора - как успя да напишеш толкова много глупости в една статия. Тръмп е минало - без значение колко подобни статии ще напишеш( следя сайта и това е една от многото)
П.С. Да те светна нещо за имигрантите в Америка. Само т.нар. индианци са местни - всички други са натрапени имигранти вкл. и Тръмп и сие( европейски )
10.
Gordon Shumway
13.12.2020 20:58:44
21
11
Ааа, ма как бе! Специано за бождар и Динко и още двама други слезли от странджата ще направи специален хепънинг. Той само божидар чака трмпанаря.
9.
Язон
13.12.2020 20:58:14
10
17
Който сееше по света ветрове ще жъне бури. Индианците, виетнамците, японците, афганистанците, югославските-50 000 бомби с убеднен уран до нашата граница,Ирак, Сирия и т.н. Много грях натрупаха предшествениците на Тръмп. И днес кръстоносния поход ще започне от там.
8.
Язон
13.12.2020 20:58:01
8
14
Който сееше по света ветрове ще жъне бури. Индианците, виетнамците, японците, афганистанците, югославските-50 000 бомби с убеднен уран до нашата граница,Ирак, Сирия и т.н. Много грях натрупаха предшествениците на Тръмп. И днес кръстоносния поход ще започне от там.
7.
Bgman
13.12.2020 20:43:55
20
16
Хахахаха, Божков, чудех се каква ше е следващата ти повърня...
6.
Фори
13.12.2020 20:38:23
5
17
Мен ми е интересно след 30 години преход нашите са отрочета на сорос редно е да ги изметем не да ги пребоядисаме
5.
Дернев
13.12.2020 20:35:06
15
7
Скоро щестане ясно, кое е истина, кое не. Но тези приказки за битка между добро и зло и намесата на Глобализацията в нея са глупости. Глобализацията няма алтернатива, ако искаме да спадим собствената на и единствена Земя. А джендърство, незаконно движение през граници са, тероризъм са синдроми на слаба държавна власт. Ролята на държавата се засилва и е осбовен фактор за срабилност. Сегашната криза го показа и налага.
4.
Повече инф
13.12.2020 20:17:22
5
11
Божко,кажи нещо повече за Джино хаспела...хваща око..Много е дънди с таз рокля.
3.
*********
13.12.2020 19:45:44
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Автора
13.12.2020 19:32:37
24
20
Авторът е прекалил с Q измишльотините.
1.
Шизофрениците от flagman.bg
13.12.2020 19:13:01
25
22
Взимайте си хапчетата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори