×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги най-добрите спортисти на Айтос


Ето ги най-добрите спортисти на Айтос
Mъжката двойка на Клуба по спортна акробатика "ОРЕЛ" Антон Станчев и Янко Киров оглавиха класацията
21 Декември 2020, Понеделник, 21:30 ч.
Автор: Флагман.бг

И тази година онлайн гласуване определи победителите в надпреварата

Mъжката двойка на Клуба по спортна акробатика "ОРЕЛ" Антон Станчев и Янко Киров са спортисти № 1 на Община Айтос за 2020 година. Двете момчета се състезават във възрастова група 8-14 години. Шампиони са от Държавното първенство по спортна акробатика за 2020 г. и носители на златни медали. Младата двойка шампиони са за втора поредна година водачи в класацията, която се гласува онлайн от айтозлии.

И второто място е за възпитаник на КСА "Орел" - Айтос. Николая Диянова се състезава във възраст 12-18 години. Участва в интегриран вид – женска двойка със състезателка на КСА "Нефтохимик"-Бургас. На Държавния шампионат през 2020 г. двойката завоюва сребърни медали за балансова, темпова и смесена комбинации.

Бронзов медалист в надпреварата на най-добрите спортисти е 18-годишният Огнян Бодуров-Оги, последна година ученик в СУ ,,Христо Ботев" гр. Айтос. От 10 години тренира. През 2020 г. играе футбол в отбора "юноши старша възраст" на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Борис Николов. Находчив, старателен и всеотдаен на футболната игра, Оги е душата на отбора. Неуморим, раздава се до край на футболния терен, казват за младия спортист неговите треньори и съотборници.

На четвърта позиция айтозлии са наредили 16-годишния Борислав Петков, състезател на Спортния клуб по борба "Айтос". Борислав е най-новият и перспективен състезател на клуба. През 2020 година печели Вицешампионска титла и сребърен медал на Държавния шампионат за момчета в гр. Петрич.

И петото място е за футболна надежда - на ФК "Бяла река" с. Тополица. 16-годишният Мирен Салиибрям от една година играе във футболния отбор на с. Тополица. Минал е през всички възрастови групи на футболния клуб в гр. Карнобат. Родом от с. Тополица и през 2020 г. се утвърждава като основен футболист на мъжкия отбор във ФК „Бяла река” с. Тополица.
Баскетболният талант Кети Стоянова е оценен от айтозлии с шестата позиция в класирането. Родена е през 2007 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на Баскетболен клуб „Вихър” - Айтос, момичета до 14 години. Макар и по-малка от съотборниците си, Кети е водещ състезател и капитан на отбора, и вече е в проектния състав на Националния отбор на България за момичета до 14 г.

С малка разлика, след Кети в класацията се нарежда друга млада баскетболистка - Гергана Кузманова - родена през 2008 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на БК „Вихър”, момичета до 12 г. - водещ състезател и капитан на отбора.

Осмото място е за най-добрата ни млада шахматистка - Неше Мехмед - състезателката на клуб „Аетос - 64” Родена е през 2006 г. в с. Черна могила, ученичка в седми клас в ОУ „Хр. Ботев” с. Мъглен. Играе усилено шах и се състезава на турнири с национално и международно участие. Нейното  постоянство и трудолюбие са повод за номинацията й за спортист на Община Айтос за 2020 г. Играе зряло и безкомпромисно. През 2020 г., на Държавното индивидуално първенство по блиц за деца до 14 години в гр. Асеноград  се класира на пето място. На V-я Шахматен турнир “Свобода в гр. Раднево, след оспорвана борба, зае второ място в своята възрастова група. На VI-я Международен шахматен турнир „Траяна Куп”, гр. Стара Загора е осма в своята възрастова група. Шесто място й определиха съдиите на ХIII-я Шахматен турнир „Янко Гюзелев“ в Бургас. В Шахматен турнир "Опен" - гр. Пазарджик е девета в  своята възрастова група.

Деветото място е за футболиста Джесур Ахмедов- Джеси, на 12 години, ученик от СУ ,,Н.Й.Вапцаров" гр.Айтос. От четири години тренира във футболната школа на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Милен Минчев. Дисциплиниран, завършен футболист, умеещ да играе на всеки един пост на терена. Бъдеща футболна звезда.

На десетата позиция е Мустафа Смаил - 15 годишен, ученик в 9 клас, състезател на Спортен клуб по борба "Айтос". Капитан на отбора. В клуба тренира от шест години. Техничен и перспективен състезател. Класирал се на второ място на Републиканския турнир за момчета в гр. Разград през 2020 г. и второ място на Държавния шампионат за момчета в гр. Горна Оряховица -2020 г.  

Следва го десетокласникът Павел Тодоров, ученик в Професионална гимназия по транспорт в гр.Бургас. Картотекиран състезател по волейбол в БФВ от м.март 2016 г. Ръст - 184 см., тегло - 66 кг. Започва състезателния си път при треньора Димитър Кавръков. Участва в отбора на Волейболен клуб "Айтос” – кадети,  на поста „посрещач”. Перспективен и амбициозен състезател. През м. януари 2020 г. участва в отбора, който завоюва ІІІ-то място на Общинския етап на ученическите игри по волейбол във възрастова група VІІІ-Х клас. Участва с отбора на „кадети“ в Зонално републиканско първенство в гр. Стара Загора и гр. Царево, където се отборът се класира на ІV място.
На дванадесето място сред най-добрите, айтозлии са поставили Богомил Йорданов- Боги, на 8 години., ученик в СУ ,,Христо Ботев" гр.Айтос. От две години тренира в Детско-юношеската школа на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Димчо Данов. Старателен, дисциплиниран, моторът на отбора, обича футболната игра и показва таланта си на футболния терен.

Тринадесетата позция е за Аксел Шюкрю - 13 годишен, роден е през 2007 година. Тренира в клуба от шест години. Класира се на второ място на Републикански турнир за деца в гр. Разград през 2020 г. и зае пето място на

Държавния шампионат за деца в гр. Горна Оряховица 2020 г. Трудолюбив и талантлив състезател.

Само на един глас разстояние след него е Даяна Дамянова, родена през 2007 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на Баскетболен клуб „Вихър”, момичета до 14 години. Макар и по–малка на възраст, е основен и водещ състезател на отбора.


В категории: Айтос


5
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
5
Коментара по темата
5.
Гол тумбак БГ
23.12.2020 06:41:58
1
1
България в стремежа си да побългарява, даже и самоопределящата македонската нация натрупа много негативи и беше дистанцирана от EU.
Българинът е най промитият, глупав, недалновиден мозък. На пребиваващите в чужди държави българи храненици, наброяващи над 2.5 млн някъде опиитаха ли да променят идентичността им?
На гол и гладен тумбак с чифте пищови патриотизъм не се прави.
Затова не сме уважаеми и обичани от нито една нация. Варванинът си остава варварин за такива са определени българите от други нам съседни страни.
4.
Сикишев
22.12.2020 21:46:08
2
1
Пенсионера от Карнобат трябва да свиква с реалноста , защото това е бъдещето на България.
3.
*********
22.12.2020 00:59:18
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Браво!!!
21.12.2020 23:16:12
4
5
Браво на децата,а дедко клозетко от коментар 1 да пое една ракия и да внимава да не си опърди кайсиите
1.
пенсионер от карнобат
21.12.2020 21:51:57
8
9
Само връзкарчета... И сменете им имената на тези турци, че ми се повръща от Айшета и Ахмедовци...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори