×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не, няма да сте „опитни зайчета” за новата ваксина, тя е тествана върху над 30 хил. човека и работи


Не, няма да сте „опитни зайчета” за новата ваксина, тя е тествана върху над 30 хил. човека и работи
Ако на всички доброволци като мен им имаше нещо след шота или имаше съмнения, че им се случва нещо, експериментът щеше да спре
04 Декември 2020, Петък, 13:17 ч.
Автор: Флагман.БГ

Много хора се страхуват, че медикамента е опасен, че ще им навреди, но това не е така, написа българката Мария Спирова, която е сред доброволните тестъри

Не, вие, познати и непознати, не сте опитни зайчета за ваксината срещу коронавируса. Аз съм, заедно с другите близо 30 хил. човека, които гарантират, че ви няма да сте. Че на вас ще ви се даде продукт, който гарантирано няма да ви навреди. Това написа българката Мария Спирова, живееща в Оксфорд, която бе сред първите доброволци, сложили си ваксината на Астра Зенека. Тя се обръща към всички вярващи и невярващи в ефикасността на медикамента с коментар, целящ да провокира разум и рационално мислене. Ето какво написа тя:

Всекидневно получавам съобщения от уплашени хора, които не искат да бъдат "опитни зайчета" за новите ваксини против ковид или се страхуват, че ваксините няма да се понесат добре от възрастните им родители.

Ще ми се да отговоря накратко тук.

Приятели и непознати, не вие сте опитните зайчета. 

Аз съм (за ваксината на Астра Зенека, с близо 30 000 други хора). А за ваксината на Пфайзер, която вече получи одобрение във Великобритания - други 43 000 доброволци от цял свят. Те са опитните зайчета, които гарантират, че вие няма да сте такива. Моля ви, опитайте се да разберете какво значи това.

Тези доброволци са невредими досега. Не са претърпели телесна повреда отвъд обичайния дискомфорт след инжекция. Ако им имаше нещо или имаше съмнения, че им се случва нещо, експериментът щеше да спре. Както и спря два пъти при изпитването на Астра Зенека, за да се установи от независими медици дали симптомите на две доброволки са свързани с ваксината.

Сред доброволците на всички напреднали ваксини са подбрани и възрастни хора. Това е естествено при разработката на ваксина срещу вирус, който е особено разрушителен за възрастен организъм. Няма как да претендираш, че си разработил ваксина срещу болест, която е смъртоносна за дадена уязвима група, без да тестваш дали тя е безопасна и ефективна за тази конкретна група.

Всички тези данни от изпитвания се преглеждат внимателно от независимите експерти на държавни регулаторни органи. Всички те си дават сметка под какъв огромен натиск са да вземат правилното решение, без да заобикалят стандарти. Не всичко винаги опира единствено до акциите на определена компания.

В крайна сметка, вие сами ще решите дали да се ваксинирате или не. 

Просто е важно да го решите на базата на действителни доводи, а не на базата на непознаване на процеса на разработка и тестване, в комбинация с всепомитащо недоверие към авторитети като правителството или фармацевтичните компании. Да, те са заслужили подозрението и скептицизма ни в други случаи. Но според мен е полезно се съсредоточим върху проблема тук и сега - излизането от кризисната ситуация с възможно най-малко щети. Колективният имунитет е път напред. Имаме го към редица болести, именно заради предотвратяването им с ваксини. 

Колективният имунитет ще облекчи претоварените болници и ще ни помогне да се върнем към нормалното си ежедневие. Ваксинацията просто е най-бързият начин да го достигнем с минимална загуба на живот. Не знам за вас, но ако трябва да степенувам риска за свой близък от разболяване и лечение в българска болница сега и риска от поставянето на международно разработена и тествана ваксина, бих предпочела да предотвратя, ако мога, възможността му да се разболее.

Ваксините, които обсъждаме в момента, подлежат на регулаторна проверка в Европейския съюз. А Европейският съюз, както и което и да е национално правителство, не печели нищо от това да уврежда нарочно и злоумишлено здравето на гражданите си.

Нито една ваксина не е съвършена, нито пък е възможно и нужно всички да си я поставим на всяка цена. Но, както винаги, нужни са хладнокръвие и реалистична преценка за това кое в случая е най-малкото зло и кой най-приемливият риск. Сега повече от всякога.
 




38
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
38
Коментара по темата
38.
Яко кьор фишеци
06.12.2020 00:34:14
2
7
Не разбрах само кой е автора на тази смешна пропаганда. Много ясно, че никой няма да си слага отровите на сатанистите. Успех кретени -)-)-)
37.
Б-с
05.12.2020 17:04:33
2
3
Ей тъпа овца такава да е.....твоята м......,а колко хора спиред тебе са починали и заличени,като тоалетна хартия мършо,или това е някакво првдположение.......писна ми от долни мърши.На по 20 години станахте доценти и професори и взехте да изнасяте лекции???
36.
Аха
05.12.2020 11:45:26
3
9
Защото хората няма да са опитни зайчета и заради това в Англия приеха закон за защита на Pfizer от съдебни дела на ваксинирани пациенти:
https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-pfizer-vaccine-legal-indemnity-safety-ministers-b1765124.html
35.
РНК ваксина
05.12.2020 11:27:48
2
7
Никой обаче не знае какви ще са дългосрочните последствия. А пък за флагманите съм сигурен че са точно от тези които няма да се ваксинират.
34.
Що така бе, Миме ...
05.12.2020 09:25:00
3
6
...на пропаганда докарва това,което казваш ??? p.s.така,както си се ваксинирала в момента ще прекараш ли 24 часа в ковид отделение без никакви предпазни средства
33.
До 1
04.12.2020 23:45:14
2
2
Май не си познал, който и да си. Ако искаш можеш да опиташ отново. Хахахаха
32.
ER_DR
04.12.2020 20:37:45
25
26
През две къщи има болни, през десет умрели, ама дивият селянин не ще ваксина да не му "стане нещо". Накълвал се е със знания от интернет. То е все едно да прочете сутрешния хороскоп и да дава акъли по астрофизика, но дивият селянин не може да усети разликата. Абе див, ти кво си мислиш, че заради дървени философи като теб ще ходим три години със скафандър ли? Че ще се разболееш и ще си домъкнеш дивия селски неимунизиран задник и всички ше се въртят около него, рискувайки себе си и близките и нормалните си пациенти заради твоята дива селска глупост ли? Не, ама сериозно?
31.
Бах тоз Флагман...
04.12.2020 19:10:04
6
13
Отново Флагманчето ни залива с помия и дезинформация ... Аман от Гъзоблизци и Дупедавци като вазе
30.
Мара да ходи да се побара
04.12.2020 18:55:10
11
5
Я да видим какво казват отатък гьола по въпроса и защо се бави одобрението на ваксината от простите американци,които чакат да се убедят намясто в ефикастноста на ваксината особено след като е развито неврологично заболяване при един от тестващите,а и заради разминаване в процента на ефикастност.Извадката е от вчерашна статия на CNBC:"........The British drugmaker and Oxford University have already published interim efficacy results from their UK trial in November, but the results have raised questions among scientists.
The company said the vaccine could be 90% effective when given as a half dose followed by a full dose, based on a relatively small number of volunteers, while overall effectiveness was around 70%.

Speaking at a U.S. Department of Health and Human Services meeting, OWS chief adviser Moncef Slaoui said the large set of contrasting data coming out from the UK and Brazil trials may not be enough to ensure the vaccine receives the U.S. Food and Drug Administration's emergency use authorization.

"Unless there is a very clear explanation based on facts and data of what's behind those two numbers (on efficacy), it's very likely that package would not be sufficient for (FDA) approval," he said.

AstraZeneca resumed its U.S. trial in October after halting the study on Sept. 6 after a report of a serious neurological illness in a participant in the UK.

"I still expect that somewhere in January maybe, more towards the second half of January, data will become available and potentially an emergency use authorization could be filed," Slaoui said, referring to the U.S. trial.
29.
Хахаха
04.12.2020 18:12:45
3
12
Хората ви го казаха, че трябва минимум 10 години да минат за една ваксина.
28.
Ганьо Ганеф
04.12.2020 18:12:11
5
8
Само като прочетох коментар 1 на неграмотника, който е написал "ОксВорд" а не Оксфорд и всичко приключи!
27.
Петър
04.12.2020 17:48:41
2
13
Хората не се страхуват от ваксините душко!
И, коя беше ти, та "всекидневно" получаваш съобщения от уплашени хора?
"както и което и да е национално правителство, не печели нищо от това да уврежда нарочно и злоумишлено здравето на гражданите си."
Печелят, но губят гражданите!
Не опира до здраве, а до пари Марийке!
26.
За ваксина са
04.12.2020 16:19:19
2
11
Твърде малко хора за твърде кратко време.
25.
Братан от Братово
04.12.2020 16:12:11
4
28
Коя е тази грозотия и защо мнението и трябва да е меродавно?Едно време такива зубърки вземаха задвратките и ако не си търсеха очилата забиваха глава в учебниците.Ако 30 000 недо.бани като тази си заврат кочан отзад и им харесва означава ли,че всички трябва да си заврем?С тея фейсбуци сульо и пульо седна да се самоизтъква и взе да дава акъли.
24.
КороноТъпак
04.12.2020 15:51:08
4
14
Политиката на Борисов и НОЩ в условията на пандемията : един PCR = 1/3 от масовата пенсия !!! лекарствата изцяло за твоя сметка !!! и икономическото остроумие на Борисов - да може да ИЗТЕГЛИШ БЕЗЛИХВАН ЗАЕМ !?! Къде има не такива а ПОДОБНИ МЕРКИ, където всичко е за сметка на гражданите ? Къде бе Борисов ? Народен съд за вас !
23.
Либерално ми е!
04.12.2020 15:47:45
2
14
"Флагман", да не би да са пуснали грантовете на джендър-демократите, та и вие да сте намазали нещичко? Гледам, че публикувате Мимито Спирова-острието и бухалката на либерастичните хунвейбини.
22.
К.П.В.
04.12.2020 15:37:45
5
11
Ваксина - глупости
В другите страни ти плащат за да живееш, а тук в България "ТИ" плащаш за да пълзиш.
21.
КороноТъпак
04.12.2020 15:37:25
3
9
Вместо да спорим и се дърлим предлагам да ВИДИМ как са китайците в Ухан сега ? Как така в милиардният Китай няма аджеба Ковид ? И така ето линка от 19.11. (гледайте след 7-та мин, щото пича си прави реклама на картините) ! Маски, които се носят под носа и народ, народ .. а Ковида го няма !?! МИСЛЕТЕ ! Помагало понякога !
https://www.youtube.com/watch?v=4WD8t8M-3yY
20.
Колобър
04.12.2020 15:20:56
8
22
Хахахха пак реклама на поредната Отрова, която медицински специалисти и икономически лобита наричат "Ваксина". Сега да обясня какво е това нещо и защо е толкова опасно. Първо, ваксините от поне 10 години представляват "химически коктейл", съдържащи множество съставки, които са доказани, като отрови, например Живак. Ваксините по никакъв начин нямат позитивен ефект върху здравето на хората, а точно обратното. Веднъж инжектирни, всяка ваксина нанася тежки и трудно поправими щети върху всички органи и системи на човешкото тяло благодарение на своето "екзотично" съдържавие и това е традиция с която са наясно не само СЗО, а и всяка друга здравна организация на планетата. Настоящата истерия и лудост- Ковид19 има за цел да внуши страх, ужас и несигурност в обиквновените хора, до степен в която да бъдат " принудени" да се ваксинират в опит да си спасят живота от Несъществуваща заплаха. Сега и пояснение за " новата реколта ваксини". За разлика от всички предишни, новата ще влияе дирекнто върху РНК и ДНК на всеки балък и невеж, който дръзне да си я постави. Това означава, че ако досегашните щети върху здравето на ваксинираните можеха да се лекуват и поправят с лекарства ,то с новата ваксина това ще е Невъзможно, защото увреждането ще бъде на генетично ниво. Това обаче не е най-страшното, а това е т.нар. " секретна съставка", която е отговорна за специфичната температура на съхранение на новата ваксина, която варира от -80 до -100 градуса по Целзий, само за сравнение Всички досегашни ваксини се съхраняваха на температура до -20. Смятам, че чрез всичко избоено всеки човек ще добие достатъчна представа за същноста и целите на ваксините.Това е Истината, такава каквато винаги е била, а не захаросаната и напудрена лъжа, която чувате всяка минута от сбирщината "здравни експерти". Сега оставям "многознайковците" , "професорите по всичкология" и платените шутове да си дрънкат и псуват на воля, може и да се опитат да ме опровергаят. Държа да подчертая, че на тях ваксината им е жизнено небходима и то в тройна доза. Да Живее България !
19.
и какъв специалист е въпросната Мария
04.12.2020 15:10:27
4
12
вероятно е станала "тестър"каква дума само!/ срещу заплащане.Смешен е %-ът на тестваните спрямо всички заразени,да не говорим спрямо потенциалните ,които биха се ваксинирали.Има си път и начин,по който се одобряват ваксините,в този път не влиза елементарна реклама като за парфюм или препарат за пране.
18.
!!!!!!!!!!!!!!!!
04.12.2020 15:06:34
6
23
Подобни евроатлантици ги използват за опитни зайчета още от училище. Обикновено са зубъри, нискоинтелигентни, попиващи всяка глупост която им кажат. Промиват им двете гънки в празните зубърски главици още от малки и ги правят най фанатизираните евродемократи, малоумници. Зубъра не е интелигентен човек. Той може да помни но не може да разсъждава самостоятелно. На такъв можеш да му инжектираш всичко
17.
Колобър
04.12.2020 15:00:34
6
27
Хахахаха,пак реклама на поредната Отрова, която медицински специалисти и икономически лобита наричат "Ваксина" , а невежите я смятат за Светия Граал на Фармацевтичната индустрия (Мафия). Сега да обясня какво е това нещо и защо е толкова опасно. Първо, ваксините от поне 10 години представляват химически коктейли които , съдържат множество съставки, доказани, като опасни за човешкото здраве например... Живак и още куп отрови. Те по никакъв начин нямат позитивен ефект върху здравето на хората, а точно обратното, веднъж инжектирни, всяка ваксина нанася тежки и трудно поправими щети върху всички органи и системи на човешкото тяло благодарение на своето съдържание и това е традиция с която са наясно не само СЗО, а и всяка друга здравна организация на планетата. Настоящата истерия и лудост- Ковид19 има за цел да внуши страх, ужас и несигурност в хората, до степен в която да бъдат " подтикнати" да се ваксинират в опит да си спасят живота от Несъществуваща заплаха. Сега и пояснение за " новата реколта ваксини". За разлика от всички преди до този момент, новата ще влияе дирекнто върху РНК и ДНК на всеки балък и невеж, който дръзне да си я постави. Това означава, че ако досегашните щети върху здравето на ваксинираните можеха да се лекуват и поправят с лекарства ,то с новата ваксина това ще е Невъзможно, защото уврежданията ще бъдат на генетично ниво, което ще ги направи нелечими. Това обаче не е най-страшното, "черешката на тортата" е т.нар. " секретна съставка", която е отговорна за специфичната температура на съхранение на новата ваксина, която варира от -80 до -100 градуса по Целзий, само за сравнение Всички ваксини до ден днешен се съхраняваха на температура до -20. Само това е достатъчно, за да може всеки да си направи нужните изводи, че нещо не наред. Това е Истината, такава каквато е , а не напудрената и захаросана лъжа, която ви пробутват сбирщината "здравни експерти" . За тях Медицината от доста години има само и единствено финасови измерения и е чисто и просто Бизнес. Дали ще приемете написаното от мен за истина или лъжа, това си е изцяло ваш проблем. Ваксината срещу Ковид е престъпление срещу Човечеството и всички отговорни за тази гнусна манипулация ще си платят. С това оставям всякакви "многознайковци","професори по всичкология" и платени шутове да си дрънкат и псуват по мой адрес на воля и накрая държа да отбележа, че за тях ваксината е наложителна, при това в тройна доза. Да Живее България !
16.
Да-да
04.12.2020 14:55:43
8
16
Няма токава нещоооо!!! Лъжааа, ваксините УБИВАт!!!!
15.
1
04.12.2020 14:53:25
4
12
колко от тези хора са млади и здрави колко от тях са възрастни с придружаващи заболявания колко са бременни колко са деца?
14.
Ами
04.12.2020 14:48:59
3
24
Платени рекламни агенти на фармацевтиката винаги е имало. В крайна сметка , разработилите и произвели ваксината НИКОГА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ. Рискът се поема от ваксиниращия се. Ако има програма за обезщетение на пострадали от ваксини (каквата в България няма), заплащането се поема солидарно от държавата (данъкоплатците). Пито - платено!
13.
!!!!!!!!!!!!!!!!
04.12.2020 14:26:49
5
33
Тази преди да и сложат ваксината не е била добре, а след това нацяло е за психиатрия. Че и развява този европарцал, изпарен мозък
12.
От тъпа,по-тъпа
04.12.2020 14:15:15
5
21
И на теб какво ти хакнаха? Да си чувала,че ви разделят на две групи? Една уж получава ваксина,а другата нещо си друго. Ти от кои беше? Защото по принцип никой не знае? А дали са ви сложили изобщо ваксина пак не е сигурно. Те не искат на животни да я пробват,но върху нас са готови. Пожелавам ви още 5 да си сложите
11.
Аз
04.12.2020 14:15:08
5
24
Ключовата дума е, че до сега са невредими! Към днешна дата, след 1,2 и т.н години не се знае. Ваксина противогрипна се поставя преди настъпването на грипния сезон. Ковид сезона в тук от 1 година.
10.
Бургас
04.12.2020 14:12:52
4
22
Мило девойче, аз чакам всички твои подобия да се ваксинират и Короната да изчезне. Не, тя ваксината няма странични ефекти в момента, но след време да не запееш друга песен, но ти си толкова облъчена, че и ваксината няма да те спаси
9.
Шишо
04.12.2020 14:06:12
3
18
Той ония де пиеше раундъп и казваше че е като чиста вода се спомина след интервюто
8.
Кондйо
04.12.2020 14:03:55
3
11
Нема ваксина нема гарантиран минимален доход а и с тия 300хил.безсплатните свършиха
7.
Sss
04.12.2020 13:57:15
6
28
Баща ти е трябвало да се ваксинира на времето да не му хваща семката!
6.
Koko
04.12.2020 13:54:19
5
18
От мен астра зенека има един среден пръс като излезе българската тогава може,значи днес ковид19 ваксина утре ковит20 друга нема да стане
5.
Стоим си в къщи
04.12.2020 13:53:06
3
20
Глупачка!!! 4b
4.
Ивайло
04.12.2020 13:52:51
5
47
Няма спиране на психо атаката...то не са статистики,не са интервюта,не се статии относно вируса.
Сега и за някаква млада девойка,която ни УБЕЖДАВА,че всичко е наред...Девойче,нищо не е наред покрай този вирус...Колкото въпроси,толкова и липсващи отговори.
П.с...мои много добри приятели,със стабилни професии и семейства, които живеят в Германия,НЯМА също като мен да си инжектират ваксината...
А Вие девойче,как може да ми докажете,че не сте взели пари за да агитирате за ползите от ваксината...както сте получили пари и за тестването и върху вас самата?
3.
Алфи Соломонс
04.12.2020 13:35:29
5
7
The global power elite are reactionary modernists pursuing a transhumanist agenda to develop and use human enhancement technologies in order to become a "posthuman ruling caste", while change accelerates toward a technological singularity—a theorized future point of discontinuity when events will accelerate at such a pace that normal unenhanced humans will be unable to predict or even understand the rapid changes occurring in the world around them. The outcome will either be the emergence of a Brave New World-like dystopia—a "Brave New World Order"—or the extinction of the humanity as we know it.
2.
Тинтири минтири
04.12.2020 13:33:00
13
12
Ваксини максини бошлаф-не е сигурно.Най сигурно е МАСКАТА!!! Слагай маската с също и отзадзе щото га се фъссне много корона излаза мъ и много мирише. Слагайте маските.!Квикли бе джанъм! Аааа!
1.
Били
04.12.2020 13:27:01
308
113
Не знам къде е ОксВорд, но няма и значение. Страничните ефекти от всяка ваксина могат да се усетят и след години дефакто, но всеки е свободен в избора си, засега де :). А това, че авторката е станала опитно зайче за някой паунд си е неин проблем.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори