×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Радев: Новите мерки срещу COVID-19 са пожарни и закъснели


27 Ноември 2020, Петък, 14:20 ч.

Премиерът използва новата Конституция, за да си спечели още няколко месеца власт, категоричен е президентът

Бюджет 2021 е разоряващ, нереалистичен и неадекватен. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

"Следващият кабинет ще бъде поставен в неблагоприятна ситуация - празна хазна, фалирали домакинства и бизнеси, нулеви реформи и социални напрежения, защото приходите в този бюджет няма от къде да дойдат, а социалните разходи ще бъдат спрени", коментира Радев. 

Президентът няма да наложи вето на държавния бюджет за следващата година.

Новите мерки са пожарни и закъснели - не само здравните, но и икономическите, и социалните мерки. Използването на тази криза за ПР, води до загуба на човешки животи. 10 години лекарите и медицински сестри напускат страната, няма реформи, а НЗОК се точи. Лятото се пропуснаха важни действия, каза държавният глава.  

Когато се налагат здравни мерки, трябва да има и пакет от икономически и социални мерки, припомни президентът, пише novini.bg. "Българите умират не заради коронавируса, а заради липсата на организация в болницата, лошото качество на живо, профилактика и блокирането на други опасни болести", разкри Румен Радев. 

Нека да спазваме мерките, за да опазим живота на лекарите и близките ни и разтоварим здравната система, апелира държавният глава.  

Премиерът използва новата Конституция, за да си спечели още няколко месеца власт. Така те (управляващите) ще могат да направят изборите по техни правила. Това, което става в НС с Конституцията е скандал, коментира президентът. 

Правителството излъчваше щедри обещания за безусловна подкрепа към Северна Македония за членството и в ЕС. Сега управляващите се сетиха, че трябва да пазят национални ценности. Нека изчакаме да се уталожат емоциите, за да имаме открит разговор, каза Радев. 


В категории: Политика


15
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
15
Коментара по темата
15.
top gun
28.11.2020 09:39:19
1
1
до 9 Фатмак (шапка балък).Айде намери някой пилот на изтребител да те "повози" едно кръгче и ти гарантирам,че след това ще видиш с какво си се хранил преди да се качиш ,а каквато там вода си пил -топла или студена ще е в .....кафявите ти гащи.Малоумник в ерата на интернет и google не се опитвай да хейтиш професии от които и хал-хабер си нямаш....p.s.прочети нещо за претоварване и хипоксия по време на полет
14.
идат избори 2021
28.11.2020 09:18:03
0
2
всъщност Радев греши в определението си за бюджета.Освен казаното от президента той е чисто и просто - ПРЕДИЗБОРЕН
13.
Барселонски дон Тиквун Чекмеджеев
28.11.2020 09:13:10
2
0
до 3.Да трябваше и това ти се казва точно и ясно - "10 години лекарите и медицински сестри напускат страната, няма реформи, а НЗОК се точи."Така че любимият ти вожд не е закъснял с едно лято,а е проспал ДЕСЕТ ГОДИНИ (или не е бил премиер Тиквата през тези години) да реформира и подготви здравната система.Грешка не ги е праспал,ами е бил зает да.....пълни чекмеджета.Болници няма нужда да строй-стоят си от Татово време ,персонала (лекари и сестри го няма,защото се гавреха със заплащането им).Пътищата -да можеха да почакат и сега с "мазнинката" от тях ,като се даде под формата на БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ (1000лв на човек) щяха да задържат хората по къщите за два месеца.Да вероятно можеха да го направят.
12.
възмутен теляк
27.11.2020 19:42:17
1
5
Не става и не става президент от фатмак, видя се.
11.
кйий
27.11.2020 17:16:36
11
7
Браво на Президента! Един да каже истината най-после.
10.
До Радев
27.11.2020 16:08:44
4
15
Олекна Радев олекна много .
9.
Фатмак (шапка балък)
27.11.2020 16:08:05
4
20
Тоя дето цял живот се е хранил на столова и потен студена вида не е пил взе да дава акъл . Цяло лято тоя боклук насърчаваше хората да се събират и да се заразяват ходи на Шипка да си разхожда мадурите викаше ,че няма вирус и ся като лезифреник и червена Курва си врътна задника . Господин Пурко неразбра ли ,че българина те видя какъв фигурант и подлога си на олигарсите и вече нете ебава за слива .
8.
митко
27.11.2020 15:59:46
4
11
Колко ще му слушаме на тоя глупостите , За заплата от 15 000 лева това просто е ирония, БСП не му ли наливат акъл в главата или и те са вдигнали ръце от него, Този президент ще остане в българската история като пародия на длъжността президент и как не трябва да се държи избран на този пост следващия
7.
До 5
27.11.2020 15:53:47
4
14
Идват избори и Мунчо пак ще си хапе гАза :)
Ноември ще бъде май :)
Май месец БСП ще се срине окончателно,защото няма съдебна регистрация дори с тези "генийчета" на Нинова, а ноември Черепа няма да финансира фигуранта си Мунчо,защото не става....
6.
Ядосан
27.11.2020 15:52:53
4
15
Какъв президент,интригант и жена му същата .Не е тяхно това място.
5.
До 4
27.11.2020 15:41:01
10
11
Нали знаеш, че изборите идват със "страшна сила" и там много ясно ще лъсне кой, на кого и колко "обръща втимание"?!! Или не ти е ясно?....
4.
я
27.11.2020 15:31:47
6
19
Мунчо Мунчоо сто години да стоиш в това президенство няма да се научиш как трябва да се държи един президент нито какви са ме задълженията За какво плаща българския народ за издръжка на това президенство като е една куха институция Освен да се изживява като Че Гевара с юмручето друга файда от него няма С какво допринесе ти лятото за подготовка за по тежката ковид ситуация Да си дал някакви предложения за подготвяне на нещо Не ти цяло лято си хортуваше с протестиращата тълпа на площада И сега си решил да критикуваш Я вземи се скрий че вече никой не ти обръща внимание а само предизвикваш хората да се смеят на акъла ти Не ставаш и за селски кмет
3.
Мунчо Радев
27.11.2020 15:27:58
6
18
Трябвало да подготвят здравната система за пандемията! В смисъл? Да произведат спешно нови 10 хиляди лекари и 20 хиляди сестри? Да построят 31 нови болници във всеки областен център? Бойко да спре да строи пътища и ударно да произведе ваксина, изпробвайки я на каракачанските си кучета? Вероятно можеха да го направят.
2.
До 1
27.11.2020 15:22:45
16
8
Здравей, надъхан ГЛУПЕНДЕР!! С вируса се подиграваха, в края на февруари, също и лицата Венцислав Мутафчийски и Тодор Кантарджиев! Говорят ли ти нещо тези имена?! Преди година има авторитетно изказване за "ползата" от маските на лицето Ангел Кунчев!! Той познат ли ти е също? Искаш ли линкчета, а??
1.
Страшен цървул, че и нагъл!
27.11.2020 14:49:27
9
22
Чехльо Рогоносцев, ами ти се подиграваше с вируса бе! Когато правителството затегна мерките заради КОВИДа ти за 3 март събра тълпа на Шипка и говореше че вируса Шипка бил по-силен. Говореше, че гладът е по-силен и да се ограничават хората е грешно, а сега народа вече не е гладен и може да се изолира, така ли?
Ако е така значи народа е забогатял от миналият май до сега, а това означава пак при това правителство. Хахааха.
Тъпак ли си, лъжец ли си или просто нагъл рогоносец-случайник, кукла на конци на други българоубийци!
Взимай си "Общата" барабар с двамата плешиви баджанаци и заминавайте!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори