×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Председателят на лекарския съюз призова медиците: Не лекувайте хора, които горят маски и отричат К-19!


Председателят на лекарския съюз призова медиците: Не лекувайте хора, които горят маски и отричат К-19!
Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политизирани. То не беше горене на маски, то не беше какво ли не, ядосва се председателят на БЛС
24 Ноември 2020, Вторник, 15:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ние българските лекари няма да станем за жертвоприношение. Ако някой протестиращ иска, да си сложи маска, и да ни смени, гневен е д-р Маджаров

 

Не лекувайте хора, които горят маски и отричат К-19! Колеги, не приемайте хора, които до преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори, ние не сме жертвени агнета. Това призова председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.

Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политизирани. То не беше горене на маски, то не беше какво ли не. Това заяви д-р Иван Маджаров.

"Утре ще дадем пресконференция. Преди над месец и половина чухме решението на МС, че ще тестват с ПСР тестове личните лекари, понеже там е предният фронт. Ние го бяхме предложили в края на август. Оттогава досега тече процес, който ми изглежда така сякаш някой живее в друг паралелен свят", каза той.

"Постоянно се обявяват нови мерки. Оттогава досега сме във фазата, в която си разменяме някакви документи. То свърши годината, и вълната ще си мине", заяви д-р Маджаров. Запитан дали подкрепят министър Ангелов за вчерашното му предложение да има пълен локдаун, той отговори: "Реагирахме с тотална подкрепа. Искахме да изчакаме самосъзнанието на обществото. Ясно е, че няма да стане така явно".

Накрая председателят на БЛС изригна: "Ако сега продължи това нещо, значи, че някой приема нашите медици като жертвени агнета! Ние българските лекари няма да станем за жертвоприношение. Ако някой протестиращ иска, да си сложи маска, и да ни смени".

"Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политизирани. То не беше горене на маски, то не беше какво ли не. Да протестират колкото си искат", добави още той. "Колкото и да звучи нехуманно - колеги, вие не сте жертвени агнета! Няма нужда да приемате хора, които до няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори! Не приемам семейството ми да живее в страх, защото някой се подиграва със ситуацията", каза д-р Маджаров.


В категории: COVID-19


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
68
Коментара по темата
68.
fritzi
27.11.2020 16:27:30
0
0
https://www.youtube.com/watch?v=mwndOQbMWYQ

гледнайти, диви, тъпи животни
67.
възражение по съвест
26.11.2020 07:07:24
3
3
"възражение по съвест" - е филма,драги ми г-н лекар от статията,който ще ви разкрие ,какво трябва да е реалното мислене на човек приел да бъде ЛЕКАР,защото го чувства,като ПРИЗВАНИЕ,а не като професия.Да отидеш на война (истинска) ,не за да отнемаш,а да спасяваш животи !!!Да спасяваш даже тези от ПРОТИВНИКОВАТА страна !!! p.s.вие с това си мислене сте много далеч от моралното право да бъдете лекар.....
66.
ХХ
25.11.2020 10:51:36
5
8
Прав е лекарят, че асоциалните прoстаци е по-добре да не бъдат лекувани.
За една по-добра България!
65.
ХХ
25.11.2020 10:49:10
6
5
До DR_Er

Още по-естествено е да оцелява най-приспособимият, в частнос силният. Но човекът е обърнал това и помага и на слабите и неприспособимите.
Въпросът е, че когато трябва да се прави избор няма нищо по-нормално да се помогне на по-приспособимият да оцелее в името на оцеляването на вида.
Така че, изчезването на глупавите и неосъзнатите е жертва за доброто на човечеството.
Прав е докторът.
64.
DR_Er
25.11.2020 09:11:17
5
7
Мисля, че в началото ставаше дума за дълга на майстора....
Ако един майстор не чувства задължението да прилага Изкуството си, само и единствено, защото го владее и е добър в него, той не е никакъв майстор, колкото и да се ласкае от мисълта за обратното...
Наградата, че можеш да правиш нещо е, че просто го правиш все по-добре и нито един съюз не внася предимство в това отношение.
И ако не осъзнаваш, че хората могат да бъдат както умни, отзивчиви и добри, така и себични, глупави и неосъзнати и, имайки достъп до Изкуството, ги делиш според този принцип, проблемът, за съжаление е твой и вероятно още си в началото по пътя.
Казвам го без всякаква претенция да съм нещо повече от средностатистически човек, който също се дразни от другите.
Просто съм чел тези неща при по-мъдри хора и съм съгласен с тях....
63.
До 123456789
25.11.2020 05:31:54
1
6
Б-я с ковид и не, винаги е била в челните редици по смъртност в Европа ! Емигранта, четеш бг сайтове за да си доставя оргазъм от смъртта на сънародниците си ?!? Ама верно много си тъп ! Като знаеш, че си глупав, защо аджеба държиш да ни го показваш с всеки твой коментар ? Гняв, омраза преминаваща в ненавист към народа на чиито език пишеш. Разбрахме вече ти си емигрирал и си на друго Ентелектуално и житейско ниво от това на съселяните си. Искренно те съжелявам ! Жалък си ! Толкова нещастно изглеждаш отстрани ! Не се притеснявай за нас !
62.
123456789
25.11.2020 04:21:09
7
3
Честито на първо място сме в Европа по смъртност от Ковид19. Минаха 8 месеца и простия Ганьо още не се е осъзнал , все още Алекоконстантиновия герой си мисли че Бил Гейтс и Муафчийски искат да го заключат в панелката, да го чипират и облъчат с 5G. Затова никога няма да се оправим, не са виновни нито управляващи, нито никой - една не малка част от народа са простовати ганьовци, без грам здравна култура и възпитание, без никакъв морал и дисциплина. Прост алкохолизиран народ, който лекува вирусите с ракия, пречиства кръвта с вино, лекува бъбреците с бира, разхлажда тялото се с мента, и за полова мощ пие мастика. Ужас!!!!!!!!!
61.
ER_Dr
25.11.2020 03:30:02
0
0
56.
Никой нищо не е задължен. Или спазва моите указания, които не съм ги хванал ит въздуха, а съм стигнал до тях чрез Изкуството, или не ги спазва, на което има право разбира се. Само че в този случай сам е напуснал съюза ни. Имам пациенти, които стават с две нива по-добре само като ме видят или поговорим по телефона. Има такива, при които "не работи" още от вратата. Господ така е наредил света, че да има хора за всеки и всичко, само трябва да се търсят, намират и разпознават. Сега за короната. Има един векторен консенсуз, който практикуващите лекари следят, валидират спрямо познанията и опита си, обсъждат, ъпгрейдват. Върху него се гради концепцията за мерки, стратегии за терапия и превенция. И понеже е пандемия, всичко това касае и болни, но и още здрави. Някои от тях обаче си имат свое мнение по въпроса, нарушавайки и своя, и режима на другите. Заради тях обаче друг режим и друга концепция няма да бъде измисляна. И е възможно да търпят ограничения заради това. Не си имунизиран, чупиш си крака, или получаваш инфаркт, същевременно си лепнал корона. Гипсираме крака, овладяваме инфаркта, а за възстановителна хирургия да те оставяме ли? Ти си знаел какво се препоръчва, защо сега ще заразяваш други болни, персонал? Правото и свободата почват от съобразяването с другите.
60.
*********
25.11.2020 00:51:00
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
Председателя
25.11.2020 00:43:14
1
5
да го духаш
58.
оди пеш бее
24.11.2020 23:13:37
1
9
Това изказване е в стил "Ми одИ пеш бее!"
57.
Дърт пендел
24.11.2020 22:40:00
3
13
Този как не го е срам да говори така сутринта го гледах. Пълен боклук нагъл излезнал и говори глупости и плюе народа, а ние му плащаме. Защо?!? И като гледам тука на така или иначе манипулираните плюсове и минуси наистина народа е много прос! Ти го плюеш то си мисли, че вали. Той плюе говори народа го одобрява абе ние си ги заслужаваме такива като този боклук! Да си им плащаме заплатите на тоя нагъл бахур боклук мръсен! Оставка чиче!!! Ще пасеш патките мурджо!!!
56.
ER_Dr.
24.11.2020 21:42:24
1
9
И къде в цитата се посочва, че болният е задължен с нещо? Ако той знаеше, сам щеше да се лекува... никой не е казал,че пациентите трябва да са умни и просветен, а не просто ХОРА....
Ако лечителят не разбира задължението си, а го поставя в зависимост от нещо друго не е лечител /Парацелз/ и Бог с право не му е разрешил да бъде нещо повече от поредния търгаш....
55.
Заради такива председатели
24.11.2020 19:46:32
7
12
Заради такива председатели като този, в щата Ню Йорк, САЩ им а повече български доктори отколкото в цяла северозападна България. Ако се чудите
54.
Боклук долен
24.11.2020 19:39:00
9
17
Ти не си никакъв лекар!
Мръсна подлога!!!
53.
Git
24.11.2020 19:38:51
7
11
A veiiii mama ti...kav lekar si ti g..d mrasna neblagodarna bez zaplata togava.
52.
Лекар
24.11.2020 19:37:32
5
12
И тоя колега изкука. Не се виждам някак да задам подобен въпрос на болен нито някой от колегите които познавам. Но ако попаднете все пак на подобен ви съветвам да внимавате много с него.
51.
Кондйо
24.11.2020 19:20:24
6
14
Неси хубав човек докторе лошия човешки матриал не е подминал и вашата гилдия кво да направя че таз година нема малдиви и круизи ам ши бачкате кат всеки един от тоя лош човешки матриал де остана тук според шефа ти и помни работа работа и пакработа
50.
До 48
24.11.2020 19:07:18
4
4
Абсолютни глупости. ЛЛ са винаги зле платени. Консултантите и специалистите са добре платени. Както и в БГ. Живяла съм в 4 страни различни от БГ
49.
Двама се карат
24.11.2020 18:59:30
2
6
От тази война няма да спечели никой, освен третият - управляващите.
48.
До 41
24.11.2020 18:57:14
9
5
В нормалните държави лекарите са сред най-добре платените професии. За това нашите медици заминават в чужбина.
А шеф на голяма болница се става с дългогодишен опит и добра практика. Такъв специалист на запад ще получава много повече, отколкото в България. Здравето е най-скъпата "стока".
Ако намекваш, че има далавери, дай линк или източник на тази информация.
47.
АЗ
24.11.2020 18:55:38
14
15
АБЕ,ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН....КАКЪВ ЛЕКАР СИ ТИ ???? ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА ДАВАЛ ЛИ СИ ??? ГАД МРЪСНА
46.
До 42
24.11.2020 18:32:36
2
13
Аве ТЪПАН, в аптеките е пълно с противогрипни лекарствас, с които можеш да се излекуваш има и действащи ваксини, а за ковида кво има ве ПЪРДУХАЛ прост?
45.
ER_Dr
24.11.2020 18:18:15
0
2
33
"Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща"

Като правят нещо, което ми се разминава с познанията, разбиранията и стремежа да ги защитя, мниго ясно да ходят да ядат говна. Хипократовата клетва няма буква, а само дух. Буквата е в законите, наредбите, осигуряването, но когато между болния и лекаря има писредници, това вече не е Хипократова медицина.
44.
ванката
24.11.2020 18:12:19
6
17
Точно така! Даже бих допълнил уважаемия лекар- всички, които не са гласували за ГЕРБ или още по-зле- тези, които няма да гласуват за ГЕРБ на предстоящите избори, да бъдат умъртвявани преди самия вот! Иначе само ще пречат на достолепния ни, интелегентен и скромен министър-председател!
То така се почва- днес не носиш маска, утре не гласуваш за ГЕРБ...докъде ще я докараме така?
43.
Да ви сера в суратите
24.11.2020 18:12:14
1
10
Помияра написал статията що не си сложи името, да не го е страх от среща в тъмното. Такива жалки кенефи сте в тоя сайт...
42.
До 37
24.11.2020 18:10:33
24
12
Ти досега лекувал ли си се от грип ве, ГЛУПЕНДЕР?? Знаеш ли въобще какво е грип и какви са усложненията от него? Знаеш ли колко хора на година умират от грип? Къде е в момента ГРИПА? Друга година по това време всяка втора реклама беше за противогрипни лекарства!! Сега къде е?? Изпари се! И знаеш ли защо?! Защото не е с "позлатена" клинична пътека! И затова изказванията на оня, дето се мисли за Господ горе на снимката, са меко казано цинични! Естествено армията от страхливи глупаци му ръкопляска!
41.
Малчуган с Адидас
24.11.2020 17:55:07
4
10
Жрналисти направили справка вИМОТНИЯ РЕГИСТЪР и се окаало че Шефа на най-голямата Софийска болница ИМА 68 АПАРТАМЕНТА вили и къщина негово име и милиони сметки в чужди банки на името на жена му
40.
В затвора, гнидо корумпирана
24.11.2020 17:49:32
30
22
Чл. 81. (1) Всеки български гражданин има право на достъпна медицинска помощ при условията и по реда на този закон и на Закона за здравното осигуряване.

(2) Правото на достъпна медицинска помощ се осъществява при прилагане на следните принципи:

1. своевременност, достатъчност и качество на медицинската помощ;

2. равнопоставеност при оказване на медицинската помощ с приоритет за деца, бременни и майки на деца до 1 година;

3. сътрудничество, последователност и координираност на дейностите между лечебните заведения;

4. зачитане правата на пациента.
39.
мислещ
24.11.2020 17:34:51
32
31
Браво, един искрен между тях- да излезе и да си признае, че са УБИЙЦИ, а не лекари!
Да живее ГЕРБ, пак за тях ще гласувам!
38.
Шизофреници
24.11.2020 17:33:18
15
18
Уж било грипче пък скачат на лекарите ,че не ги взимали в болницата .
37.
До 35
24.11.2020 17:31:39
9
28
Яж лайна ве нещастник от такива като теб сме на това положение ако те лепне това грипче ще плачеш като малко дете като е грипче защо подскачате срещу докторите лекуваш се увас а не ходиш с грипче да лежиш в болницата .
36.
Кокон
24.11.2020 17:29:11
20
18
Един достоен мъж да излезе и да им го набута на тъпаците без вазелин .
35.
кора ми
24.11.2020 17:26:31
16
24
И как да ви наричаме като до преди два месеца Слънчака се пукаше по шевовете от туристи без нито една маска където и да било и нямаше нито един случай на ковид, а сега есента всички с настинка и пневмония,което е абсолютно нормално за сезона, биват диагностицирани с Ковид. Пълен фарс сте!
34.
Подкрепям
24.11.2020 17:25:54
17
13
Браво на човека, само така не лекувайте тъпаци дето ще им слагат чипове от тях файда няма обществото ,те само ни дърпат назад и ако им се наложи с ги лекуват да си плащат от джоба аман от глупаци дето все някой им е виновен ,че са нещастници .
33.
До 19 Dr_ ER
24.11.2020 17:23:12
5
16
Току що прочетох Хипократовата клетва. Много свободно, да не кажа себеизгодно тълкуване .....
Не видях никъде нещо, което да вменява задължения на пациента....
Ама вие какво ли не направихте, че една Хипократова клетва ли ще ви се опъне...
Нека пациентите да са ви виновни...
32.
Радев
24.11.2020 17:21:23
21
18
Предлагам колегите полицаи да си затварят очите при бой над лекари за несвършена работа
31.
*********
24.11.2020 17:19:45
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
един нормален
24.11.2020 17:19:05
29
19
Тия ГЕРБаджии и смъртни присъди ли взеха да издават?
Егати и държавата, щом една Тиква стои начело...
29.
Българина
24.11.2020 17:09:38
8
7
зурла,
Всеки авто-сервиз може да ти откаже ремонт, ако не си му симпатичен. Пък недай си Боже след това да те ремонтират там!
28.
Срам
24.11.2020 17:07:58
38
30
И тоя е лекар, че председател на лекарския съюз!!!!! Каква деградация!!!
Извън хипократовите и хуманни аргументи искам да кажа, че никой лекар няма никакво право да отказва лечение на здравноосигурен!!!
Няма значение дали му е симпатичен, какво мисли за КОВИДа и дали е носил маска или не. Щом като си е плащал осигуровките никой няма право да му държи сметка, какво мисли. Иначе на полето с овцете е най-сигурно, няма ковид, много добра самоизолация, но няма и клинични пътеки по които да се източва здравната каса и да никнат частни клиники и болници като гъби след дъжд. Кажете ми друга професия на която да се плаща на брой регистрирани клиенти, дори когато не си им виждал очите или да се плаща за болнично лечение на хора които реално се лекуват у дома си!!!!
Вярно е, че сега най-тежко е на лекарите, но не пациентите им са виновни за това.
Ако изпълнят препоръките на шефа си се опасявам, че не само ще има бити лекари ами и обесени.
27.
зурла
24.11.2020 16:57:55
29
16
Е как няма да лекувате , нали си плащат ?!

Все едно в сервиз да ми откажат ремонт че съм карал по прашните БГ пътища
26.
..
24.11.2020 16:57:39
22
16
Нека всички учители, които настояват за онлайн обучение, да си намалят заплатите с 30%... и всички лични лекари, които явно вече работят по телефона.
25.
До 8 миризливеца с тъпото заключение!
24.11.2020 16:56:09
14
22
Другия път като се разболееш, пий пик*я и яж халясти и не припарвай при докторите щото са "убийци".
24.
Българина
24.11.2020 16:54:20
17
13
Преди всяко приемане в болница да искат потвърждение от болния:
- Един е Ковид-19 и генерал Мутайчийски е неговия Пророк!
23.
Я ми кажи коя дупка на кавала си!
24.11.2020 16:53:58
33
21
Нека после някой каже, че не е го викнал бате му да го помоли да направи това нехуманно изказване. Като си лекар, ще ти се налага да лекуваш дори и тези които не харесваш. Ако не ти харесва, беж в гората за гъби и дано срещнеш мечка!
22.
.
24.11.2020 16:53:45
31
19
е поне стана ясно, че в България хората, които практикуват обществено значимите професии не стават за нищо. Учителите и лекарите са най - голямото разочарование на цялата пандемия... Предатели... Иначе като е за пари са първи
21.
U23
24.11.2020 16:52:34
5
13
Когато човек много краде и мечтае за политиката, тогава много изнаглява. То и онзи се с аспираторите беше много нагъл, който искаше да изключат някой и да включат него. Има обаче един шеф отгоре, който бави ама не забравя. Приземи го на земята ама в буквалният смисъл. От тогава не се е показал.
20.
Тоя ли бе?
24.11.2020 16:49:24
37
26
Оядено прасе,което виси на гърба ни ще обяснява за маски,а кой ти каза,че има файда от тях бе,гибон?
19.
Zozo
24.11.2020 16:48:17
15
30
Питомците на Любовната тройка начело с Бибиян, горяха маски и се лигавиха на мегдана в София. Не ги лекувайте, те са си болни по рождение.
18.
Глупак
24.11.2020 16:46:41
25
28
Тия дет горят маски плащат данъци и оттам взимате заплати.идиот
17.
Хаа
24.11.2020 16:45:42
18
35
И всеки доктор, който прави операции без да има нужда - на кладата!
16.
Обесете!
24.11.2020 16:42:52
24
36
Всеки “доктор”,хванат да точи НЗОК,който лекува несъществуващи заболявания само и само да има 100 бона заплата в края на месеца!
15.
ER_Dr
24.11.2020 16:41:08
24
35
Хипократовата клетва е когато пациентът спазва предписанията на лекаря. Не щеш маски, не щеш мерки, не щеш ваксина, ядеш като свиня и пиеш най-гнусния самоделен алкохол на света, като го наричаш чист, алкохол и лекарство. На 50-60 години си със задръстени съдове и мозък на дупки като швейцарско сирене от метиловите ракиени говна. Но пак си имаш мнение за "конспираций, аотопсий", маските са да мълчим.. Ма я ходи се хипократирай къде искаш, кой ще ти диша говната и глупостите. Свободни лекари лекуват адекватни пациенти, това е Хипократовата клетва с две думи.
14.
Възмутен
24.11.2020 16:39:35
25
22
БОКЛУУУУК!!!
13.
Купид
24.11.2020 16:37:23
22
25
Ми и осигуровки да не плащаме тогава
12.
Докторе на помощ
24.11.2020 16:37:01
25
22
Ане така алооо свикнали сте само пари пари пари пък като има нужда не били длъжни и учителите същите мрънкачи всичко ви осигури държавата що не лекувате кво общо има протестите това е демокрация МНОГО сте нахални умират хората щото ги връщате а сте дали Хипократова клетва къде вие Хуманизма
11.
Колкото
24.11.2020 16:36:37
6
15
Колкото повече краде един човек и мечтае за политиката, толкова повече изнаглява. Така беше и онзи, с аспираторите, който искаше да изключат някой болен и да сложат него. Има обаче един шеф отгоре, който бави ама не забравя. Подряза му крилцата ама буквалния смисъл. От тогава не се е показал.
10.
Гунчо
24.11.2020 16:24:35
36
30
Ако този ОТКРОВЕН БОКЛУК наистина е казал това и ако след тези думи не бъде санкциониран, означава единствено и само, че наистина ни смятат за добитък!!!
9.
жалка територия
24.11.2020 16:23:50
30
24
Ебах тъпия кенеф на гъза на географията. Само тъпи и нагли кухи копелета ли населяват тоя курник, ве, бахти. Лекари няма, учителите на кантар, здравеопазване няма, режим на водата имаше и ще има на места. Ебах туй държава ли е,ве, боко? Тъпанар мръсен
8.
Хипократ
24.11.2020 16:20:02
55
66
Одобрявам всеки един побой извършен някога върху тези убийци , винаги е имало причина .
7.
Фуражка=халка
24.11.2020 16:19:39
40
41
Кенеф смотан . Наложи ви се да поработите 7 8 месеца и пак се усрахте некадърници
6.
Браво
24.11.2020 16:17:29
6
24
Браво, Хипократе!
5.
Льжхгхж
24.11.2020 16:15:24
46
37
Аз пък предлагам , лекарите и сестрите които напуснаха системата поради страх , да им се забрани до живот да практикуват , дори и на частно.
4.
И още....
24.11.2020 16:13:06
62
50
Не приемайте пациенти, които пушат!! Не приемайте пациенти, които са дебели и редовно преяждат!! Които пият и си причиняват цироза!! Които са направили опит за самоубийство!! Които са карали с висока скорост и са катастрофирали!! Които карат джипки с маска под носа!! Абе я въобще не приемайте пациенти!!! Ми да си станал зидар тогава бе, МЪРШО!!!
3.
Мръсна утайка
24.11.2020 16:12:02
121
69
Мършо долна продажна, дано на някой от семейството ти да му се наложи спешна помощ и от 112 да го отсвирят брутално щото е на 90 ( както дядо ми) и да умре след няколко часа. Такива помии дето сте се клели само, че не в хипократ, а в кеш мъни, заслужавате линч и нулев респект.
2.
НАГЛИТЕ
24.11.2020 16:11:08
43
34
ЗАТВАРЯТ НАС ЗАРАДИ ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ

Видя се, че ГМР не може с елементарни неща да се справи. Мерките се вземат на пожар и в зависимост от политическата конюктура, а не от здравето на хората. Всички видяхме тоталата некадърност и разпад на здравната система. Неадекватни решения, вземани от некадърници и хора, които не знаят какво да правят. Изгониха от България лекарите, медицинските сестри, акушерките, а сега реват, че нямало кадри.

ГМР затваря всичко в здравеопазването освен ковид отделенията. Колко хронично болни ще умрат, не го засяга. Българи умират на стълбите на болници и по линейките, а Мутрата говори колко магистрали ни е построил, все едно с парите от чекмеджето се е разплащал.
По света също затварят цели държави. Но там за всеки гражданин има финансова помощ. А тук - духаме глухарчета и се надяваме да оцелеем. Не заради ковида, а заради Борисов, който е начело на кризата. Направо все едно да пуснеш доказан иди@@ в операционна зала, докато пациентът е упоен.

Българите умират заради провала на Борисов и управлението му, които съсипаха здравеопазването и го превърнаха в търговия. Скъпа търговия. Сега ще наказват нас заради техния провал. Защото знаят, че все повече хора виждат истината и не са съгласни да ги убиват.

Всеки път, като погледна НОЩ, си мисля, че няма другаде такава жалка и смешна некадърна паплач, която да си мисли, че разбира от нещо. За съжаление нашият живот зависи от техните недомислици.

Много от вас мълчаха. Сега ще ви затворят и пак ще мълчите. Ще останете без работа и пак ще мълчите. Ще се бесите от мизерия и ще ставате статистика, обслужваща убийците ви. И всички пак ще мълчат....

Само да ви напомня, че краят на овцете винаги е в кланицата!
1.
7887
24.11.2020 16:10:15
61
41
Не предлагайте никакви стоки и услуги на лекарите,които неможаха да се натуткат 6 месеца и да изготвят правилен протокол за приемане и лекуване на болни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори