×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това не беше просто побой, а опит за убийство! Вижте разказа на пребития от швейцареца Урс в Созопол


Това не беше просто побой, а опит за убийство! Вижте разказа на пребития от швейцареца Урс в Созопол
71-годишният Николай е издебнат от Урс, когато е най-слаб - след тежка операция. Съборен е и налаган, докато лежи на земята, разказа потърпевшият
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Ноември 2020, Вторник, 12:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Той знаеше, че излизам от болница след тежка операция, но въпреки това ме нападна, изплака 71-годишният градинар на комплекс „Панорама бей“

 

„Това не беше просто побой, а опит за убийство!“, категоричен е 71-годишният Николай Иванов от Созопол, който бе нападнат в четвъртък от швейцареца Урс Петер Моос в комплекс „Панорама бей“ на Буджака.

Флагман.бг подробно разказа за инцидента. Главният герой, както показа наша проверка, се оказа известен политик от консервативната партия в Бининген, Швейцария. (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Срещнахме се с пребития Николай, след като той се стабилизира. 71-годишният мъж е градинар в комплекса, осигурили са му да ползва стая, в която живее заедно със съпругата си, която също работи в "Панорама бей".

Тормозът над него не спрял цяло лято, но той стоически издържал, защото усещал подкрепата на другите собственици.

По думите на Николай, Урс му правил подли номера – спирал водата на поливната система, а след това го критикувал, че не си върши работата. Градинарят обаче се стремял да не му обръща внимание.

През последния месец имал здравословен проблем, лежал е в три болници, претърпял е тежка операция и в момента се възстановява. В комплекса няма установени паркоместа, те представляват идеална част от комплекса.  

Николай спирал временно в близост до стаята, но 47-годишният швейцарецът смятал, че Кольо, нямал право при все, че сега няма много хора и комплексът е свободен.

„Николай имаше много тежка операция, трудно се движеше и му разреших да спира там. Урс цяло лято се заяждаше с него, но не смееше да направи нищо. Беше запознат, че е лежал в болница, но въпреки това го нападна. Според мен не беше никак случайно!“, категоричен е управителят Мурад Мохамед.

„Чух, че идва с викове към стаята, блъсна вратата и започна да крещи. Жена ми стана и отиде да види какво има, а той я удари. Заради това станах! Не предполагах какво ще се случи. Този човек скочи като озверял срещу мен. Засили се срещу мен, първо ме удари в лицето, а след това ме удари в дясното рамо,  събори ме, паднах на земята, той ме срита в лявото рамо, а след това стъпи върху ръката ми. Едва се надигнах и в видях, че ме снима и се смее“, разказа Николай пред Флагман.бг. Той е категоричен, че Урс е знаел за операцията му и съвсем съзнателно го е нападнал, когато е най-слаб и беззащитен.

Вижте разказа на пострадалия в нашето видео:

 

Николай Иванов си е извадил медицинско от съдебния лекар д-р Галина Милева, която е установила множество наранявания по тялото.

Проверка на Флагман.бг в прокуратурата показа, че срещу Урс Петер Моос е образувано досъдебно производство. Наблюдаващият прокурор Кери Дюлгерска е назначила експертиза за здравословното състояние на пострадалия. Изискана е и справка от Швейцария за съдебното му минало и дали срещу него се води наказателно производство в родината му. Със сигурност няма да се образува бързо досъдебно производство, категорични са от държавното обвинение, но тепърва нападението предстои да се преквалифицира. Николай е категоричен, че това е опит за убийство, а не обикновен побой.


В категории: Созопол


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
17
Коментара по темата
17.
Боби
10.11.2020 15:59:47
0
5
И последен коментар.
В Швейцария ред е издигнат е култ което обяснява (но не оправдава) неговите действия.
Швейцарците са много педантични до ново на психо правилата са много много строги така са възпитание.
Неща като паркиране извън парко-място са немислими но има и следните куриози.
В някой сгради нямаш прави да се къпеш след 10 часа понеже дигаш много шум от банята.
Общественият ред особенно в блоковете е като в казарма.
В обществен трабнспорт се мълчи да не нарушаваш спокойствието на околноте.
Щвейцареца след 3 месеца в БГ кочината тотално е ИЗПЕРКАЛ.
Не е за тука коя човек.
16.
Боби
10.11.2020 15:48:12
6
6
Управителя му бил разрешил да паркира където си иска щото е болен.
Няма такива филми нека аз да броя 200 000 евро за 2 апартамента и да искам култура спокойствие и естетика и да плащам по 100 евро на месец за менаджмент такси пък 2ма селски коча от странджанските села дето са ги сложиши за градинат и пазач да правят квото си искат.
И аз щях да ги сритам.
15.
Боби
10.11.2020 15:44:31
4
4
Е сега изгледах видеото и ми стана ясно всичко. МИЛА РОДНА КАРТИНКА.
Паркинга голям места за всички има коли няма обаче ГАНЬО решава да си паркира под прозореца ей така както казва жената “колата да ни е ПОД РЪКА”.
Няма правила няма естетика няма ред.
ГАНЬО може да са му дали стая в затоверен комплекс с парнинг но той от едно време си зная баща му си е лягал с коня а той обича таралясника да му е ПОД РЪКА, под прозореца така е било в Странджанските села.
Еми сори ама и аз бих се изнервил ако съм на мястото на Швейцареца има си ред УПРАВИТЕЛЯ И ГРАДИНАРЯ грубо го нарушават.
Добре ги е опукал.
За съжаление трябваше да дойдат Швейцарците да вкарат ред в Българската кочина.
14.
Боби
10.11.2020 15:35:21
2
5
Не е правилно естествено за това казвам че Швейцареца е ПСИХО.
С три думи МИЛА РОДНА КАРТИНКА.
Изкуфели дъртаци се изживяват на собственици (помеже са ги сложили там за пазачи) и диви чужденци (най големите утрепки на европа идват в България).
Обаче аз все повече почвам да вярвам че дядката си го е търсил тая работа не е само така.
Швейцареца му е направил забележка дядката му се е изрепчил и му е казал да си ходи в Швейцария и Психото го е набил тва е. Невинни няма тука.
13.
До Боби
10.11.2020 15:21:20
1
5
Бобка, дори да е така, според теб редно ли е 71г. дядо да бъде набит? Изобщо набираш ли го за мъжка постъпка? Защото аз НЕ ! И ако съм на съседите на мястото, на швейцареца бих му вгорчил живота, без с пръст да го пипам. Постоянно при възможност по някоя "шега/закачка". Има ли чалъм, гърч по устав.
12.
ффффф
10.11.2020 15:14:25
1
4
Флагман, дайте думата и на другата страна в спора! Така поднесено изглежда манипулативно.
11.
Боби
10.11.2020 14:17:29
0
10
Че Швейцареца е психо е ясно.
Обаче и градинаря и управителя явно си имат целия комплекс за “БАЩИНИЯ”.
Швейцареца е почнал да се дразни че той е собственик а тия цървули си правят квото искат и не го бръснат за слива.
Почнал е да се дразни че “градинаря” си паркира където си иска и не спазва установения ред.
Нищо че има много празни места изглежда много грозно като някой изживяващ се над другите почне да си паркира под прозореца (грозно е) и като му направиш забележка казва ама аз на никой не преча.
10.
Хан Курбан
10.11.2020 14:15:18
2
4
В Созопол нАма морАци, ‘сиЦки са капитани!
9.
Боби
10.11.2020 14:12:29
1
8
Абе да не би и дядката като “градинар” да се е изживявал като собственик???
Цяло лято да са се ръбали дядката да си паркира където иска понеже той е “вътрешен човек” а Швейцареца да иска ред и култура.
Щото почва да ми звъчи съмнителни “управителя му разрешил да паркира отпред” щото бил болен.
Заради това паркиране е станало всичко.
В Швейцария се паркира на паркинга в Бг Си паркираш “ПОД ПРОЗОРЕЦА” да си належдаш каруцата.
8.
созополски селянин
10.11.2020 13:09:00
0
15
Сто пъти казаха, че бития човек е от Бургас, ама все тия созополлии били такива, онакива.
Вярно, никой не може да е толкова смел и безстрашен като безсмъртните и непобедими войни от Бургас.Легенди се носят за тях в цяла България, ама незнайно защо 10 години в града царуваше един див несебърски селяк с лош поглед, всички му стояха мирно и му козируваха.
Не знам какъв им е на Флагман кадаета да публикуват сума ти статии за един битов инцидент.Явно добре им плаща някой.
Големия "бияч" го видяха всички каква карикатура е, в Созопол никой не го познава даже, нито пък в комплекса или в съседните сгради има созополлия да живее.
Ако беше чак такъв проблемен, точно срещу него е имението на един сериозен бизнесмен от Бургас- Йоско, който ще звънне един телефон където трябва и ще му набият чивиите на швейцарския паляк.
Пък на 200 метра по-нататък има имот или етаж от сграда, собственост на член ли, или на самия рокерски клуб "Морски братя", цяло лято е пълно с корави мъжаги, мислите ли, че никой нямаше да му насвие сърмите, ако беше наистина толкова проблемен.
Пък аз ако го видя някъде тая шматка, ще му кажа как са го направили известен без пари от Флагман, той говори някакъв развален български, нека пък и неговата весия да се чуе.
7.
Българин
10.11.2020 13:00:04
2
9
Защо го търпите тоя чужденец.
Вечер, едно одеяло и бухалка.
6.
От село
10.11.2020 12:55:02
6
3
Ми служителите на летището оставят колите си извън летището а тоя бития заема паркоместата на собствениците. Не вярвам градинарят на кралицата на великобритания да си паркира колата пред входната и врата.
5.
Демир
10.11.2020 12:52:05
5
3
Е чак опит за убийство, щом лъжете за това за колко други неща от историята лъжете фръкнали цайсите на бабата глупости
4.
Морския
10.11.2020 12:47:34
3
7
До тук слушаме версиите на едната страна . Едва ли за няма нищо ще го набие.
Имахме навремето един Управител на Комлекс в Лозенец сложен от алчните инвеститори
Димитър Вринчев , май в Царево се подвизава и ако го хвана ще му скачам на главата нагла крадлива
3.
Гражданин
10.11.2020 12:44:22
4
12
Дядката ми изглежда на псевдо мутра, явно се е вживявал на бос на сик но педофила хем го бил хем го..

Незнам къв е тоя швейцарец ама тия от созопол са злобни, нагли и страхливи.
2.
Може и да му хареса в пандалата
10.11.2020 12:27:57
1
10
Дядката сега да осъди въпросният Сушард за солидно обезщетение, а след това с част от парите да плати на тъмносините в затвора да го боцкат всеки ден по няколко пъти
1.
ервр
10.11.2020 12:15:58
2
13
Мисля Урс, да изяде един Курс хахахахах,като полежи малко в панделата и плати на горкия човек.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори