×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията


Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията
Такава грамота от БЛС получиха много лекари и сестри от УМБАЛ Бургас през 2012 г., възмущават се бившите му колеги
09 Октомври 2020, Петък, 14:21 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Днес всички му се възхищават, защото извън Бургас не го познават, утре и здравен министър може да стане 

За цялата държава днес д-р Димитър Кехайов от Пета градска боница в София е герой на деня – защитник на онеправдани медицински сестри от първите редици в борбата с Ковид 19, лишени от полагащите им се 1000 лева допълнително. Тази сутрин д-р Кехайов обяви от екрана на национална телевизия, че продава наградата си „Лекар на годината”, с която бил удостоен за спасяването на жертвите от атентата на летище Бургас през 2012, рисувайки батални сцени, в центъра на които той е бил пръв и си е тръгнал последен. 

От вчера насам бургазлията д-р Кехайов изрича една след друга лъжи, на които в родния му град никой не би повярвал.

Познавам го отпреди 10 години, когато настоя за секретна среща с мен, за да предаде ръкописен донос, съдържащ имена на лекари от Спешното отделение в УМБАЛ-Бурас. Квалифицирани като хладнокръвни убийци на пациенти в тежко състояние бяха двама, друг бе посочен като наркоман, набавящ дневната си доза от спешния шкаф с обезболяващи медикаменти. Бе посочил и конкретни количества на дефицитни животоспасяващи лекарства, които изчезват от отделението, за да се продават на черния пазар. След като предаде листите в ръцете ми, д-р Кехайов съобщи, че повече не може да продължи работата си на лекар у нас - сред антихуманоиди и че заминава със съпругата и двете си деца за Швеция. 

Лекар продава наградата си за висок професионализъм заради недостиг на средства

Оказа се, в хода на проверката ми тогава, че всичко написано е лъжа, в т.ч. и семейното му положение. 

Лекар от Бургас продава наградата си заради неизпълнено обещание за борбата срещу COVID-19

Бях забравила за този човек до момента, в който постъпи сигнал в редакцията на Флагман за неадекватно поведение, нанасяне на обиди на пациент и опит за лечение с неприемлива методика от страна на дежурния лекар д-р Димитър Кехайов в бургаската МБАЛ „Лайф хоспитал” през пролетта на 2018 г. Оказа се, че скандалът, с който д-р Кехайов злепоставя иначе образцовото частно заведение не е единствен в рамките на по-малко от година стаж - толкова се е задържал в приемното им отделение. 

 „Скоро след това Кехайов сам напусна – вече окончателно, като преди това неколкократно се заканваше, че ще ни зареже – вземаше почивки, за които твърдеше, че му се полагат по право, че неговите лични стандарти за правене на медицина са далеч по-високи и че го очакват в Швеция. Каза, че багажът му е готов, билетът купен”, спомнят си днес от болницата.

Припомням двете случки, защото и в този момент телефонът на дежурния ни редактор звъни, обаждат се най-вече възмутени служители от УМБАЛ-Бургас, където е преминала част от трудовия стаж на д-р Кехайов –  в Спешното отделение, където ту е напускал, ту се е връщал, а после и в диспечерския пункт на Центъра за неотложна медицинска помощ. 

„Той никога не е бил „Лекар на годината”, показва по телевизиите грамота от Българския лекарски съюз, каквато получихме десетки служители от Спешния център, приемно отделение, хирурзи, травматолози, реаниматори, рентгенолози  – всички, които се ключихме в спасяването на пострадалите от атентата през 2012 г.”, казват от УМБАЛ-Бургас. 

Междувременно лекари и сестри от частната МБАЛ „Бургасмед” в бургаския жк Меден рудник също разпознаха д-р Кехайов като свой бивш колега за крато в приемно отделение. От администрацията на болницата уточниха, че работил там точно една година – от октомври 2015 до началото на ноември 2016 г., като поведението и отношението му към работата било неприемливо за тях. Напуснал сам, обявявайки, че го очакват в Швеция. 

Бургаският специалист по вътрешни болести д-р Кехайов казва днес, че работи от 2019 г. в столицата – на три места – в Пета градска, откъдето обяви, че напуска работа с днешна дата, в ИСУЛ и в частна клиника. Добре ще е, ако столичните журналисти проверят доколко казва истината за ангажиментите му на тези три работни места. Както стана ясно, някак между другото, че в Пета градска болница никога не е бил ангажиран с прием и лечение на болни с Ковид 19. 

А иначе, като цяло прогнозирам, че утре д-р Кехайов ще поведе протест на жълтите павета - за по-справедливо и достойно възнаграждение на здравните работници в борбата им срещу Ковид 19. София е голям град, ще му повярват, защото не го познават. Телевизионият пиар засега върви добре. Утре може и министър да стане. 
 


В категории: COVID-19


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
32
Коментара по темата
32.
д-р Димитър Кехайов
11.05.2022 14:41:24
2
3
С интерес прочетох и препрочитам редовно статията за себе си :)) и съм Ви благодарен за списването й, при все че не ми дадохте право на отговор, което си е доста долно, но както и да е и на това...
Никога няма да искам свалянето на този пасквил, нито ще ви съдя, при все че без проблеми по предварителни анализи ще спечеля лесно делото срещу вас за клевата. Причините са много и комплексни за това ми решение. Предполагам, че и този ми коментар няма да бъде публикуван, но както и да е и за това. Като мина известно време от помията, която обилно изляхте върху скромната ми личност сами си отговорете на въпросът дали да си удиса г-жа Касабова на чудесният и слънчев характер си заслужаваше усилията и какво плати като цена? И ще могат ли поръчителите на пасквила, ако евентуално има такива, а статията не е от самоиндуцирана омраза на собственичката на Флагман към мен, да запълнят вечната празнинана, която породи списването на тази статия пълна с неверни за мен неща? Затова е хубаво да се мисли в аванс, а за мен бе невероятно ползно да прочета различни оценки за себе си, невероятно полезно при това - смятам, че и аз съм си направил поуките от тази история. В животът ни винаги ще имаме срещи с кофти за нас хора, но тези срещи принципно ни помагат да станем по-добрата версия на себе си :)
31.
345
12.10.2020 08:53:01
2
9
Г-жо Касабова погледнете профила му във фейсбук какви глупости е писал този откачалник по Ваш адрес. Това мъж с достойнство и здрава психика не би направил
30.
Съсед
10.10.2020 22:29:55
1
22
Този човек живееше в "Краставицата" с родителите си. Още през 90 -те години си личеше, че не е в час. Учудих се, че още практикува, а не е в лудницата.
29.
Св. Анна - София
10.10.2020 15:35:39
2
35
Лекар съм в УМБАЛ "Св. Анна", гр. София. Че здравната система е сбъркана и че всичко е погром е така. Но искам да коментирам, този "лекар", решил да става медийна звезда. Работи преди 1-2 години за няколко месеца в Спешно отделение на нашата болница, което е най-тежкото и натоварено в България. Чувствам се ужасно, че говоря така и плюя колега, но това е един абсолютно неадекватен и напълно скаран с медицината човек. Грам понятие си няма от клиничната картина на заболяванията, как да действа, какво да прави, какъв специалист да търси и т.н. Напълно неориентиран в работата и организацията и. Забравя пациентите, които е поел, обърква диагнозите им и т.н. и т.н. и т.н. Често влизаше в конфликти с пациентите и близките им още на входа и то той самият провокираше скандал. С колеги не ми е правило впечатление да се е карал. По-скоро на него са му се карали и млади и стари лекари. Май се сили само в интернет пространството и то след като напусне. Общо взето е човек с някаква тежка характеропатия. Болницата ни е огромна. Какви ли не колеги, пациенти и посетители сме видяли, но такъв индивид е рядко срещан.
28.
*********
10.10.2020 11:42:15
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
27.
истината от колега
10.10.2020 11:13:02
1
36
1. Не е кардиолог! 2. Рядко некадърен и опасен с терапиите, които предлага! 3. Емоционално и психически нестабилен! 4. Наченки на параноидна шизофрения! 5. Абсолютно корумпиран! 6. Гонен отвсякъде заради несправяне!
26.
Да
10.10.2020 05:23:39
17
31
Касабова, в ролята на медийна бухалка. Много голи "факти" от махленски тип "една жена ми каза". Нивото на Флагман е толкова ниско, че журналистика не се забелязва изобщо,
25.
До Касабова
10.10.2020 01:21:41
11
27
Г-жо, журналист... С такива паразитни изразчета като "като цяло", можете да си късате дипломката и да продължите да си гледате убитата, корумпирана медийка. :)
24.
За Фаус
09.10.2020 23:37:28
8
13
Има в учебниците по право в Страсбург подробности по делото “Катя Касабова срещу България” и е точно за това, което си спомняш. Та точно за тази присъда тя осъди България - отнасяше се за подкупите, които се даваха за приема в елитните училища
23.
Фаус
09.10.2020 20:30:18
4
31
Коментара ми беше точно по темата.Защо Касабова не иска да и пропомняме че беше съдена за клевета.И сега си го проси. А сега изтрийте и тази ми публикация.
22.
Българин
09.10.2020 20:05:13
8
14
Шунда непоръбена...
21.
*********
09.10.2020 19:26:02
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Запознат
09.10.2020 18:28:03
12
15
много некадърен,като специалист
19.
възмутен теляк
09.10.2020 17:33:50
3
8
Кехая (от турски: kâhya) е длъжност, включваща управлението на някаква дейност въз основа на пълномощия от собственика или друго високопоставено лице.
Може да обозначава управител на имение или чифлик, ръководител на еснаф или надзирател на работници, понякога и селски глашатай.[1][2] Наименованието често се използва главен овчар или едър собственик на овце, като може да служи и за почетна титла, например на видни родопски чорбаджии, като Мерджан Кехая от Върбово или Згуро Кехая от Широка лъка.

В Османската империя кехаята е лице, натоварено с властта да настанява войници, държавни служители на обиколка и чуждестранни пътници. Понякога е българин и понякога е мюсюлманин.[3] По данни на Уолш от 1828 г. „във всички български села има само един турчин, който е субаши или губернатор; а кехаята е българин, който действа под неговите заповеди като негов лейтенант“. Субашията получава харача (еднакъв данък за всички лица) и другите данъци, а кехаята урежда всички останали въпроси в селото.
Човекът си е дошъл с името или по-точно фамилията управлява житейският му път. Интересно.
18.
Питам 17
09.10.2020 17:12:00
1
7
Коя Ваня ? Май нещо пропускам
17.
Герберка
09.10.2020 16:54:29
10
40
Стига с тези Герберски подръжници!Факт е ,че Герб не дава пари за лекари и сестри,а дава само на слугите си!Флагман е измислен и смешен сайт,като Герб,като Валери Симеонов,като кмета на гр.Бургас!Ваня е красива,но за съжаление и тя е подвластна слуга на Гробаджиите!
16.
Проста бургаска гугутка
09.10.2020 16:37:38
13
49
И такъв и онакъв да е този доктор, това е без значение. Тука иде реч за заплащането, за обещани пари на тези на първа линия медицински специалисти. Нима не е вярно какви смешни пари получават медиците в държавните болници.
15.
Пламен
09.10.2020 16:26:40
4
24
Пурко,абсолютно прав си за всичко!!!
14.
Касабова, Касабова
09.10.2020 16:25:36
10
48
Един ден и ти ще плащаш всичките тъпотии и обиди, които си написала и направила на някои хора, но сега ти е времето - драскай лъжи и се опивай от "журналистиката" си
13.
Пурко
09.10.2020 16:15:43
0
49
Напоследък непрекъснато сме свидетели на драми, свързани с липсващи в аптечната мрежа животоспасяващи и поддържащи лекарства, което налага близките на много болни да търсят помощ чрез медиите. Болни се оплакват от фалшиви импланти, спортисти са хванати с допинг от хранителни добавки; в гаражи се „джуркат” фалшиви хранителни добавки, лекарства и амфетамини. „Бърза помощ” все не успява да стигне навреме до болните, все по-често има бити лекари, а пред ТЕЛК се вият опашки за категория инвалидност. Бедни хора умират, защото нямат здравни осигуровки и пари за лекар и лекарства. Такава е жестоката картина днес.
А основоположник на фармацевтичната мафия в най грозната и уродлива форма е бившата министърка на екологията по времето на царя- Долорес Арсенова.
Човек влязъл беден и безимотен в политиката а излязъл приказно богат.
След края на ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ В ПОЛИТИКАТА,основа фармацевтичната компания НЕОБАЛКАНИКА.
Внасяше цитостатици (препарати за онкоболни) от Индия за 3$, които впоследствие продаваше на НЗОК, за 3000$.
Тогава имаше безброй сигнали от пациенти, пациентски организации, проверки от министерството на здравеопазването, голям медиен шум и нищоооо.
ЗАЩОТО ИМА ПАРИ ДА КУПИ ВСЕКИ И ВСИЧКО...
Имаше фактология по случая и всеки може да провери това в интернет.
Внася и медикаменти за артериална хипертония, сърдечно съдови заболявания и диабет-пак за жълти стотинки от третия свят,които впоследствие таблетира в едно мазе в кв.Овча купел под марката НЕОБАЛКАНИКА.
Продават се на цени по-скъпи по оригинални и изпитани аналози.
За да си избие парите за....
За всеки един изписан медикамент, корумпира лекарите с пари в брой, екскурзии в чужбина или други материални придобивки.
Отчитането става директно от компютъра на доктора.
Отделно се извличат и директно от НЗОК, където лекарите предават месечните си отчети.
За да няма лъжа и измама.
Никой не обича да го лъжат щом дава милиони за екзотични пътешествия, ваучери за бяла и черна техника, пари по договор и прочие.
А има и лекари,които предават един отчет на касата а друг"манипулиран от тях самите представителя на НЕОБАЛКАНИКА.
Смятайте какви пари играят за имат достъп тези доказани мошеници до данните от касата.
Тази информация съдържа не само назначената от лекаря медикаментозна терапия(което интересува фирмата на АРСЕНИК ДОЛАРЕСТОВА) А И ВСИЧКИ НАШИ ЛИЧНИ ДАННИ,ЕГН, АДРЕС, АНАМНЕЗА, ДАННИ ОТ ПРЕГЛЕДА.
И после имало защита на личните ни данни...дрън дрън ярина.
Ето това е истинският тумор на нашето здравеопазване.
12.
Дани
09.10.2020 15:40:29
8
40
Този доктор наистина не бива. Преди няколко години закарай баща ми на преглед и без малко да го набия, то нито отношение нито уважава болните въобще какво да кажа, ядосах се и закарах баща ми в Пловдив където се отнасят както трябва. Като го видях по телевизията даже си казах как може да го наградят с такава награда. Долен измамник е.
11.
Пламен
09.10.2020 15:36:54
15
28
Щом катя се възмущава от някой,значи човека е много зле!
10.
Рочата
09.10.2020 15:27:03
6
71
То и флагман е срам за журналистическата колегия, но нито един лекар не е тръгнал да го обявява пред всички.....
9.
Д-р Фалус
09.10.2020 15:25:17
13
39
Като не иска да гледа "батални"сцени,да беше станал озеленител!Какво реве, да не би насила да е станал лекар!Това са нормални рискове на професията,или може би иска цял ден да си стои в кабинета и да точи здравната каса!
8.
До 2
09.10.2020 15:18:48
8
55
Той да е само той, ще кажем Айде, ама то в Бургас лекари няма.виж продавачи на здраве, изписвачи на несъществуващи операции и инвазивни терапии, оххоо бол. Нали касата трябва да се точи. Кмете, пич си, ако си и мъжкар оправи здравеопазването. На частни и държавни болници, на всички.
7.
No2
09.10.2020 15:15:06
10
57
Катя изсипа един тир с лайна, само както тя може, но все още е на светлинни години от нидялко.
6.
Кой крив, кой прав
09.10.2020 15:13:40
15
55
И защо трябва да "верваме" на г-жа Касабова, а не на лекаря? И единият, и другият не ни предлагат нищо освен техните думи. Един от двамата казва истината или поне част от истината, а другият прилага принципа "крадецът вика: Дръжте крадеца". Но кой в коя роля е, без факти и свидетели, иди разбери! Докторът звучи доста правдоподобно, но вероятно и той си има трески за дялане и ще се намери, кой да ги използва. Това обаче не означава, че не казва истината.
5.
до от гуугъл
09.10.2020 15:11:53
6
26
Да работил , но няма специалност кардиология, както той твърди.
4.
От гуугъл
09.10.2020 15:06:02
3
25
От 2007 до 2014 е работил в УМБАЛ Бургас в противошоковата зала, както и в отделението по Кардиология.
3.
Ххх
09.10.2020 14:49:25
5
16
Беше ми клиент в А1 и лично аз му правих договорите.Много сме си приказвали ,но ми е казвал ,че е кардиолог ....
2.
123
09.10.2020 14:37:07
21
53
Този човек е с беполярно личностово резстройство, той е за освидетелстване, а не за даване по телевизията. По едно верме казваше, че е кардиолог, а няма диплома за това.
1.
:))))))))))))))))))))))))))
09.10.2020 14:28:47
39
60
Гербаджийските лайномети никога не спят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори