×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията


Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията
Такава грамота от БЛС получиха много лекари и сестри от УМБАЛ Бургас през 2012 г., възмущават се бившите му колеги
09 Октомври 2020, Петък, 14:21 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Днес всички му се възхищават, защото извън Бургас не го познават, утре и здравен министър може да стане 

За цялата държава днес д-р Димитър Кехайов от Пета градска боница в София е герой на деня – защитник на онеправдани медицински сестри от първите редици в борбата с Ковид 19, лишени от полагащите им се 1000 лева допълнително. Тази сутрин д-р Кехайов обяви от екрана на национална телевизия, че продава наградата си „Лекар на годината”, с която бил удостоен за спасяването на жертвите от атентата на летище Бургас през 2012, рисувайки батални сцени, в центъра на които той е бил пръв и си е тръгнал последен. 

От вчера насам бургазлията д-р Кехайов изрича една след друга лъжи, на които в родния му град никой не би повярвал.

Познавам го отпреди 10 години, когато настоя за секретна среща с мен, за да предаде ръкописен донос, съдържащ имена на лекари от Спешното отделение в УМБАЛ-Бурас. Квалифицирани като хладнокръвни убийци на пациенти в тежко състояние бяха двама, друг бе посочен като наркоман, набавящ дневната си доза от спешния шкаф с обезболяващи медикаменти. Бе посочил и конкретни количества на дефицитни животоспасяващи лекарства, които изчезват от отделението, за да се продават на черния пазар. След като предаде листите в ръцете ми, д-р Кехайов съобщи, че повече не може да продължи работата си на лекар у нас - сред антихуманоиди и че заминава със съпругата и двете си деца за Швеция. 

Лекар продава наградата си за висок професионализъм заради недостиг на средства

Оказа се, в хода на проверката ми тогава, че всичко написано е лъжа, в т.ч. и семейното му положение. 

Лекар от Бургас продава наградата си заради неизпълнено обещание за борбата срещу COVID-19

Бях забравила за този човек до момента, в който постъпи сигнал в редакцията на Флагман за неадекватно поведение, нанасяне на обиди на пациент и опит за лечение с неприемлива методика от страна на дежурния лекар д-р Димитър Кехайов в бургаската МБАЛ „Лайф хоспитал” през пролетта на 2018 г. Оказа се, че скандалът, с който д-р Кехайов злепоставя иначе образцовото частно заведение не е единствен в рамките на по-малко от година стаж - толкова се е задържал в приемното им отделение. 

 „Скоро след това Кехайов сам напусна – вече окончателно, като преди това неколкократно се заканваше, че ще ни зареже – вземаше почивки, за които твърдеше, че му се полагат по право, че неговите лични стандарти за правене на медицина са далеч по-високи и че го очакват в Швеция. Каза, че багажът му е готов, билетът купен”, спомнят си днес от болницата.

Припомням двете случки, защото и в този момент телефонът на дежурния ни редактор звъни, обаждат се най-вече възмутени служители от УМБАЛ-Бургас, където е преминала част от трудовия стаж на д-р Кехайов –  в Спешното отделение, където ту е напускал, ту се е връщал, а после и в диспечерския пункт на Центъра за неотложна медицинска помощ. 

„Той никога не е бил „Лекар на годината”, показва по телевизиите грамота от Българския лекарски съюз, каквато получихме десетки служители от Спешния център, приемно отделение, хирурзи, травматолози, реаниматори, рентгенолози  – всички, които се ключихме в спасяването на пострадалите от атентата през 2012 г.”, казват от УМБАЛ-Бургас. 

Междувременно лекари и сестри от частната МБАЛ „Бургасмед” в бургаския жк Меден рудник също разпознаха д-р Кехайов като свой бивш колега за крато в приемно отделение. От администрацията на болницата уточниха, че работил там точно една година – от октомври 2015 до началото на ноември 2016 г., като поведението и отношението му към работата било неприемливо за тях. Напуснал сам, обявявайки, че го очакват в Швеция. 

Бургаският специалист по вътрешни болести д-р Кехайов казва днес, че работи от 2019 г. в столицата – на три места – в Пета градска, откъдето обяви, че напуска работа с днешна дата, в ИСУЛ и в частна клиника. Добре ще е, ако столичните журналисти проверят доколко казва истината за ангажиментите му на тези три работни места. Както стана ясно, някак между другото, че в Пета градска болница никога не е бил ангажиран с прием и лечение на болни с Ковид 19. 

А иначе, като цяло прогнозирам, че утре д-р Кехайов ще поведе протест на жълтите павета - за по-справедливо и достойно възнаграждение на здравните работници в борбата им срещу Ковид 19. София е голям град, ще му повярват, защото не го познават. Телевизионият пиар засега върви добре. Утре може и министър да стане. 
 


В категории: COVID-19


Автор
32
Коментара
Този поп певец се ошишка
Този поп певец се ошишка 16/06/2024, Неделя 19:20 1
От 8 години не е спал с мъж
От 8 години не е спал с мъж 16/06/2024, Неделя 19:00 2
Край на "Ергенът"
Край на "Ергенът" 16/06/2024, Неделя 18:00 3
32
Коментара по темата
32.
д-р Димитър Кехайов
11.05.2022 14:41:24
2
3
С интерес прочетох и препрочитам редовно статията за себе си :)) и съм Ви благодарен за списването й, при все че не ми дадохте право на отговор, което си е доста долно, но както и да е и на това...
Никога няма да искам свалянето на този пасквил, нито ще ви съдя, при все че без проблеми по предварителни анализи ще спечеля лесно делото срещу вас за клевата. Причините са много и комплексни за това ми решение. Предполагам, че и този ми коментар няма да бъде публикуван, но както и да е и за това. Като мина известно време от помията, която обилно изляхте върху скромната ми личност сами си отговорете на въпросът дали да си удиса г-жа Касабова на чудесният и слънчев характер си заслужаваше усилията и какво плати като цена? И ще могат ли поръчителите на пасквила, ако евентуално има такива, а статията не е от самоиндуцирана омраза на собственичката на Флагман към мен, да запълнят вечната празнинана, която породи списването на тази статия пълна с неверни за мен неща? Затова е хубаво да се мисли в аванс, а за мен бе невероятно ползно да прочета различни оценки за себе си, невероятно полезно при това - смятам, че и аз съм си направил поуките от тази история. В животът ни винаги ще имаме срещи с кофти за нас хора, но тези срещи принципно ни помагат да станем по-добрата версия на себе си :)
31.
345
12.10.2020 08:53:01
2
9
Г-жо Касабова погледнете профила му във фейсбук какви глупости е писал този откачалник по Ваш адрес. Това мъж с достойнство и здрава психика не би направил
30.
Съсед
10.10.2020 22:29:55
1
22
Този човек живееше в "Краставицата" с родителите си. Още през 90 -те години си личеше, че не е в час. Учудих се, че още практикува, а не е в лудницата.
29.
Св. Анна - София
10.10.2020 15:35:39
2
35
Лекар съм в УМБАЛ "Св. Анна", гр. София. Че здравната система е сбъркана и че всичко е погром е така. Но искам да коментирам, този "лекар", решил да става медийна звезда. Работи преди 1-2 години за няколко месеца в Спешно отделение на нашата болница, което е най-тежкото и натоварено в България. Чувствам се ужасно, че говоря така и плюя колега, но това е един абсолютно неадекватен и напълно скаран с медицината човек. Грам понятие си няма от клиничната картина на заболяванията, как да действа, какво да прави, какъв специалист да търси и т.н. Напълно неориентиран в работата и организацията и. Забравя пациентите, които е поел, обърква диагнозите им и т.н. и т.н. и т.н. Често влизаше в конфликти с пациентите и близките им още на входа и то той самият провокираше скандал. С колеги не ми е правило впечатление да се е карал. По-скоро на него са му се карали и млади и стари лекари. Май се сили само в интернет пространството и то след като напусне. Общо взето е човек с някаква тежка характеропатия. Болницата ни е огромна. Какви ли не колеги, пациенти и посетители сме видяли, но такъв индивид е рядко срещан.
28.
*********
10.10.2020 11:42:15
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
27.
истината от колега
10.10.2020 11:13:02
1
36
1. Не е кардиолог! 2. Рядко некадърен и опасен с терапиите, които предлага! 3. Емоционално и психически нестабилен! 4. Наченки на параноидна шизофрения! 5. Абсолютно корумпиран! 6. Гонен отвсякъде заради несправяне!
26.
Да
10.10.2020 05:23:39
17
31
Касабова, в ролята на медийна бухалка. Много голи "факти" от махленски тип "една жена ми каза". Нивото на Флагман е толкова ниско, че журналистика не се забелязва изобщо,
25.
До Касабова
10.10.2020 01:21:41
11
27
Г-жо, журналист... С такива паразитни изразчета като "като цяло", можете да си късате дипломката и да продължите да си гледате убитата, корумпирана медийка. :)
24.
За Фаус
09.10.2020 23:37:28
8
13
Има в учебниците по право в Страсбург подробности по делото “Катя Касабова срещу България” и е точно за това, което си спомняш. Та точно за тази присъда тя осъди България - отнасяше се за подкупите, които се даваха за приема в елитните училища
23.
Фаус
09.10.2020 20:30:18
4
31
Коментара ми беше точно по темата.Защо Касабова не иска да и пропомняме че беше съдена за клевета.И сега си го проси. А сега изтрийте и тази ми публикация.
22.
Българин
09.10.2020 20:05:13
8
14
Шунда непоръбена...
21.
*********
09.10.2020 19:26:02
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Запознат
09.10.2020 18:28:03
12
15
много некадърен,като специалист
19.
възмутен теляк
09.10.2020 17:33:50
3
8
Кехая (от турски: kâhya) е длъжност, включваща управлението на някаква дейност въз основа на пълномощия от собственика или друго високопоставено лице.
Може да обозначава управител на имение или чифлик, ръководител на еснаф или надзирател на работници, понякога и селски глашатай.[1][2] Наименованието често се използва главен овчар или едър собственик на овце, като може да служи и за почетна титла, например на видни родопски чорбаджии, като Мерджан Кехая от Върбово или Згуро Кехая от Широка лъка.

В Османската империя кехаята е лице, натоварено с властта да настанява войници, държавни служители на обиколка и чуждестранни пътници. Понякога е българин и понякога е мюсюлманин.[3] По данни на Уолш от 1828 г. „във всички български села има само един турчин, който е субаши или губернатор; а кехаята е българин, който действа под неговите заповеди като негов лейтенант“. Субашията получава харача (еднакъв данък за всички лица) и другите данъци, а кехаята урежда всички останали въпроси в селото.
Човекът си е дошъл с името или по-точно фамилията управлява житейският му път. Интересно.
18.
Питам 17
09.10.2020 17:12:00
1
7
Коя Ваня ? Май нещо пропускам
17.
Герберка
09.10.2020 16:54:29
10
40
Стига с тези Герберски подръжници!Факт е ,че Герб не дава пари за лекари и сестри,а дава само на слугите си!Флагман е измислен и смешен сайт,като Герб,като Валери Симеонов,като кмета на гр.Бургас!Ваня е красива,но за съжаление и тя е подвластна слуга на Гробаджиите!
16.
Проста бургаска гугутка
09.10.2020 16:37:38
13
49
И такъв и онакъв да е този доктор, това е без значение. Тука иде реч за заплащането, за обещани пари на тези на първа линия медицински специалисти. Нима не е вярно какви смешни пари получават медиците в държавните болници.
15.
Пламен
09.10.2020 16:26:40
4
24
Пурко,абсолютно прав си за всичко!!!
14.
Касабова, Касабова
09.10.2020 16:25:36
10
48
Един ден и ти ще плащаш всичките тъпотии и обиди, които си написала и направила на някои хора, но сега ти е времето - драскай лъжи и се опивай от "журналистиката" си
13.
Пурко
09.10.2020 16:15:43
0
49
Напоследък непрекъснато сме свидетели на драми, свързани с липсващи в аптечната мрежа животоспасяващи и поддържащи лекарства, което налага близките на много болни да търсят помощ чрез медиите. Болни се оплакват от фалшиви импланти, спортисти са хванати с допинг от хранителни добавки; в гаражи се „джуркат” фалшиви хранителни добавки, лекарства и амфетамини. „Бърза помощ” все не успява да стигне навреме до болните, все по-често има бити лекари, а пред ТЕЛК се вият опашки за категория инвалидност. Бедни хора умират, защото нямат здравни осигуровки и пари за лекар и лекарства. Такава е жестоката картина днес.
А основоположник на фармацевтичната мафия в най грозната и уродлива форма е бившата министърка на екологията по времето на царя- Долорес Арсенова.
Човек влязъл беден и безимотен в политиката а излязъл приказно богат.
След края на ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ В ПОЛИТИКАТА,основа фармацевтичната компания НЕОБАЛКАНИКА.
Внасяше цитостатици (препарати за онкоболни) от Индия за 3$, които впоследствие продаваше на НЗОК, за 3000$.
Тогава имаше безброй сигнали от пациенти, пациентски организации, проверки от министерството на здравеопазването, голям медиен шум и нищоооо.
ЗАЩОТО ИМА ПАРИ ДА КУПИ ВСЕКИ И ВСИЧКО...
Имаше фактология по случая и всеки може да провери това в интернет.
Внася и медикаменти за артериална хипертония, сърдечно съдови заболявания и диабет-пак за жълти стотинки от третия свят,които впоследствие таблетира в едно мазе в кв.Овча купел под марката НЕОБАЛКАНИКА.
Продават се на цени по-скъпи по оригинални и изпитани аналози.
За да си избие парите за....
За всеки един изписан медикамент, корумпира лекарите с пари в брой, екскурзии в чужбина или други материални придобивки.
Отчитането става директно от компютъра на доктора.
Отделно се извличат и директно от НЗОК, където лекарите предават месечните си отчети.
За да няма лъжа и измама.
Никой не обича да го лъжат щом дава милиони за екзотични пътешествия, ваучери за бяла и черна техника, пари по договор и прочие.
А има и лекари,които предават един отчет на касата а друг"манипулиран от тях самите представителя на НЕОБАЛКАНИКА.
Смятайте какви пари играят за имат достъп тези доказани мошеници до данните от касата.
Тази информация съдържа не само назначената от лекаря медикаментозна терапия(което интересува фирмата на АРСЕНИК ДОЛАРЕСТОВА) А И ВСИЧКИ НАШИ ЛИЧНИ ДАННИ,ЕГН, АДРЕС, АНАМНЕЗА, ДАННИ ОТ ПРЕГЛЕДА.
И после имало защита на личните ни данни...дрън дрън ярина.
Ето това е истинският тумор на нашето здравеопазване.
12.
Дани
09.10.2020 15:40:29
8
40
Този доктор наистина не бива. Преди няколко години закарай баща ми на преглед и без малко да го набия, то нито отношение нито уважава болните въобще какво да кажа, ядосах се и закарах баща ми в Пловдив където се отнасят както трябва. Като го видях по телевизията даже си казах как може да го наградят с такава награда. Долен измамник е.
11.
Пламен
09.10.2020 15:36:54
15
28
Щом катя се възмущава от някой,значи човека е много зле!
10.
Рочата
09.10.2020 15:27:03
6
71
То и флагман е срам за журналистическата колегия, но нито един лекар не е тръгнал да го обявява пред всички.....
9.
Д-р Фалус
09.10.2020 15:25:17
13
39
Като не иска да гледа "батални"сцени,да беше станал озеленител!Какво реве, да не би насила да е станал лекар!Това са нормални рискове на професията,или може би иска цял ден да си стои в кабинета и да точи здравната каса!
8.
До 2
09.10.2020 15:18:48
8
55
Той да е само той, ще кажем Айде, ама то в Бургас лекари няма.виж продавачи на здраве, изписвачи на несъществуващи операции и инвазивни терапии, оххоо бол. Нали касата трябва да се точи. Кмете, пич си, ако си и мъжкар оправи здравеопазването. На частни и държавни болници, на всички.
7.
No2
09.10.2020 15:15:06
10
57
Катя изсипа един тир с лайна, само както тя може, но все още е на светлинни години от нидялко.
6.
Кой крив, кой прав
09.10.2020 15:13:40
15
55
И защо трябва да "верваме" на г-жа Касабова, а не на лекаря? И единият, и другият не ни предлагат нищо освен техните думи. Един от двамата казва истината или поне част от истината, а другият прилага принципа "крадецът вика: Дръжте крадеца". Но кой в коя роля е, без факти и свидетели, иди разбери! Докторът звучи доста правдоподобно, но вероятно и той си има трески за дялане и ще се намери, кой да ги използва. Това обаче не означава, че не казва истината.
5.
до от гуугъл
09.10.2020 15:11:53
6
26
Да работил , но няма специалност кардиология, както той твърди.
4.
От гуугъл
09.10.2020 15:06:02
3
25
От 2007 до 2014 е работил в УМБАЛ Бургас в противошоковата зала, както и в отделението по Кардиология.
3.
Ххх
09.10.2020 14:49:25
5
16
Беше ми клиент в А1 и лично аз му правих договорите.Много сме си приказвали ,но ми е казвал ,че е кардиолог ....
2.
123
09.10.2020 14:37:07
21
53
Този човек е с беполярно личностово резстройство, той е за освидетелстване, а не за даване по телевизията. По едно верме казваше, че е кардиолог, а няма диплома за това.
1.
:))))))))))))))))))))))))))
09.10.2020 14:28:47
39
60
Гербаджийските лайномети никога не спят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов  Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Детето е настанено в болница Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Пробвала съм наркотици, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек, признава певицата  Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него Този поп певец се ошишка Този поп певец се ошишка Неотдавна Костадинов разкри, че с жена му стягат къща край София Познават ли бургазлии депутатите си Познават ли бургазлии депутатите си Вижте какво показа социалният експеримент на Флагман.бг От 8 години не е спал с мъж От 8 години не е спал с мъж Наско Месечков е останал само "на жени" Чиновническите заплати догониха депутатските Чиновническите заплати догониха депутатските Това сочи Докладът за състоянието на администрацията за 2023 Над 5 хил. непалци вече работят в България Над 5 хил. непалци вече работят в България Масово млади непалци и индийци между 20 и 30-годишна възраст избират България, но пътят дотук не е лесен
Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ Трудно е да се знае точно кога ще се случи, но със сигурност, ако сравните това с други зони на субдукция, е доста късно, алармира учен Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което някога съм изпитвала през живота си, споделя колумбийската суперзвезда Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Бившият полковник американските ВВС Бейли Удуърд проговори за тайното съоръжение
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори