×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Георгиев от Боец: Триото и Мая Манолова са се разбрали за политически Франкенщайн доста преди протестите


Георги Георгиев от Боец: Триото и Мая Манолова са се разбрали за политически Франкенщайн доста преди протестите
Георги Георгиев твърди, че около Триото и Мая Манолова се подготвял политически проект. Заради това Отровното трио саботирало един от големите протести - трябвало им време, за да си спечелят популярност
24 Септември 2020, Четвъртък, 19:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Арман (Арман Бабикян) ми каза, че са говорили и със Слави, но той „за сега е на кантар“, твърди лидерът на Боец

 

Георги Георгиев - едно от лицата на антиправителствените демонстрации, водач на гражданско движение "Боец", разкри плановете за създаването на политически проект между "Отровното трио" - (Армам Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов) с Мая Манолова и евентуално Слави Трифонов.

Георгиев за пръв път вдига завесата за конфликтите сред протестиращите, а те както е известно не са никак малко. Според лидера на "Боец" - Триото е саботирало големия протест на 16 юли, който е можел да доведе до свалянето на Бойко Борисов. Направили са го, защото им трябвало време, за да придобият популярност и да станат реален политически фактор. 

Велислав Минеков с мощен глас на площада: Тук сме хората, които утре ще управляваме!

Георги Георгиев споделя и подробности от отношенията си с адвокат Николай Хаджигенов, който го представлявал по едно от делата му. Според него, Хаджигенов го е предал, не идвал на заседания, спрял да си вдига телефона, а като го видил на площада бягал. "Вместо това ме блокира и бяга от мен на площада. Адвокат да предаде клиента си е не по малко долно от това политик да предаде избирателите си. А да станеш предател още преди да си станал политик е рядко срещано дори и за България", възмущава се Георгиев.

 Ето какво пише Георги Георгиев:

" Не за първи път БОЕЦ казваме това, както и аз в редица интервюта и постове. Но триото не ни е тема. БОЕЦ си водим битките и си следваме пътя последователно и безкомпромисно без да губим фокуса. Не е тайна или нещо ново. По-скоро сега хората почват да се оглеждат и проглеждат. Идеята за политически проект с участие на триото е от преди протестите. Лично ми бе предложено БОЕЦ да се включим в този проект, в който участват триото, Мая Манолова, Настимир Ананиев и т.н,. като Арман ми каза, че са говорили и със Слави, но той „за сега е на кантар“, но пак щели да говорят.

Категорично отказах БОЕЦ да имаме каквото и да е общо с подобен политически Фракненщайн, без идейна основа и единствено с цел да обслужи властовите амбиции на шепа хора. Това не дава никакви решения, нямаме нужда от нов ГЕРБ, а и БОЕЦ сме заявили и взели своето решение да не участваме в битката за властта, а водим битките си на гражданския фронт.“ Този разговор бе на 11.07, само пет дни преди Националния граждански протест, обявен от БОЕЦ за 16.07. Въпреки моят отказ БОЕЦ да подкрепим политически проект на триото с участието на Мая и компания, останахме с уговорка да излезем заедно на протеста на 16.07, за да свалим Буда и после всеки да поеме по пътя си.

Знаем какво се случи тогава, триото саботираха протеста и осуетиха реалния шанс, който имахме в онзи момент да съборим Буда. Направиха го, защото не бяха готови и им трябваше време, за да „налеят“ популярност и после да я прелеят към политическия си проект. И това правят трети месец. Когато се бориш за властта, тогава губиш хоризонта и поставяш себе си във фокуса, а не врагът и почваш да се бориш срещу тези, които считаш за заплаха. При тях дори не са се докоснали до властта още, а само им замириса на власт и видях как се променят хора и подменят цели и каузи.

Продължихме въпреки предателството, но съдбата рядко дава втори шанс и вече трети месец сме свидетели на безрезултатни протести с по скоро ПР-ски ефект. Затова и БОЕЦ , ДБ и други организации и хора бяхме отстранени от трибуната на триото, а протеста се водеше имитационно агресивно от триото и хора на Мая и Радев, но винаги до границата на безопасност за статуквото и дори БОЕЦ бяхме обявени за провокатори на протеста на 02.09 заради опитите ни да минем през кордона и да връчим лично оставките на депутатите в парламента. Триото реално не искат да свалят Буда, те правят предизборна кампания, което е различно и използват енергията на гражданите и протеста, за да си „постелят“ на изборите.

Жалко е, считах ги за приятели и съмишленици, но видях какво причинява мириса на власт. Хаджигенов е мой защитник по едно от делата на прокуратурата срещу мен и не се яви на две поредни заседания без обяснения и без да ми се обади дори.

Вместо това ме блокира и бяга от мен на площада. Адвокат да предаде клиента си е не по малко долно от това политик да предаде избирателите си. А да станеш предател още преди да си станал политик е рядко срещано дори и за България. И всичко това заради алчността за власт и самозабравянето. Ние сме седем години на площадите вече и знаем, че компромисите в името на някаква цел винаги водят до предаване на каузата и ни завъртат отново и отново в омагьосания кръг. Мая, Слави, Лупи, Триото не са решение, това е поредната подмяна. БОЕЦ не се борим за властта и това ни дава свободата да водим битките си последователно и принципно. Ще минем и през това. И ще съборим и Буда. Ако трябва ще сваляме и следващите. Продължаваме, важното е да не се отказваме и да не губим фокуса.“

Георги Георгиев – БОЕЦ

Христо Иванов: Ако някой си позволи управление на промяната без нас - ще му се стъжни животът


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
Боримир
27.09.2020 14:36:40
0
0
Цветан Василев отдавна спонсорира тези измислени политически проекти с крадените пари от пирамидата КТБ.
14.
Петър
25.09.2020 18:35:47
1
1
Нито този платен служител на Цветан Василев, нито Христо Иванов - слуга на Прокопиев са бъдещето на тази клета държава!
13.
Гошо боеца
25.09.2020 08:30:34
1
7
Предател веднъж, предател завинаги.
12.
Станко
25.09.2020 06:16:37
2
11
Тез уроди от снимките по горе кой нормален ще гласува за тях не знам. Ама все пак сме в Бг и има много болни и прости хора.Щом има ТРОЛОВЕ които им ближат гъз. вете що да няма глупаци и мръсници които да гласуват за тези уроди...
11.
Гошо Петров
25.09.2020 06:11:09
4
8
Да знаете тук във флагмата има един психично болен убитак от силната СМРАД на майка му е развил психично разстройство. Сам си пише коментари и сам си отговаря, цъка минуси и плюсове на коментарите като побъркан.Надява се че така ще спаси Гумен Гадев от импйчмънт и мафията да дойде на власт.Да знаете ей такива утрепки е имало и по турско робство и затова толкова време не сме могли да се освободим.
10.
До 3 чекмеджепедала
24.09.2020 23:09:51
2
3
Тебе те клатят отзад, значи се педал, а не манаф. И освен си очевадно прост.
9.
motofen
24.09.2020 22:04:12
3
7
Истината лъсна!
8.
До боеца
24.09.2020 21:33:24
7
7
Нещастник и ти ли взе пари от Винету
7.
До 4 и 6
24.09.2020 21:20:49
4
7
Абе спермоядец, не ти се отдава да разсъждаваш, не разбра ли. Наистина е жалко че си се пръкнал от лъжица със спер*а, натъпкана в сливата на майкати ама какво да се прави. Такъв ти бил късмета. От пода понякога се раждат неща.
6.
Г. Илиев
24.09.2020 21:00:34
21
4
До1, 2,3 и 5
Браво тъпак добре, че си тъп и сам си каза какво са та правили ЧИЧКОВЦИТЕ при които та е водила майка ти като си бил малък. И аз така чух и разбрах от едно място че точно такива извращения са ти правили.Много са развъртали с майка ти дъртата разпоретина че и миризлива......
5.
До 4
24.09.2020 20:27:49
5
18
Първо си избърши ръцете от спер*ата дето баща ти е изпразнил докато му духаш, и тогава пиши. Не за друго ама ще ти залепне клавиатурата. Аре бегай за втори тек, ама този път го глътни!
4.
Г. Илиев
24.09.2020 20:10:31
24
7
До 1, 2 и 3
Ебииии си майката ве ТЪПАК УТРЕПАН
Махалата ви е растърсена от миризмата на майка ти.....
3.
Чекмедже манаф
24.09.2020 20:02:13
19
19
От месеци България е разтърсвана от протести. Участниците в тях настояват за оставката на правителството на премиера Бойко Борисов. Отново и отново по време на протестите се стига до сериозни сблъсъци, при които има пострадали хора и арести, включително при протестите по случай Деня на българската независимост тази седмица. Управляващата от 2017 г. коалиция на Борисов иска да остане на власт с оглед на кризата с COVID.


Това съобщава австрийската национална телевизия ORF.
2.
Мечтите са безплатни
24.09.2020 19:53:43
6
15
Май си правят сметките без кръчмаря но със сигурност Мая Галева ще им скрои шапката. Нека си мечтаят, няма лошо!
1.
Закон
24.09.2020 19:51:15
12
20
Бивш гербаджия и бивша проститутка нема.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори