×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът към демонстрантите: Кръстовищата са на данъкоплатците, на мен не ми пречите


Премиерът към демонстрантите:  Кръстовищата са на данъкоплатците, на мен не ми пречите
Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко, сменят по 6 версии на ден, каза Борисов
11 Август 2020, Вторник, 15:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно, категоричен е министър-председателят

 

Премиерът Бойко Борисов призова антиправителствените демонстранти да проявят разум и да не блокират пътища, защото пречат на много съграждани. Ето какво написа той преди минути във фейсбук профила си:

"Никога не съм следвал максимата: Бий, за да те уважават“, а „Уважавай, за да не те бият“! Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно.

Отново се обръщам към българите по кръстовищата: не очаквайте агресия от полицията или да отстранят палатките. Тези кръстовища, градът, държавата не са за Бойко Борисов. Те са на всеки данъкоплатец. Не пречите на мен, а на своите съграждани.

Изборите ще дойдат и всеки ще получи това, което си е заслужил. Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко. Затова се и сменят по 6 версии на ден. Двуличието отново ще блесне със страшна сила."

Бойко Борисов препратил клипа с Ламбовски на Христо Иванов, за да си видел гузната физиономия

Борисов: До 2-3 дни съм подготвил решения, ще успокоим хората


В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
към премиера
12.08.2020 07:47:55
2
2
Ти пречиш на народа.
32.
До Bingo
12.08.2020 00:17:44
1
1
Само ще ти кажа, че съм й колега от същия университет. Не ми е зор да я гоня, защото след боклуци не тичам, нито си продавам съвестта за пари. А използването на обиди като "гладък мозък" само показва твоето безсилие и умствен багаж. Първо виж себе си.
31.
Един човек
11.08.2020 23:47:49
3
1
Всеки искал нещо и всеки дърпал към себе си....ми ай ....апайте, кво ми говорите по по разни фейсбуци и коментирате по разни вестници...ебаси своеволието дето стана цялата работа! Блокирал пътя, имал предимство щот незнам си кво, изразявал мнение...рбати свободата!
Ще трябва да се стягате ви казвам!
Бойко, мойко тиква никва тулуп.....почвайте да ставате рано и да работите ве мишки долни! И на мен ми писна от някви хора дето са недоволни и ще начукам кофата на някой.
Алабала сте ! Алабала и си го знаете ама си пеете вашата песен и си мислите, че нещо ще стане ама няма! Проблем има във теб.
30.
Бургас
11.08.2020 22:40:43
4
8
Оставка
29.
Bingo
11.08.2020 22:25:48
2
7
Интересно как до преди малко не знаеше даже кой е собственика на afera.bg, а сега цял роман си написал за нея. То е ясно, че гладкия ти мозък не може да измисли толкова дълъг роман и си копирал дословно от първия сайт в който си намерил критична статия. А за Томова и срещу нея да тичаш не можеш да я стигнеш. Ако повечето журналисти имаха на половината от нейната смелост сега нямаше да има протести срещу Бойко щото отдавна щеше да търка наровете в Софийския. Айде със здраве.
28.
Бойкоо, Бойко, иди си баба, че цял народ те кълне
11.08.2020 22:12:36
5
9
Вярно е че не му пречат, той се движи със специален режим. Падна му се да кара с 200км/ч и да не подлежи на санкция. А по закон кой може да се движи със специален режим? Да, познахте! Не е Бойко Методиев Борисов, но той пък се възползва от привилегиите на НСО и си и хем шофьор, хем бодигард, нищо че пред него и зад него има по още една кола на НСО. Бареков вместо да ходи да виси пред вилата на Прокопиев, да заварди пътя откъдето идва така нареченият премиер и да се опита да го попита има ли право да съ движи със специален режим и има ли право сам да кара, когато го охраняват НСО
27.
Хм...
11.08.2020 19:56:44
6
5
ОК приемам,че тази е собственичката, но и има ли и други журналисти там? А ето и коя е Веселина Томова : Стожерът“ на българската разследваща журналистика бори схемите откак у нас изгря зората на Демокрацията. Как обаче един блестящ борец против задкулисията, един самоизтъкнат „праведен“ журналист от „най-висок ранг“ стигна до там, че… сам завъртя схема.

Томова завършва Великотърновския университет Св. Св. „Кирил и Методий“ със специалност „българска филология“. Започва да се занимава с журналистика през 1990-та година. Тя работи за няколко медии, включително и СКАТ. По-късно, през юни 2009-та година тя присвоява сайта на Веслин Данов Afera.BG, докато той е в затвора. Всъщност Данов основава първия вестник на Томова – „167 часа“. Тя започва да пише срещу Веселин Данов, след като помощта от него стихва. Години след това тя не спира да сипе обиди по човека, който ѝ е помагал.

От блога „Афера“ Веселина Томова залива с нечистотии различни хора. Част от тези нечистотии обаче капят и по самата нея. Както е известно, Недялко Йорданов и Яне Янев я осъдиха за клевети, а делата срещу Томова, като клеветница, продължават да валят. Многократно тя е заявявала както в своя блог „Афера“, така и в „интервюта“ за телевизии и други съмнителни блогове, че не получава пари за своите писания. Вероятно ѝ идва отвътре да плюе по хората, да сипе отгоре им словесен фекален дъжд. Какво тогава представлява дълбоко в себе си този словесен палач ?

Освен върху свои колеги и лидери на определени партии, Томова се нахвърля и срещу полицаи и общественици. Бившият шеф на варненския БОП Емил Михайлов я осъди на първа инстанция за клевети. За същото я съди и неговият колега Добромир Досев. Наскоро дело срещу нея заведе и Александър Арамов.

Имайки предвид как го е прегърнала и как държи ръката му, какво ли ѝ е отказал Арамов, за да не слиза от сайта ѝ в последните няколко години?

Заради мръсотиите, с които Томова, чрез блога „Афера“, залива подбрани от нея или от някой друг хора, и признаването ѝ за виновна, като доказан клеветник, от различни съдилища, апартаментът ѝ е запориран.

Това не ѝ пречи да продължава в същия дух. Явно има някаква причина, някаква неясна, причудлива мотивация, която я кара да се чувства безнаказана, щом въпреки делата, спечелени срещу нея, тя продължава да сипе клевети. Какво ли е онова нещо, което я кара, въпреки хилядите левове, които дължи за клеветите си, да продължава да действа по този начин? Как беше онази приказка: „Онова, което не става с пари, става с много…“ клевети?

„Ярката звезда“ на разследващата журналистика у нас обаче не се посвени да намери подходящ човек от малцинствата, на когото да прехвърли фирмата си АФЕРА ЕООД на 24.08.2016 г.
От известно време насам едноличен собственик на предната фирма на Веселина Томова с капитал от 5000 лева е лицето Щилиян Григоров. Новата фирма на българския борец за правда и яростен противник на схемите се нарича „Лъки Афера“ и притежава скромния капитал от 20 лева.
Блогът „Афера.БГ“ остава собственост на предната ѝ фирма. Така Томова може да пише безнаказано клевети в него. Всъщност в последните си авторски материали тя лъже, че е собственик на блога.

Интересна е и друга практика на клеветницата Веселина Томова. Когато разбере, че ще се изправи пред съда, тя започва да пише против съдията, който ще гледа делото. Така, на заседанието, тя иска отвод на този съдия, под предлог че… е писала против него. А когато той откаже да се самоотведе, Томова започва да пише за натиска, който съдебната ни система оказвала върху нея.

Любопитен факт за вещата по всяка тема журналистка, е участието ѝ в борда на директорите на варненския „Градски транспорт“. Какви ли ще да са били ценните ѝ езикови способности, допринесли за избирането ѝ на подобен пост? Какво ли знае Томова, въпреки годините си, за „Градски транспорт“, че го е управлявала? И най-важното, как така, докато беше в борда, Веселина Томова не писа срещу Гуцанов, а след това той стана главен герой в дописките ѝ?

Трябва ли, драги читатели, журналистиката да бъде основана на личната изгода? Трябва ли, ако някой ти откаже нещо, да започнеш да сипеш клевети по негов адрес, с претенцията че си разследващ журналист и информираш обществото? Нормално ли някакъв блог, който за по-сигурно е прехвърлен на лице от малцинствата, да бъде машина за вулгарно очерняне на неудобни хора? Нормално ли е осъден клеветник да продължава да работи като „журналист“? Това е все едно да отнемат книжката на шофьор, а той да продължи да шофира. Не е ли крайно време депутатите да приемат закон, с който да забранят на такива рецидивисти да пишат статии? Или такова трябва да е лицето на журналистиката в България? Ако всичко това е нормално, вероятно тя ще надживее държавата ни и ще танцува върху краха ѝ
26.
Кражбите на ГЕРБ:
11.08.2020 19:37:27
2
12
4 тоалетни за 460 ХИЛЯДИ лева в София!
БорисоФ и Фандъка : Свиквайте с кражбите ни !!!
25.
До 21
11.08.2020 19:23:12
4
4
Стои и се казва Веселина Томова...дори явбо не си отворил сайта, за да си подкрепиш думите...ама гробарите толкова си можете, не блестите с мозък
24.
БЪДЕТЕ ПО ВЕЛИКОДУШНИ КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК..... ТОЙ Е БО
11.08.2020 19:22:25
2
6
Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
• Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
• Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
• Счита, че е "специален" и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
• Изисква прекомерно възхищение.
23.
Защо не се извините
11.08.2020 19:21:24
2
5
на Христо Иванов и не качите материала за Мавродиев и къщите на Бойко в Гърция?
https://afera.bg/%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%be%d1%82-%d0%b1%d1%82%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be/
22.
Nostradamus
11.08.2020 19:20:21
4
10
Борисов е БОЛЕН от Шизофрения и Hарцистичното личностно разстройство.
Те са психически заболявания, които се характеризират с раздвояване на личността, нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.
Заболяването най-често се проявява с фантасмагории, налудничевост, честа промяна на мнението , дезорганизираност на мисленето и значителна социална дисфункция. Според библейските представи у всеки човек живее ангел и дявол, които го подтикват да върши добро или зло.
Борисов безспорно доказа, че у него живее само дявол !!!.
21.
Хм...
11.08.2020 18:50:38
7
4
До онзи по-долу, който дава сайта "АФЕРА" за меродавна медия. Това е сайт за фалшиви новини и пощенска кутия за всякакви лъжци и провокатори. Напълно анонимно сайтче, зад което не седи никой с името си, ако си забелязал! Ако не си, пак го разгледай и ми кажи кой го списва - редакционен колектив, имена, собственик...НИЩО! Сещаш ли се ЗАЩО? Ами да не бъде осъден за клевета и публикуване на лъжи.
20.
Камелия
11.08.2020 18:40:19
0
6
Ми и аз да ти кажа нещо
При теб като назначиш някой на даден пост и то всички виждат че не го назначавате от герб защото е много талантлив и идеен а защото е предан като евнух и повече няма мърдане оттам. Взема си заплатката и тъй с години. Е да ти кажа няма да стане.
Нужна е въртележка а тя идва с голямата метла. Че другите да не са по прости. Държат се за теб че ако ти царуваш 100 г. и те ще се надуват и ще се правят на велики 100г. Така че не си им виновен ти на хората ами искат да се включат и те малко като тия държавни дирибеи дето си мислят че са се барикадирали и едва ли не ако не са те света е свършил.
19.
До 10 и всички други...
11.08.2020 18:37:22
4
3
любители на конспирацията, които питат за брояча "+" и "-". и все си мислят, че ги лъжат. Докато четете статията, коментарите, пишете коментар, или гласувате, минава време. През това време други хора също четат, пишат и дават оценки. Щом гласувате, този вот просто се ъпдейтва и показва новите гласове, които са дадени в промеждутъка на вашите действия. Мислете бре, хора.
18.
ИСТИНАТА ЗА ГРАНД
11.08.2020 18:08:32
3
7
КОРУПЦИОННА СХЕМА ТОКУ ЩО ИЗЛЕЗЕ В """АФЕРА""ВИЖТЕ СКРИВАЛИЩЕНО НА ""БУШОНА""БАНКЕР И ТОПЛАТА ВРЪЗКА С ПЕЕВСКИ МАДЖО ВИНЕТУ И Т.Н.
17.
До 14 Ваня
11.08.2020 17:49:46
7
2
Ванче, ако ми дадеш да ти го туря, Бойко ще си иде, иначе няма, душо!
16.
*********
11.08.2020 17:48:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
1
11.08.2020 17:16:33
13
13
То всичко е на държавата(хората),ама твоето шкафче е пълно само с евраци. Наглец
14.
Ваня
11.08.2020 17:08:41
15
17
Бойко си отива след 2 дни .
13.
Айде бе
11.08.2020 17:07:02
12
16
Те и приходите на държавата са за хората, ама ти ги даваш само на гербавите тъпаци.
12.
неграмотен си
11.08.2020 16:52:03
12
15
Няма такова изречение:"До 2-3 дни съм подготвил решения, ще успокоим хората"

Те и пачките са от данъкоплатците, ама не ти пречи да ги буташ в чекмеджето.
11.
Оставка и съд
11.08.2020 16:47:15
12
16
http://afera.bg/източник-от-бтв-корупцията-на-бойко-бо/
Много явен ставаш баце, не може да се криеш вечно.
10.
ЕЙ МНОГО СТЕ НАГЛИ
11.08.2020 16:35:35
16
25
БЕ ФЛАГМАН НАТИСКАМ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ НА КОМЕНТАР №9 ОТЧИТА ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ ХАХА КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ!!!МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
9.
111
11.08.2020 16:29:26
28
32
А България е на българския народ и ти пречиш, така че ... къща, чиба, бегай мутра такава.
8.
Bingo
11.08.2020 16:26:30
24
26
Аз чувам само две искания и те са за твоята оставка и тази на Гешев. Щом казваш, че са справедливи би трябвало да изпълниш твоята част.
7.
възмутена
11.08.2020 16:22:06
23
24
Ти още ли се мотаеш с тази джипка??? Няма ли кой да го спре!!! Защо сам предизвиква съдбата? Защото е много "вярващ". Кълне се във внуците и лъже.
6.
Аз
11.08.2020 16:20:44
17
23
Тъп, тъп ама прав!
5.
Винету
11.08.2020 16:09:35
27
33
Жалка мутра! Св. Туквуний Барцелонски е олицетворение на криминалния преход! Срамота е това нещо да е премиер на БГ цели 10 години! ОСТАВКА, ЗАТВОР и конфискация на заграбеното!!!
4.
Панчо
11.08.2020 16:07:04
23
33
Оставка Тулуп
3.
до 1 и 2
11.08.2020 16:05:26
30
28
не е лесно да си тъп
2.
МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
11.08.2020 15:54:49
32
34
ПРАВИЛНО КРЪСТОВИЩАТА НЕ СА ТВОИ ТИ СИ ИМАШ ""ЧЕКМЕДЖЕ"""
1.
Безочлива Тиква!
11.08.2020 15:51:34
34
34
На теб ще ти пречи само,ако някой ти спре кранчето да крадеш и влезеш в панделата!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори