×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • 134 са новите заразени с COVID-19, регистрирани за последното денонощие, направени са 3612 теста
  • Вижте кой празнува днес
  • Жълт код за силен вятър е обявен за Бургас
НА ЖИВО

Парламентът трябва да си изкара мандата дори и с друго правителство, за да не се изпълни пъкленият план на Кремъл


Парламентът трябва да си изкара мандата дори и с друго правителство, за да не се изпълни пъкленият план на Кремъл
Служебно правителство, подвластно на Румен Радев, може да изкара и повече от една година, смята Димитрин Вичев
30 Юли 2020, Четвъртък, 19:33 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Продължавам да имам много сериозни критики към Борисов, но отговорността ме кара да бъда много по-внимателен, казва съпредседателят на Атлантическия съвет

Димитрин Вичев е съпредседател на сдружението „Атлантически съвет на България“. Той бе едно от най-атрактивните протестни лица през годините срещу ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. На настоящите митинги срещу правителството и главния прокурор обаче г-н Вичев отсъства. Попитахме го защо.

- Г-н Вичев, не Ви виждаме по протестите за разлика от предишни години. Защо така?

- Освен гражданин с лична позиция, аз днес съм представляващ Атлантическия съвет на България. И като такъв не е редно да участвам, защото това би означавало ангажиране чрез мен на нашата неправителствена, надпартийна, независима експертна и гражданска организация, като цяло. Но имаме колеги, които активно участват в протестите, както и други, които не участват в протестите, но подкрепят справедливите искания. АСБ като организация „говори“ с обществото, институциите и запознава посолствата в България на съюзните държави от НАТО и ЕС чрез своите официални позиции. Имаме приета позиция на Управителния съвет за протестите, за случващото се в страната и за възможностите за изход от създадената институционална криза, според нас. Изпратили сме я до повечето медии, а може да се прочете и от фейсбук страницата ни. Ще ви цитирам само част от началото ѝ: „ АСБ подкрепя правото на българските граждани на мирни протести, както и справедливите искания за ефективна и всеобхватна борба срещу корупцията, за прозрачност на управлението, за прекъсване на опитите за задкулисно управление на страната и за върховенството на закона.

АСБ е категорична в оценката си, че усещането за недосегаемост и ненаказуемост на лицата, свързани с бившата Държавна сигурност, с комунистическата партия и с политически кръгове от Руската федерация, е основната причина за липсата на справедливост, за корупцията и за търговията с влияние в България.

АСБ вижда решението на натрупаните през последните три десетилетия проблеми чрез провеждане на безусловна декомунизация и дерусификация на страната, включително и чрез лустрация. Настояваме законодателната, изпълнителната и съдебната власт, в рамките на своите компетентности и отговорности, в следващите дни, седмици и месеци да дадат видими за обществото доказателства, че тези процеси са започнали.
АСБ очаква управляващите в България, както и цялата политическа класа, да чуят гневния глас на гражданите и да подкрепят с реални действия правото на хората да живеят достойно, справедливо и почтено в просперираща европейска държава.“

- Какво мислите за поведението на президента Румен Радев?

- Налице е институционална криза. Позицията на Управителния съвет и на мен като съпредседател е, че президентът излезе от ролята си на олицетворител на единството на нацията. Той пое ясна конфронтационна позиция срещу правителството. Вследствие на това Президентството вече не може да бъде мястото, където да се чуят различните мнения и да се търси решение на проблемите. Президентът и протестиращите граждани казват „оставка веднага“, а правителството казва - „не, няма да подадем оставка“, като противодействие на президента. В тази връзка ние смятаме, че единственото място, където трябва да се проведат дебати и да се търси разрешение на кризата, е парламентът. Затова АСБ призовава Народното събрание да заеме активна и отговорна позиция в процеса на решаване на създадената междуинституционална криза.

- Не трябва ли да има предсрочни парламентарни избори?

- Народното събрание трябва да изкара пълния си мандат, като изборите за следващ парламент се проведат напролет. Мотивите ни за това са няколко. На първо място отчитаме задълбочаващата се здравна ситуация в страната, в Европа и в света, при която може да се наложат нови по-тежки карантинни мерки. Ние сме действително много притеснени за това какво ще се случи в следващите месеци. Настъпва и тежка световна икономическа криза с дълбока рецесия. България е отворена икономика и зависи от поръчките на големите компании в Западна Европа. Напълно очаквано е да има спиране на производства, защото няма достатъчно поръчки, примерно, при подизпълнителите в автомобилната индустрия, които са в България. Същото важи и за онези, които изнасят за Европа по-голямата част от своята продукция, а потреблението и там е свито. Това означава безработица и обедняване на населението. Освен това трябва да се приеме Бюджет 2021. Управителният съвет на АСБ смята, че периодът до редовните парламентарни избори трябва да се използва максимално ефективно за рационални законодателни действия на народното представителство, свързани със справедливите искания и разумните предложения на протестиращите граждани, както и за изработване на действащи програми, които да отговарят на условията на Европейската комисия за отпускане на финансови средства на България за справяне със здравната и икономическата криза в резултат на пандемията от Ковид-19.

- Вие бяхте сред най-яростните критици на Бойко Борисов. Има ли промяна в отношението Ви?

- О, аз продължавам да имам много сериозни критики. Моето лично разбиране за това каква е институционалната стойност и по какъв начин трябва да се управлява евроатлантическа държава от правителство и премиер, се различава твърде много от това, което виждаме в момента. Само че моята отговорност като на човек, който поставя интересите на гражданите и на страната си по-високо от своите лични симпатии, антипатии и т.н., ме кара да бъда много, много по-внимателен и отговорен. Така постъпва и Атлантическият съвет. Ние смятаме, че може да се направи промяна, ако това поиска Народното събрание и управляващата коалиция. Правителството може да подаде оставка, да се направи съвсем друго правителство, без Борисов да бъде премиер, а на негово място да бъде избран от парламента друг министър-председател. В такова ново правителство може да се включат представители не само на сега управляващите, но и на други политически формации, както и непартийно обвързани експерти. Такова правителство може да бъде наречено експертно, програмно или по друг начин, но България не трябва да остава без парламент. Каквито и грешки да прави едно правителство, мястото, където следва да се отчита и да се обсъждат програмата и политиките му, е парламентът. Защото там има и яростна опозиция, има и по-мека опозиция, там и гражданите могат да представят свои предложения и становища за промени в закони, там могат да се приемат спешно и някои належащи и необходими за ситуацията закони. Ние не можем да си позволим риска да останем в следващите месеци без парламент. България е парламентарна република.

- Това ще е само за два месеца, докато се проведат предсрочните избори.

- Това не е вярно, защото планът на някои задкулисни кръгове в страната и извън нея може да е съвършено друг. Служебното правителство може да изкара и една година. А може и повече.

- Това би могло да се случи, ако не може да се състави редовно правителство след изборите.

- Не е само това – възможно е изборите да бъдат отлагани. И то не само един път.

- Не могат да ги отлагат безкрайно.

- Аа, моля ви се – вижте например Боливия, вижте какво стана с президента им Ево Моралес. След гражданските протести през октомври 2019 г. и непризнаване на изборите Моралес избяга, а една сенаторка се обяви за временен президент. Това се случи на 11 ноември миналата година. Проверете и вижте до ден днешен има ли избори в Боливия. Изборите първо ги планираха за месец март, но удари епидемията, после казаха, че ще бъдат през месец май. Сетне ги отложиха за септември, а преди четири дни ги отложиха за края на октомври. И продължава „служебно правителство“ да управлява страната.

- Вие смятате, че може да стане като в Боливия, така ли?

- Да, може да стане като в Боливия. Но може да стане и както в Северна Македония, където се отложиха изборите с няколко месеца и вече осми месец страната се управлява от „техническо правителство“ и без парламент. Може да стане както в Полша, където също се отложиха изборите, както във Франция се отложи вторият кръг на местните избори. Има вече много примери за отложени избори на много други места по света заради пандемията... Ако правителството е изцяло подвластно на Румен Радев, каквото е едно служебно правителство, и парламентът е разпуснат, то е възможно той да приеме еднолично решение за отлагане на изборите с цел, примерно, спасяване на хората - за да не се разболяват и умират. Може да наложи и пълно затваряне на страната и национална карантина, както в Ухан, Китай. Няма да има парламент, няма да има негово разрешение за обявяване на извънредно положение. Няма да има нито парламентарен, нито граждански контрол. Като се има предвид, че Румен Радев е бивш военен, това на практика би изглеждало като въвеждане на военно положение при еднолична и безконтролна власт на бивш генерал. Експерти вече предупреждават, че до декември се очаква заболелите да стигнат 100 хиляди души и разпространението на Covid-19 да е дифузно. Тогава на никой няма да му е до избори...

- А главният прокурор Иван Гешев трябва ли да подаде оставка, според Вас?

- За това си има конституционен ред. Има Висш съдебен съвет. Ето, Христо Иванов предложи нещо разумно - министърът на правосъдието да поиска дисциплинарната комисия или Инспекторатът на ВСС да провери дали главният прокурор има извършени нарушения в своята работа. Ако има такива, ВСС може да го освободи от длъжност по същия начин, както го е избрал.

- Те са „бетон“ зад него, това няма как да се случи.

- Не, не – Висшият съдебен съвет не е зад него. ВСС е над него.

- Става въпрос, че те подкрепят Иван Гешев.

- Кой, Лозан Панов ли?

- Е, около Лозан Панов са четири човека, всички останали 20 са свързани с Гешев.

- Добре, за правителството е лесно да се поиска оставка и то да я подаде. Но как може чрез граждански протести да се принуди главният прокурор да си подаде оставката? Как, кажете ми!

- Говоря за Вашето лично мнение – не е ли редно да си подаде оставката?

- Аз нямам реална представа за неговата дейност. Вие имате ли представа?

- Всички гледаме по телевизията...

- Ами гледам, че започнаха много разследвания и дела срещу олигарси, политици, министри, висши полицаи... Така ли е?

- А Бойко Борисов и Делян Пеевски не трябва ли да бъдат разследвани също?

- Трябва, разбира се. Само кажете за какво и пускайте сигнали. Аз съм „за“. Ето, има сигнали, да ги разследват - „джуджета“, Пеевски, всичко да се разследва!

- Смятате ли, че Гешев обективно би ги разследвал? Вярвате ли му?

- Има и други прокурори. Вижте, България е европейска страна, член на ЕС. Могат да се подават сигнали, да се пишат писма до европейските органи. Ние сме под механизъм за наблюдение в областта на правосъдието. Аз се чудя защо няма от никъде реакция... примерно, защо комисарят по правосъдие и вътрешен ред на Европейската комисия не каже, че в България изборът на главен прокурор е неудачен и би следвало да се помисли за неговата смяна.

- Ние сме суверенна държава – те не могат да се месят по този начин.

- А кой може да се намеси?

- Самата България. От хората, от гражданите зависи – ето че има доста протести и срещу Иван Гешев. Това може би не е случайно.

- Защо? Кажете ми!

- Може би защото се съмняват, че може обективно да разследва.

- А Вие знаете ли откъде започна цялата атака срещу главния прокурор Гешев? От Румен Радев. Вие знаете ли, че има изтичане на секретна информация от президентството - излязоха в медиите такива публикации. Става въпрос за изтичане на класифицирана информация към Русия от хора от екипа на Румен Радев. Второ, вие знаете ли какво се е случвало в президентството около опита за блокиране от страна на Румен Радев на сделката за бойните изтребители F-16? Вие знаете ли той като командващ на Военновъздушните сили до 2016 г. какви сделки за доставки е правил? Имаше миналата година разследване на ДАНС и прокуратурата, излязоха записи, имаше разпитвани управители и собственици на частна фирма, дългогодишен доставчик на военно оборудване за Военно-въздушните сили. Аз и обществото очакваме отговори и на тези въпроси. Не е ли свързано искането на Румен Радев за оставка на главния прокурор с това, че днес или най-късно утре ще излезе решение на Конституционния съд (КС) по питането на главния прокурор от началото на 2020 г. (по-късно днес решението излезе - б.а.)? Ами ако решението на КС е, че президентът е гражданин като всеки друг и ако е извършил престъпление, той може да бъде разследван – както министър-председателят и министрите, които са без имунитет, или както всеки депутат, който е с имунитет, но който може да бъде свален от НС? В Конституцията е записано, че президентът е с имунитет и срещу него не може да има предявено обвинение и да бъде изправен на съд, докато е президент. А дали може да бъде разследван? Ами ако тълкувателното решение на КС очертава такава възможност по време на мандата му? А дали Румен Радев няма да поиска тогава да има за дълго време имунитет чрез втори мандат по сегашната Конституция и евентуално още два при приемане на нова Конституция и промяна на формата на управление от парламентарна към президентска република? Както направи Ердоган в Турция. Вече се чуват призиви за такава промяна на Конституцията. Пък и виждаме примера на Путин в Русия. Осигури си с конституционна промяна още два мандата и имунитет чак до ... 2036 г.

- А Борисов и Пеевски нямат ли неофициален имунитет по отношение на Гешев?

- Нямам представа, какво е това „неофициален имунитет“. Нали Гешев заяви, че е започнала проверка на записите и на снимките от спалнята на премиера. Аз настоявам да излязат час по-скоро резултатите от тази проверка и да видим действително ли тези снимки са от там и ако действително е така, Борисов да даде обяснение откъде са тези пари, злато и т.н. Както и за записа да се прецени има ли нещо, за което да му бъде повдигнато обвинение. Но това е работа на прокуратурата. Моята позиция е, че законът трябва да е еднакъв за всички и не трябва никой да се чувства недосегаем – нито президентът, нито премиерът, нито Пеевски, нито самият главен прокурор. Всеки един, който по някакъв начин е нарушил закона, трябва да носи своята отговорност, включително наказателна. Аз също смятам, че трябва да е по-видимо за гражданите т. нар. върховенство на закона, защото има съмнения, че не се разследват Пеевски, Доган, обръчите им от фирми и т.н. Ако има такива сигнали, главният прокурор и прокуратурата трябва да ги разследват. 

Днес най-важното е да внимаваме, както е модерно да се казва, да не „счупим“ нашата крехка демократична държава с всичките ѝ кусури и да не бъде замъкната България към Кремъл и към Евразия. Това са ми най-големите страхове. Защото около протестите прозира агентурата на петата руска колона. Виждате ги там, до болка познати и омръзнали ни кремълофилски лица от АБВ, БСП, „Възраждане“ и др. русофилски организации, представящи се за патриоти. На протестите освен хора като Румен Петков, Таско Ерменков и Еленко Божков, дето спира метрото, се виждат и други лица познати от февруарските протести през 2013 г. Но онези, които не се виждат, а скрито дърпат конците от офиси и резиденции, са пак същите, както тогава. Ето защо пак се развяват по площадите руски знамена и се отправят закани за реванш и възмездие над „атлантиците“, като „дойде Путин“ тук. Тези хора не искат доброто на България. Те искат България да бъде тласната обратно към Русия. Те използват справедливия гняв на младите хора, които искат да живеят достойно в просперираща модерна европейска България. И за да се случи това, а не пъкленият план на руския генерал Решетников и Кремъл да бъде „зачистен“ евроатлантическия елит на България, ние трябва да имаме в следващите месеци парламент, който да си изкара мандата; след седем месеца да има редовни избори, да се подготвят и да се включат в тях и новите партии – на Слави Трифонов, на Мая Манолова, на Цветан Цветанов, на Васил Божков, и т.н. Едва тогава 44-то Народно събрание следва да бъде разпуснато, а новоизбраните депутати и партии по волята на българските избиратели да конституират новото 45-то Народно събрание. Това е национално отговорната позиция на Атлантическия съвет на България.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 96 оздравели от COVID-19 96 оздравели от COVID-19 09/08/2020, Неделя 08:00 1
17
Коментара по темата
17.
Какви ползи носи на България този съвет?
31.07.2020 10:33:16
2
5
Аз лично не разбирам за какво ни е този Атлантическия съвет и какво точно прави за България. Чалко ми прилича на масонски орден
16.
free
31.07.2020 09:40:08
2
4
От служебно правителство само Радев и кликата около него, имат полза. Не и обикновените хора! Защо не искат да изчакат нормалните избори?
15.
Гледай какви
31.07.2020 08:01:25
3
8
са ни атлантиците и не питай за управляващите. Разложена пасмина, арогантна и страхлива, страх ги тресе непрестанно. За власт и майка си продават и на всекиго се дупят. Плюят срещу Русия щото такава е опорката, утре като се завърти палачинката ще я целуват и викат срещу САЩ. СРАМ СЛЕД СРАМ
14.
*********
31.07.2020 07:07:35
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
кандидат за кмет на Шумен
30.07.2020 23:17:33
4
17
Я, собственикът на винарска изба Осмар, известна с осмарският си наложен пелин станал съпредседател на Атлантическия съвет. Ти да видиш!!! Много интересно, много интересно... Много интересно какъв е бел през соца въпросният г-н Вичев.
12.
TWICER
30.07.2020 22:45:01
4
15
Дългата ръка на Кремъл е заредила шкафчето/банкомат в резиденцията на премиера/ Баста 'психотронни неандерталци' небивалици,'колекционирахте' толкова негатевизъм в обществото,че наказателния вот ще ви 'отрезви клиентелските/ренегатски амбиции'.Последния валс едва ли ще бъде пред 'почитатели', чиито генезис е власта и изгодата от нея ! ! ! ! Бог да пази България от регенерати ! ! ! !
11.
!!!
30.07.2020 22:23:05
19
1
Само НФСБ!!!
10.
Ужас
30.07.2020 21:59:15
19
18
Хора, тиквата и къскета не са стока, но Радев е много опасен, трябва да се внимава иначе жална ни майка
9.
ХХ
30.07.2020 21:50:49
9
21
Тия атлантици са до един за психиатрията... от съратника на луканов соломон паси, през шефката на атлантическия мозъчен тръст - клептоманката поптодорова до този ненормалник.
В щатите поджбни скачаха от прозорците на психиатриште.
8.
къде ги намирате
30.07.2020 21:11:20
12
16
Вичев, ти не си фактор. Като си протестирал срещу Борисов, промени ли нещо?
7.
Импийчмънт за Радко фърчилото
30.07.2020 21:05:11
25
39
Тамън за една година фатмака и комунягите да опоскат сичко и пак да ни върнат 20 г. назад. Бахти малоумните протестъри!
6.
Звъни на 112
30.07.2020 21:02:41
0
5
.
5.
Хаха
30.07.2020 20:30:59
32
33
Герберасти, идва Видов ден !
4.
Трол
30.07.2020 20:20:50
35
42
Фатмака ще прави преврат, щото те по друг начин не могат да вземат властта.
3.
Българин
30.07.2020 19:51:16
16
37
Още един болен мозък...
2.
Радев
30.07.2020 19:45:42
37
32
Чрез неговия Николай Цонев е осигурил палатки и тенти за наркоманите по кръстовищата!
Днес направо се насра от страх,след решението на КС,остава и да не го публикува в Държавен вестник,за да не влезе в сила!Руска лимонка е човекът на Решетников,мъжът на Първата дама!
Оставка на Радев и ДС съветниците му,агенти на ГРУ!
1.
Долу герб
30.07.2020 19:41:08
32
45
Долу герб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разнобой на барикадите: ДБ изгони Мая Манолова от протеста Разнобой на барикадите: ДБ изгони Мая Манолова от протеста

Има напрежение и с т.нар. "Отровно трио". Протестърите около ДБ се барикадираха на "Орлов мост", а Хаджигенов, Минеков и Бабикян - на фонтана пред президентството

Неграмотен протестър псува журналистка, пожела й да умре Неграмотен протестър псува журналистка, пожела й да умре

Венцислав Борисов засипа Калина Андролова с псувни и заплахи след думите й за маймуните, блокирали София

Недялко Йорданов празнува юбилей с 80 приятели, бай Калчо е сред най-близките му след катастрофата Недялко Йорданов празнува юбилей с 80 приятели, бай Калчо е сред най-близките му след катастрофата

Поетът сподели, че един от най-приятните му спомени е свързан с Айтос, където се оженил и празнували сватбата в шкембеджийница 

Вижте кой празнува днес! Почитаме апостол, написал първото евангелие Вижте кой празнува днес! Почитаме апостол, написал първото евангелие

На 9 август почитаме паметта на Свети апостол Матий

Главчев: Президентът да подаде оставка, за да докаже, че не се стреми към властта! Главчев: Президентът да подаде оставка, за да докаже, че не се стреми към властта!

Така ще покаже, че го интересува България, коментира депутатът от ГЕРБ

Автобусни превозвачи молят хората от палатковите лагери да не им съсипват с барикадите бизнеса Автобусни превозвачи молят хората от палатковите лагери да не им съсипват с барикадите бизнеса

Браншът ни е засегнат изключително много от пандемията от коронавирус и сега се борим за оцеляване, каза Магдалена Милтенова

Проф. Христова съветва Борисов как да спре протестите Проф. Христова съветва Борисов как да спре протестите

Разделението е между тези, които са на улицата и тези които протестират, каза политическият психолог

Мъртвото вълнение взе нова жертва, 44-годишният Атанас се удави в Поморие Мъртвото вълнение взе нова жертва, 44-годишният Атанас се удави в Поморие

Инцидентът е станал вчера в 19 часа, след края на работния ден на спасителите

 

Протестиращите да не се радват от пожеланието за успех от Доган, в думите му имало скрит смисъл Протестиращите да не се радват от пожеланието за успех от Доган, в думите му имало скрит смисъл

В неговата стилистика това означава да не се надяват да успеят да свалят правителството, коментира политологът Стойчо Стойчев

Политолози със страшна прогноза. Задава ли се гражданска война заради блокадите? Политолози със страшна прогноза. Задава ли се гражданска война заради блокадите?

Трябва да се чуят и останалите граждани, защото отсрещната страна ще се радикализира и ще се стигне до сблъсък, предупреди доц. Стойчев

Откриха нов начин за лечение на коронавируса Откриха нов начин за лечение на коронавируса

Това е една от най-новите терапии, използващи фотосенсибилизатори

Спасиха жена, оцеляла 3 дни под развилините в Бейрут Спасиха жена, оцеляла 3 дни под развилините в Бейрут

Кадри от спасителната операция на жената, която вече е на края на силите си, се появиха в социалните мрежи

Семейства в Бейрут още търсят изчезналите си близки Семейства в Бейрут още търсят изчезналите си близки

Някои от тях получават фалшиви надежди

Южна Дакота издига 50-метрова статуя, почитаща жените-сиукси Южна Дакота издига 50-метрова статуя, почитаща жените-сиукси

Тя носи името "Достойнство" и се намира недалеч от връх Ръшмор

Гореща вълна удря Европа Гореща вълна удря Европа

Метеоролозите очакват на места температури до 42 градуса по Целзий

От утре: Германия тества за COVID-19 пристигащите от три български области От утре: Германия тества за COVID-19 пристигащите от три български области Тестът трябва да бъде направен до 72 часа след влизане на територията на Германия Секс скандал с носител на Грами, работил с Бионсе Секс скандал с носител на Грами, работил с Бионсе

Срещу Ноуъл "Дитейл" Фишър са повдигнати 15 обвинения за сексуално посегателство

Виктор Орбан: Мигрантите са като биологично оръжие Виктор Орбан: Мигрантите са като биологично оръжие Той е е предложил централноевропейската държава да преустанови приемането на азиатци и африканци Германия глобява €25 000, ако откажеш корона тест Германия глобява €25 000, ако откажеш корона тест

Германският Червен кръст ще изпълнява тестовете, които са финансирани от държавата

Джордж Клуни дарява 100 000 долара за Ливан Джордж Клуни дарява 100 000 долара за Ливан

Съпругата на актьора Амал е с ливански произход

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Ако някога решите да поправите всички грешки в живота си, започнете от правописните.
Виц на деня Виц на деня Жена се прибира с 12 бутилки вино, 2 бутилки уиски, 1 водка и 2 хляба. Мъжът ѝ:
- Гости ли ще имаме?
- Не!
- А защо ни е толкова хляб?
Виц на деня Виц на деня - Секси, хайде в спалнята!
- Много си палав днес!
- Не, сериозно ти говоря! Мачът почва след малко, омитай се...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих много яка тениска - с розов надпис на гърба - “Бебе прекрасно". Сега се чудя кво да правя- от прането се изтри “Б-то“...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори