×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Веселинов разкри: Борисов обмисляше да подаде оставка, но това щеше да хвърли страната в хаос


24 Юли 2020, Петък, 13:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Веселинов разкри: Борисов обмисляше да подаде оставка, но това щеше да хвърли страната в хаос

Миналата седмица всички варианти бяха на масата. Въпросът беше, кое е най-доброто решение, за да се успокои ситуацията. Премиерът също обмисляше много сериозно да си подаде оставката. Наистина всички варианти бяха на масата и бяха обсъдени.

Това разкри в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ВМРО Искрен Веселинов по повод обявените днес рокади в кабинета "Борисов 3".

"Решението за рокадите в кабинета са подаване на ръка към протестиращите. Ние излъчихме много сигнали за диалог, но не получихме никаква реакция от другата страна. Искаме да разговаряме с младите хора, а не със старите политически муцуни, които искат край на политическата кариера на Бойко Борисов и това е целта на живота им.

Една оставка на кабинета щеше да доведе до много кризи и страната щеше да бъде хвърлена в хаос. Лично решение на премиера е дали ще каже, че това е последният му мандат. Този въпрос не е обсъждан на коалиционния съвет", обяви Веселинов.

"Ние търсихме целесъобразност с тези промени в кабинета. Обединени патриоти знаем, че многократно е имало контакти между ГЕРБ и ДПС. Сега тези контакти не могат да се осъществят. Не говоря за втори план на управление. Говоря за определени законопроекти, при които нашето мнение не беше взето предвид, а беше предпочетено това на ДПС. Вече всички съмнения, че ДПС участва във властта са прекъснати. Ние сме категорични, че участието на ДПС във властта е вредно. Видяхте и днес какво решение се взе за студения резерв. Вече не може да се говори за абсолютно никакво задкулисие с ДПС", категоричен бе депутатът от Обединени патриоти.

"С тези промени в кабинета определени приоритети ще бъдат изведени напред. Говоря за пенсиите, справянето с маргинализираната циганска общност, въвеждането на наборна военна служба. Г-жа Ангелкова сама е подала заявление за оставка. С тази смяна се търси тласък на туристическия сектор", разкри за финал Искрен Веселинов.


В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Адолф
24.07.2020 15:57:06
1
7
Аз пък си помилх, че Тиквата се страхува от разслеване на престъпната ви дейност и сега гледа да си осигури време, та да замете колкото може повече следи!
4.
GEPI group
24.07.2020 14:19:04
5
16
Oт тоз по голям хаос няма накъде
Толкова ПРОСТ НАГЪЛ и ПРЕСТЪПНО крадлив човек НЕ е управлявал България
3.
горките те?!?!?
24.07.2020 13:52:45
4
20
"Обединени патриоти знаем, че многократно е имало контакти между ГЕРБ и ДПС_ - и като знаехте, защо не бихте камбаната? Нали това ви беше най-големият враг? Или ви подхвърлиха кокълче и вие забравихте всичко, продажници такива? Че нямате ни срам, ни достойнство!
2.
Проблема хич не е в хаоса
24.07.2020 13:50:57
5
18
а в паталогичния страх от възмездие. Като се замисли човек, ми да, бб в това е абсолютно прав - много са хората дето имат да му връщат
1.
хахахаха
24.07.2020 13:48:37
7
23
Какъв хаос, бе псевдопатриоти! 10 години Борисов, от които 4 години с вашата активна пмоощ изпоокрадохте всичко - фондове, грантове, банки, печеливши бизнеси, природа, въздух - всичко! Какъв по-голям хаос, бе? На кой ги разправяте тия врели-некипели! Нямате малоумни и балъци насреща си! Свършена е вашата, но сега ще има доста работа за съда! Всичко трябва да се върне и вие персоналните виновници в затвора!
Флагман, не трийте истинта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори