×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Мъчно ми е, разединението е толкова силно, не знам как ще преодолеем следващите месеци


Борисов: Мъчно ми е, разединението е толкова силно, не знам как ще преодолеем следващите месеци
Премиерът отрече да влияе на решенията на Висшия съдебен съвет
15 Юли 2020, Сряда, 10:58 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Премиерът поиска министрите да се вслушват в социалните искания на митингите, не обърна внимание на призивите за законност

Да мине Европейският съвет и пак ще говорим. Това каза премиерът Бойко Борисов пред министрите в началото на правителственото заседание. Сбирка на Европейския съвет щяло да има в петък и събота.

Борисов обясни, че митингът на ГЕРБ миналата седмица не бил контрапротест, а бил за подкрепа на правителството. "Винаги съм бил на страната на протестиращите, винаги сме ги подкрепяли, срещали и решавали проблемите. Мъчно ми е много", коментира премиерът. 

"Разединението на нацията в момента е толкова силно, че не знам как ще преодолеем следващите месеци", заяви още Бойко Борисов. 

Той обясни, че икономическата криза идва с пълна сила в цял свят. Нужна е консолидация, посочи отново премиерът. 

"Така или иначе, има вот на недоверие. Ще го гледаме. Аз няма да се спирам на сценаристите, на всичко, което през времето се случи; как в общественото съзнание се насаждаха какви ли не събития, които никога не са се случвали", коментира Бойко Борисов. 

Най-елементарното били колажите на Красимир Каракачанов с торбичка Billa. 

"След това направиха компромати със записи, чекмеджета и какво ли не. И вчера стана ясно кой и как ги поръчва, как ги прави. Но ще е грешно, повтарям, грешно, да тръгнем в тази посока и да не забелязваме, което винаги сме правили, тези хора, които протестират за социални придобивки, да ги наречем", каза още министър-председателят. 

Ставало въпрос за граждани, засегнати от ограничителните мерки от коронавируса. 

"Така че да се концентрираме върху справедливите искания. Да мине Европейският съвет. Утре сутрин ще се видя с коалиционните партньори, ще говорим. И ако нямаме план за стабилност, включително и с опозиционните партии, да се договори какво ще се прави през останалите месеци, никой не може да се справи сам. Познавам им ресурса, възможностите, виждам водачите, които излизат на протеста. Прекрасно знам какво може и Румен Петков, и Мая Манолова, и всички, които са там. Може и да са се променили, може и да са станали по-добри", заяви още Бойко Борисов. 

Мъчно му било и за полицаите, и за "невинно битите хора". 

"Вие виждате, че се взривяват бомби в хората. И целта е точно такава - да се окървавява протестът, защото знаят, че аз видя ли кръв на улицата, веднага тръгвам. И те го знаят и точно това провокират. Затова бяха и тези пликчета с червена боя - хвърлят, за да се създава впечатлението за кръв", коментира Борисов. 

Големите проекти били под риск. 

Когато отвън виждали, че държавата е дестабилизирана, нямало доверие, което спирало и инвеститорите. Това водело до допълнителен застой. 

По думите на Борисов, емоциите никога не са били добър съветник. 

Единственият суверен бил народът. Досега ГЕРБ винаги побеждавали в честни избори. 

Бойко Борисов се притеснявал от кадрите в президентството. Разочаровал се. 

"Така че да мине Европейският съвет и ще говорим пак. Сега вършете си работата", обърна се премиерът към министрите. 

И призова: "Но в никакъв случай не упреквайте тези хора, които идват да протестират със социалните си искания. И тревогата ми е точно за тези хора. Защото желанието им за оставка на това правителство не само че няма да им подобри после положението... Мога договор да сключа с тях, че ноември, декември, януари ще бъдат в толкова по-тежко положение, че ще съжаляват, че не сме успели да прокараме държавата през тези иглени уши, които са във финансовата и икономическа криза."

"С цялото ми уважение към Христо Иванов и компания, които се опитват по всякакъв начин да ми вменят някаква намеса в съдебната власт. Смея да твърдя, че от тези парламентарни квоти, които са във Висшия съдебен съвет, аз никога не съм се виждал и не се познавам с нито един човек във Висшия съдебен съвет, за да предопределям даден избор. Никога не съм се виждал. Никога с мен не са говорили. Затова нека си оставим съдебната власт - и съдии, и прокурори, да работят така, както считат за правилно. И съответно да си отговарят за своето поведение. И ви забранявам да пишете, Дани Кирилов, във "Фейсбук". Забранявам ви! Защото не само, че не е смешно, не само, че ги възпалявате...  А и те хората... с Христо Иванов сме работили години наред. Един ден им се плажуваше, после вече не им се плажува. Времето пак е хубаво... Едни добре подбрани неща, които се правят", коментира Борисов акцията на хората от "Демократична България" (ДБ) на плажа до сарая на Доган. 

Избирателите на ДБ щели да ги попитат с кого ще управляват. 

"Ясна е, видна е близостта с ДПС и как си разиграват общите сценарии", каза още Борисов. 

Докато ГЕРБ обявили ясно, че техният приемлив партньор са само "Обединени патриоти". 

Десните една думичка не казали за влизането ни в банковия съюз, защото трябвало да благодарят. 

"Протестирайте, чуваме ви, мислиме и предлагаме варианти за социално подпомагане във всяка една сфера. Всяка една сфера", обърна се Борисов към хората от площадите. 

Той се обърна и към президента, че предстоят много тежки месеци. И ако имало друго правителство, щяло да има ропот защо няма единение. 

Работило се и по обществена поръчка за машини за машинното гласуване. 

"Пазете се, коронавирусът не е минал", предупреди Бойко Борисов. 

Хората у нас вече не считали, че има такъв проблем. 

Любопитно е, че премиерът не пое ангажимент по отношение основните претенции на протестиращите - че у нас липсва законност, че правителството се движи от кръгове от задкулисието и от обвързаности с бизнес обръчи около депутата Делян Пеевски и почетния председател на ДПС Ахмед Доган. 

Борисов направи заявка да се вслуша само в социалните искания на хората от митингите, каквито обаче на практика няма. 

 

 


В категории: Политика


62
Коментара
62
Коментара по темата
62.
wreeqw
16.07.2020 08:03:45
0
0
Не е ли малко късно да се замисля?
61.
До 60 платен
15.07.2020 17:43:57
0
6
Ама тежка като предните зими ли?? Досега всичко беше по мед и масло, а....??
60.
Платен
15.07.2020 16:48:14
11
21
Б.Б подаде ли оставка ,ще докара държавата до много тежка зима.Всички кметове на големите градове са от неговата партия,което значи ,че общините ще спрат да работят,няма да има европроекти ,което ще означава,че много фирми и много хора ще останат без работа.И на следващите избори ще се завърне на бял кон.
59.
Ахсхаха
15.07.2020 16:32:34
0
18
Ама вижте го как гледа бе, ще се разреве в ефир. Значи той ви спаси от вируса, пусна ви на плажа на Доган, в чскалнята на еврозоната ви вкара, пък вие не го искате!?? Ма кви хора сте вие бе, тулупи нийедни :)))
58.
Пак лъжа
15.07.2020 16:14:42
20
16
"Винаги съм бил на страната на протестиращите". Да ама протестиращите му искат оставката. Значи лъже.
57.
ФОЛКЛОР..
15.07.2020 16:11:58
0
11
Боже, колко мъка има на този свят, Баце.
56.
Суджук Гербер
15.07.2020 15:16:26
22
21
Плачи Баце, плачи. Можеш да повикаш Тити да плачете заедно.
55.
бивш симпатизант на нфсб
15.07.2020 15:03:04
26
25
герберите голям страх ги тресе много добре знаят че повече няма да са на държавна хранилка и заради това подкрепят Борисов
54.
Боцмана
15.07.2020 14:44:26
31
26
Толкова насрани защитници на амбразурата, от Герб, не съм виждал скоро!!! Значи хората са на прав път и протестите трабва да продължат!! Впрегнато е куцо, кьораво и сакато да брани Вожда! Само че този път УЛИЦАТА решава пръдльовци!! Чета ви жалките напъни тук и си мисля, вярвате ли в това което пишете?? Добре е за вас да вярвате, защото ако не, то тогава сте....знаете си какви!! Та по вашите приказки с които избрахте най- неграмотният, вулгарен и корумпиран премиер досега- "За най-малкото зло"!! Е за три мандата "най-малкото зло" се превърна не само в най-голямото, а и в най- наглото, корумпирано и ненаядно зло което сме имали!!! Пуснало смучещи пипала във всички възможни сфери и изсмукващо силите на бизнес, на работна сила, на чужди инвеститори!! Без негово разрешение не можеш да продаваш даже и царевица на плажа!! Та това зло, олигофрени, трябва да си отиде по най-бързият начин и въобще не ме интересува кой ще дойде в момента на власт! Даже ще използвам вашите думи- който и да дойде ще е по-малкото зло!!! Че това правят хората на улицата, докато вие тук се надъхвате и си църкате като мишлета!! И помнете ми думата- ерата ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!!!
53.
ТТ
15.07.2020 14:43:23
23
21
Обединението е силно,нагла Мутро, а не разеднинението.... оставка и съд за всеки доказано корумпиран в правителството!
52.
аз
15.07.2020 14:14:05
23
33
И да падне правителството на ГЕРБ пак за тях ще се гласува това е алтернатива, другите алтернативи ..отвратен съм от тях по начина по който искат да завземат властта . Не съм почетател на Мая Манолова , БСП , нито пък ДБ/ произведна СДС/ разпродажници на майка България
51.
onlytheStrong
15.07.2020 14:06:30
30
31
само утайките на обществото имат време за губене да ходят да се излагат по площадите
50.
brom
15.07.2020 13:53:44
1
20
За съжаление №43 абсолютно си прав. Мога само да добавя и фалирали болници където една шепа корумпирани дърти некадърници взимат баснословни заплати, а млади знаещи и желаещи да работят хора са държани без пари, тормозени и притискани да напускат. И после искаме да има здравеопазване, че като потрябва да ни спасяват живота!
49.
Fak
15.07.2020 13:43:40
18
32
Тримата от запаса Хаджито, Барбара, Минета, Мая мутресата, Слави дето е правил свирки на Георги Илиев. Тези ли са новите лица които искат властта, , те не са мутри и са бели като снежинки ха ха ха
48.
До 46
15.07.2020 13:36:56
12
22
Така като ти четем простотиите, по скоро да е ИЗТЕКЛО сивото ти вещество от колкото някакъв запис. Бахти трола, пфф!!
47.
Марков
15.07.2020 13:35:40
22
30
Оставка на Радко хвърчилото, фашистите вън от президенството, там е свърталище на анархисти, червени превратаджии , хора за които властта е по- важна за тях отколкото благоденствието на държавата. Организаторите са пропаднали политици , манипулират общественото мнение да рушат държавата собственост с лумпени които извършват чупене на това имущество.
46.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
15.07.2020 13:29:03
33
21
Изтече нов аудиозапис на телефонен разговор с гласа на Борисов: Сладур такъв… ще ме притискаш...,
Гласът от едната страна на слушалката прилича досущ като този на министър-председателя Бойко Борисов.
Файлът беше разпространен от журналиста Веселина Томова и сайта "Афера".
Там се твърди, че от другата страна на телефона е "братиньо" Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд.
45.
Плюс-минус
15.07.2020 13:27:33
33
29
Хахаха, или ГРОБ са мобилизирали половин Бургас да цъка плюсове за Бойко или са дали от на Бате чекмеджето на модераторите от флагман! Ама кел файда, както би казал Доган - реалните минуси са пред Министерски съвет!!!
44.
ГешеФтурата чула ли е този запис
15.07.2020 13:26:06
20
14
Тулупа с Борис Велчев https://soundcloud.com/user-598565656/nov-ubiystven-zapis-na-borisov-s-shefa-na-ks-bratino-boris-velchev?fbclid=IwAR3PkEHMSsHgJu0m11Pi5mMIhrmii8nIbm4utHqTnZHTgeqVd5HD4WIUSYE
43.
Селянин
15.07.2020 13:20:59
0
30
Наистина ли не знаете защо няма чуждестранни инвестиции. С това се занимавам.
Няколко са основните причини и те не се решават чрез лозунги, а чрез дългосрочно планиране и стратегическа работа по изпълнение на плана.
Несигурност - никой инвеститор няма да инвестира на място в което нещата се променят кардинално от днес за утре драстично.
Невероятна бюрокрация - само за пример, купуваш терен, няколко години му сменяш статута, после 29 неща да да си направиш сам водопровода и след това го даряваш на местното ВиК. За канализация не ми се говори.
Повсеметсна корупция - почти всеки държавен служител има паралелна частна дейност. За почти всичко се иска бонус под масата или да се построй от "наша" фирма на двойна цена или подобна гадория.
Неработеща съдебна система - дела се водят десителетия, изчезват доказателства, изпускат се срокове, експерти дават диаметрално противоположни мнения.
Сива икономика - нормално работеща компания калкулира в продукта си всички нормални плащания. Когато това се случи, компанията става неконкурентно способна на местните компании ,които са в сивия сектор и нямат същите разходи.
Тотално неподготвени кадри - делегираните бюджети тотално убиха образователната система. Инженери магистри по електротехника се затрудняват със закона на Ом. Повечето завършващи дори нямат елементарна грамотност. Това е тотално навсякъде.
Тези са основните причини чуждите инвеститори да бягат от нас, и за съжаление са прави и никакви обещания и писания не може да промени това, защото сериозните компании имат сериозно разузнаване и докладите са стряскащи за нашата страна, каквото и да говорят политиците.
42.
Адиос
15.07.2020 13:20:52
25
27
Баце, дърпай белите перденца и хубаво се нареви. ФК Банкя загуби мача. Събирай си пишман играчите и бегай при Доган, белким ви вземе за теляци
41.
До "белия хакер"
15.07.2020 13:19:37
5
21
Хахахаха, бате ти сигурно не знаш от кое копче се пуска компютъра, и ми се правиш на хакер. Фащай пътя кат не ти харесват коментарите. Сайтове бол, цъкай си там некви глупости и си харесеай сам. Аре ВЪС!
40.
Scrooge McDuck
15.07.2020 13:05:45
25
13
Без теб много по добре. Некадърността е по опасна от всичко.
39.
*********
15.07.2020 12:57:37
20
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
Бял хакер
15.07.2020 12:54:52
30
20
За пореден път коментарите са манипулирани от този сайт, което е некоректно и нечестно към българските граждани, за пореден път ви казваме да не правите така, защото ще се наложи да защитим интересите и честността на българските граждани - ние белите хакери
37.
Избирател
15.07.2020 12:50:37
25
19
А защо като харесам даден коментар и минусите се множат???
36.
А сега
15.07.2020 12:36:36
41
38
Служители на Община Бургас почнаха да издигат Д.Николов за президент!? Те не ги искат в селото,тръгнали да питат за къщата на попа!
35.
SF
15.07.2020 12:35:23
40
36
Г-н Борисов, елементарно е, подайте си отавката оставете народа на мира...стига сте плашили...какъв актор с тая измъчебата физиономия..направо за Оскар!!
34.
fgbnmn
15.07.2020 12:32:11
41
35
Точно контра протест си организираха ГЕРБ, за да стане конфронтация, конфликт. Това беше много глупав ход, да изправиш организирани автобуси с хора срещу мирно протестиращо гражданско общество или да пускаш провокатори в редиците на протестиращите, за да се закрепиш на власт. Това са мръсни номера.
33.
Палача
15.07.2020 12:11:51
19
31
БСП то вън,долни продажници.
32.
мъчно ми е
15.07.2020 12:10:52
40
32
И на мен ми е мъчно, че не осъзнаваш, че веднага трябва да подадеш оставката на некадърното си правителство! Ако ти е мъчно освободи ни от присъствието си!
31.
Тъпомит Тиквочов
15.07.2020 12:08:15
40
30
“По думите на Борисов, емоциите нокага не са били добър съветник”.
Тиквоч смотан, 12 години управляваш държавата на личностно-емоционална основа! Ай време е да си ходиш със некъдърното ти по ред правителство. България никога не е има по-некъдърен и прост министър председател!
30.
Pidal
15.07.2020 11:59:19
11
16
Какъв син Бургас ви се предвижда. Сега нали го управляват мутро-комунистите от ГЕРБ. Бойко Комуне, Дани тъпото и той, Фандъчка, Цеца мамата, Нунев и още много други все партийни от БКП. Ае Сектир от тука
29.
Аз знам
15.07.2020 11:58:04
40
23
Аз занам как ще преодолеем разделението. КАТО СЕ МАХНЕШ!!!
28.
Оставката да не забравиш
15.07.2020 11:57:59
40
21
Ти ли не знаеш? Просто спри на натискаш да се прилага всеки един закон избирателно. Ти си мащеха към тези, които не са ти ортаци и лицемер към тези, дето ти се подмилкват. Просто си дълбоко нещастен и не реализирал се в личен план човек. Иди си почивай, няма незаменими хора!
27.
Бах го
15.07.2020 11:53:18
22
12
Батинка, дай някой милион и на нас ве,не искам 4.5 или 16 милиона, само един ве батинка...
26.
реал
15.07.2020 11:47:39
31
19
вкарай гешо каскето в затвора за произвил и газене на конституцията и ще спасиш правителството бг народа не са асфал да ги мачкате
25.
Вземи баце... Милиони аааа уу дейбааа
15.07.2020 11:45:21
36
9
http://afera.bg/нов-убийствен-запис-на-борисов-с-шефа-н/
24.
Гражданин
15.07.2020 11:42:52
37
18
до номер 18 - защо когато има видни злоопотреби в управлението на ГРОБ и явни връзки със други познати партии , бързате да твърдите че БСП са виновни за глобалното затопляне , собствените си грешки не виждате ли или не ви е удобно ???
23.
Куче на име БИНГО
15.07.2020 11:41:19
0
9
До номер 20 - много съм сагласен с теб
22.
кольо морски
15.07.2020 11:39:37
30
17
Изчезвай , слуга на Агата , човек и много акъл да няма вече му е ясно че ти и цялата ти пасмина сте слуги на Сараяджията
21.
Браво ФлЕгман
15.07.2020 11:37:05
30
21
Преди две минути качих пост и вече имам 27 минуса!
Много сте Коректни и Толерантни, забравих и Обективни!
20.
batebogo
15.07.2020 11:36:14
5
14
Мисля че не трябва да се тревожите, поели сте пътя....
19.
afera
15.07.2020 11:35:02
30
22
НОВ УБИЙСТВЕН ЗАПИС НА БОРИСОВ С ШЕФА НА КС „БРАТИНЬО“ БОРИС ВЕЛЧЕВ! БИЯ ТИ ПОСЛЕДНА ДУЗПА, БОРИСОВ! НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ!
18.
Bingo
15.07.2020 11:33:47
40
30
Ти подай оставка пък ние ще му мислим. Аз разединение не виждам, с когото и да говоря всеки ти иска оставката даже и вашите лумпени взеха да те оставят останаха ти само тези дето са на хранилка ама тях ги разбирам те са толкова некадърни, че ако не са с връзки на държавна хранилка ще умрат от глад.
17.
Червени боклуци
15.07.2020 11:33:23
16
53
До всички червени маймунски гъзове никога бсп на власт
16.
Бургас е син
15.07.2020 11:31:29
25
47
Бургас никога няма да даде власта на червените посерковци защото в нашият град живеят умни хора не идиоти
15.
Бойко Борисов:
15.07.2020 11:29:09
42
27
Винаги съм бил на страната на Престъпниците.
Много ми е мъчно, че те сега не ме подктепят!
14.
поне с 200 ще лети
15.07.2020 11:28:06
44
33
На баце сега му поливат пистата с олио и чакат Херо Мустафа да достави новият бобслей с експресна доставка от САЩ.
13.
Az
15.07.2020 11:28:05
46
33
Мъчно ти е,че ти разкриха мафиотските далавери....гад мръсна.Взатвора трябва да изгниеш изрод,изчадие адово....Анатема
12.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
15.07.2020 11:26:22
53
38
Взривявaт ce бoмби в хoрaтa и цeлтa e дa ce oкървaвявa прoтecтa. Зaщoтo знaят, видя ли кръв нa улицaтa - вeднaгa тръгвaм", кaзa Бoриcoв.
Тaкa e, чe зaщoтo кръвтa, кoятo cи прoлял нa Нeвиннитe хoрa, тe Прecлeдвa, прecтъпникo!
11.
Какво трябва да се направи!
15.07.2020 11:24:33
44
72
1.Импийчмънт за Радко фърчилото!
2. Доживотен затвор за Черепа!
3. Закриване на политическа партия БСП (БКП) със закон!
10.
хахахаха
15.07.2020 11:22:30
62
50
Николов няма да го подкрепят и за кмет, пък някой болен мозък го спрягал за Президент хахахахаа
9.
Тонев
15.07.2020 11:22:27
15
40
Ходете на работа на лумпени да обръщате внимание няма смисъл.
8.
Тролове
15.07.2020 11:22:01
44
29
Нека да видим ай пи тата на хората
А флагман?
Гжо Касабова НФСБ помните ли как бяхте среще Борисов?
Кинтите ли секват при оставка?
7.
Николов Президент
15.07.2020 11:21:18
56
70
Бургас винаги ще подкрепи нашият кмет за президент долу боклука радев
6.
Мноо лъже тоя
15.07.2020 11:20:46
51
38
Винаги съм бил на страната на протестиращите?! Е как ще си на страната на протестиращите като те искат да си подадеш оставката. Ако не лъже, да си подаде оставката и ще му ръкопляскат
5.
Николов Президент
15.07.2020 11:20:21
50
62
Бургас винаги ще подкрепи нашият кмет за президент долу боклука радев
4.
НИКОГА НИКОГА
15.07.2020 11:17:42
24
61
Никога БСП на власт
3.
Ккк
15.07.2020 11:12:56
33
67
Никаква оставка, отивайте на работа
2.
Бойко ние сме с теб
15.07.2020 11:11:27
73
91
Бойко не се предавай ще ги смажем тия боклуци било на площада било на избори минимум 700000 хиляди
1.
opi
15.07.2020 11:04:26
62
40
Вожда ще изчака да види дали ще има реакция от Еуропа, и тогава ще рече какво да се прави. Ми че то ако нищо не му кажат там, може да се сниши сниши и все едно нищо не се е случило... Това се вика отговорно управление!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Инфлацията се оказва основната пречка пред влизането на България в еврозоната Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет...
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори