Огнен ужас в Айтос! За една нощ горяха склад, автомобил и жп гарата
Пожарът започнал след полунощ от сграда, съхраняваща строителни материали
Истински огнен ад се разигра в Айтос. За една нощ горяха покрива на склад за строителни материали, лек автомобил и покрива на жп гарата. Пожарът лумнал около 0:40 ч. вв склада, като сигнал към спешния тел. 112 е подаден минути по-късно. На място пристигнали пет противопожарни автомобила и 11 огнеборци от АЙтос, Бургас и Карнобат. Цели 2 часа те се борели със стихията и успели да локализират огъня чак към 2:40 ч. Изгорели са около 400 кв.м. от покрива, както и съхраняваните в него строителни материали.
В същото време, заради огъня в склада, се запалил и паркиран до сградата служебен автомобил Фиат Дукато. Само два часа след като огъня бил локализиран – около 4:40 ч. се запалила и покривната конструкция на жп гара АЙтос. Причината е силния вятър, който разнесъл искри към намиращата се в непосредствена близост до склада сграда. Вторият пожар е потушен от петима огнеборци, като щети са нанесени само на 25 кв.м. от покрива.
Работата по случаите продлъжава от служители на РУ-Айтос. Няма яснота за причините за огнената стихия, но по информация на Флагман.БГ униформените не са изключили нито една версия за пожара, включително тази за умишлен палеж.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
