×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов поиска оставките на зам.-главния секретар на МВР и на директора на ГДБОП - веднага ги подадоха


Борисов поиска оставките на зам.-главния секретар на МВР и на директора на ГДБОП - веднага ги подадоха
"Приемаш оставките, предлагаш ново ръководство и продължавате напред", казал Борисов на вътрешния министър
26 Юни 2020, Петък, 17:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Младен Маринов пък ги приел

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов в Министерския съвет, информира правителственият пресцентър. Министър Маринов докладва на премиера за съвместната акция на Дирекция „Вътрешна сигурност“ към МВР и Специализираната прокуратура, при която са задържани началникът на отдела „Противодействие на наркотрафика и разпространението на наркотиците“ в ГДБОП, началник на сектор в същата дирекция и още един служител от вътрешното ведомство. 

Арестуваха шефа на отдел "Наркотици" в ГДБОП за трафик на дрога

„Поздравявам Ви МВР и прокуратурата за тази операция, защото ние винаги сме казвали, че трябва нашата къщичка да е чиста. Така че приемаш оставките, предлагаш ново ръководство и продължавате напред“, заяви от своя страна министър-председателят Бойко Борисов. В рамките на срещата с вътрешния министър премиерът Борисов поиска оставките на заместник главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев и на директора на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов. Според министър-председателя трябва да се действа безкомпромисно към всички. 

По време на разговора министър Маринов докладва, че са задържани трима служители на ГДБОП, които отговарят за противодействие на наркотиците. „В момента продължават процесуално следствените действия“, отбеляза още министърът на вътрешните работи. Министър Маринов добави, че е разпоредил на главния секретар да направи анализ на работата на дирекцията, на базата на който министърът да вземе информирано решение, се казва още в съобщението от правителствената пресслужба.  

Малко след това пък от пресцентъра на МВР заявиха следното: Заместник главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев и директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов са подали заявления за напускане. Със заповеди на министъра на вътрешните работи Младен Маринов те са освободени от длъжност.


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
Сука-бляд
27.06.2020 04:36:06
0
11
много гадна държава 'създаде'-баце,дори и дъртите искат да се махат вече
боклук до боклука сте там горе..сволоч
15.
театро пак
27.06.2020 00:17:50
1
12
А сега следете кариерното развитие на подалите оставки! Трябва някой да е много наивен, за да си мисли, че някой е въртял алъш вериш през гърба на батко си, който е израснал в кариерата на ъндърграунда
14.
УЖАС.....
26.06.2020 23:48:40
2
15
ТИКВАТА ОЩЕ ЛИ НЕ СИ Е ПОДАЛ ОТСТАВКАТА!!! КЮЛЧЕТА , 500 € КОПЮРИ. БАСИ И НАГЛЕЦА.... АКО НЕ Е ИСТИНА ДА СЕ ЗАЩИТИ ПРЕД НАРОДА... БАСИ..... АЛО, ТАНОВ.... АЛО МИШО БИРАТА ЛИ СИ.... ГАДЕН ПРИМАТ, МАФИОТ, И ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ЕВРОПАРИТЕ НЯМА ДА ТЕ СПАСЯТ ОТ КАЗАНА НА АДА!!
13.
baihui
26.06.2020 23:45:41
3
10
Малоумникът Борисов е подкрепян от другите малоумници!
12.
baihui
26.06.2020 23:33:23
2
12
Шебека Борисов е туто ди капи на наркоразпространителите в България!
11.
Сега ми сатна ясно
26.06.2020 23:12:55
1
10
Зам. главният секретар беше на среща с Президента вчера. Явно затова го изхлузиха. Аз се зачудих защо зам.главен секретар ще ходи на такава среща, а не главният секретар или министърът на вътрешните работи... Сега ония се правят сигурно че не са знаели. Вместо да гори бушони, баце да уволни министъра си на МВР като е толкоз курназ. Докога ще си измиват ръцете само?
10.
чочко
26.06.2020 22:37:56
1
17
Щом шефа на отдел Наркотици е арестуван за трафик на дрога, то какво да коментираме повече. Това не е държава.
9.
Да
26.06.2020 21:48:05
1
8
Кръгом. И пак....
Пачки Пачки....
8.
Иван
26.06.2020 20:05:56
3
11
ХАЙДЕ КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО И В ЗАТВОРА,НА СТРОГ РЕЖИМ МИНИМУМ 20 ГОДИНИ.
7.
Nostradamus
26.06.2020 19:44:59
1
17
Вчера президентът привика шефовете на спец.служби.
В НАТО вече записите и снимките на Бойко Борисов, са проверени и са факт!
6.
бушони ли гърмят
26.06.2020 19:42:00
1
15
Туй са камъни в градината на Баце. Как "храбро" защити хората си за да отърве кожата ама тия атаки със записи, снимки и т.н. и тия соц проучвания, че ако изборите са сега ГЕРБ печели с огромна преднина не са случайни. Някой го натиска за предсрочни избори.
5.
Гарантирано от ГЕРБ
26.06.2020 19:37:08
3
22
ГДБОП е една от Бухалките на премиера борисоФ!
Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов е назначен Лично от борисоаф и на него се е отчитал за дейността си!
4.
Apff
26.06.2020 18:39:17
3
34
А твоите оставка и разтрел кога бе толуп, национален крадец и предател
3.
Ha,Ha,Ha
26.06.2020 18:30:36
0
16
РЗИ-Кюcтeндил e внecлa днec aктa зa caнкция oт 300 лeвa нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв зa тoвa, чe при пoceщeниeтo cи в Рилcкия мaнacтир нa 23 юни т.г. при влизaнeтo в хрaмa нa Рилcкaтa oбитeл e бил бeз мacкa.
2.
Флагман
26.06.2020 18:27:50
2
32
Има ли учудени?!?
Тиквата си е отявлен женски полов орган, ще предаде и продаде всеки, за да спаси кожата! Едва ли някой се съмнява, че тия шефове са се отчитали и на него.
1.
Веселина Тимова още на - 24 Юни 2020 КАЗА:
26.06.2020 18:23:27
3
33
Прокурори влизат в ГДБОП и изискват определени разработки. Такива, дето „отлежават“.
Шефът на ГДБОП е силно притеснен и звъни на Борисов – „кво става“.
Шефът на ГДБОП е лична капия на Борисов.
Борисов звъни на Гешев - „кво става“.
Гешев отвръща: „Ако още веднъж ми се обадиш по телефона, такава пресконференция ще свикам, че ще ти завие свят!“.
И му затваря телефона...
Предстои ли акция „На колене! Ти си абсолютен престъпник!“?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори