×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драмата в с. Караново е неописуема: Загиналият Добрин е абитуриент, а Тошко бил най-работливият сред младите


Драмата в с. Караново е неописуема: Загиналият Добрин е абитуриент, а Тошко бил най-работливият сред младите
Добрин (вляво) завършил средното си образование в Стара Загора и щял да кандидатства за ветеринарен лекар. Тодор се завърнал наскоро от гурбет в Англия
22 Юни 2020, Понеделник, 11:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Знамената пред кметството са свалени, селото е в траур

Трагедията след смъртта на две момчета в айтоското село Караново е жестока. Цялото село е в траур и хората не могат да повярват, че 21-годишният Тодор Колев и 20-годишният Добрин Иванов вече не са между живите. 

Както Флагман.бг писа, те загинаха при тежка катастрофа късно снощи на пътя с. Караново-Айтос. Опел Астра, управляван от Тошко, се забива в крайпътна канавка, а после и в дърво. На място загива Добрин, а шофьорът издъхва на път за болница. В колата с тях пътувало още едно момче - 19-годишният Лечко Трифонов, който е настанен в УМБАЛ-Бургас без опасност за живота. 

Жестока трагедия край Айтос: Зверско меле отне живота на двама младежи
 

По информация на Флагман.бг, момчетата тръгнали за Айтос, за да купят цигари. Преди това са били в центъра на селото с голяма компания. 

"Събрали са се момчетата, за да си лафят. Свършили им цигарите и те са тръгнали за бензиностанция, която се намира на входа на Айтос, за да купят", обясни пред Флагман.бг познат на младежите. 

В района на отбивката за село Пирне, малко след излизане от десен завой, шофьорът е загубил контрол над автомобила и последвал тежкият сблъсък. 

Единственият оцелял при сблъсъка е Лечко Трифонов - на 19 г.

"Всички сме в шок, това просто не може да е истина. Много добри момчета, работливи, услужливи, възпитани. Цялото село много ги уважаваше. Тепърва навлизаха в живота. Добрин преди месец завърши средното си образование в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. Много обичаше животните. Яви се на изпити и беше много доволен от представянето си, смяташе да продължи образованието си отново в Стара Загора и да стане ветеринар. А след дни - на 26 юни щеше да има бал. А сега ще го изпратим в ковчег", плачат местните от с. Караново.

Инцидентът е станал в района на отбивката за село Пирне, в посока Айтос

Като много добро и работливо момче описват те и Тошко Колев. През 2019 г. заедно с родителите си той заминал за Англия. Работил в селскостопанския сектор. По време на извънредното положение се прибрали в родното село. Нито ден обаче не е останал без работа. 

"Дали в строителството, дали като селскостопански работник - нямаше значение, изкарваше прехраната си сам", разказа приятел на трите момчета от катастрофата. 

Засега не е ясно какво е довело до фаталния сблъсък. Вероятната причина е висока скорост, а заради мократа настилка шофьорът да е загубил управление над возилото. Очакват единственият оцелял - Лечко, да се съвземе и да разкаже точно какво се е случило.

Кметът на с. Караново Николай Ненков е обявил ден на траур за селото и свалил знамената пред кметството.


В категории: Айтос


36
Коментара
36
Коментара по темата
36.
1357
24.06.2020 09:38:57
1
11
Искам да кажа всъщност какво се е случило на мястото. Нашите медици, които толкова хвалехме, герои, борещи се срещу корона вируса, се появяват на мястото на инцидента час след подадения сигнал. Оцелялото момче, със счупен гръбначен прешлен е приложил първа помощ на Добрин, опитвайки се да го измъкне от под купето, където се е озовал след удара. Момчето е имало шанс да оцелее, но не, защо нашите герои да си дават зор, да не е било нещо важно...
Още едно уточнение, трите момчета не са цигани, мангали или пишлемета, както някои така любезно се изразиха. Ако бяха, защо тогава на погребенията имаше опела, отче, кръстове и всичко християнско по традиция. Дори да са имали тъмен цвят на кожата, не означава, че са такива, каквито ги изкарвате.
Нека проявим съпричастност, семейства им изгубиха децата си, никой родител не заслужава да погребе детето си. Ако не можете да коментирате нещо полезно, по-добре коментирайте само с приятели, защото изглеждате като деградирали медузи без мозък. Не знаете истината за ситуацията, не познавате хората, не видяхте болката в очите на ближните им и в какво състояние бяха.
Момчетата няма да бъдат забравени, а на пострадалия му предстои важна операция, затова дано поне той получи втори шанс.
35.
Birhan
23.06.2020 17:46:00
0
7
Момчетата са си българчета и толкова млади. Наистина жалко голяма загуба е за България да губи такива млади момчета
34.
Георги
23.06.2020 11:43:48
2
11
Никакво значение няма какъв етнос са, престанете с глупавите коментари и обиди. Жалко за момчетата!
33.
pu6eneto ubiva
23.06.2020 08:50:43
8
3
ako nebqha hodili za cigari nqma6e da p u k n a t pi6lemetata, zabranete cigarite sus zakon, ili koito pu6e 10 000lv globa i 6te se nau4at, n a g k o m a n 4 e t a gadni, cigari 6te mi pu6at
32.
*********
23.06.2020 05:42:12
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
*********
23.06.2020 03:41:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Станко
23.06.2020 02:49:53
2
15
До Денка
То България заради тикива като теб и тези от статията герой е на този хал, а не заради българите.Плюете България и българите, кланяте се на турците ама не отивате в Турция да живеете щото там не ви броят за хора. Я погледни държавите Хърватска, Черна гора и др. как са уредени подредени и всичко им е наред. Знаеш ли защо???? Защото там вас ви няма и не сееерете държавата във всякъкъв смисъл на на тази дума. А и още нещо да си знаеш същите държави и други са с голям процент български гени. Та да ти е ясно че гооовна та в България не са от българите а от вас. Но той Господ Бог вижда всичко и ще ви накаже много скоро.
29.
*********
22.06.2020 22:53:30
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
ПОЗНАТ
22.06.2020 22:47:30
12
3
Има ли значение каква е ЕТ ността на загиналите А вие българите Какви сте на вас българите как ги наричат турци ли може ли такъв расизъм онзи наркоман убиец на Милен Цветанов какъв е защо не говорите за него той не е бил циганина какъв е бил магаре този който е написал коментара Сигурно Той е циганин Не ви ли е срам Всички сме хора на Цветан убиеца Къде ли нямаше дрога това сте вие българите боклуци вие сте чисти цигани за вас българите няма правосъдие само циганите ще ви ебат вас българите като не ме интересува няма да коментирате който говори при него се връща несправедливостта се връща на този който го казва как се е случило Какво е станало това не е важно А вие плиуете да ви плюя аз на вас българите
27.
Иван
22.06.2020 21:32:44
0
6
Ужас да почиват в мир.
26.
Валери
22.06.2020 20:07:23
0
8
Тошко работеше в склада в който работех и аз, виждахме се по няколко пъти на ден. Карал ме е с колата си на работа, когато моята беше в сервиз. Управляваше мотокар от тези, които вдигат палети на десетина метра, доста сложна работа. После напусна за да започне, да кара някаква строителена техника. Лека му пръст !
25.
Сикишев
22.06.2020 20:02:07
6
7
Просто естествен подбор.На този път (аз го знам пътя) на мокър път и такава висока скорост (според пораженията на автомобила) , някой е очаквал нещо друго ли ? .......Моля ви е бъдете реалисти. При всички тези обстоятелства може да се случи само едно и то се е случило.Естествен подбор , ДЕМЕК ОТСЯВАНЕ НА МАТРЯЛА.
24.
Приятел
22.06.2020 19:25:30
0
4
Не мога да повярвам ...Тоше такова добро сърце..Защоо??Господ те взе толкова млад.Толкова малко са качествените и борбени хора.Защо си отиде:((((
23.
Do 12
22.06.2020 18:36:46
4
5
Ей шматка всички млади които загиват в катастрофи ли са дрогирани олигофрен смотан
22.
Толкова долни същества като вас хората няма....
22.06.2020 18:32:43
5
14
Как може да ги обиждате така, да се отнасяте с такава злоба и безразличие? Добре, никой не желае болката ви или жалкото ви съчувствие, НО ПОНЕ НЕ СЕ ОТНАСЯЙТЕ С ТАКЪВ ТОН КЪМ ЗАГУБЕН ВЕЧЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, МРЪСНИ КОПЕЛЕТА! Ако бяха вашите деца, дали щеше да има значение какви са и дали щяхте да продължавате да ги плюете? Та момчетата вече ги няма на този свят и вие дори и след това продължавате да ги плюете с мръсните си усти, толкова сте жалки, не е истина... И не са цигани, а копанари, разликата между тях е огромна и като се замисли всеки един от нас всъщност по-големи цигани и най-вече животни от шибаните българи няма! Нямам думи що за изчадия сте, вбесихте ме... А за момчетата - да почиват в мир и нека родителите им да са силни и да се надяват и вярват, че някой ден ще се видят отново :)
21.
Всички сте олигофрени
22.06.2020 17:56:01
7
26
Ей малоумници такива. Познавах момчетата от катастрофата, не са цигани, копанари са. Това няма значение сега, защото са мъртви и ако няма да показвате съболезнование или загриженост не си отваряте плювалника. Момчетата бяха свестни, въпреки "расата им". Вие, които плюете не сте!
20.
Denka nikolova
22.06.2020 17:07:28
20
15
Imali znachenie kakvi sa mladi momcheta bqxa owte nishto ne sa videli vav jivota. Samo vav balgaria ima rachizam mrazni dolni balgari zatova vinagi balgaria e nai dolnata i na nai poslednoto mqsto...mrasni dolni bokluchi balgari
19.
Мери
22.06.2020 14:41:23
3
27
Браво на ва"големи съдии "имало в България...Има ли значение какви са?Всеки, който пише да се замисли първо той никога ли не е постъпвал така?Млади и неразумни...Въпреки всичко това е човешки живот. Много е лесно да се говори, да пази Бог, да не дойде на главата на някой...Много обичаме да злорадстваме за други това го имаме в изобилие българите. Жалко, че си заминаха толкова млади, жалко и за родителите. Бог да им даде мир и спокойствие в сърцата.
18.
До 15
22.06.2020 14:14:15
21
20
Естествено, че са цигани. Не е ли видно от снимките? Ама това няма много значение в случая.
17.
Хазарта
22.06.2020 14:14:13
24
14
Работлив си като млад сиганин
16.
Горски дух
22.06.2020 14:13:15
26
17
Две затрити поради собствената си неопитност, а може би и некадърност, циганчета. Не е никаква загуба, а още по-малко драма. За техните семейства може и да е драма, но за никого другиго не е.
15.
Ци га нета
22.06.2020 13:44:56
24
8
Ли са? Някой знае ли?
14.
Шофьор
22.06.2020 13:27:21
8
27
Не ги упреквайте момчетата всички сме карали малко по-бързо като сме били млади. Аз също съм карал вие също. Не говорим за 200км/ч, но на всеки му се приисква. Лошото е, че заради едното бързане си отиват млади хора които още не са живели дори половианта си живот. Българите така и не можахме да се научим, че тези неща се правят на пистите а не на пътя. Както беше написано в една статия живот под наем носим не се знае до кога....
13.
uuuuuu
22.06.2020 13:20:30
7
21
Крайно време е Кмета да отправи официално искане до АПИ за пътя Караново-Айтос до кога ще чакаме!
12.
Пийняк
22.06.2020 13:18:39
15
24
До незнаещия. Бог да ги прости циганчетата, ама на това му се вика естествен подбор. Ами ако не бяха взели дървото, а някой, който си кара нормално срещу тях? Сами са си го направили - навярно и пияни, а може би и дрогирани. Иначе, вероятно са били добри, нали така казват за всички джигити на пътя. Добре, че е било дървото, а не някой случаен човечец, когото сега щяха да опяват близките.
11.
дебили бургас
22.06.2020 12:25:51
40
22
Браво, правилно са постъпили. Утрепали са се преди да оставят поколение и да се продължи малоумния им ген!
10.
Neznam
22.06.2020 12:13:51
9
6
До 9 ! Благодаря забравих ! хахаха !
9.
Баща ти
22.06.2020 12:11:57
5
13
До 7. Не знам се пише отделно, кестен
8.
курник
22.06.2020 12:11:31
3
20
Защо начинаещ шофьор без почти никакъв стаж настъпва колата без видимост на мокър път?
7.
Neznam
22.06.2020 12:08:31
14
41
Ае ей КРЕТЕНИ ! За умрелите не се говорят лоши думи ! Утре вие можете да сте умрели , или Аз ! Човек НИКОГА НЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ЖИВЕЕ ! Може баба с колело да те блъсне и да си удариш главата в бордюра ( примерно ) Знам от опит с мои познати и приятели ! Всичко се случва ! Всичко е възможно ! Само Господ знае кой колко ще живее ! Пожелавам ви да сте живи и здрави ! P.S. Кестени !
6.
Пийняк
22.06.2020 11:42:35
9
34
Били са и "трезви", налЕ?
5.
Dar
22.06.2020 11:41:02
7
18
Мир на праха им.Прекрасни момчета!!!
4.
Sss
22.06.2020 11:39:57
13
37
Гадното копеле е карало поне с 140км/ч...Какво очаквате,?Жалко,че не е утрепал само себе си....мнооого жалко
3.
Аз
22.06.2020 11:37:35
10
36
Ако тъпия келеш беше карал с 60км/ч.....Всичко щеше да е ОК. Да,ама за гъзарията няма почивен ден......Жалко за спътника му....
2.
до1.
22.06.2020 11:36:25
11
17
най-голямата ти заблуда е че мислиш ,че си умен и че живееш пълноцено.Паразит.
1.
Истината
22.06.2020 11:29:25
21
18
Пушенето убива! Особено глупендери с Опел и никакъв акъл. Иначе много добри момчета да...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори