×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Въобще, либерализмът е много як


14 Юни 2020, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Ирина ЗИКИДИС

Според мен е редно да си спрем тока (все пак електричеството е изобретено от бял), както и да се откажем от медицината като расистка наука, стъпваща върху супремасистките представи, че има 2 биологични пола

Тъй и тъй съм подпалила моторетката, нека ви покажа какво значи либерален рак, с който ни облъчват западните либерални медии последните десетина години. Нека погледнем към тази впечатляваща публикация в Independent, посветена на "корените на белия супремасизъм на биологичния пол" и в частност на Джоан Роулинг - новият враг на либералите.

Авторът Al-Kadhi формулира няколко грандиозни извода (превод и коментар в ефир):

- "Свидетели сме на необуздан многовековен бял супермасизъм, който ще бъде изкоренен от протестите" (Така ми, чупене на статуи и грабене на магазини му е майката);

- "Неравенството, породено от капитализма, е неразривно свързано с привилегиите на белите хора" (Така ми, аз бял бедняк не познавам, всичките са оядени до уши и тънат в похот, филе от лаврак и мебели от Икея);

- "Трансфобията (омразата към хората, сменили пола си) е пряко свързана със злокачествените структури на бялото надмощие" (Така ми, аз не познавам бял човек, който да не ходи да бие трансхора. Аз, например, като ударя две ракии, отивам на площад Македония);

- "Наред с расисткия геноцид, британските колониалисти от миналото са отговорни за нелепата идея за бинарен пол - мъжки и женски" (Така ми, в мемоарите на капитан Дрейк има поне пет глави, посветени на това как ще елиминира 72-та пола, заварени на Карибските острови и ще въведе на тяхно място само два);

- "Трансфобията изповядва нелепата идея, че полът на човека е бинарен и определен от чистата биология, а не от социалните, емоционални и психологически фактори" (Така ми, биологията е тъпа наука, аз, например, съм печелила национална олимпиада по биология и прокопсах ли в тоя живот?)

- "Корените на трансфобията се намират в колониалната политика на белия супремасизъм, който през годините е премахвал различията между половете по целия свят." (Така ми, аз съм сигурна, че Елизабет I по цял ден е хейтила хората със сменен пол, и елизабетинската епоха и британското просвещение са минали под знака на трансфобията);

Аз лично бих поздравила автора на статията и бих го попитала, в ролята му на представител на пакистанската култура, как стоят нещата в Пакистан? И защо седи и се мъчи в расистка Великобритания, а не се върне в родината си, където няма бял супермасизъм?

Иначе, какво да ви кажа. Освен културата (знаете ли, че класическата музика е расистка и потиска чернокожите, книгите на Марк Твен, Дикенс, Харпър Лий, Агата Кристи и т.н. ще бъдат забранени или редактирани, филми като "Отнесени от вихъра" - рецензирани, пародиите на Монти Пайтън - също), науката също се оказа расистка и супремасистка. Според мен е редно да си спрем тока (все пак електричеството е изобретено от бял), както и да се откажем от медицината като расистка наука, стъпваща върху супремасистките представи, че има 2 биологични пола.

А знаете ли, че наскоро една либерална организация на чернокожи студенти във Великобритания настояваше да не изучава законите на Нютон, защото чернокожите имали собствена традиция, свързана с техните шамани? А знаете ли за друга либерална организация, вече на бели американски студенти, която не иска да изучава Шекспир, Байрон, Чосър, Стайнбек и т.н., защото са "твърде бели"?

Въобще, либерализмът е много як. Аз по-величествено тъпи хора от родните (здравейте, либерални инфлуенсъри) и чуждите либерали не познавам.

И още нещо - либералната доктрина не е поредица от епизодични течения. Тя е органична, изключително добре организирана и обхваща няколко сфери:

- мултикултурализъм

- отричане на идеята за нация, род, родина, и осмиване на патриотизма като примитивен

- глобализъм

- незаконна миграция

- омаловажаване на престъпления, извършени от ислямисти

- политическа коректност за сметка на свободата на словото

- стигматизиране на белия хетеросексуален мъж като насилник

- силно ограничаване на християнството и отричане на достиженията на християнска Европа

- изключително мръсен флирт с исляма

- подкрепа на войни в Близкия изток (Здравей, Барак Хюсеин).

Нашите либерални инфлуенсъри и носители на експертиза също от години дават всичко от себе си за прокарване на част от темите на либералната кауза. Но мисля, че сега рязко ще обърнат палачинката - едно, че либералните грантове намаляха, второ, че на родна почва трудно ще защитиш чак толкова малоумни тези.


В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
До #4
15.06.2020 11:50:48
0
0
Син да имаш, зет да ти докара дано!

А тогава ще видим как ще се чувстваш?!?!!!
4.
антикомуняга
15.06.2020 09:18:16
3
1
Хахаха комунистите осмиват техните марксистки либерастки събратя по кауза. Бахти жалката картинка. Уж равни ама едните комунисти по-вярващи и следователно по-равни от другите. Западните дрОгари били джендъри нищо ,че се борят с бялата буржоазия, искат националзация и пишат лоши характеристики на неверниците. Тези джендъри за които говорите, прости , тъпи изроди комунисти(дано умрете всичките) са ваши хора, всъшност крайно леви хахахаха, западни марксисти.
3.
НЗн
15.06.2020 00:47:17
2
10
Няма се пуашите транс джендъри! България и българина са много далече от “либералната идея”. Все пак България беше в редиците на СССР, а това изгради културата и мисленето за поколения и векове на пред против либерализма. Аз лично съм За И Против. Бил съм в много либерални държави и ми беше супер гадно когато за мое огромно съжаление гледах как гадни хомота се целуват в центъра на Валенсия. Шествие на “мъжки-жени” в Лондон, които скандират за някви си права. Оперирани мъже(вече със пипИрутки)в Белфаст. Грозно е! Срещу биологията, химията и поведението на съответния пол не може човек да се бори!
2.
оффф...
14.06.2020 23:41:48
9
9
Враговете на либерализма обикновено не правят разлика между класически либерал и неолиберал и не разборат как половината изброени "характеристики" в тази статия си противоречат.

Хората, които мразят свободолюбивия либерал много ги дразни, че той не иска никой да бъде ограничаван, не иска да бъде роб на правителството, не иска "на Вуте да му е зле", не иска да ограничава други хора, на които не им харесва цвета на кожата, интимните партньори, дрехите, начина на забавление, това, че кара тротинетка на извън вело алея.

Враговете на либерализма предпочитат правителството да им е детегледачка, законите да глобяват тези, които не са им удобни. Обичат свободата на словото, за да ръсят обиди и злоба, но не обичат свободата на различните да живеят живота си както намерят за добре.

А я каква ИЗНЕНАДА - лошите либерални държави пак са ОКУПИРАЛИ първите места в класаците за най-висок стандарт на живот. Сакън
1.
Гошо
14.06.2020 23:20:47
14
11
Правилно! Мръсен либерализъм! Да се изкорени! Какви са тези простотии, а? Трябва да си запазим традиционните христянски ценности: мъжът да си побийва жената и децата, да им крещи, вечер да лющи ракии със салати и да псува правителството. Да тъне в невежество и да мрази по-умните от него, щото видиш ли все се опитват да го прекарат. Да мрази всички и всичко, което не разбира и което е различно от закостенелите му тесногръди разбирания. Да се бие в гърдите, че е православен християнин, ама да не е прочел и два реда от библията и църква обикаля на великден.
Да се гордее с манупулирана и пренаписана история в угода на поредния ни завоевател. Да се гордее с неща, за които няма никаква заслуга. Да е прочел половин книга през живота си, да цитира 5-6 строфи от Ботев и още толкова от Вазов, но да не знае изобщо колко ще се гнусят от него.
Изобщо, жив да го оплачеш българският бял консерватор. Не лесно да си прост, невеж и нещастен комплексар...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове"
Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели
Люба КУЛЕЗИЧ Люба КУЛЕЗИЧ Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори