×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дами, защо не трябва да отказваме орална любов


Дами, защо не трябва да отказваме орална любов
Ключови думи: орална любов, секс
08 Юни 2020, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

За господата докосването с език на гениталиите ни е висша форма на интимност

Къпем се всеки ден най-малко по два пъти, веднъж в месеца поне ходим на бразилска коломаска или пък ежедневно свещенодействаме с бръснача върху интимните си части и прекрасните си крака. Оставяме след себе си диря от скъп френски парфюм, но все не сме уверени, че скърцаме от чистота, когато партньорът ни се насочи „там, долу”. Унесени в тревожни хигиенни мисли, бавно, но сигурно изпровождаме оргазма, който любимият ни се мори да ни достави. „Май не трябваше да ги ям онези кисели краставици на обяд. Дали не съм пропуснала някое издайническо косъмче, което разваля целия ми плътски имидж?

Абсурд е да се навия за 69, той е толкова близо, че няма начин да не види добре прикрития от мен с месеци целулит.” Истината е, че на мъжа в този момент последното нещо, което му минава през главата, е наличието на някакъв си там целулит. За господата докосването с език на гениталиите ни е висша форма на интимност, с която ни казват, че ни обожават и не искат нито едно кътче от нас да остане непознато и непокътнато от тях. Знам, не е честно, че едно такава изначална човешка нужда трябва да се дисектира толкова педантично от нас. На мъжете от малки никой не им втълпява, че трябва да са перфектни.

Привилегировани анатомично в някои части, те без свян могат да уринират на улицата или на гумата на колата, а ние сме тръгнали да се притесняваме от прекалено взискателните си хигиенни възприятия. Да не би пък партньорите ни винаги да ухаят на пачули и бергамот? Така че, преди да откажем „по-различни” ласки следващия път, нека не забравяме, че понякога стимулирането на клитора ни е единственият източник на оргазъм, с който можем да се похвалим. Освен това оралният секс е добър поддръжник на здравето ни. Комбинацията от всички бенефити, които той ни носи, е безценна.

Когато оргазмираме по време на орална любов, това има успокоителен ефект върху нас, което води до намаляване на стреса. А окситоцинът и ендорфинът, които се отделят по време на сексуалната ни кулминация, помагат на раните ни да заздравеят по-бързо.

Но трябва да сме наясно, че задоволителният орален секс не може да се получи без отворена и искрена комуникация с партньора ни. Ако допуснем любимия си по-близо, то ще заздравим отношенията си и драстично ще покачим усещането за интимност в отношенията ни. В такъв случай, кои сме ние, та да слагаме прът в любовното колело, подкарано смело от безстрашния ни любим.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Жечка
09.06.2020 10:11:33
0
4
Не отказвам, защото после иска да ми го слага отзад.
8.
W12
09.06.2020 09:05:50
1
3
На някои не им харесва, наистина. Едно гадже ми казва, не обичам да правя френска, но нямам против ако искаш analen секс.
7.
Брус Ли от меден рудник
09.06.2020 07:04:27
1
6
Щом не се бе гъзъ ква дама е
6.
karatist
09.06.2020 05:50:56
1
5
da lapat poveche i da govorqt po malko = shtastie
5.
морски
09.06.2020 03:20:10
2
0
"За господата докосването с език на гениталиите ни е висша форма на интимност"

Глупости :))
4.
Пинокио
09.06.2020 01:17:40
3
1
На мене веднъж една ми лапна носа вика че са обърла
3.
Наръчникът
08.06.2020 23:21:32
1
6
Ами че Вие, експертите от Флагман.Бг, още ли не сте го издали, обещания наръчник за чудо и приказ. Едно ekсклузивно помагало за подрастващи - и не само! Бихте могли да уредите и галерия: да онагледите кое как точно става. Сега е моментът: желязото се кове, дорде е меко. Привлечете почитатели, най-доброто място за живеене откога заслужава подобна прослава! Хем ще вкарате ресурс в хазната.
2.
СИГОБАРА ИГОТОЧИ
08.06.2020 22:14:37
4
13
НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ.....
...69-а........

който не е лизал,не знае какво е кеф....!!!!!
1.
ценител
08.06.2020 22:11:13
3
11
Дами,не ме интересува дали ще се откажете да ви оближа...стига вие да ми го оближете :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори