Да си оближем пръстите: Морето край Бургас ври, но ето как се прави най-вкусния паламуд на скара
Сервираме със салата според сезона и питие по избор
- паламуд - 2 кг черноморски
- морска сол - за осоляване
- черен пипер - смлян на вкус
- олио - 3 с.л.
- соев сос - 1 к.ч.
- червен пипер - 1 с.л. сладък
- чесън - 1 ч.л. на прах
- лимонов сок - на вкус
Рибата измиваме добре и отцеждаме от водата. Подсушаваме с мека кърпа. Нарязваме на порции /трахули/, които натриваме със сол, смлян черен пипер и лимонов сок. Парчетата риба престояват на студено 15-20 минути. От соевия сос, червения пипер, олиото и чесъна правим смес, в която потапяме парчетата риба за 30 минути. Преобръщаме парчетата няколко пъти. Отцеждаме от маринатата и печем на предварително загрята скара. Сервираме със салата според сезона и питие по избор.
Неочаквано! Морето край Царево завря от паламуд
Мъж бере душа след жестока катастрофа на пътя София-Варна
Волейболистът Вени Антов не спира да блести във Франция
Делян Добрев с коментар за новия бюджет и очаквания протест в сряда
Майка на 5-годишно дете съсипа луксозна кола с фойерверк, искала да зарадва малчугана за Никулден
Голям късмет връхлита 4 зодии в края на годината
Европейски президент зове: Не угаждайте на Русия
Франсис Форд Копола продаде часовник за 10,8 млн. долара
Полицията иззе 8 килограма марихуана
16-годишно момиче скочи от висок етаж на блок, в критично състояние е
Никола Цолов завърши годината в средата на колоната във Ф2
Извънредно заседание на НОИ: Какво се променя за пенсиите и осигуровките
