Да си оближем пръстите: Морето край Бургас ври, но ето как се прави най-вкусния паламуд на скара
Сервираме със салата според сезона и питие по избор
- паламуд - 2 кг черноморски
- морска сол - за осоляване
- черен пипер - смлян на вкус
- олио - 3 с.л.
- соев сос - 1 к.ч.
- червен пипер - 1 с.л. сладък
- чесън - 1 ч.л. на прах
- лимонов сок - на вкус
Рибата измиваме добре и отцеждаме от водата. Подсушаваме с мека кърпа. Нарязваме на порции /трахули/, които натриваме със сол, смлян черен пипер и лимонов сок. Парчетата риба престояват на студено 15-20 минути. От соевия сос, червения пипер, олиото и чесъна правим смес, в която потапяме парчетата риба за 30 минути. Преобръщаме парчетата няколко пъти. Отцеждаме от маринатата и печем на предварително загрята скара. Сервираме със салата според сезона и питие по избор.
Неочаквано! Морето край Царево завря от паламуд
България се топи-населението в трудоспособна възраст е намаляло с 19,1%
Доналд Тръмп си е направил ЯМР, обеща да покаже резултатите
Разбра се кой е загиналият полицай в София
Кола се вряза в заведение за бързо хранене във Враца, двама пострадаха (ВИДЕО)
ЦСКА подкрепя Любослав Пенев в трудния момент: Ще спечелиш и този мач!
Христо Стоичков с подкрепа за Боби Михайлов, Любо Пенев и Петър Хубчев
Разследват дипломите на Гонзо
Ограничаване от социалните медии дава резултати, подобрява се осезаемо менталното здраве
Шофьорът, който уби полицай в София с 6 глоби за пътни нарушения
