×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кремена Халваджиян призна: Мъчно ми е, че ме махнаха от „На кафе”


21 Май 2020, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

"Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията”, казва Кремена Халваджиян по повод уволнението си. Преди дни тя бе освободена като стилист от екипа на шоуто, което през юли излиза във ваканция. А до тогава водещите ще се обслужват от гардеробиерка, като не е ясно в какъв състав ще бъде през следващия сезон.

„Аз съм там от създаването на телевизията, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов”, споделя Кремена, цитират от „България днес”. „От хората, които бяхме в самото начало, остана само Гала, на която в момента й е много мъчно, разбирам я. Но това между нас не е свършило. Ще изчакаме да приключи кризата, пък да видим какво ще се случва след това”, споделя още Кремена.

Тя неочаквано бе освободена от екипа, тъй като се налага шоуто да работи с намален бюджет. „Подхождам с разбиране към кризата. Тя е повсеместна навсякъде и досега се държа по-трезво, макар да ми е болно, защо да го крия. Но не ми е в характера да се оплаквам”, споделя още Кремена Халваджиян. С колежката си Гала Кремена се познава от години. Двете стават бързо приятелки и са изключително близки през цялото това време. Дори заедно работят в шоуто от самото му създаване. И въпреки интригите и скандалите, двете остават заедно като неразделни приятелки. „Имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, казва още тя.

Кремена споделя, че е наясно, че двете често будят и завист заради стандарта на живот, който имат и любовта на съпрузите си. „Но преди да побързат с негативите, нека се замислят, че всички тези неща не падат даром. Те са плод на дългогодишен труд и страст към работата. От малка реших да стана стилист, макар че съм завършила виолончело, но след като баща ми почина, спрях да свиря завинаги. Имах агенция за недвижими имоти за кратко. Правех го, защото от това се изкараха пари в един период. Средствата финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от малка, още от първи клас. Дори са ме гонили от училище, подстригвали са ме за назидание, ходех нарисувана с темперни бои. Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги започна да записва—на Дичо и различни фолк изпълнители. Първият ми ангажимент с предаване беше „Сладко отмъщение” и след това „На кафе” с Гала. От тогава се изредиха много предавания”, спомня си Кремена.

50-годишната красавица има екстравагантен стил и не остава незабелязана. А за себе си казва, че вярва в това, че когато правиш нещо, което ти харесва, успехът рано или късно идва. „Не съм привърженик на максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена, защото никога не съм била в сянката на съпруга си—Магърдич Халваджиян. Ние гледаме в една посока, но сме различни като хора”, споделя още тайни за щастливия си брак Кремена.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
# 004
21.05.2020 16:43:00
5
3
I az iskam da se kaza na samoleta da si vidq ot 18 godini porasnalito mi dete. Malko savest. Evropeyci, pravilno vi go kaza gospodin Makron, bulgaria ne e tryabvalo da vliza v ES. Kradlivo, mrankashto i marzelivo plene... Veseli praznizi i obicai..
5.
Gost
21.05.2020 16:36:05
4
2
Пазарна икономика, а социалната липсва.. И нас на 48 години бай Иван ни изхвърли с малки дечица. Тежко е, но се свиква. Във Великобритания молят за бране на ягоди и др. Унижение няма. Виж с какъв финес ти го казва на кралицата сина. Остаряха децата на България, и никога не искат в родината, именно от ревящи. И кой не иска, това, за което е учил. Герб посегна на децата ни преди 10 години и да ревем, остаряхме от рев, болести и няма кой една чаша. Много са мила, поне от глад няма, а ние 20 години сме в карантина ит сдс, ндсв, герб, а частника си наема свои хора. Млада си щом искаш пари има изход, граници отворени и ако си здрава ок.
4.
 كتائب الشهيد عز الدين القسام‎
21.05.2020 14:40:07
4
4
Na snimkata prilichat na dve narkomancheta ama porasnali veche misleshti za globalnoto zatoplqne
3.
Магелан
21.05.2020 13:27:33
3
18
Ако я нямаше тази шуробаджанащина в това теливизионно котило на измислени псевдософиянни ,никой нямаше и е чул за вас?Галани ли е,или Гала постоянно пробутва оня мингияннин с в предаванията си ,и е съпрала една селска седянка в пошлото си предаване,че даже вече ми се повръща от парвенющина и малоумие!
2.
СИГОБАРА ИГОТОЧИ
21.05.2020 13:18:01
3
8
ОХ КРЕМЕНА....ОХ ДУШКО.....
ША ТА СКЪЦАМ.....ОООХХХХ....
1.
Пустия му домуз
21.05.2020 13:14:50
5
5
Милост няма
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори