×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Потушиха пожара в резиденцията на Ахмед Доган (ОБЗОР)


Потушиха пожара в резиденцията на Ахмед Доган (ОБЗОР)
Едно от крилата на имението, намиращо се на 500 метра от нефтобаза "Росенец" пламна в 11:40 часа днес, щетите са сериозни
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Май 2020, Понеделник, 16:30 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Владимир ПАВЛОВ

Около час бе хвърлена "димна завеса" и бе посочено друго място на пожара

Пожарът в резиденцията на нос „Чукалята“ вече е потушен, научи Флагман.бг. Огънят е овладян, изгорял е напълно покривът на едно от крилата на т.нар. Сарай на Ахмед Доган.

Огнеборците се бориха няколко часа с огнената стихия, а основният проблем бе, че няма добро налягане на водата, което да им помогне за бързото потушаване. Заради това от Бургас бяха изпратени няколко водоноски.

Само във Флагман.бг: Ексклузивно видео от пожара в резиденцията на Ахмед Доган

Не е ясно какви са щетите, но със сигурност не са малки, защото пожарът е обхванал крилото, което е използвано от персонала, а на партера са били гаражите.

Въпреки опитите на стопаните на луксозния имот да отклонят медиите от истинското място на инцидента, настойчивите репортери успяха да си свършат работата.

Слабо водоснабдяване пречи на пожарната, за да потуши огъня в имението на Ахмед Доган

Целият Бургас видя, че горят сгради вляво от Нефтобазата, повече от час подаваната към медиите информация беше, че има запалване на територията до курортната база на „Трансвагон“. Това, смятаме ние, бе направено с цел да се получи объркване, за да могат журналистите да отидат при Стария Сарай, който Доган предаде на своя бивш партньор от „Минстрой“ Николай Вълканов.

Уточняваме за тези, които никога не са ходили в Отманли, че почивната база на „Трансвагон“, е в непосредствена близост до Стария сарай. Нещо повече – неотдавна вилата на вагонния завод бе продадена на Вълканов, за да разшири той своя имот.

Бариерата бе вдигната единствено за пожарната и този микробус, снимка: Иван КОЛЕВ

Около час бе хвърлена „димна завеса“ пред медиите, които можеха да си позволят да претендират, че са свободни да търся източника на запалването – още повече, че става въпрос за пожар до резервоарите на самата нефтобаза „Росенец“.

Зад този охранител има служител на реда, а мъжете до него е много вероятно да са от Националната служба за охрана, снимка: Иван КОЛЕВ

Югоизточният вятър разнасяше пламъците именно към резервоарите със стотици тонове нефт.

По непотвърдена информация самият Ахмед Доган е бил в резиденцията по това време.

Помещенията се отопляват, тъй като температурите по брега все още са много по-ниски за сезона. През нощта падат под 15 градуса. В момента на запалването външната температура бе едва 17 градуса.Най-вероятно пожарът е избухнал от забравен електроуред.

Пожарникарите днес положиха огромни усилия, за да потушат огъня, снимка: Иван КОЛЕВ

 




18
Коментара по темата
18.
16ката
19.05.2020 03:57:27
2
0
а ти Ганьо си много отворе, отвънка да плюеш и нареждаш избягал да си оправи живота,ама навънка си баш бай ганьо цървулан и кръв да се лее за такива мърши като теб ли бе,смелчагата избягал в чужбина
типичен БГ тъпак плюе сам себе си
17.
hah
18.05.2020 23:34:43
1
7
резиденций в БГ е имал единствено Другаря Тодор Живков ! лиЗачи.
16.
*********
18.05.2020 22:44:23
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Хахахаха
18.05.2020 21:51:20
0
15
Само едно нешо изгоря и то е на патреотите мандата ....
14.
Ерол
18.05.2020 21:17:36
0
16
Бог забавя но не забравя. Всекиго ще си плати според делата . Тези от парламента и баровците дето ни дерат кожите се мислят за властелини на света. Няма подобни филми в следващия си живот ще се гърчат като червеи.
13.
*********
18.05.2020 21:13:45
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
МехМеТ ДжоГаН
18.05.2020 19:36:22
3
12
БоНаЦи , Цела БАлЪКЪриЯ За МеНе БаЧКа и ВаЩе ДаНаци За МеНе иДват Път ДнескА , Утре ПлоЩадКа за ХелеКопТеР , ОбщинСки Пари СаМо МойТе НемА СИ ГИ АРЧА Я ...
11.
Хммм
18.05.2020 19:31:38
1
34
Частен път? Кой му го даде? Асфалтира ли се? Веднага да се инспектира както му е реда....
10.
Manqka
18.05.2020 18:53:13
0
42
Да беше изгорял на никой нямаше да липсва тоя сарай!
9.
Папур
18.05.2020 18:38:47
0
39
Да, Божков знае от къде му идват проблемите, и им намеква
8.
Rincewind
18.05.2020 18:35:33
3
41
ГЕРБ и Лъжепатриотите ще подарят на Доган още една обществена поръчка и с половината пари ще си възстанови покрива човека.
7.
Durhan
18.05.2020 18:28:31
1
12
Rqzaniq gei da izgori dano
6.
Боб
18.05.2020 17:59:38
0
41
Не бъдете такива, и той е човек! Най-скъпо платеният консултант в България! Оскар трябваше да му дадат за атентата! Дайте да му помогнем, кой колкото има- туба, две...
5.
Опитен
18.05.2020 17:45:40
0
37
Да не се е запалил кокаинът?
4.
ГРУЙО
18.05.2020 17:41:15
0
32
ЕЕЕ, тамън щях да ходя да помагам с една тубичка . . . . . . !
3.
Аве
18.05.2020 17:17:11
1
25
колко гори един сарай ,
2.
АЗ ГРАЖДАНИНА НА БУРГАС
18.05.2020 17:08:26
0
75
НЕ ЖЕЛАЯ ДА ""ПОДАРЯВАМ""ПЪТЯ НА ДОГАН !!!!!!!!А ВИЕ????????????????????
1.
КОЙ КАК ГЛАСУВА
18.05.2020 17:04:45
0
76
ОТ ОБЩИНАРИТЕ ""ПОДАРИЛИ ""ПЪТЯ НА ДОГАН????????????ХАЙДЕ ФЛАГМАН ДАЙТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ!!!!!!!!!!!ЗА ДА ЗНАЕМ КОИ СА ПРОДАЖНИЦИТЕ?????????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори