×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Васил Божков пусна обещаните доказателства срещу министър Горанов във Фейсбук


Васил Божков пусна обещаните доказателства срещу министър Горанов във Фейсбук
Бизнесменът Васил Божков изпълни заканата си и пусна във Фейсбук доказателства за разговорите си с финансовия министър Владислав Горанов
15 Май 2020, Петък, 08:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Бизнесменът твърди, че е общувал с финансовия министър по линия на хазарта

Бизнесменът Васил Божков пусна в социалните мрежи скрийншоти от разговори с потребител на име Vladi Goranov, като твърди, че именно с тях доказва, че е поддържал контакти с финансовия министър Владислав Горанов по линия на хазарта, съобщава бТВ.

Божков, който има 11 обвинения и е в ОАЕ, обяви по-рано, че ще подаде сигнал до различни институции.

В разговорите от преди две години има уговорки за срещи, като се коментира и че "девойката" е получила "ценни указания", за което пишещият благодари на Vladi Goranov. Според Божков става дума за Мария Филипова, която по това време оглавява комисията по хазарта, а сега е зам.-председател на КФН.

Интересни са и разговорите от януари. По това време вече хазартният скандал между Васил Божков и братя Найденови е ескалирал и вече е с активното участие на държавните институции.

Божков се възмущава, че Комисията по хазарта го саботира и припомня на събеседника си: "Нали го говорихме?". Отговорът: "Ще говоря със Сашо да не смесва нещата". Твърди се, че става дума за друг бивш председател на Комисията по хазарта - Александър Георгиев, който по-късно беше и арестуван.

В днешния си "Фейсбук" статус Божков обобщава ситуацията по следния начин: "Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше".

Публикуваните скрийншоти от разговори не са доказателства за корупция. Подлежи на доказване и дали единият от участниците в тези чатове е Владислав Горанов. Очаква се отговорът на финансовия министър. 

 

 


В категории: Животът


41
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 11
41
Коментара по темата
41.
Goxogxoyxogxoyd
16.05.2020 22:21:51
1
3
БОЖКОВ. БАВНО. И. СЛАВНО. ГО. ВКАРВА. НА. ЧИФУТА. БАХУР БЕХАР.....ТИКВАТА...ХА ХА ХА
40.
*********
15.05.2020 14:58:00
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Оня с храната
15.05.2020 14:47:39
4
5
От Пауло Куелю ли преписва?
Трябва да си ненормален, за да си мислиш, че някой ще ти чете ферманите
38.
*********
15.05.2020 14:26:40
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
До 36
15.05.2020 14:16:31
3
9
Как да се излезе на протест, като хунтата гроб-дпс-бсп, задействат веднага репресивния си апарат, вземат им данните на водачите и после ходят по къщите да ги тормозят... Ами и те са хора. Пречупват ги с бой и шантаж. А направи се на герой и като те убият и после ведна след теб ще излязат фалшивците..
Първите ги убиха, последните станаха първи....
Комунисите са тарикати, чакат да избият водачите и после поемат хорото. Спомни си Коларов, Вапцаров... все хора с идеали, ама били първи, ама крадците шумкари последни изпъзяха от земята и като слязоха от гората и станаха комунисти и тея които бяха честни ги избиха....
36.
Истинска храна за Бай Дечо
15.05.2020 13:13:16
5
3
Кой ще ви вземе на сериозно, ако вие дори не можете да обясните защо сте излезли на протест и какво искате?
Кой очаквате да ви обърне внимание, щом не можете да формулирате ясно и конкретно какво искате да се случи? Дори не ви затруднявам с въпроса „как“ то да се случи… а, най-простото: какво искате?
Реално пред Парламента видяхме една тълпа от хора с някакви искания, които не могат да се формулират конкретно, освен че искат оставка.
Внимателно наблюдавахме исканията. Много шумна беше тълпата, която викаше: „Не на задължителните ваксини“. Ваксините не съществуват обаче.
партито, ама си се залял със сос и си се събул, за да си изчистиш панталона… и точно тогава са те снимали? Нали…
Имаше хора със снимки на Бил Гейтс, по които пишеше, че той организира убийства чрез ваксини, а друга огромна и много шумна тълпа с плакати и т.н. беше там, за да се обяви срещу задължителната ваксина на българите срещу COVID-19. Ваксина, която не съществува.
че днес ще е едно, утре – друго. Какво сега – ако се промени обстановката и се окаже, че има друго, по-различно, може би по-добро решение, ние ще кажем: „Ааа… не! Няма да го ползваме, че да не сменяме курса, който сме поели, че хората се изнервят. Пийте си аналгинчето и живи-здрави!“ Това ли искате?
Извинявайте, но на тоя протест от самото начало хората му се подиграват. Клипчета и снимки обикалят социалните медии и стават повод само за подигравка. И не, тук няма някой, който да „стои зад това“ – масово е, от различни хора.
Вие имате ли представа как звучи всичко това? Откъде да започна? Бил Гейтс няма ваксина, никой няма ваксина - за съжаление. Никой не води разследване срещу Бил Гейтс за престъпления срещу човечеството. Бил Гейтс е един от хората, които от години работят за по-добър достъп до медицински услуги на хората по света. Той беше един от първите, които предупредиха, че с начина си на живот човечеството отива неминуемо към пандемия.
С идването на COVID-19, сайтовете за рубладжийска пропаганда веднага го посочиха и казаха: „Ахаааа, тоя е знаел за това! Значи той е виновен!“ Вие малоумни ли сте? Ако тичате срещу стена и някой ви каже: „Ей, внимавай бе, тичаш срещу стена, внимавай… Внимавай, стената бе!“, а вие си продължите да тичате и се изчеластрите челно в стената, а после станете и кажете: „Ааа… тоя ми говореше за стена, знаел е… значи той е виновен!“, ако го направите това, имате ли идея колко тъпо ще изглеждате? Имате ли идея сега как изглеждате?
Събрали се някакви хора да протестират срещу несъществуваща ваксина. Ами, така и така сте там, я кажете нещо и срещу задължителното изселване на българи и пращането им на Марс. Защо бе, защо ще ни карат насила, ще ни крадат децата и ще ги пращат на колонията на Марс бе! Защо ще ни крадат православните, бели деца, да ги пращат на Марс бе! #Оставка бе!
И на фона на ТАЗИ лудост, имало и някакви други хора с някакви други искания… Извинявайте, но какво означава лозунгът: „За повече родени българчета“? Както се казва: „В смисъл?“ Как да ви помогнат точно за това тези в Парламента? Първо, че не всички са първа младост там, а второ – повечето са семейни, не е редно… А и – виждали сте ги, наистина ли искате ТЕ да ви помогнат за това?
Имам чувството, че всеки, който си имаше нещо накриво, беше излязъл там, че хем и да се разходи на хубавото време. Пресекло му се млякото – на протеста, жена му му се накарала – на протеста, има киселини – на протеста, боли го главата – на протеста. Общо недоволни.
Не съм аз човекът, който ще говори против протестите. Протестирайте! Разбира се. Това е задължително. Както навсякъде по света. Но не се излагайте. Не се оставяйте на разни рубладжии да ви водят за носа. Най-малкото: седнете и си формулирайте исканията.

Никой не ви взема на сериозно, щом не можете да обясните какво искате. А рубладжиите, за да имат повече масовка, са събрали от кол и въже антиваксърите и световните конспиратори, вярващите в световния заговор, кемтрейлса и рептилите. Естествено, че ви манипулират. Лидерът на „Възраждане“ и на целия спектакъл пред Парламента е Костадин Костадинов, известен в цяла България с прякора Копейкин. Човекът с честното лице, дето го разследват за присвоени един милион лева партийна субсидия, когото спрягаха за Новия Волен. И най-отпред стояха антиваксърите и някакви хора, като жената от клипа, която говори за „тъмните сили“.

Народе????
Не знам дали осъзнавате колко е опасно положението вече. Това са хора, които работят и гласуват. Те са сред нас. Те говорят за 5G мрежата, която убивала, те говорят за кемтрейлс, чипиране чрез ваксини, рептили, „тъмни сили“, окултни секти, сили от отвъдното и сатанински планове. Влизали ли сте по техните страници и форуми? Втрещяващо е положението.
Разбирате ли защо те не могат да си формулират „исканията“ пред камерите? Все говорят завоалирано… общи приказки, лош живот, тежко положение. Защото нещо в главите им им подсказва, че не е добра идея да си кажат защо са там, понеже ще им се смеят. Защото са там, за да избавят България от „тъмни сили“, рептили, сатанински сили и вещерски сборища. И това са възрастни хора.
Цял свят се моли по-бързо да се създаде ваксина за COVID-19, те са се събрали да протестират срещу нея.

Мене лично, повече от коронавируса, ме е страх от това, че тези ходят да гласуват и се връзват на всеки популист, който им обещае да убие змея. А после се чудим защо в Парламента има някакви хора-недоразумения, които лобират за безумни тъпотии, прокарват закони за бетониране на Черноморието, банковите лихви са публична екзекуция, а задълженията на „наште хора“ в бизнеса скоро ще започнат да се свеждат до това просто да не им мрат клиентите, след като консумират продуктите им. Или поне не веднага. Опитваме се да извиваме ръцете на качествените инвеститори за сметка на някакви „пригодени“ фирми-чудо, на които да им правим густо и да им е удобно, че даже и данъци не плащат. Защото са платили на някой популист да ходи да се прави на плашило, да спечели електорат, да го изберат и после да им пробутва удобните закони. И после същият тоя електорат с кемтрейлса и чипирането на Бил Гейтс си седи в тинята и недоволства, че не живеел добре…
И, ако доскоро им се смеехме, то вече не е смешно, защото докато им се смеехме, те се размножаваха. Сайтовете за пропаганда ги облъчваха. И днес имат една армия от агресивни слепи и глухи, водени от армия алчни за копейки врагове на съвременната цивилизация.
И само още едно нещо…
На протеста имаше хора, които горяха маски в знак на протест срещу мерките. Аз лично не разбирам смисъла на тази символика, но това си е мой проблем. Друго обаче ми е любопитно: понеже този тип хора навсякъде по света са горе-долу едни и същи и от техните групи се излъчват най-много протестиращи срещу абортите… любопитно ми е – на такъв протест какво биха горили…?
35.
Бай Дечо до 34
15.05.2020 12:18:09
8
6
На наркотици са, моето момче!! На наркотици, които са ползвали още Волов, Бенковски, Капитан Петко Войвода, Тодор Каблешков, Стефан Караджа и много други, които ако не беше ги "напекло слънцето" щеше още да си със "дълбоки гащи" и да си ги пълниш на воля като ги гледаш от прозорчето, какво правят навън!!
34.
Бай Дечо,
15.05.2020 12:01:48
9
17
тези от клипчето на някакви наркотици ли си, или просто ги е напекло слънцето?
Напълнихте джобовете с рубли, ейй кой кат вас :)))))))))
33.
Бай Дечо
15.05.2020 11:48:54
12
6
Ето ги "150- те души" от вчера!! Мозъци промити!!
https://youtu.be/2rs4kAQljXs
32.
Abe
15.05.2020 11:28:16
1
5
То е ясно чее плащал.Ето.Не може 30 години да си като цар и изведнъж така да стане.Хсйде бе напиши на кого си давал подкупи.Сигурно на всички.Вероятно тез милиони дето му ги търсят е трябвало като подкупи да даде но той поне 1 милиард е изкарал навън.Никога няма да го вурнат.Там дава един милион и е най уважаваният техен поданик
31.
До 29
15.05.2020 11:16:07
4
3
Единственото, което е показателно е колко си прост!!
30.
Бай Дечо до 27
15.05.2020 11:09:28
12
7
Минал си най- вероятно от хола в кухнята, и то с маска!! Ти си вярвай на безпрецедентната медийна кампания за очернянето на тези хора!! Вчера на площада беше НАРОДА и нищо не може да промени това!! И тук тролчетата следят зорко за коментари като моя и цъкат минусчета в несвяст!! Но това означава само едно, че са насрани от страх!! И така трябва да бъде!! А ти щом ти харесва да живееш като агънце в кошарка и да вярваш сляпо на един дето обикаля вън и ти говори, че ще те СПАСЯВА си е твой избор!! То всъщност агнето за Гергьовден има ли избор?? Освен цяло ли да бъде опечено или на порции!!!
29.
Дано се разплетат повече подробности...
15.05.2020 11:07:33
3
10
Не подценявайте Божков!
Човекът е не само добър математик, но явно и добър стратег. Най-вероятно играе с поне 10 хода напред играта и сега очаква какво ще отговори Горанов. Съвсем нормално е Горанов да отрече това да е той във водената кореспонденция, но пък почти сигурно има и други доказателства, които след непризнаване от страна на Горанов ще го направят смешен пред България. Борисов ще е в кофти ситуация да уволнява финансовият си министър, който е и вицепремиер в същото време. Както видяхме от джиросването на акциите, Божков действа с план и се забавлява от начина по който им показва, че не е лесен играч и няма да е толкова лесно да го елиминират. На всичкото отгоре има и пари, което го превръща в заплаха за властта, защото сега повече от всякога на Божков ще му е необходима смяна на властта, защото при тази власт ще му е трудно да докаже нещо в съда. За сметка на това пък най-вероятно ще има отзвук от междунареден съд
28.
До Роки
15.05.2020 10:58:49
9
13
Ами това е показателно че хората предпочитат ГЕРБ. Айде стига с тези конспирации. Никой не е длъжен да слага + на драсканици, естествено че ще сложи -
27.
До Бай Дечо
15.05.2020 10:45:46
12
17
Няма кво да чета бай Дечо. Вчера минах от там. Калабалъка беше заради полицията, за това изглеждаше че има повече хора. С какъв акъл му се вързвате на този руски трол не ми е ясно. Скоро ще търка нара заради присвоените кинти, спокойно!
26.
човек
15.05.2020 10:42:09
19
12
A когато ПР-ката на Бойко се разприказва, ще стане страшно! Тя знае за тайните му срещи, за кореспонденцията му с известни мафиоти!
Когато властта се смени и Гешев отиде в ареста, заедно с Бойко, много неща ще се разплетат, но трябва независим главен прокурор, а не тази маша на мафията- Гешев!
25.
Бай Дечо до 23
15.05.2020 10:41:28
17
14
Спомняш ли си една статия за 6 момчета протестиращи срещу президента??? Беше 3 пъти по-дълга от тази вчера! Напъни малко пилешкото си мозъче и може да ти светне лампичката за какво иде реч!! По данни от полицейски доклади вчера е имало малко над 2000 души на площада!! А ти си чети избирателни статийки и се надъхвай, че правилно не си сред ТЕЗИ ИСТИНСКИ ХОРА!!! То затова се иска кураж де!!
24.
ГЕРБ трол
15.05.2020 10:31:14
19
12
Ние, армията от тролове на ГЕРБ, можем да смачкаме всяко свободно мнение. Плюсове, минуси, разводняване със стотици безсмислени мнения- можем да задушим всяко мнение, затова и ни се плаща!
Да не си мислите, че ще си пишете просто така собственото мнение? Ние няма да ви дадем, ясно ли е?
23.
До Бай Дечо
15.05.2020 10:22:31
14
22
Пий си хапчетата Бай Дечо, къде ги видя тези хиляди хора бе гьотферен?
От какъв зор трябва отразяват някви 100-150 проскубани лепилари, матрьошки на Копейкин по телевизията?
22.
до 9 ТОВА Е ФИЛМА
15.05.2020 10:03:52
3
4
ВЛАСТА СЕ МЕНКА МЕЖДУ КОМУНИСТИТЕ БСП ГРОБ ДПС И ТАК ДАЛЕЕ ХАХА!
21.
Може
15.05.2020 09:59:48
4
18
Може да пише всеки в телефона си като контакт на тоя разговор
20.
До 14
15.05.2020 09:59:37
12
2
Точно това представляваш!! Насрано, страхливо и комплексирано ДЕБИЛЧЕ!!! Неграмотен отпадък, който мисли че като е прочел две статии и става за политически анализатор!! От такива "ебачи" и "биячи" ври тук!! Но нали знаеш, че само вие си вярвате!! А, Гейлорд?!!!
19.
до 13 имаш ли ПОРТРЕТЧЕ
15.05.2020 09:56:43
6
4
НА ПЕЕВСКИ !!!!БЪРЗО ГО СМЕНЯЙ С ТОВА НА ТИКВАТА ХАХА
18.
до 5 заблудения ""УМНИК""ХАХА
15.05.2020 09:52:51
6
8
ГОРАНЧО Е ОТ КВОТАТА НА ""КОРПУЛЕНТНИЯ""ДПС !!!ПОДГОТВЯ СЕ ИДВАНЕ НА ДПС НА ВЛАСТ СЛЕД ТИКВАТА!!!ТОВА Е ФИЛМА В КОЙТО ИГРАЕТЕ!!!
17.
Бай Хой
15.05.2020 09:50:40
5
9
Цирка почна, отивам за пуканки
16.
ало ДЕБИЛИТЕ
15.05.2020 09:47:46
4
5
ИГРАЕТЕ ВЪВ ФИЛМ БЕЗ ДА РАЗБИРАТЕ РОЛИТЕ ХАХА
15.
До13ти
15.05.2020 09:46:06
7
13
Така както пердаших майка ти общата, никой не може да пердаши! И да знаеш, че имам реални равни шансове с всички от махалата да бъда биологичният ти баща. Въпреки, че повечето пъти думках "общата" в задният двор, но ако е хванала от там значи си анален феномен.
14.
до5 ЗАБЛУДЕНИЯ ""УМНИК""
15.05.2020 09:41:40
8
9
ГОРАНЧО Е ОТ КВОТАТА НА ""КОРПУЛЕНТНИЯ""ДПС !!!В МОМЕНТА СЕ ПОДГОТВЯ ДПС ЗА ВЛАСТА СЛЕД ТИКВАТА!!!ДЕБИЛ СИ ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАЙКИ ГЛАСУВАШ ЗА ДПС!!
13.
До 10
15.05.2020 09:40:49
21
15
Филма сега почва, дебилче!! Имаш ли портретче на Вожда на хунтата вкъщи?? Късай го, защото ще те пердашат по кухата кратунка и тебе!!
12.
човек
15.05.2020 09:36:41
32
35
Лека полека всички кирливи ризи на Тиквата и ГЕРБ ще излязат наяве и малцината, различни от цигани и платени, ще се осъзнаят за каква мафия са гласували!

Докато не видим Бойко Борисов в затвора, заедно с Домусчиев, Пеевски и Доган, няма да има никаква справедливост!
11.
ГЕРБ трол
15.05.2020 09:33:25
32
18
Бойко е невинен, не е знаел за Горанов! Само Горанов е виновен и той е приятел с Пеевски, а Бойко даже не го познава!
10.
Пасквил и фалшификат
15.05.2020 09:32:35
23
39
От червен-комарджия олигарх. Имало хунта, но той станал милиардер много преди хунтата да съществува. 91г комарджията създал еврофутбол, защото е гений признат в цял свят. Хахахааа. После бил милиардер и по времето на хунтата, обаче га ял кифтеетата мляскал и се облизвал, а като стана следствен и се сети че имало хунта. Череп ли си, палячо ли си га поръча пица "Манол Велев" хубаво ти беше тарикат. Само че ако беше хунта като при Пиночет например, знаеш ли как щеше да даваш интервюта и да имаш адвокати, и да избягаш в чужбина, а? Няма как бг менте тарикат, щеше да си на стадиона за разстрел, а слабоумните ти поддръжници да са публика, и да пляскат, защото иначе те ще са следващите. Хаххахааа
Божееее, това ли са ни милиаредерите и гениите хахаха
Абе Череп, скрий се бе смешник, спри да се излагаш бееее. Бг менте полуидиоти.
9.
ОПГ
15.05.2020 09:32:20
24
16
Отсега нататък става страшно... Две ОПГ, ще започнат да се стрелят и отстрелват.... Едната ОПГ взе за заложници любовница и брат й и ясно показа на другата ОПГ, че са заложници и може в ДАНС да ги самоубият или други работи да им се случат..., другата джироса мутрата и изакара наяве връзките в мафията гроб-дпс-бсп!
Цирка тепърва започва, а излагацията за нас Българите през света е просто ОГРОМЕН и споследствия! Ама такива си ги избираме - комунисти!
8.
Хммм
15.05.2020 09:26:52
22
19
Всичко си идва на мястото един ден, разберете.Никой не очаква и не вярва, но каквото трябва просто се случва.
7.
Бай Дечо
15.05.2020 09:24:54
40
33
Нещо за МНОГОХИЛЯДНИЯТ ПРОТЕСТ НА НАРОДА вчера??? А, Флагман?? Защото днес продължаваме!!!
6.
*********
15.05.2020 09:19:39
24
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
До 3
15.05.2020 09:19:35
27
10
"Нищото" започна вчера, малоумник!! Ха ха
4.
Опаааа
15.05.2020 09:15:27
31
28
С две думи ОСТАВКА на праявителството и отмяна на всички закони и рещения, поради явно ОПГ на управляващи с мафия!
3.
ХАХА НИЩО НЕ МОЖЕ !!
15.05.2020 09:13:33
26
42
ДА СЪБОРИ ГОРАНОВ !!!ЗАБРАВЕТЕ !!!
2.
КороноТъпак
15.05.2020 09:05:48
45
45
Аз вЕрвам, че Бойко е чист като моминска сълза на Мис Дупе от Барцелона ! Нито за Цветанов е знаел. Нито за Горанов. Да не припомняме Фидосова и Дянков със Сребърният фонд. Сам, честен и справедлив сред ято калинки накацали върху къщи за гости. Естествено и за тях нищо не е знаел милият ! Ех, Орешарски какво Му причини !
1.
Учете
15.05.2020 08:58:21
5
34
Че и неграмотен Горанов.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори