×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекарите поискаха помощ, пратиха им RedBull, дъвки и Bounty


Лекарите поискаха помощ, пратиха им RedBull, дъвки и Bounty
Няма нищо по-приятно от това с маска да пиеш енергийна напитка, да ядеш сладко и да дъвчеш дъвка
08 Май 2020, Петък, 18:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Грижат се за здравето на тези медици – енергийната напитка, която дава крила, ще ги поддържа будни и концентрирани, шегуват се зевзеци

За месец и половина над 220 000 са постъпилите дарения за Националната кампания на Български лекарски съюз „За героите в бяло“, зад която с името и лицето си застава футболната звезда Димитър Бербатов. В съобщение на официалната страница на Българския лекарски съюз, става ясно какви точно дарения са получили медиците на първа линия.

Освен маските, предпазните облекла и ръкавиците обаче, в списъка с дарения има изключително интересни "потребности". Red Bull – 72 бр, Bounty Noir – 2328 бр., натурални сокове – 324 бр., минерална вода „Горна баня“ – 84 бр., дъвки – 690 бр. В никакъв случай не умаловажаваме даренията, изпратени към хората, които в момента най-много се нуждаят от подкрепа.

„Грижат се за здравето на тези медици – енергийната напитка, която дава крила, ще ги поддържа будни и концентрирани, Баунтитата са сладки и вдигат кръвното, а дъвките... за тях не знам“, шегуват се обаче зевзеци.

С изключение на тази странна част от дарението, лекарите са получили жизненоважни за работата им маски за многократна употреба нетъкан текстил – 160 бр, трислойни маски за многократна употреба - 5500 бр., защитни облекла за еднократна употреба - 2200 бр., очила – 60 бр., ръкавици -  17 200 бр., гащеризони  - 430 бр. От БЛС уточняват, че са благодарни на всеки дарител и констатират с щастие, че в централата на Съюза продължават ежедневно да пристигат още и още предпазни средства, които са животоспасяващи за медиците на първа линия.

„Поредните пратки бяха разпределени до Регионалните лекарски колегии в: Благоевград, Бургас, Варна, В.Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив“, констатират от Лекарския съюз.

Разпределянето на личните предпазни средства към „героите в бяло“ ще продължи и в следващите дни.
 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
1507
10.05.2020 20:29:02
0
0
И какво трябва да означава лекарите поискаха помощ, дали им дъвки , редбул и не знам си още какво. Колко изпаднала е тази държава, за да третира медицинските работници като социално слаби същества, а колко изпаднали трябва да сте вие, за да отбелязвате такива "новини"?
7.
1507
10.05.2020 20:17:45
0
0
Вие ебавате ли се с нас?
И хайде тази снимка на уморени колеги да спрете вече да я тургате тук и там. Това е пълна гавра!
6.
Хахаха
09.05.2020 07:09:57
0
0
Преди 2 седмици в МБАЛ раздаваха шоколадчета Лион цели 2 дни....
5.
krum
09.05.2020 00:13:51
0
2
Кашончета, с мускатова ракия, нямаше ли? или те не се смятат.
4.
до 3
08.05.2020 23:43:00
0
1
Нашите политици да са продажни ,каква вина имат чалмите бе г...лий
3.
Ха ха
08.05.2020 20:51:41
1
8
Фурмите от емирствата къде са..32 тона агнешко за 16 тона фурми...ака Мазнинка.... за...... Фурми.....
Това ако не е подигравка....от чалмите здраве му кажи....
2.
Фен
08.05.2020 20:46:18
0
3
Омаловажат се пише. А за даренията- кой каквото е имал и каквото му е било на сърце е дал.
1.
Пламен
08.05.2020 19:16:25
3
18
Героите в бяло, ако си без пари, те предават набързо на Героите в черно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори