×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Радев: Пожелавам умножена сила на вярата, която лекува, учи на съпричастност и възкресява надеждата


12 Април 2020, Неделя, 10:00 ч.

Президентът поздрави българите за Цветница 

Oтговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.
Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

 


В категории: Политика


14
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
14
Коментара по темата
14.
Шампионска лига
13.04.2020 04:07:31
0
0
до 4 фифа. Не си слушал внимателно, конкретно предложи 1- масово тестване,така наречения агресивен подход към вируса.2- по- добра социална политика В ЦЯЛ СВЯТ правителствата отпускат БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ,нашите ти дават да теглиш.... заем, ако отговаряш на хиляда условия. Прословутото 60/40 отначало беше замислено, като к...ркапан - ще дадем едни пари и ще си птиберем обратно 80% под формата на данъци и осигуровки.
13.
Радко Зеленото Чорапче
12.04.2020 21:57:16
3
3
До 1,
Камелия, като си толкова горда с мен, ще ми лапнеш ли грипенчето, че Деса са наду вече и не праи таквиз неща.
12.
Ss
12.04.2020 19:59:54
3
5
Национален предател
11.
Chepa
12.04.2020 18:26:46
1
6
Боклук
10.
Една българка
12.04.2020 16:24:50
3
13
Високопарни думи на един човек, на който му липсва елементарна човещина и милосърдие.,,По делата ще ги познаете!"
9.
бля бля
12.04.2020 15:35:23
6
13
Абе говори на разбираем език, стига си го усуквал. Четеш каквото ти напишат онези малоумници в Президентството.
8.
V2
12.04.2020 15:22:18
16
12
Сдържаност, стил, класа! Няма нищо общо с плямпалото Борисов
7.
Кико
12.04.2020 15:12:30
8
12
Коя вяра! На светлото бъдеще на комунизма! Збъркал си годините на изява!
6.
Popov
12.04.2020 13:56:22
14
20
Гласувах за тоя зелен чорап, но сега се проклинам.....боклук, селяндур.....Настоявам Димитър Николов да е следващия Президент!!!
5.
Помним, нали четем?
12.04.2020 12:16:00
11
25
Комунустите са избили или пратили в лагери десетки свещенници. Изгорили са или затворили всички църкви, защото религия е вредна за идеологията, трябва да се вярвабв партията и нищо друго. Знаем и помним, какво се е случило и в Русия(на твоя Решетников) по време на комунустическия Сталинов терор). Избити са хиляди "божии служители" а църквите изгорени. В по-късният етап на социализма се отварят храмовете и религията се допуска(някъде през 70-те год и след това), но естествено в уродлив вид, като "божиите служители" са оревърнати в донисници. Знаем за досиетата на митрополитите ни, които придизвикаха, не един и два скандала.
Така че айде, нема нужда от БСП-ту да ни онождате по темата.
4.
Фифа
12.04.2020 12:09:00
12
26
Първо искам да кажа че гласувах за Румен Радев на изборите и не съм гербаджия. От известно време изобщо не съм съгласен с Радев и някак си доверието ми от него взе да пада надолу. Стана тенденция само да мрънка, критикува и констатира какво НЕ ТРЯБВА да се прави, но така и не излезе като глава на нацията да каже какво ТРЯБВА да се направи. Нека излезе и да каже ясен план за справяне със ситуацията и да се аргументира, а не само да повтаря кое е грешно, рисково, опасно и кое не трябвало да се прави. След като Герб имали грешна стратегия, защо не каже тогава коя е правилната?. Общо взето вместо да си влезе в ролята на президент, той се превърна в едно мрънкало. То е ясно че е по-лесно да критикуваш, от колкото да направиш нещо.
3.
ГЕРБ трол
12.04.2020 11:05:59
24
20
Льотчика не може да се мери с Бойко нито по успехи, нито по акъл, нито по пари!
Да си гледа там грипените и да не си вре носа дето не му е работа!
2.
гражданин
12.04.2020 10:44:29
27
29
Радев, пак излизаш неподготвен със словоизлиянията. Обречен сигурно си ти, друг не виждам.
1.
Камелия
12.04.2020 10:13:45
43
36
Горда съм с Президент като Румен Радев!
Интелигентен, начетен, състрадателен към онеправданите и като цяло добър човек!

Пълна противоположност на Борисов, който е алчен, прост, нагъл, самовлюбен егоцентрик!

Дано доброто победи, но понякога гледам сънародниците си и се плаша!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори