×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Нова жертва на коронавируса в България, в "Пирогов" издъхна 40-годишен


Извънредно! Нова жертва на коронавируса в България, в "Пирогов" издъхна 40-годишен
Министерството на здравеопазването и болница „Пирогов“ изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж
01 Април 2020, Сряда, 19:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние

Днес в късния следобед 40-годишен мъж – пациент на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, чиято проба е била положителна за COVID-19, е издъхнал след внезапно спиране на сърцето.

Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние.

Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница „Пирогов“ изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.


В категории: Здраве


15
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
15
Коментара по темата
15.
Стига с тази психоза бе
02.04.2020 04:48:40
3
4
Като почине някой айде заминал си от коронавирус.Човек получил инфаркт айде -коронавирус,инсулт-коронавирус,грип-коронавирус,имал двустранна бронхопневмония-коронавирус,пневмония-коронавирус,мигрена-коронавирус айде ви еба мамата и зомбита да еба.Ще разболеете света с вашите псевдонауки и псевдомидицини.Човек един хубав филм не може да намери по телевизията.Некви зомбирани журнала с промити мозъци с идиотщини си вадят заплатите.От 28февруари откато взе да се говори за тази идиотщина от естествена смърт никой ли не е починал бе???
Вие мислищи същества ли сте или невъодушевени предмети сте бе идиоти.
14.
MiB
02.04.2020 04:41:06
0
1
Знае се защо болните умират от сърдечна недостатъчност. Влезте в темата. Аз не съм лекар, но се интересувам, заради децата. Сега се възлагат надежди на БЦЖ ваксината . Тя се използва за имунотерапия, напр . при онкологични заболявания и би свършила работа, за да се напрегне имунитета на здрав човек и да преболедува короната без сериозни усложнения. Но дали може да излекува заболелите? Ето въпрос за доц. Мангъров...
13.
Добър човек
01.04.2020 22:52:50
0
7
Жалко за момчето хора нека почива в мир, мен ми се иска в тазо псевдо медия да се изпозаразят и да умрът болезнено.
12.
*********
01.04.2020 22:23:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
112
01.04.2020 21:18:15
9
33
Сега нали трябва да се удължи извънредното положение. За тази цел извънредно ще "умрат от коронавирус" няколко човека накуп, та населението да се насере от страх и после да ръкопляска със сълзи на очи за загрижеността на управляващите.
10.
Не се знае кога
01.04.2020 21:15:15
34
16
е дошъл корона вирусът,но се знае кога се разпострани масово,след събранието на Радев на Шипка!Студ,вятър,много богати социалисти,идеалните условия за вируса!
9.
Кога
01.04.2020 20:49:02
6
11
Някой задавал ли е въпроса кога е у нас коронаеируса.През месеците ореди нова година умрелите са с 1/3 повече оттези след нова година. Пита се кога е дошъл вируса, сигурно с вкака или самолета на 13.03.2030.
8.
Искаме отговори!
01.04.2020 20:33:04
9
35
В чужбина спасяват 100г. бабички, а тук млади хора си отиват от минимален брой хоспитализирани? Какво става????
7.
Уточнение
01.04.2020 20:19:04
9
32
Онази нощ почина в Белгия 12 годишно момиче от коронавирус, предния ден във Франция 16 годишно момиче и 14 годишно момче в Португалия, без съпътсващи и хронични заболявания.
Тези новини не знам защо във Фалгман не ги отразяват, другите Бтв и Нова ги отразиха и им обръщат внимание.
Флагман информирайте читателите си за това че умират и здрави млади и деца, защото гледам че тук всеки втори пише как само възрастните били застрашени.
Пуснете и интервюто на главния лекар Роберто Консентини от болницата в Бергамо , който заявява, че никога не се е сблъсквал с подобно нещо, и това изобщо не приличало на грип, а нещо съвсем различно и невиждано досега. Вече имало в тежко състояние повече млади , отколкото възрастни. Просто възрастните ги сваля по-бързо, а при младите по-бавно протича инфекцията, но риска и пораженията са същите.
6.
fafg
01.04.2020 20:17:55
3
18
А новините за умрелите внезапно на улицата в Бургас през февруари.. ? Ами в Пловдив, във Враца?
5.
Бог да го прости
01.04.2020 20:14:22
3
31
Има два вида смърт, независимо от какво си болен, ти спира или сърцето или мозъка, това е за жалост. Всички сме тук за малко, но не го разбираме навреме.....
4.
До 3
01.04.2020 20:09:51
4
12
Немските доктори смятат, че Италианците бъркат в лечението.Като пробват 5- 6 неща и стават различни неща в организма и пациентът умира.То няма и лекарство, но и други фактори има.Затова първо се подобряеали, след това рязко се влушавали.
3.
Странно е
01.04.2020 19:59:23
6
48
Още при първите смъртни случаи у нас бяха съобщили, че смъртта им е в следствие проблем със сърцето. Странно е че не умират от усложнения на белите дробове, а от сърдечен проблем. Нещо бъркат в лечението явно. Някой специалист няма ли да се изкаже?
2.
До Пристанището как
01.04.2020 19:54:53
6
9
Беши тос е а Домусчиев Ави Батко ши даваш ли тест на мене да го слагам на тебе
1.
Бургас
01.04.2020 19:53:07
6
88
Защо "журналистите" си траят, че днес заплатите на депутати, министри, щабове, кметове и т.н. са увеличени автоматично? На първите с 350 лв, на дугите не ми се смята...
А иначе дарили по 100 лв, включили ги в списък и съвестта им е чиста...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори