×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кристиян Киров за хитовия клуб Deja VU: Няма бизнес, който да не се продава, но всяко нещо си има цена...


Кристиян Киров за хитовия клуб Deja VU: Няма бизнес, който да не се продава, но всяко нещо си има цена...
Вече трета година сме в този бранш и смея да твърдя, че в Бургас има нощен живот и много хора, които го обичат, казва бизнесменът
07 Март 2020, Събота, 12:36 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Получихме предложение от наши колеги от този бранш, които имат голямо желание да влязат на бургаския пазар, призна бизнесменът

Преди няколко часа Флагман.бг съобщи ексклузивната информация, че едно от популярните нощни заведения в Бургас - Deja VU се продава.

Според отлично информирани източници от бизнес средите, собственикът на клуба Кристиян Киров води преговори за продажба на обекта. Киров е диверсифицирал бизнеса си от години. Той има интереси в хотелиерството, развлекателната индустрия, концесионира плажа в Обзор, има и погребална агенция, а сега и планове да изгражда крематориум.

По всеобщо мнение, дискотеката му върви добре и бе доста изненадващо, че се говори за нейната продажба. Потърсихме Кристиян Киров за коментар. 

Само във Флагман.бг: Продават един от водещите нощни клубове в Бургас

-Г-н Киров, според източници на Флагман, водите разговори с потенциални купувачи на нощен клуб „Дежа Вю“? Вярно ли е, че едно от водещите нощни заведения в Бургас се продава?

-Ако трябва да ви отговоря еднозначно, ще ми бъде трудно. Принципно в годините, на няколко пъти сме получавали доста интересни оферти за продажба на „Дежа Вю, но сме ги разглеждали предимно, като добра оценка за работата, която сме свършили в годините. Наскоро получихме предложение от наши колеги от този бранш, които имат голямо желание да влязат на бургаския пазар, но за сега все още няма нищо конкретно.

-Т.е. не отричате информацията ни, че клубът се продава?

-Като бизнесмен и собственик на различни бизнеси, съм наясно, че няма бизнес, който да не се продава. Всяко нещо си има цена и ако има хора, готови да платят тази цена, няма пречки за осъществяване на добра сделка, която да е добра и за двете страни. Най-отговорно мога да кажа, че към днешна дата работим изключително мобилизирано, да задържим нощен клуб „Дежа Вю“ на водещо място в нощния живот на Бургас. Виждате, че се стараем да правим неща, които други колеги не правят. Между другото сме изключително горди, че в края на март ще ни гостува една огромна балканска звезда Индира Радич. Мога да обещая на бургазлии, че ще продължим да ги изненадваме с богата програма и в следващите месеци.

-Казахте нощен живот в Бургас. Последните години тази тема е доста обсъждана, „умря“ ли нощния живот в града?

-Това е много крайно твърдение. Мога да дам оценка за нашия клуб. Вече трета година сме в този бранш и смея да твърдя, че в Бургас има нощен живот и много хора, които го обичат. Разбира се, в последните години клиентите имат по-високи изисквания, но това може да ни направи само по-добри, в услугите, които им предлагаме. Нощния живот има бъдеще, все пак сме един от големите градове в България.

-И за финал, все пак готов ли сте да се разделите с един от сериозните си бизнеси и да продадете нощен клуб „Дежа Вю“?

-Вижте, в бизнеса няма място за сантименти. Да в последните години направихме огромни неща и изведохме „Дежа Вю“ да стане водещото нощно заведение в Бургас. Създадохме високи стандарти и ще ви призная, че това е плод на всекидневна работа на целия ни екип. Със сигурност няма да ми е лесно да се разделя с нещо толкова успешно, но пак ще кажа, това е бизнес и тук няма място за емоции.

 

 

 


В категории: Бизнес


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
17
Коментара по темата
17.
Бягай
25.05.2020 19:02:14
0
0
Далеч от Бургас!!! Терминал 2.

Има още време.

Не се заблуждавайте!!!
16.
Лекия
08.03.2020 08:15:24
0
9
Въй в бургас всички дискотеки са дроб или са мазета или събират 200 човека макс :) отидете във Варна да видите нощен живот :)
15.
*********
08.03.2020 07:35:08
0
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
???
07.03.2020 18:45:32
0
10
Още един, който получил предложение на което не може да устои.
13.
До 12
07.03.2020 18:27:40
1
16
Като умреш в дискотеката, защото няма от къде да избгаш друго ще говориш
12.
Левантиньо
07.03.2020 17:58:03
24
12
Срещнали се на полянка пра българин и славянка,цуни-гуни ,вади-тури,народили чукундури.Хем крадливи ,хем ебливи и най вече завистливи.
Напишете нещо положително за някого бе хора стига с тая завист и гняв ,било мазе ,нямало авариен изход ,били го изгонили от Еди къде си.
Усмивки и позитивизъм трябва на народа ,а не свити вежди и завист!
11.
Пародия на нощен живот
07.03.2020 16:38:10
1
33
Това Deja Vu e пародия на заведение, всеки, който е излизал от Бургас много добре знае за какво говоря. Пълна пародия, впрочем както и целия нощен живот тук
10.
Някой
07.03.2020 15:47:41
0
54
Защото има нощен живот и затова в цял град има две мазета за дискотеки които общо събират 300 човека. Нощен живот отдавна няма. То живот няма не да е нощен.
9.
Диян
07.03.2020 15:18:35
0
43
Не е тайна че беше изгонен от икономическа полиция защото беше хванат с подкоп от 200 000лв в сл бряг
8.
Хаха
07.03.2020 15:07:25
1
61
Добре, айде, без да правя скрита реклама. Сега, Кристианчо, момченце голям бизнесмен си.... по-точно голям смях си. Директно си кажи, че заведението ти е празно! Преди 2 седмици бях, петък имаше 30 човека. За да не ми изтрият коментара, ще кажа ЕДНО ДРУГО ЗАВЕДЕНИЕ ДО ТОХА, НАПРАВО ТЕ УБИ. Така, че за това го продаваш. А й да си кажем честно, твоето е една дупка, пред другото.
7.
Хе хе
07.03.2020 14:36:26
0
26
Да не е потомствен богаташ? Много бързо е напреднал с бизнеса!!!Има здрава подпора, иначе не става!
6.
до Митко
07.03.2020 14:30:48
0
41
Тук повдигате много добър въпрос. Интериорът и обзавеждането го оставяме настрана там всеки си има вкус. Обаче над 70% от увесилителните и питейни те заведения в града се помещават в помещения които не са проектирани за тази цел, а са бивши претъпкани мази, складови и сервизни помещения без аварийни и пожарни изходи с пригодени и подсилени електрически инсталации, които конструктивно са изграждани за съвсем други цели. Охраната и персоналът може и да са запознати с евакуационният план на обекта но рядко може да се види табло с евакуационен план и пътищата за евакуация, да не говорим за аварийните автономно осветление/фосворесциращи указателни знаци в случай на прекъсване на Ел. Захранването. Достъпът до преносими противопожарна средства често е затруднен, аптечка за бърза помощ също не винаги е налице. Да не говорим че забраната за тютонопушене в закрити помещения масово се нарушава и като няма как да ти предложат пепелници, масово се поставят капачки, кутийки и т.н. което е още една предпоставка за евентуален инцидент.
Едно време през 90-те като се запали Дианата по чудо не загинаха хора. Оттогава досега не сме мръдна ли всичко се разписва и проверява от съответните контролни органи про-форма.
5.
Наблюдател
07.03.2020 14:14:49
1
44
Ами да си признае просто, че схемата се промени и ги натиснаха данъчните. Не може вече малко преди да се достигне регистрация по ДДС да се преобразува фирмата с нов управител. Видяхме доста други заведения, които вече не са такива да затварят. Хранилката е на друго място явно...
4.
*********
07.03.2020 13:42:32
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
N
07.03.2020 13:40:17
1
35
Тоя май си е повярвал.
2.
Митко
07.03.2020 13:23:43
1
58
Това си е скрита реклама на този клуб.
Точно някой ще тръгне да купува едно мазе без аварийни изходи !
Голяма дупка е
И като прочете въпросния бизнесмен явно се пробва в най различни сфери както виждаме ,че само не се е пробеал като хигиенист .Аз съм на мнение,че човек трябва да се занимава с това което умее най-добре ,не може да си добър зъболекар ,ако не обичаш това и не се отдадеш напълно на професията .Така е с всяко нещо
1.
Pfff
07.03.2020 13:17:14
1
75
Кво да ми казва тоя паляк дали имоло нощен живот в Бургас, то бургазлии няма вече, камоли нощен живот.... закривай
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори