×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фюри нокаутира Уайлдър! Циганският крал отново е шампион


Фюри нокаутира Уайлдър! Циганският крал отново е шампион
Реваншът между двамата приключи с изключителния триумф на британеца
23 Февруари 2020, Неделя, 09:32 ч.
Автор: Флагман.БГ

В седмия рунд британецът притисна Уайлдър на въжетата и не даде възможност да атакува

Най-чаканият боксов мач този месец предложи подобаващо зрелище, битката бе феноменална! Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър с технически нокаут в седмия рунд. Британецът ръководеше двубоя от самото начало и не допусна шампионът да го притисне. Това беше изключителен триумф на британеца в реванша между двамата, който завоюва титлата и остана непобеден при най-тежките. В същото време това бе първа загуба за Дионтей Уайлдър, пише gong.bg.

Ето как протече битката в 7-те й напрегнати тунда:

Първи рунд: Тайсън Фюри започна по-напористо, но Уайлдър му отвърна с ляв прав. Британецът продължи с размяна на крошета. Добе води битката от разстояние. В същото време американецът изчаква своя съперник да атакува с десен прав. Фюри атакува до края на рунда и победоносно вдигна ръка в края му.

Втори рунд: Вторият рунд зашочна с размяна на удари. Британецът пази дистанция от Уайлдър благодаренеи на по-високият си ръст. Все пак американецът пласира точен десен прав в брадичката на Фюри. Шампионът започна да атакува. В средата на рунда Фюри пласира добър ляв прав. Уайлдър пласира също такъв. Равностойна битка, но Фюри атакува успешно и притисна съперника си до въжетата. В края на рунда британецът принуди Уайлдър да се предпазва в ъгъла, но гонгът спря битката.

Трети рунд: Тайсън Фюри продължи да диктува темпрото на мача и пласира нов удар в главата на Уайлдър. Британецът разменя точни десни и леви прави в тялото на американеца. В същото време Уйлдър показва респект и не атакува непремерено Фюри. Шампионът има проблеми в тези минути търсейки клинч. В същото време Фюри атакува и 30 секунди преди края на третия рунд свали съпермика си в нокдаун. Малко след това Уайлдър отнов обе на земята, но гонгът го спаси.

Четвърти рунд: В началото съдията предупреди двамата боксьори, но отново Фюри подходи агресивно и Уайлдър падна, но този път загуби равносвесие. Британецът пласира нов ляв прав в главата на Уайлдър. Добри минути за Тайсън Фюри. Американецът се защитава и търси клинча, защото е наранен и тече кръв от ухото му. В същото време Фюри пласира нов десен прав.

Пети рунд: Фюри тръгна агресивно и продължи да нанася тежки удари по тялото на Уайлдър. Шампионът търси защитата, но британецът отново го свали в нокдаун. Съдията отброява и след това Фюри нанася нов тежък удар в глвата на американеца. Тежки скунди за шампиона. Тайсън е свеж и постояннно нанася точни удари. Редува леви и десни в главата. Съдията предупреди Фюри и му отне точка. Но британецът продължи да действа агресивно. Отново гонгът е спасителния бряг за шампиона.

Шести рунд: Вижда се страх в очите на Уайлдър, от което се възползва Фюри. "Циганският крал" атакува разменяйки леви и десни прави в тялото на американеца. Точен десен прав и Уайлдър търси клинч. Двамата се съсредоточиха в ъгала, но Фюри се дръпна назад. Шампионът реагира и нанесе удар в главата на британецът. Фюри отговори с ляв прав в главата на Уайлдър.

Седми рунд: В началото Фюри нанесе ляв прав в главата на Уайлдър. Шампионът продължава да се дърпа назад и да не атакува. Британецът притисна Уайлдър на въжетата и не дава възможност на съперника си да атакува. "Циганският крал" отново прикова суперниак си в ъгъла и с точна комбинация ляв и десен прав в брадата на Уайлдър донесоха победата на Фюри, технически нокаут. Съдията показа, че мачът трябва да бъде прекратен след рецитала на британецът. Край! Да живее новият крал!

 


В категории: Спорт


2
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
2
Коментара по темата
2.
Коце
23.02.2020 16:58:30
0
2
Много грозно беше поведението на Фюри. Недостойно за шампион!
1.
Ко каза ко
23.02.2020 11:11:33
0
9
Тоз ако е циганин, наште цигани са негри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори