×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Върху кого падна гилотината на Лорд Евгени Минчев


01 Февруари 2020, Събота, 11:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

Преслава „разкрачена” между попфолка и Кан, Драго Чая флиртува с патето Яки

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Дони и Момчил го дават твърде ретро

Както се пееше в една българска песен- Винаги двама, винаги, но днес Дони и Момчил очевидно се срещат само в общи телевизионни участия. И сладкия синхрон в който съчетаваха визиите си, очевидно е отстъпил пред модни разминавания. Както и телесни такива. Дони, избрал да бъде по-слабичкият в този дует, носи днес червено а другият сякаш му казва „ближи си сладоледа” с едно миловидно но старомодно костюмче, съчетано с дънки и синя риза. При Дони жилетката и черната риза отдолу го доближават до образа на отлично излеждащ келнер от епохата на ранния Балкантурист. Прическата на талантливия музикант и певец търси сходство с тази на Божинов, но както последният е казал вече мъдро- когато човек сам си знае, никой друг не знае или нещо в този ред на мисли. Очаквам Дони и Момчил да направят нови песни и в тази връзка облеченото от тях да няма голямо значение.

Преслава- „разкрачена” между попфолка и Кан

Някой е поставил Преслава в истинска модна заблуда и театралност, извеждаща я от жанра, в който работи. Тук е направен опит да се доближи до естетическите обстоятелства на червения килим в Кан или дори този в Холивуд, но постижението е скромно, напрягащо и мисля- не със средствата, с които би трябвало да е направено. Виждам струпана дантелена флоралност, сбита необмислено около шията, което и придава вид на луксозен компрес. Има ли хардал под дантелата в тази област, не ни е дадено да знаем. Малко над пъпа се вие „бяла роза” ,  по-скоро сребърно цвете, на което е дадена твърде голяма площ и изглежда като забравен куфар на летище. Заради липсата на един ръкав силуетът на звездата ми напомня на килнат развален асансьор, заседнал между поколенията. Бих искал да виждам красивите жени с онова, което истински им отива а не с онова, дадено им за отбиване на номер. Защото отбитите номера често свалят номера на знаменитостите до ниски почитателски оценки. Харесвам прическата, но тя е съотносима към други естетически текстилни решения.

Роси Иванова и Хътчинс в черно и бяло!

Винаги е красиво да съзерцаваме красавиците от две поколения, особено когато няма голяма разлика във видимата възраст. Мис България Роси Иванова, облечена в черно, с изящни черти и очи на Елизабет Тейлър, грее почтително в този кадър. Фината дреха разкрива фини ръце и съчетана с панталон разпределя правилно телесните пропорции. Прическата на Роси е винаги прилежна, гримът свеж и ненатрапчив. До нея бизнесдамата Мая Хътчинс е впечатляваща в риза с копчета по ръкавите и на гърба. За да се виждат, госпожата се е лишила в черното кожено яке, но пък за окото остава коженият панталон. Това текстилно противоречие е всъщност в основата на нейната елегантност и модна предприемчивост. Макар това да изглежда като смесване на вода и живак, то е всъщност смел подход за разчупване на границите или поставяне на нови такива.

Ищар да скъси деколтето. Що за моден ищах?

Голям ищах за златно в Ищар. Тя заслужава  истински Икар за женска роля в разминаването между моите и нейните представи за стил. Известната певица е разголила повече гръд, отколкото смятам, че допуска опита и. Но нищо, това е все пак весело напомняне, че корсетите на едно по-аристократично време отдавна не са същите. Зле разпределените пайети или лъскавата основа изобщо, са като етажите на кооперация в която осветлението е наполовина работещо- тук там присветват крушки, мъждукат и объркват зрението. Косите на Ищар са твърде светли за да виреят спокойно в съседство с тази рокля, която заслужава по-тъмни нюанси за да изпъкне. В лицевата дълбочина потъва синкав грим, човек да се чуди напразни усилия  ли са положени или около звездата твърде много се е пушило наргиле от сливи. Малкото бижу, като заблудено ромче в златарски магазин, седи самотно, тъжно, незабележимо и странно.

Драго Чая флиртува с патето Яки…?

Предраги ми Драго, харесвам шеговития ти блузон, но не и времето, по което го носиш. Мен ако питате, облеченото би трябвало да е полезно за господина преди около 35 години. И не за всеки случай, моля ви се, а за часовете по физическо или по ръкоделие, ако тогава са имали подобни. Драго, който наближава 50-те, сякаш иска да наруши добросъседските ни отношения, като позира с анорак върху който свободно кряка патето Яки или негова прабаба. Не е ли неканена гостенка сребърната чантичка, привързала тялото на Чая в едно тесногръдие, казано разбира се в небуквален смисъл. Възмутителна черна препаска разделя звездното тяло по диагонал, така, както се реже празнична торта да речем. Ако питате някой завистник, може да каже, че на такъв верев е рязал сланина около Коледа, но не мога како Сийке и не съм каТ тях, както би се изразил герой на Чудомир.  За финал ще цитирам Богдана Карадочева, обобщаваща чувствата ми-  „Все още съм във цирка, ту плача ту си свиркам…”




6
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
6
Коментара по темата
6.
месара
03.02.2020 01:56:01
0
0
на тоя педераст защо му давате думата?
5.
Стоян петров катъра
01.02.2020 20:33:41
0
0
Тоз по голям педразин от мене
4.
Тони
01.02.2020 16:32:08
0
3
Този смешник що не си кара трамвая ами е тръгнал да дири кусури? Това, че си и купил титла не значи, че е станал благородник и благороден. Това се предава от поколения назад. Тук, в Англия има една стара госпожица с тоалети от минали епохи дето много ще му отива. Ама тя ще има нужда от нова спалня за него, щото си спяла с кучето на спалнята, защото то много се протягалото. Освен да сложи лорда да спи в краката му
3.
Моден коментатор
01.02.2020 15:51:24
1
15
А Евгени Минчев как е облечен? Дрехите и прическата му напомнят папагалите.Сякаш е взел цветове от всички видове и ги е смесил.Обеклото му би изглеждало уместно само на клоун от цирка,по времето на комунизма .
2.
минаващ
01.02.2020 12:57:33
1
5
Добре, че тоя гей напомня от време на време за себе си. Че бях забравил за него. Както и за другите, Дони го Качил.
1.
999
01.02.2020 11:48:07
0
6
аман от педали
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори