×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Ударът на САЩ по Иран е планиран отдавна и Марс има роля в конфликта


Ударът на САЩ по Иран е планиран отдавна и Марс има роля в конфликта
Психологът и астролог Даниела Ангелова съветва как конфликтът в Персийския залив да се разреши без дрънкане на оръжия. Ударът на САЩ може да доведе до ужасни последствия, предупреди тя
04 Януари 2020, Събота, 09:50 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Дори един малък локален конфликт, веднага се отразява на целия свят, предупреждава астрологът

Ударът на САЩ в Персийския залив, при който бе убит ирански генерал, е планиран отдавна. Това засяга огромна маса от хора, като се разрушава един установен ред (Сатурн в Козирог), каза в интервю за Флагман.БГ Даниела Ангелова, която е психолог по образование и астролог по призвание. 

Според нея човек може да измени съдбата си (планът на живота си), само ако това влиза в по-далечните планове на душата. Тя възприема живота като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.

По пътя към нова мащабна война: САЩ уби най-важния ирански генерал в Ирак

-Нова година започна страховито. С ракетен удар вчера САЩ уби най-важният ирански генерал в Ирак по нареждане на Тръмп и след като управляващите в Техеран обявиха, че ще отмъстят, се заговори за нова война. Каква е ролята на Марс в този конфликт и как политиците да го разрешат без дрънкане на оръжия?

-Не приписвайте всички злини на Марс! Заслуга за това, което се случва в света, имат и другите планети, а 2020 година започна с нещо старо (Луната беше в Риби) и породи закономерно нещо ново (Луна в Овен, Марс преминава в Стрелец).

Това, което направиха американците, освен емоционално и крайно, може да се каже, че е влизало в плановете им отдавна. Това засяга огромна маса от хора (Луна и Плутон) като се разрушава един установен ред (Сатурн в Козирог).

Умишлено поставям планетите, за да стане ясно, че нещата следват един закономерен космически и физически ред, изразен чрез космическите влияния.

-Но какви ще се последствията?

-От това събитие ще произтекат много промени на световно политическо и икономическо ниво. Това засяга всички ни, защото, дори един малък локален конфликт някъде по света или у нас, веднага се отразява по целия свят, но хората не го мислят и не си дават сметка за тези неща, освен ако не ги засягат пряко.

Установеният световен ред от години търпи промяна. Вече е изключително нагледна, ярка и стряскаща за хората, които изобщо не наблюдават и не обръщат внимание на това явление. 

Определено и Марс има роля в конфликта на САЩ с Иран, но ако трябваше да използвам неговата енергия, отмъщението щеше да е последното нещо, което да сторя. 

-А какво щяхте да направите?

-Бих воювала с мъдрост, икономически и социални реформи, ангажименти, наказания от друг характер, използвайки познати на хората мерки, норми и форми на управление и ако щете натиск, но с вложено различно съдържание. И най-вече без апетити за власт и тщеславие (Марс в Стрелец, Меркурий в Козирог, Хирон в Овен и др.). Борбата винаги е била на енергийно /психологическо и емоционално ниво/, така че, бих заложила на това.

Енергията на Марс носи на Овена успехи през 2020-та, богат избор от възможности за Телеца

-Известна ясновидка Джини Диксън, която е предсказала убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди през 1963 г. в своята книга „Призив за слава“ пише, че светът ще бъде ударен от Армагедон през 2020 г. Шарлатани ни заливат с тревожни прогнози за края на света. Като психолог какво бихте посъветвали хората? Как да се спасят от психотерора в нета?

-Психотерорът е на всяка крачка от нашето ежедневие, а нетът направо прелива, но и това има своето здравословно и логично обяснение. Колкото повече не знае един човек – толкова повече страхове в него се надигат. И желанието да знае често го води по лъжовни и коварни пътища, именно изхождайки от страховете си. 

Има хора с необикновени способности, но те не са толкова много, а мнозина са се обявили за такива. Като психолог и човек с богата практика зад гърба си съветвам хората да бъдат по-мъдри и разумни, а не толкова емоционални. Нека опознаят себе си и да се научат да управляват емоционалните си състояния, да не са неразумно доверчиви, но и да не изпадат в другата крайност! Без значение кой какво е казал или написал, човек трябва да проверява фактите, да отсява истината от лъжата. 

-Казват, че няма по-добра защита от вярата. Така ли е наистина?

-Да, но хората я свързват с определена религия, философия или нещо друго, а тя е независима от тях. Погрешната представа за „свободния избор”, която се вменява у хората от много навъдили се „духовни гурута”, е не просто фалшива и погрешна. Тя е коварна и изкривява човека. Свободният избор на личността е именно вярата и тя е необременена, неподменена, неоцапана и често неосъществена в много хора. Вярата в човека е нещо неприкосновено и свещено, но човек е научен, че тя стои в религията, в цвета на кожата, в местоположението, във философията и т.н. Тоест, вярата има някаква социална функция и изражение, тя не е независима и свободна, което не е вярно. 

-А позитивното мислене в началото на годината може ли да ни донесе по-добро бъдеще? Как и кога е най-добре да планираме това, което искаме да ни се случи?

-Позитивното мислене има смисъл, ако е подплатено с дела. Аз съм практичен човек и съм станала такава поради две неща – вярата/Бог и моята прословута мнителност, аз проверявам. Как проверява нещо човек? Ами като върши необходимото, като прави, действа, пада и става.   Какво като ти мислиш позитивно и не правиш нещо в тази посока, или само мислиш и правиш обратното на това? Празна работа, но хората искат да им е лесно, да не полагат усилия, страхуват се да не сгрешат, да не би да се провалят, да не им се смеят и какво ли още не. 

Излишна и ненужна обремененост е всичко, което е само в ума ти или на думи. Когато човек наистина желае нещо и иска да го постигне, са му нужни две основни неща – вяра и действие. Ние сме научени да планираме живота си, обаче, той е планиран много по-рано за нас. Този план се нарича съдба. А човек може да измени съдбата си (планът на живота си) само, ако това влиза в по-далечните планове на душата (съдбата) или има нещо силно значимо, което може да постигне или извърши.

С две думи, ако в съдбата ти (Божествения план) не влизат „твоите човешки планове”, няма и да се изпълнят. Хората не бива да забравят, че всяка една душа си има План (съдба) и трябва да планират всяко нещо в живота си според Него.

Когато искате нещо, не го мислете толкова, чувствайте, правете го няколко дни, един месец. 

-Какво бихте казали на влюбените? 

-Да проверяват собствената си любов! Да обичаш един човек и да искаш да изживееш живота си с него, е отговорно нещо. Споделяйте си намеренията, мечтите и желанията, бъдете честни един с друг, бъдете отговорни за себе си и любовта, която давате! Да се отдадеш на емоции, които ще преминат, не е същото, като да обичаш и да подхранваш любов. Човек трябва да е наясно със собствените си намерения, чувства и стремежи и достатъчно силен, за да носи последствията от това. 

-Кои са най-благоприятните дни за брак

-Такива дати има много през годината, но за конкретни дни, които са универсални за всички хора, не се наемам да изчислявам. Това го правя само в конкретни лични случаи, като се вземе предвид личните рождени данни на хората.

Иначе през месец Март, средата на Април, през Юли и месец Октомври има подходящи периоди от време за това. 

-На 6-ти декември 17-годишната Михаела от Камено избяга от дома си. Намериха я в квартирата на мургав Ромео в Германия. Изчезна и нейната приятелка преди около седмица. Тя се влюбила в друг момък от малцинствата, но я откриха в Бургас. Защо младите дами зарязват на празниците семействата си? 

-Проблемите са много, но когато един родител е готов да променя себе си като човек – то и детето му ще направи същото.

Ако това е съзнателен процес, е много по-лесен и успешен. Когато е неосъзнат, той е мъчителен и за родителите, и за наследниците им. В тези случаи децата биват проблемни и учат възрастните на онова, което не искат съзнателно да научат. Ценностната система в обществото ни е подменена и повечето деца нямат никакви „основи”, устои, липсва вяра, не намират смисъл, нито пък имат цели, мотивация, дисциплина, познания. Затова те просто се пускат по течението на емоциите и търсят смисъл и причина. Те пренебрегват опасностите, защото не са в състояние да се съобразят с тях, тъй като нямат нито мярката, нито нормата, нито опита за това. 

Такива деца не споделят, защото не чувстват одобрение, а имат нужда да ги приемат като стойностни и значими. Не можеш да замениш изразяването на любовта чрез внимание, диалог, разбиране, грижа и отговорност, с материални неща, които имат временна и незначителна стойност.

Личният пример е основно правило или иначе казано „не ме слушай какво ти говоря – а гледай какво върша”, какво ме вълнува, какви са ми целите, какъв ми е подходът, какви са ми приоритетите и децата наблюдават и копират. Не можете да възпитате у детето си нещо, което самите вие не сте възпитали и придобили в себе си!

-А какво им е магическото на датите 22.02.2020 и на 20.02.2020? 

-Няма нищо магическо в тях, а по-скоро е закономерно, тъй като нещо умножено многократно дава сила, двойна тяга.

Когато има подобно натрупване, то неминуемо води до изменения. Действието има равно по сила противодействие или количественото натрупване води до качествени изменения. Всичко в космоса, природата, живота, в бита ни е циклично, а всеки цикъл е едно количествено натрупване и точка на „кипене”, точка на достижимост. Има обаче и повратна точка и след това настъпва изменението, което се изразява в качества. При тези дати наблюдаваме отразяване именно на това, поврат на силата – получава се 8(0000) и 10(000). Първото число е безкрайността и равновесието, а второто е началото и проявлението, доста са свързани. Такава е цялата година и все някъде е повратната точка. Хората сме твърде страхливи, особено когато не познаваме някои явления, природни закони, цикличност, небесни тела, а най-вече когато не познаваме себе си и въобще човешкото същество, неговото значение и роля.


В категории: Хороскоп


14
Коментара по темата
14.
Глган - Грудово
04.01.2020 18:57:54
0
0
Аве дайте нещо за тая гледачка !
Адреса и дайте !
Знам че е някьде около Нефто Завода !
Там има мнооо дето са гледачки !!!
13.
Наско Ментата
04.01.2020 17:31:38
0
0
Да !!! Знаех си аз,че Сатурн , Козирог и психоложката Даниела Ангелова са замесени ! Респект !
12.
тая е сънувала че:
04.01.2020 16:55:11
0
1
Тръмп е бил на почивка на Марс и е карал марсохода
11.
*********
04.01.2020 15:49:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Моля
04.01.2020 15:40:23
0
0
Телефона на Даниела за да и се обадя и ми помогне някакси.
9.
До Руми Димчева
04.01.2020 14:43:40
0
1
Коте, ела да ти го сложа!
8.
Аз съм навитак
04.01.2020 14:38:38
2
1
Давай да ги почваме! Всичко ще им се намести...
7.
*********
04.01.2020 14:16:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Руми Димчева
04.01.2020 13:11:01
0
2
ИЗВИНЕТЕ!
НО, цифрите са измислени от ХОРАТА!
Аааа, времето е съвършено, абстрактно понятие!
Някой УМЕН в развитието назад във времето на цивилизациите, което дори не се помни, Е решил, че ако има устройство, което да ориентира, човешките същества, ще бъде по-рано, ДА се живее!?
Жалко, че измисления ГРЕГОРИАНСКИ КАЛЕНДАР, трябва, ДА се промени сега, защото ОСТТА на земята, се е променило и вече имаме 13 зодия, "ЗМИЕНОСЕЦ"!
И говорете, за българския народ!
Че АМЕРИКА е много далече от нас ...
Стига с тоя Песимизъм ВАШИТЕ планети!
Ние сме ВЕЛИКИ, защото ГОСПОД Е В НАС и ни пази от всяко зло!
Затова не ни дава Войни, но ние и сами се убиваме от катастрофи и шизофреници ...
5.
**********
04.01.2020 11:47:15
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

Направо си трия сам конентара....Малоумници!!
4.
*********
04.01.2020 10:46:34
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Уау
04.01.2020 10:19:49
1
5
Много е секси, желая я!!!!
2.
Сайт за психиатрия
04.01.2020 10:03:18
0
10
То бива тъпотия и измишльотини, ама чак пък толкова!
1.
Астропитек
04.01.2020 08:29:54
1
10
Само с измислици премислици, шок и ужас ви е пълен сайт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаският кв. Лозово отбеляза 100-годишния си юбилей с много музика и настроение Бургаският кв. Лозово отбеляза 100-годишния си юбилей с много музика и настроение

Празникът беше двоен, защото читалището навърши 90 години

Доц. Мангъров за позицията на БЛС: Не е професионална, а политическа и проправителствена Доц. Мангъров за позицията на БЛС: Не е професионална, а политическа и проправителствена

Инфекционистът отговори на твърденията на Българския лекарски съюз, че техни колеги, изнасяли „противоречиви твърдения, неподкрепени от факти“

Ветроходците от Приморско с призови места в регатата Бриз-Есен 2020 Ветроходците от Приморско с призови места в регатата Бриз-Есен 2020

Състезанието се проведе в периода 24-27 септември във Варна

Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с ръководството на Сдружение  „Рафаел“ Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с ръководството на Сдружение „Рафаел“

В някои курортни зони по Южното Черноморие бяха регистрирани 20 на сто ръстове на туристи, посочи Николова

Николета с джип за 200 бона и скъсани гащи Николета с джип за 200 бона и скъсани гащи

Джипът е модел от тази година и малцина могат да си позволят да броят крупната сума, за да го вкарат в гаража си

Чистят надписите, грубо призоваващи за насилие над жени в Бургас Чистят надписите, грубо призоваващи за насилие над жени в Бургас

Служители от Центъра за видеонаблюдение проверяват записите от видеокамерите в района, опитват да намерят извършителя

Спипаха шофьор от с. Ясна поляна с 1,82 промила зад волана Спипаха шофьор от с. Ясна поляна с 1,82 промила зад волана

Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ

37 заразени с коронавирус в Бургаско, 7 са медицинските лица 37 заразени с коронавирус в Бургаско, 7 са медицинските лица

В Руен и Айтос има по 8 и 7 случая през уикенда

 

Борисов: С Цветанов се разделихме след 20 г брак. Той си има ново семейство, при мен останаха децата Борисов: С Цветанов се разделихме след 20 г брак. Той си има ново семейство, при мен останаха децата

Премиерът инспектира ремонт на храм в Ловеч, епархията го награди с орден за помощта към църквата

 

32-годишна жена заби Пежото си в бетонна колона в село Тръстиково 32-годишна жена заби Пежото си в бетонна колона в село Тръстиково

Заради високата скорост автомобилът се преобърнал по таван насред пътното платно

Трагичните истории на звездите, които загубиха децата си Трагичните истории на звездите, които загубиха децата си

Трагедията не заобикаля и звездите, свикнали на слава и живот, който обещава само щастливи и спокойни дни

Зловещо предсказание: Хора без души ще атакуват градове и села Зловещо предсказание: Хора без души ще атакуват градове и села

Руският монах и мистик Григорий Распутин предсказал, че мюсюлмани ще запалят нова война в Европа

Война?! Пак "запалиха" Нагорни Карабах Война?! Пак "запалиха" Нагорни Карабах Армения открила огън по граниинистерството на отбраната на Азербайджан заяви, че е предприело „контраатака“цата, азерите отговарят с ракети и танкове Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei

Твърди се, че в сградата се разработват проекти за 5-G технологии

Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд

Дъщерята на актрисата Рейчъл Стърлинг уточни, че майка ѝ е издъхнала от рак, който бил диагностициран през март

 

Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка

В същото време той подчерта необходимостта да се реализира инициативата на Франция за стабилизиране на ситуацията в Ливан

 

Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия

До този момент поне 26-ма са идентифицираните с вируса

Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков

На борда имало общо 27 души - седемчленен екипаж и 20 кадети от академията на ВВС

Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо" Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо"

Единият заподозрян е арестуван на една от близките метростанции до редакцията и е 33-годишен алжирец

Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО) Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО)

Кадрите показват как мечка, ядейки риба на брега, в един момент забелязва дрона и със скок се опитва да го удари с лапата си

Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Днес Лукашенко просто излезе в пенсия, единственият лидер съм аз. Виц на деня Виц на деня - Ало! Аварийната служба ли е? Заседнал съм в асансьора между етажите!
- Майсторът ще дойде след 30 минути. Само никъде не ходете.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, вижте болния....
- Какво, да не би да не съм виждал болни?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Впечатлението, което прави една гола жена в чорапи на един мъж е коренно различно от впечатлението, което прави гол мъж в чорапи на една жена...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори