×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

Енергията на Марс носи на Овена успехи през 2020-та, богат избор от възможности за Телеца


Енергията на Марс носи на Овена успехи през 2020-та, богат избор от възможности за Телеца
Годишен хороскоп на психолога и астролог Даниела Ангелова за всички зодии
01 Януари 2020, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Даниела Ангелова – астролог и психолог

Лъвът е в година на духовен и материален прогрес, а пред Близнаците се откриват нови хоризонти, пише астрологът Даниела Ангелова в своя годишен хороскоп

ОВЕН – Годината за вас ще е ползотворна. Енергията на Марс, с която боравите отлично, може да се окаже достатъчна за много успехи и постижения. Понякога обаче същата тази сила използвате по вреден за себе си начин, но благоприятен за околните. Ако добре се ориентирате в целите си и те са в „крак“ с ваши умения, качества и чувства, то наистина ще получите много шансове за успех. Трябва да овладявате емоционалните си страсти и да пренасочвате вниманието съзнателно и градивно, да разчупите собствените си представи и да си набавите повече знания. Сила и решителност няма да ви липсва, но това нека е съчетано с вашите лични предпочитания и вярвания! Хирон и Марс са много добра комбинация, стига да знаете къде искате да стигнете и какво да получите. Можете да развиете много лични умения, да наградите и разширите познанията си, да учите нови неща. Можете и да започнете нещо напълно ново за вас или да приложите на практика вече наученото. Добре ще работите в екип/съдружие и трябва да подбирате добре хората, с които общувате и взаимодействате, особено в сферата на бизнеса. Ще трябва да си признаете грешките (поне пред себе си) и да подходите по различен начин от миналото. 

ТЕЛЕЦ – При повечето от вас ще има богат избор от възможности. Годината носи повече динамика, а вие сте адаптивни и чувствителни и към най-дребната промяна. Трудностите могат да дойдат поради липсата ви на повече категоричност и увереност, въпреки че, интуицията и събитията ще бъдат ясни и показни. Ще имате моменти на „приливи и отливи“ – както психологически, така и физически като усещане (и в поведението). Ако имате ясно набелязани цели и знаете приоритетите си, ако съумеете да бъдете бързи в преценката и сте готови да нарушите изградените си навици/рутина, ако сте смели да опитвате, то годината за вас ще бъде изключително плодотворна. Ще трябва да се справите с периодите на  безпокойство, а също така да бъдете доста гъвкави, да можете да приобщавате уменията и опита си с новите възможности и условия. Екипната работа не ви е чужда, по-скоро трябва да се учите да изграждате силна самостоятелност и да се утвърдите като лидери първо на себе си, а след това и в обществото. Пропускайки знака Козирог – енергията на Венера може да ви създава усещане за липса на сигурност, на ясни правила, норми и последователност, може да внася чисто психоемоционално чувство за липса на граници, така че, вие може да се чувствате повече свободни и независими или да намерите в себе си ограничения, да се насочите изцяло в нещо сигурно и стабилно за вас, което е свързано повече с договорна работа на твърда заплата и условия, отколкото съвместна работа с повече хора на хонорар.

БЛИЗНАЦИ – Планетата Меркурий като управител на знака ще премине през всички зодии през годината и това дава многообразен характер и възможности за Вас. Всичко което започнат, на каквото дадат ново начало през 2020-та може да приключи или да се финализира в края на годината, а ако целите им са дългосрочни, то ще се наложи преход и видоизменение, което да направят.  Да имат предвид че, началото на годината може да им даде добър старт на проекти и промени, които желаят, но трябва да се съобразят с обратното движение на Меркурий и смяна на знака, в който ще бъде планетата. Това носи изненади, нужна е преориентация в комуникацията и преговорите, но може да се възползват от натрупани дивиденти и около месец Април да инвестират или да се впуснат в нови начинания. Втората ретроградност на Меркурий е в края на Май и половината от Юни и засяга всичко, свързано с местоживеене, пътувания, договори и преговори, семейните отношения, съдружията и екипната работа. Този период съвпада и с преминаване на лунните възли в знака Близнаци, така че, за вас има нови перспективи, хоризонти и предизвикателства. Възможностите са свързани с нови начинания, нова дейност, нова работа, нови приятелства и въобще всичко, което е достигнало своя пик и налага видоизменение и промяна. Третата ретроградност ще настъпи от средата до края на месец октомври и сериозно засяга брачните и партньорските отношения, като ще уравновесява, балансира и видоизменя връзките, междуличностните отношения, внася очаквани и неочаквани промени.

РАК – И през 2020 година ще бъдете емоционално привързани към неща от миналото, макар да имате чудесни нови възможности. Понякога под напора на обстоятелства, а друг път под ваши вътрешни чувства ще бъдете предприемчиви и отворени към нови условия, може и да се възползвате. При вас ще е силно изразено чувството за обида, жертва, докачливост и трудно ще излизате дори от елементарни емоционални ситуации и състояния. Важно е да подходите аналитично и безпристрастно през годината, да си дадете много реалистична оценка и основа, от която да градите напред. Още в началото на месец Юни ще усетите видоизменение в себе си като психологическа настройка, цели и интереси, а след това ще припознаете и външните условия и шансове които напълно си съответстват. Трябва да бъдете достатъчно комуникативни и общителни, да търсите сходство между желанията си и възможностите. Периода след Юни носи и повече шансове за нова среда, договори, пътувания, срещи, възможности за ново начало за неща, които сте пропуснали в миналото. Това е и времето, в което трябва да си натрупате нови знания и умения, да се отървете от закостенялото и привидно сигурно, от лошите установени навици, от хроничните проблеми от здравен и емоционален характер. Ще възникнат шансове и от непредвиден характер, което е привидно, може би просто сте забравили какво сте си пожелали преди известно време, така че добре преценявайте избора си.

ЛЪВ – Вие сте в година на духовен и материален прогрес, в реализация на наличните си умения и заложби. Нещата зависят напълно от вас, стига да го осъзнаете изцяло и се почувствате уверени и устремени към целите си. Не разчитайте и не очаквайте, бъдете активни и разширявайте кръгозора си, успявайте да преценявате комуникацията и общуването си, съзнавайте своите емоционални обвързаности и работете върху собствената си гледна точка. Годината ви дава възможност да внедрите всичките си способности и да развивате още много други умения, да съчетавате знанията си, да се учите от чуждия пример, да работите в екип и/или съдружие, да подбирате внимателно времето и приятелите си. Дейностите и работата ще ви вървят на приливи и отливи, което ще отключва стари/хронични ваши емоционални проблеми и преживявания, затова е важно да ги анализирате и преценявате в хода на настоящето и бъдещето. Нещата, които ви нараняват, са наистина тези, които и ще ви излекуват, стига да забележите приликите и разликите, да обърнете енергията – емоционалното чувство. Вземете на мушка своите провали и победи и ги огледайте добре, какво сте направили и какво сте пропуснали да промените, там има важни отговори за вас. Любовта ще ви вълнува повече на моменти и можете да развиете успешни връзки, да създадете семейство, да се преместите на ново място, да започнете или продължите свой бизнес с още повече идеи и начини.

ДЕВА – Годината е благосклонна към вас. Ще имате много възможности да изгладите много лични взаимоотношения, да уточните и установите приоритетите си и съответно да търсите сходните условия. Може би най-трудно ще се разделите с очакванията и чакането, като осъзнаете че, вие сте активен или пасивен участник в събитията, като разграничите собственото си поведение с това на околните. Ще сте много привързани към навиците си и ще срещнете трудност в комуникацията, общуването и отделянето на лично мнение и действия. По-лесно взаимодействате в екип, но през тази година ще изградите много лично пространство и ще оцените собствените си възможности, труд и качества. Планетата Меркурий като ваш управител дава отлични възможности за реализация на идеи и дейности, включване в съдружия и/или изграждане на мрежа от взаимно полезни дейности. От средата на месец Февруари и целия Март може да срещнете трудности в осъществяване на замисленото или желанията си, защото трябва да се концентрирате в новостите и промените които се налагат да направите или да предприемете, а от Април можете и да ги приложите. Ще имате нови и вълнуващи срещи, запознанства, а след средата на Август навлизате в най-силния си период. Избор може да ви се наложи към края на Септември и от решенията, които ще вземете зависи и следващата ви година. Ноември ще изпълнява вашите намерения и вътрешна настройка, така че, наистина бъдете достатъчно съзнателни за това, което искате.

ВЕЗНИ – Не бива да съдите за цялата година от нейното начало. Имайте предвид, че до средата на месец Януари ще ви е хаотично и трудно да се организирате. Трябва да сте доста мобилни и адаптивни. След това ще се занимавате с повече познати неща от миналото, за да решите как да продължите и какво ново искате през Март, как да го осъществите през Април. Обратното движение на Венера всъщност ще ви даде много добро позициониране през Май и Юни, ще можете да преразгледате личните си взаимоотношения, връзки, чувства, любов и приоритети. Ще съумеете през годината да разчупите собствените си рамки и правила, ще е трудно да сте последователни, но пък сте силно интуитивни и трябва да си вярвате. Вашата активност и мотивация ще е доста определена и концентрирана, но трябва да обърнете сериозно внимание на чувствата си – не само на ума и логиката. Имате шансове свързани с необичайни за вас дейности, работа, теми и идеи, много извън вашата зона на комфорт – но със сигурност полезни и дори успешни. И това е валидно в личните и деловите среди и отношения, свързано е със самите вас и вашата лична настройка, мироглед и начини на възприемане и поведение. Към края на месец Октомври се намирате в чудесно благоразположение и трябва да сте много активни и дейни. Ноември ще ви предложи известна противоречивост, контрасти, но и много шансове за избор и решения касаещи бъдещето.

СКОРПИОН – При вас е валидно правилото „нещо старо, нещо ново, нещо синьо…“ и без нищо назаем. Имате чудесната възможност да определите посоката и дейностите си, да изберете онова, което ви прави щастливи и да го следвате неотклонно. Въпреки че, през годината нещата няма да вървят винаги гладко и без напрежение, вие наистина можете да реализирате доста от плановете и намеренията си. Нужно е да бъдете гъвкави и адаптивни – което понякога е трудно за вас, както и внимателно да си подбирате връзките, общуването, приятелите и работата. Планетата Марс ще ви е от полза през годината, ако съумеете да се ограничите в нещата, които искате и да търсите доброто партньорство, да инвестирате в дейности, които предпочитате, да избирате мъдро за себе си – не за другите. Възможностите са свързани много пряко с онова, което сте натрупали, научили, придобили, осъзнали и развили в миналите години и сега можете да реализирате и надградите. Преценете си личните възможности и качества, онова което умеете и бъдете смели да смените попрището или дейността, ако трябва. Бъдете достатъчно настоятелни в новото, в идеята или намерението си, рискувайте без да мислите дали ще спечелите. Ако сте насочени в резултатите, наистина ще пропуснете много важни шансове и възможност през годината. Резултатността е следствие, а не причина и това правило ще трябва да осмислите и разберете много добре. В личните взаимоотношения също има промяна и тя донякъде също е следствие от вашата промяна, но и вашата лична причина да промените още неща във връзките си, приятелската и социалната среда. До края на месец Октомври ще разкривате важни неща както за себе си, така и за околните. И приятни, и неприятни, но със сигурност мотивиращи за вас.

СТРЕЛЕЦ – Годината се очертава привидно спокойна, освен конкретни изключения от събития и условия, които трябва да бъдат променени, защото вие сте в цялостна трансформация. Има неща, които ще се реконструират и други, които ще се приключат. Мнозина от вас ще сменят средата, дейността, местоживеенето, връзките, а други ще се завърнат към изоставени цели, планове, приятелства и работа.  Ще ви се наложи да си отворите широко очите спрямо хора, които неправомерно сте наранили. Може и вие самите се чувствате наранени, неразбрани или подведени. Още от началото на годината към края на месец Януари в живота ви настъпват новости, изясняване и допълнения, може да бъдете доста напрегнати или прибързани. В средата на Май при ретроградното движение на Юпитер ще имате две възможности, като е важно да схванете правилно ситуациите. Ще имате възможност да разширите или свиете настоящата си дейност, бизнес или хоби, или да пренасочите вниманието си към нови начини, чрез които да вървят нещата. За изцяло нови неща можете да предприемете действия едва към края на годината, а до тогава се погрижете за вече започнатото и/или установеното. Ако усещате че нещо ви „куца“ и имате пропуски /незнание/, набавете си го задължително. В любовта и връзките можете да продължите да „влачите“ настоящи отношения или да се преориентирате към необходимото за вас. След средата на Септември е чудесно време за почивка и успехи.

КОЗИРОГ – Годината ви носи промени. Ще приключите с много неща от миналото. Настоящето ви изисква нова гледна точка, подход и цялостна лична настройка. За някои от вас промените са желани и вие сте подготвени за тях, а за други изненадата ще е голяма и ще изисква бърза адаптация. Късмет няма да ви липсва, но и вие трябва да му помогнете като наблегнете на неща, които ви харесват и промените подходът, отношението и поведението си. През годината ще е важна и брачната сфера, партньорските отношения и връзки, където е задължително да положите усилия или да приключите с агонията. След средата на месец Март пристига същинската промяна и имате шанс да се развихрите в сфери, дейности или цели, които са ви приоритет. От началото на месец Юни ще можете да внедрите някои свои проекти, умения или просто да разрастнете започната дейност, да завържете нови познанства, да се отървете от някои свои привички и страхове. Ще имате възможности да приложите всичко научено и житейски опит, ще са ви важни общуването, комуникацията, пътуванията, пресятото и отсятото в личен и делови план. Около месеците Октомври и Ноември можете да промените свои решения или избори, да предоговорите, да наградите, да създадете нещо свое или да се погрижите за личното си развитие. Любовта през годината е многолика и разнолика, така че, каквото си изберете или сте си избрали с него ще се занимавате. 

ВОДОЛЕЙ – Годината е изненадваща и променлива за вас. Засяга силно материалната и финансовата сфера, а също така и партньорството, връзките, брака, приятелската среда. Още от средата на месец Март имате шансове сами да изберете промяната или да се адаптирате към създалите се условия, защото новости ще има. Трябва да сте доста внимателни в решенията и постъпките си, да сте готови да проявите повече постоянство и да промените някои свои навици. Можете да успеете в нови начинания, ще имате нови познанства и контакти, пътувания и срещи, възможности за обучение и надграждане на себе си. Трябва да се преборите с прекаленото си чувство на независимост или обвързаност, да огледате прецизно настоящите условия и характер, ако искате да промените социалните си контакти или сфера на дейност. Месец Февруари ще ви пренасочи вниманието в любовната сфера и партньорските отношения, настъпват новости или се налага да промените качеството на общуване. През Март можете да утвърдите много цели, а през летните месеци и да реализирате неща от миналото. Вие имате вродено чувство за фиксиране върху важното за вас, през годината трябва да промените начините и средата – за да попаднете в най-подходящите условия. Не пренебрегвайте ангажиментите към себе си и чувствата си, не се натоварвайте с неща които не са ваша отговорност, но и не бъдете лениви, прибързани или прекалено очакващи. Хванете точния момент и точното място, вярвайте си повече и общувайте с хора, които ви обичат и също вярват във вас. Много от идеите, които ви хрумват през годината могат да бъдат реализирани, особено към края на годината.

РИБИ – При вас има преход от старо към ново. Годината ще ви пришпорва напред на моменти, но и ще ви връща някъде назад в спомени и навици. Ще запазите доста настоящи неща и дори можете да ги развиете чрез личностните си качества и умения, но и ще усещате желание за промяна, за нещо различно. Вашата емоционална природа ще претърпи сериозни изменения или напасване спрямо нови условия. Около и след средата на месец Май ще имате условия за промяна и трябва да решите какво да изберете, какво да остане и какво да ви напусне в живота. Личностната трансформация е голяма и привидно повтаряеми събития и случки ще отключват нова гледна точка и съответно нови избори и решения. Цялата година носи новости от най-различен характер, но според колко сте провокирани и какво точно провокира у вас дадено събития е зрънцето истина, която трябва да разберете и видите ясно. Ще се отървете от илюзорните си представи и очаквания, макар понякога болезнено, то е абсолютно необходимо. Късмет имате и ако сте насочени постоянно в онова, което желаете без да подценявате, каквото имате за момента, то още в средата на Март, или Април можете да фиксирате целите си, комуникацията и определени среди. Наблегнете на повече лекота и повече вяра, вместо да отмествате поглед в нещата които ви липсват и смятате, че без тях не можете да сте щастливи или спокойни. Финансовата сфера е силно застъпена и годината ви позволява да наваксате, да успеете, да получавате повече, да търсите по-доброто възнаграждение и финансово развитие.
Източник: astroanalitik.eu
 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изплащат пенсиите за април от днес Изплащат пенсиите за април от днес

До 23-ти възрастните хора могат да получат парите си във всички пощенски станции в страната

Близнаците да не поставят ултиматуми, астролог съветва Девата да медитира Близнаците да не поставят ултиматуми, астролог съветва Девата да медитира

Хороскоп за деня – 7 април 2020, вторник

Бургазлията Радослав си спретна луда гонка с ченгетата, откриха в Мерцедеса му пико и трева Бургазлията Радослав си спретна луда гонка с ченгетата, откриха в Мерцедеса му пико и трева

Екшънът се разиграл посред бял ден в бургаския жк. "Славейков"

Опасен ли е сексът по време на пандемия? По-добре забравете за нови партньори Опасен ли е сексът по време на пандемия? По-добре забравете за нови партньори

Интимният живoт в дoмaшнa блoкaдa нe e лecнo нeщo, нo нe oзнaчaвa, чe трябвa дa ce зaчeркнe нaпълнo

Връзка с разведен мъж: 4 препятствия, които носи Връзка с разведен мъж: 4 препятствия, които носи

Ето кои са те

Див популизъм: Депутатите решиха те и министрите да не получават заплати до края на извънредното положение Див популизъм: Депутатите решиха те и министрите да не получават заплати до края на извънредното положение

Парламентът лиши от възнаграждения и шефовете на агенции, както и членовете на политически кабинети 

Накланя ли коронавирусът везната към тоталитаризъм в България Накланя ли коронавирусът везната към тоталитаризъм в България

Несъмнено предстоящата криза ще бъде политизирана от различни елементи, яхнали вълната от недоволство заради извънредното положение

Eфeĸтът нa eпидeмиятa: Злaтoтo мoжe дa минe иcтopичecĸитe $2000 дoлapa пpeз 2021 г. Eфeĸтът нa eпидeмиятa: Злaтoтo мoжe дa минe иcтopичecĸитe $2000 дoлapa пpeз 2021 г.

Зa шecтo пopeднo тpимeceчиe мeтaлът пocĸъпвa, a cпoт цeнaтa ĸъм ĸpaя нa минaлaтa ceдмицa e oĸoлo 1612 дoлapa зa тpoйyнция

Проф. Костов: Имаме азиатски ген и може да сме срещали COVID-19, кой знае колко прилепи сме яли Проф. Костов: Имаме азиатски ген и може да сме срещали COVID-19, кой знае колко прилепи сме яли

Добре сме имунизирани, казва професорът по белодробни болести 

Онлайн супермаркетите едва смогват на поръчките Онлайн супермаркетите едва смогват на поръчките

Заради Covid-19 търсенето на доставка на хранителни продукти до дома се увеличи многократно, обясни собственикът на eBag Иван Александров

Мъж се самоизолира с бутилка уиски и порнофилм в магазин Мъж се самоизолира с бутилка уиски и порнофилм в магазин

Французинът бил задържан и вкаран в болница с алкохолно натравяне

В Германия: Бъдете спокойни, ползвайте вибратор! В Германия: Бъдете спокойни, ползвайте вибратор!

Както се казва да му мисли коронавирусът

Продадоха за $100 000 бялата ръкавица на Майкъл Джексън Продадоха за $100 000 бялата ръкавица на Майкъл Джексън

Ръкавицата е една от визитните картички на Краля на попа

Тигрица се е заразила с коронавирус от служител на зоопарк? Тигрица се е заразила с коронавирус от служител на зоопарк?

Положителната проба е от Ню Йорк

Австрия започва да отпуска мерките срещу коронавируса Австрия започва да отпуска мерките срещу коронавируса

Вдигането на ограниченията ще става при строги условия

Руски бърз тест дава резултат с 94% точност Руски бърз тест дава резултат с 94% точност

Общата численост на заразените в Русия е 6343

Сложиха Борис Джонсън на апарат за дишане Сложиха Борис Джонсън на апарат за дишане

Задухът на британския премиер се влошил през нощта

В разгара на епидемията: В Новокузнецк се роди Ковид В разгара на епидемията: В Новокузнецк се роди Ковид Семейство кръсти първородния си син на коронавируса Лепа Брена с онлайн концерт (Видео) Лепа Брена с онлайн концерт (Видео)

Във видеото балканската звезда изпълнява един от най-големите си хитове

Турската лира се срина Турската лира се срина

Валутата отслабна до най-ниските нива след кризата през 2018-а

Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ И карантината раздели народа ни. По-простите хора по цял ден си разменят мемета, а интелигенцията си разменя миймове.
Виц на деня Виц на деня Настана време, в което човек може да спаси света, седейки у дома по пижама Виц на деня Виц на деня Глaвeн лeкaр извършвa визитaция.
- Кaк e пaциeнтът c пoдoзрeниe зa кoрoнaвируc?
- Нoрмaлнo, изoлирaн e в oтдeлнa cтaя, нaзнaчихмe му cпeциaлнa диeтa.
- Кaквa диeтa?
- Хрaним гo c биcквити.
- Нo зaщo c биcквити?
- Aми caмo тe минaвaт прeз прoцeпa нa врaтaтa.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Какво е извънредно положение: Жените добиха представа какво е казармен режим, а мъжете - майчинство
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори