×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовникът на Мария Игнатова командва Ямбол


Любовникът на Мария Игнатова командва Ямбол
Искам да помогна на Ямбол, където съм израстнал и където имам много приятели. Приемам това като предизвикателство, не като влизане в политиката, а като влизане в обществения живот, споделя Керязов
26 Декември 2019, Четвъртък, 11:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Енчо Керязов е част от местната власт в Ямбол и е станал заместник-кмет на града

Световноизвестният цирков акробат Енчо Керязов влезе в политиката. Еквилибристът вече е част от местната власт в Ямбол и е станал заместник-кмет на града. Името му фигурира и в сайта на общината, като дори е поставен на първо място в ръководния екип на кмета Валентин Ревански.

Последният спечели над 60% на изборите през есента като кандидат на "Пряка демокрация". Малко след това един от постовете след него зае Енчо. От екипа на цирковия артист разкриха пред Галерия, че това не е било дълго обмисляно решение и планиран ход. Керязов получил покана да се включи в местната политика и той, като емоционален човек, решил да я приеме, с идеята да помогне на общината. Актобатът е тясно свързан с Ямбол, тъй като е израстнал там и е учил в местното спортно училище. Макар доскоро животът му да преминаваше в чужбина, Енчо винаги се е интересувал от развитието на града и е участвал в различни инициативи, свързани най-вече с младите таланти.

"Искам да помогна на Ямбол, където съм израстнал и където имам много приятели. Приемам това като предизвикателство, не като влизане в политиката, а като влизане в обществения живот.", споделя Керязов. Заради това за близките му действията му не били толкова изненадващи. Сега животът му преминава най-вече в кабинета му в общината, който се намира на втория етаж. Приемните му дни пък са всеки втори и четвърти вторник от месеца. Влизането в местната политика обаче по никакъв начин не означава, че окончателно прекратява кариерата си на цирков акробат. Той ще продължи да прави и благотворителния си спектакъл "Нощ на звездите", който дава рамо на деца таланти. За момента той има и няколко уговорени участия в чужбина и не иска да слага окончателен край на изявите си, но здравословни проблеми могат да го възпрат.

През лятото Керязов е претърпял тежка операция на едното рамо, последвана от рехабилитация и дълъг възстановителен период. През януари ще премине преглед, от който ще стане ясно как върви възстановяването му.

Най-доволни от настоящата ситуация били родителите на артиста, тъй като сега той и внуците им са по-близо до тях. Докато Енчо активно се занимаваше с акробатика, непрекъснато обикаляше света с жена си и двете им деца и близките им рядко ги виждаха.


В категории: Ямбол


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
Миризливи мисли
28.12.2019 12:28:54
0
4
Много долна статия, напълно в стила на Гладман... Няма да се научите и това си е. Защо ли не ги закриват такива кафяви медии като вас не знам
6.
Пурко до 1
28.12.2019 00:59:23
1
6
Това, че кухи кратуни като теб свързват Ямбол единствено и само с оня набеден бизнесмен Джинку, е ясен знак за това че електронните медии в България са доста напред в планираното опросточаване на "раята"!!!!
5.
Грета
27.12.2019 02:17:40
3
15
Само дето нищо не прочетох за любовницата!! Помислих ,че и тя е в управата на Ямбол. Как може да клеветите човека, който е допринесъл за това да се споменава България? Има родителите, съпруга, деца - знаете ли какво им причинявате?И да си има това никой не засяга, не сме ние съдници! Заслужавате си съденето де.
4.
Manechi
26.12.2019 19:18:04
0
8
Некадърници, научете се първо на правопис и тогава ще говорим!
3.
Любовникът на баба ти
26.12.2019 16:30:17
2
9
Буф лапе пълни глупости!
2.
Гражданин на Ямбол
26.12.2019 15:55:27
0
12
Да обобщим, относно заглавието "Нерде Ямбол, нерде Стамбул!", а относно съдържанието на текста - "една гаща плява, да ядеш наш'то магаре!".
1.
Пациент
26.12.2019 11:31:18
17
6
От сега ще Ви кажа тоз как ще работи.
Като гледам има завидна прилика с Динко Ловеца на миргранти. Та тоз ще се прави пак на маймуна в цирка, а Динко ще е замесник , ако не и истински кмет. В крайна сметка Ямбол е най - известен с Динко, той е и достатъчно богат, така че гарантирано ще работи само и единствено за благото на съгражданите си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори