×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Близка на Мартин Георгиев за огнената вендета срещу бившата му: Той не запали апартамента без да иска, а от гняв към нея!


Близка на Мартин Георгиев за огнената вендета срещу бившата му: Той не запали апартамента без да иска, а от гняв към нея!
Мартин Георгиев в момента се намира зад решетките, той е с богато криминално минало
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Декември 2019, Събота, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Емел МАХМУД

Тя срина Мартин психически, заплашваше, че ще го отдели от децата му, че ще му стъжни живота, а в същото време казваше колко много го обича, разказва жената

Жена, представяща се за много близка на Мартин Георгиев, който преди дни запали апартамент в Камено, се свърза с редакцията на Флагман.бг и пожела да публикуваме нейната гледна точка за огнената вендета. Дамата отказа да се представи и изрично пожела да остане анонимна.

„В показанията си той казва, че е изгасил цигарата си в запалителна течност, но това не е вярно. Не е запалил апартамента без да иска, а от гняв към нея. Бившата приятелка на Мартин Георгиев, която всеки знае като Гергана, а истинското ѝ име е Гинка,  има 3 деца, като всички знаят, че само първото е негово. Тя е от ромски произход и не се грижи добре за децата си. Ще започна с това, че тя не работи, но се изкарва жертва, само защото има деца. Тя срина Мартин Георгиев психически, като му отправяше заплахи, как ще го отдели от децата му, как ще му стъжни живота, а в същото време му казваше колко много го обича“, разказа жената.

Тя твърди още, че въпросната Гергана не е добра майка и това се виждало от профила й в социалната мрежа, където често поствала снимки с различни мъже. Статусът на младата жена във Фейсбук е "необвързана". Тя публикува постове от типа: „Днес жените се научиха да се справят с всичко сами. Научиха ги слабите мъже!“, както и доста по-агресивни послания от типа: "Не съжалявам за нщо. Щом съм разбил нечия мутра, значи така е трябвало!"

Профлът на младата жена изобилства с подобни агресивни послания

„Въпреки че другите 2 деца не са от Мартин Георгиев, те са гледани системно от майка му и баба му, наред с първото им общо дете - Валери, което е пълно копие на баща си. Тя се прави на жертва, а всеки мисли, че Мартин Георгиев е лошият. Силно се надявам истината да излезе наяве и да се докаже, че Мартин Георгиев е направил това с цялата си ярост и гняв към тази жена, която от 2014 г. насам не го оставя да диша – буквално“, каза още нашата читателка.

Припомняме, че в момента Мартин Георгиев се намира в ареста след огнената вендета на ул. „Юрий Гагарин“ в Камено. Пламъците унищожили напълно хола, кухнята и коридора на апартамента.

23-годишният мъж има богато криминално минало и дори е с влязла в сила от септември т.г. присъда за кражба на автомобил. Той е извършил палежа, докато е в изпитателен срок и ако бъде осъден, ще лежи и за двете престъпления.

По време на мярката за неотклонение, Мартин обясни, че във въпросната вечер бил пиян и от яд ритнал шише със запалителна течност, след което хвърлил фаса си на земята и така пламнал пожарът.


В категории: Крими


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
До 9
01.05.2020 13:41:10
0
0
Много вярно
17.
Бат Георги
28.12.2019 20:33:52
0
4
Снощи тоз Мартин го опънах в ареста тясно дупе имаше ама му пръснах халката!
16.
Легенда
08.12.2019 23:42:37
0
6
Хахахаха много се смях.
Гледат да искарат момичето морално пропаднала за да му спасят кожата. Едва ли не цяло камено знае как Герито се гриже за децата си, дали има една майка самотна да се грижи толкова добре? Сем. на Мартин са кучета респект Гери нямаш равна.
15.
*********
08.12.2019 18:14:17
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Георгиев
08.12.2019 18:05:16
0
7
Тъпанари много ще и ядете лайната на Гергана давай да го искараме невинен че запали жилището на собствените си деца който остави съвсем голи и пак Гергана ще си поема последствията жалки сте да нападате потърпевшата така
13.
Някой
08.12.2019 17:59:29
1
10
Те не си гледат собствените деца пък камоли чуждите познавам ги психично болни хора като започнеш от бабата която всички познаваме като Мария голямата уста до акохоличката Галя която без ракиика не може да заспи до най малкото братче на Мартин който беше заловен да дава трева на непълнолетни той съмия е на 15 какво очакваме от такова семейство аз ако бях на мястото на Гергана щях да го поръчам от одавна но тя много си е бавила времето с него
12.
Много тъпи хора
08.12.2019 17:51:50
0
7
Хаха седнали сте да обсъждате хората в това сте най велики самата майка на Мартин е алкохолик той подръжи на баща си който многократно изнасилваше майка му пред очите на собственната и майка това се дължи на нея децата и да стигнат до тук изоставяйки ги да правят каквото искат и да събират наркомани в дома си да правят оргии и т.н търсим вина в хората а не виждаме какво им е цялото семейство не издържалата жена се опита да се отърве от тях и за това я искарваме виновна всеки качва каквото си иска в Фейсбука не е редно да описваме хората по постовете който качват глупав народ за това сме на това дередже днес къде са и децата кой се гриже за тях дали не им е усигорила всичко съответно без ничия помощ срам срам за вас който обиждате безразборно
11.
Не съм Надежда
08.12.2019 16:57:32
7
1
Според вас нормално ли е една майка, една уж уважаваща себе си жена, представител на имоти и т.н, нормално ли е да публикува в профила си снимки и публикации показващи ясно, че тя е супер нестабилна психически, клипове с цигари и наркотици, детето ѝ се влачи след нея и ѝ вика “мамо, мамо”, а тя без да му обърне внимание си мята цигарата и пее вулгарни песни... Това и още много други компромати, доказват, че ГИНКА е една наркоманка, тя по скоро е един инкубатор за производство на деца, та тя беше бременна с Валери и през цялата бременност не спираше да се друса, пуши и пие, много отговорна няма що! Мартин може да е всякакъв, но в Камено и цялата околия знаят каква слава ѝ се носи на въпросната Гери... Айде моля ви няма нужда да я защитавате, самата тя не остави Мартин на спокойствие и всячески се опитваше да е част от живота му, с колко ли мъже не спа, с колко ли не се дрогира, колко ли не снабди с дрога... Знаем си я.
10.
До 8
08.12.2019 16:23:08
0
5
Надежда това че, си спала с Мартин и непълноления му брат Румен и още един тяхен приятел едновремено и не знаеш кой точно е бащата на детето ти не те прави геройня. И да пускаш слухове за Гергана самата ти го ревнуваш от него прочети колко статии има за Мартин.
Вкарал държавен служител в кома, откраднал алкохол от магазин скочил да се бие с кропие в казиното и т. н това ли го прави добър баща че заплашваше да убие бебето на Гергана в корема и защото не може да го преживее че тя е с друг. Цяло камено знае що за стока е Мартин само не ми го защитавай
9.
Познат
08.12.2019 15:37:56
0
6
Явно не си в течение с нещата за 5 години дали имат 1 седмица гледане на децата родителите на Мартин даже е смешно доста на вътре съм с нещата дали са купели за тези години и бонбон на тези деца така както ги делят на хубав и грозен това е наше това не е по тъмно е въпреки че носи името на Баба си Тоест майката на Мартин точно аз съм свидетел как Гергана беши изгонена от него заради друга жена въпреки това пак горката се изправи на крака колко я е бил един господ знае това че твърдо се беше решила да се изправи срещу него твърдейки че не иска да бъде с него и той психопата реши да я унищожи. След тяхната раздяла тя беше 2 години с Димитър от когото е 3тото дете скоро преди 2 месеца се разделиха и Мартин реши да си я вземе обратно но това че тя му отказваше не означава че психически го е сринала не бъдете жалки посочете 5мата мъже с който е била всички твурдят че е проститутка а тя всъщност е представител на имоти към частно лице жалки сте той е криминално лице да не задълбочавам че е счупил н майка си ребрата и ги е бил многократно Гергана даже плаща на детегледачка за да се гриже за децата и докато тя има работа и всичко съвсем сама е изградила по апартамента далеч сте от истината какво е изградил изруда след появата на децата само проблеми и криминални появи
8.
До 7
08.12.2019 14:26:30
5
0
Какви глупости говориш,кога Гергана сама се грижила за децата? Как? Като ходи да проституира ли? Всеки знае, че на Мартин майка му и баба му гледат децата, а и майката на Гергана също, но това за Мартин не е вярно, той е много по-добър баща, отколкото тя майка, всички знаем на Гергана битието. Защо не питаш и приятелите на Мартин? Сигурна съм, че и те ще потвърдят кой се грижи повече за децата. И тук не става въпрос за децата, а за Гергана и Мартин като хора, защото добрата майка, която трябва да бъде пример за децата си, е сменила над петима мъже сигурно и очевидно продължава да ги сменя. Само не ми говори кой е добра майка, недей да си кривиш душата. Добра майка не е само да споделяш снимки и статуси във фейсбук колко добра майка си, а да си наистина такава! А и не знам кой е психопат, при положение че е тя е тази, която не спира от толкова много време да занимава хората с глупостите си, жертвата. Тя ако беше човек на място щеше да се примири с обстоятелствата, а не системно да принуждава Мартин да прави глупости, тя не е добре психически и това си личи от километри!
И силно се съмнявам Мартин да я е оставил заради друга жена, няма как да я остави, защото тя не го оставя на мира. Тя и всичките и протежета!
7.
Познат
08.12.2019 13:24:59
1
6
Познавам добре въпросната Гергана няма такава жена която да се гриже толкова добре съвсем сама за 3-те си деца пълни глупости се пише тук искам да подчертая че 2те и деца са на 100% на Мартин има 3то дете от втория ди мъж децата бяха отхвърлени от семейството на Мартин той никога не е полагал грижи над децата си въпреки че тя непрекъснато беше тормозена от него тя никога не е прекратявала връзката между децата и Мартин напротив той не проявяваше никакъв интерес за тях той я изостави заради жена и Гергана пое по своя път той е този който отправя ше заплахи към нея че ако не бъде с него ще умере живот за нея без него няма да има.... Общ приятел съм им и бих казала че този човек получи заслуженото що за родител трябва да си да оделяш децата си по красото и да пречиниш подобен ужас психопат.
6.
Така де
07.12.2019 17:57:57
0
0
И това е жената която спаха всъщност с нея 4ма мъже включително и Мартин и непълнолетния му брат Румен едновременно и забреня самата тя не знае от кого е бебето силно се надявала да бъде на Мартин
5.
Учител по български
07.12.2019 17:42:28
0
2
Пламъците "онищожили" напълно хола.

Боже, боже... Колко мъка има по тоя свят, Боже ...

Кой ти е дал доплома, моето дете?!!
4.
*********
07.12.2019 16:10:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
3.
*********
07.12.2019 15:47:16
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
*********
07.12.2019 15:34:56
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Димитър
07.12.2019 15:09:17
0
12
Цигански драми пак
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори