×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година


29 Ноември 2019, Петък, 13:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ето какво трябва да предприемете през новата година, за да сте щастливи в любовта

Чудили ли сте се защо все не успявате да откриете любовта? Любовта изисква усилия и има нужда вие да сте отворени за промяна.

За да успеете в любовта, не допускайте грешките от миналото и страховете за бъдещето да ви дърпат назад. Независимо дали търсите своята сродна душа или вече сте я открили, но изпитвате затруднения в задържането ѝ, ето какво трябва да предприемете през новата година, за да сте щастливи в любовта!

Овен

Винаги бързате, състезавате се и гоните тръпката. Преследването винаги е по-забавно за вас, но трябва да си позволите да забавите темпото и да се насладите на улова и да отделите време, за да опознаете човека, когото искате да обикнете. Добре е да се укротите и да се наслаждавате на момента, като поддържате тръпката. Прекалено лесно се отегчавате, но трябва да пораснете и да изберете някой, който ви помага да сте стабилни.

Телец

Трябва да забравите всички стари неприятни емоции от минали отношения. Може да сте твърде негативни, защото сте се привързали емоционално към грешните хора. Опитайте се да дадете шанс на тези, които хармонизират действията с думите си. Научете се да бъдете позитивни, за да намерите емоционалната си опора. Някой ще се погрижи за вас така, както искате.

Близнаци

Мислите, че никога няма да успеете да намерите този човек, който да обичате завинаги, и това се превръща във вашето самоизпълняващо се пророчество. Искате да намерите този човек, който може да бъде вашето всичко, но постоянно си натяквате, че той не съществува. Спрете да се стремите към нещо твърде високо и да вярвате, че не съществува. Можете да намерите любовта - тя съществува.

Рак

Хлътвате твърде бързо и давате всичко от себе си твърде бързо. Също така трябва да забравите фантазиите за бившия си. Ако наистина искате да намерите любовта, трябва да се сбогувате с миналото си и да продължите напред. Дайте си време да изградите доверие и отделете време да опознаете някого, преди да се влюбите в него. Търпението е ключово.

Лъв

Знаете какво искате и какво търсите, но изглежда не ви пука какво искат другите или какво търсят. Трябва да осъзнаете, че любовта е между двама души, а това, което желаете, не винаги е за вас. Научете се да обръщате внимание на желанията на другите хора и нека някой друг да бъде център на вниманието поне веднъж.

Дева

Вие сте твърде потънали ежедневието и начина си на живот, така че е трудно да намерите някого. Склонни сте да откриете нещо нередно с всеки, когото срещнете, следователно го отблъсквате, преди наистина да ги опознаете. Направете нещо, което обикновено не бихте направили, и отделете време, за да опознаете някого, преди да го отрежете.

Везни

Не се оставяте да бъдете уязвими и сте склонни да се затваряте, когато любовта дойде при вас. Прекарвате прекалено много време в купони и забавление и заслепявате всички с харизмата си, като така криете истинското си аз от онзи специален човек. Покажете кой сте под тази маска и някой ще намери истинската магия във вас.

Скорпион

Отделяте толкова много време, за да забравите минали връзки и да замисляте отмъщение, че не забелязвате, че истинската любов е точно под носа ви. Трудно намирате любовта, защото искате някой, който може да се грижи емоционално за вас и на когото можете напълно да се доверите. Не търсете бъдещата си половинка с мътните бивши очила, защото всичко, което ще видите, са недостатъци. Можете да намерите страстта, за която мечтаете в реалния живот.

Стрелец

Влюбвате се бързо и искате да обиколите света и да се наслаждавате един на друг – до момента, в който стане предизвикателно и пожелаете да прекратите всичко и да избягате. Любовта е повече от първите етапи на страстта. Трябва да приемете, че да останеш с този, когото обичаш, отнема работа и време и че не винаги ще се случва по вашия начин. Ще намерите някой, който е стабилен, но бъдете малко по-гъвкави.

Козирог

Вие сте прекалено сериозни - знаете, че е важно да работите упорито, за да успеете в живота и мислите, че ако се забавлявате, ще се провалите. Трябва да намерите някой, който ще продължи да ви мотивира да работите усилено, но и да ви напомня да се научите да бъдете спонтанни и да се забавлявате. Добре е от време на време да разпускате. Животът не трябва да е само за работа или игра - можете да имате и двете.

Водолей

Вие сте малко нетрадиционни – мислите, че намирането на любовта ще ви накара да загубите кой сте. Възможно е да запазите своята самостоятелност, докато сте във връзка. Трябва да осъзнаете, че няма да загубите своята същност само защото сте срещнали някого. Когато откриете този специален човек, ще се чудите как сте могли да живеете толкова дълго без него.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори