×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рейтингът на ТВ Седем осми - голямата измама


10 Ноември 2019, Неделя, 13:54 ч.
Автор: Флагман.Бг

Програмата на Трифонов все още не се следи от нито една от двете пийпълметрии, които работят на бг пазара, най-малкото, защото почти апокрифният му канал няма 24-часово излъчване

Над 1 450 000 зрители са гледали „Седем осми тв“ в стартовата й вечер, гръмна преди ден шоуменът и горд собственик на нова телевизия Слави Трифонов. Според данните на Be Media Consultant при старта на „7/8 ТВ“ общо достигнатата аудитория в часовия пояс 19:00 – 23:45 на национална база във възрастовата група 15-70 г. е 1 милион 456 хиляди и 120 зрители.

Тази форма на официално съобщение, което по силата на копи/пейст „метода“  се разпространи по медиите, доведе тв спецовете до недоумение. Представените от бившето лице на Би Ти Ви данни за пийпълметрия, според която 5-часовият му канал громи от раз цялата конкуренция, но най-вече бившия му ефир, както твърди самият Слави, всъщност нямат нищо общо с реалното измерване на зрителския интерес. Програмата на Трифонов все още не се следи от нито една от двете пийпълметрии, които работят на бг пазара, най-малкото, защото почти апокрифният му канал няма 24-часово излъчване. Това обаче не е спряло Слави и екипа му да си сътворят легенда, според която печелят битката за зрителския интерес от сефтето си.

Ден след старта в обявените от Трифонов графики дребният шрифт не бе прочетен.

Малките букви под изследването, което според Слави доказва небивалия интерес към програмата му, уточняват, че това изследване не е пийпълметрия (която се отчита чрез приемници), а всъщност е социология, проведена сред 1 600 души по смс и онлайн метод. Как тези 1 600 души довеждат до достигнат общ брой от 1 450 000 и какъв е този метод, е пълна мистерия. Интересен е и фактът, че въпросната агенция, заела се да мери любопитството към новия канал, е собственост на дама на име Милкана Николова, част от екипа на първата пийпълметрична система у нас, стартирана навремето от агенцията на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Самият Кънчо, съвсем и най-случайно, беше гост на старта на канала с такт на ръченица. Иначе фирмата се занимава с рекламни и медийни изследвания, но не и с пийпълметрия.

Тези, които са седнали пред малкия екран и са гледали първото издание на няколкото часа програма на Слави, а впоследствие споделиха наблюденията си в социалните мрежи, не се изказаха ласкаво. Преобладаващото мнение е за  безинтересно съдържание, стари и сексистки смешки, лоша и тъмна картина. Актуалният гост спрямо предхождащите избори в неделя Мая Манолова не каза нищо ново, а останалата част от събеседниците ала Криско, не поднесоха каквато и да било телевизионна изненада.

Че на Слави му е криво, че вече не е в Би Ти Ви, прозира по един тъжен начин от целия този напън със собствения му канал. Оказва се обаче, че му е и трудно, въпреки че години наред се е изказвал като господар на ефира и баш майстор на правенето на телевизия. След близо две декади в Би Ти Ви, Слави тепърва ходи при рекламодатели и търси сценаристи, например. Явно е установил чак на старта, че нито умните глави, с които разполага, нито средствата, които има, ще му стигнат, за да прави дори 5-часова програма. А слоганът на канала му, че „силата е в истината“ се изпразни от съдържание още след старта заради нелепата фукня с измислените рейтинги. Остава отворен въпросът дали Трифонов така ще си прави и партията. Преброяването му на бъдещи избори може и да не надхвърли 1 600 души.




В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Немал Ошо̀
27.03.2020 11:47:05
4
1
Срави Борсука най-добре ще направи да се застреля направо в ефир! Заедно с мазния си ибрикчия Филип Сранев!
7.
Трифон Славев
02.01.2020 07:00:23
0
18
И каква стана тя,уважаеми зрители - когато социолозите лъжат за резултатите на партиите ги нападам,че са платени и че лъжат народа.Обаче когато реша и аз да послъжа,че цяла България ме гледа какво правя - и аз наемам социоложка,която да "докаже" как ме гледат милион и половина.Че и близка на Кънчо и Райчев,дето и тях ги плюя и иронизирам в шоуто.Много съм праволинеен и честен,а? Важното е да ми вярвате! Ето,номер 4 си мисли,че всички приемници имат интернет и се следят в реално време кой какво гледа.Как не го измилиха това в САЩ,понеже те досега разчитат на Нилсен измерването на рейтингите.Ама те явно не са като нас,умни и знаещи и си нямат интернет в приемниците! Трябва да ги научим,уважаеми мой зрителю и почитател! Запиши се в партията и с такива като теб ще оправим Клета Майка България за нула време!А моята телевизия вече я гледа целият китайски народ и половината Индия.Завладяваме ефира по света,уважаеми зрители! Всеки,който гледа ТВ 7/8-ми е българин. Да живее Суверена Станислав Тодоров Трифонов,винаги честен и истински!
6.
Лайнарите от БТВ и НОВА ТВ
01.01.2020 19:10:51
1
7
Платена тъпа статия.Хората гледат 7/8ми ТВ!
5.
Папунчо
11.11.2019 06:18:18
1
10
Кучетата си лаят кервана си върви.
4.
Roko
10.11.2019 23:53:19
10
11
Точно вие Флагман вие сте най-големите жълтурковци които само изказвате лъжи и първо се заинтересувайте както трябва Прочетете да видите че Слави не се измерва с двете фирми които представят bTV Нова и тем подобните програми защото там плащаш който си плаща не го слага за първи А вече по новото което всички го правят това се измерва електронно с интернет защото всичките оператори в като например най-големия който в България е Булсат после Vivacom A1 всичките те се измерват по интернет електронен начин от дадения момент когато някой гледа да речем bTV или Нова веднага излиза цифрите Отгоре над телевизията и дава колко хора в момента гледат дадената програма и колко процента се увеличава или намалява така Слави се измерва и той го каза още в началото Преди да почне програмата му че той няма да плаща на нито една фалшива измервателна програма за да измерват такава в България които са аз ще го прави по електронен начин интернет Затова че първо Прочетете простаци долни и тогава м....ви долна
3.
Павел
10.11.2019 21:02:04
2
14
Ей, платени фла Гамени не си заслужава, блокирам ви.
2.
Талисман
10.11.2019 19:41:48
2
21
Стига бе, стига сте го плюли.човека.Платени писарушки.
1.
lz3fn
10.11.2019 19:32:43
6
19
Разбираема е реакцията на поръчителя на материала. Но освен да маже с кал нищо ново не каза. А 7/8 ще се изправи още по яко. Колкото и да не е на ниво съдържанието,аз го предпочитам пред фермата,али раза и траките и славяните... Извинявайте г-да от бтв,нова,бнт но съдържанието ви е долнопробно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори