×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца


Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца
Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров
22 Октомври 2019, Вторник, 13:43 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място

Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров. На събранието бяха дошли  хора от листата на ПП МОРЕ, както и кандидат-кметове на партията.

„Заедно с ПП МОРЕ имаме ресурс и воля да градим модерното бъдеще на селото!  Мотивацията ми е да покажа, че заедно и сплотени можем да създадем добра среда и по-добро бъдеще за селото. Успяхме да направим много неща за модернизирането на Гюльовца, но има още какво да се желае. Натрупването на проблемите не е от вчера, и очевидно няма да можем да ги решим всички изведнъж. Затова вярвам, че с ваша подкрепа, с подкрепата на ПП МОРЕ и нейните общински съветници, ще постигнем желаните резултати”, каза на среща с жители в селото кандидатът за кмет на ПП МОРЕ Жельо Желев.

Партията издига неговата кандидатура за пореден път, а Жельо Желев винаги печели изборите на първи тур с огромно мнозинство.

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място. През изминалия 4-годишен мандат са асфалтирани изцяло улиците „Митко Палаузов“ и „Стамат Икономов“, както и два участъка на ул. „Никола Вапцаров“.

„Тази улица е много важна, защото може да служи за обходна, когато в центъра на селото се провеждат тържества и движението е затруднено”, заяви Желев. Изградени са тротоарните плочки на ул. „Г. С. Раковски", подменени са три участъка на ул. „Янко Андонов". Направен е основен ремонт на водопровода в участъка на река „Бяла Ряка", изграден е отводнителен канал на ул. „Иглика". Благоустроен е гробищният парк – има нова ограда и две нови чешми.

Кандидатът за кмет на ПП МОРЕ заяви, че основният проблем пред жителите на Гюльовца е изграждането на пречиствателната станция Оризаре-Гюльовца и ВиК канализацията на селото. Други важни акценти са проектирането и изграждането на физкултурен салон в училището „Св. Св. Кирил и Методий", изграждането на спортна площадка в парка на селото, подмяна на уличното осветление с енергийно ефективно, както и облагородяването и заграждането на Гробищен парк 2.

„Ще продължим с асфалтирането на основните улици и подмяната на тротоарните настилки”, каза Жельо Желев.

Жельо Желев изрази надежда, че през този мандат ще се реши проблемът, обещан още през 2015 г., а именно изграждането на Общинско предприятие БКС, което да обхваща три селища в Общината – Тънково, Оризаре и Гюльовца. Идеята е да се разкрият нови работни места за местните жители, които да се грижат за озеленяването, поддръжката на паркове и градинки, тротоари и дребни строителни дейности.

Кандидатът за общински съветник Демир Петров каза, че ще продължава да помага на хората и да работи за развитието на селото, за да върви то към прогрес. „Вярвам, че както винаги досега ПП МОРЕ ще бъде отново най-голямата партия в Общинския съвет на Несебър. Този силен екип, който стои зад гърба  ми, ми дава увереност, че ще се справим с всички проекти, залегнали в програмата ни”, каза Демир Петров.

„Ще се справим успешно, ако ни гласувате доверие за следващия мандат. Нека на 27 октомври да излезем всички и да гласуваме без страх, а с разум”, заяви Петров. Нямаме никакви съмнения, че нашият Жельо Желев ще победи още на първи тур. Но за да работи той успешно с подкрепата на общината, е нужно ПП МОРЕ  да спечели колкото се може повече съветници в общинския съвет – там се определя бюджетът на отделните населени места, затова ви молим да подкрепите ПП МОРЕ, заяви Петров.

Наложително е да си изберем нов кмет на общината, сегашният градоначалник  я управлява погрешно и от това страдаме всички ние”, заяви кандидатът общински съветник Драгомир Попов.

 „Трябва да го сменим най-малкото, защото Николай Димитров бърка в джоба ни – от 2016 г. досега всеки един жител на общината плаща с 50% по-високи местни данъци! Ако сте плащали 200 лв. годишно, сега плащате 300!  Местните данъци бяха повишени по предложение на Николай Димитров, въпреки съпротивата на ПП МОРЕ”, припомни Попов.

Нищо не налагаше тяхното повишаване, Несебър е най-богатата община в България. Въпреки това общината е затънала в милионни кредити, които ще изплащаме всички ние с вас, допълни Драгомир Попов.

„Време е да се обединим за да имаме шанс да спечелим.  Нашата идея е, че трябва да се получи промяна – да променим кмета на община Несебър и състава й. Общинският съвет е мястото, където се гласува бюджетът, където се взема решение какви средства ще бъдат отделени за село Гюльовца и за всички останали осем съставни селища в общината.

Всичко, което Жельо Желев е поискал, е ставало с подкрепата на ПП МОРЕ. Последните четири години обаче МОРЕ беше в опозиция и това, което предлагаше , се отхвърляше, предложенията не се подкрепяха. За да се променят нещата, трябва да направим тотална промяна”, заяви кандидатът за общински съветник на ПП МОРЕ Драгомир Попов. Той посочи, че за да се изпълнят желанията на жителите на селото, е много важно на 27-ми октомври да се гласува освен за кмет и за общински съветници.

 

В интегралната бюлетина ПП МОРЕ е с номер 17.

Номерът на кандидат –кмета на селото Жельо Желев съвпада с номера на партията.

 


Азис се има за Бог
Азис се има за Бог 04/08/2020, Вторник 20:30 2
Флагман.БГ Мощна експлозия в Бейрут, има жертви Мощна експлозия в Бейрут, има жертви 04/08/2020, Вторник 19:44 1
България Всички новини
Репортажът на „LA Times“: Селска България се превръща в страна призрак Репортажът на „LA Times“: Селска България се превръща в страна призрак След края на комунизма, срутил се преди 30 години, населението на страната се е свило с една пета – от близо 9 милиона на 7 Защо не ви се прави секс: Ето ви 8 причини Защо не ви се прави секс: Ето ви 8 причини

Неактивен начин на живот, наднормено тегло, психологически стрес - всичко това се отразява на интимния ви живот

5 съобщения от мъже, на които не трябва жената да отговаря никога 5 съобщения от мъже, на които не трябва жената да отговаря никога

Вижте ги

Топ 3 на най-отмъстителните зодии Топ 3 на най-отмъстителните зодии

Според астролозите, с тях трябва да внимавате

ЧСИ продава тлъсти имоти на любовника на Мегз - Рончев ЧСИ продава тлъсти имоти на любовника на Мегз - Рончев

Миналата година на търг минаха камионите на бизнесмена - измамник

Пик на летните разпродажби в Триа Сити център Пик на летните разпродажби в Триа Сити център

Вижте какво ще открием в магазините на търговския комплекс само до 31 август

Бой в самолет заради пътник, отказал да сложи маска Бой в самолет заради пътник, отказал да сложи маска

Пасажерът бил пиян, а полетът му завършил с арест

Азис се има за Бог Азис се има за Бог

Певецът е замислил нова промяна

6 навика, които намаляват риска от проблеми с черния дроб 6 навика, които намаляват риска от проблеми с черния дроб

Повече здраве за черния ви дроб и цялото тяло

Пандемията дава идеи за социалната политика Пандемията дава идеи за социалната политика Текущата патронажна грижа от местни дейности и различни европейски програми трябва да обедини социалните услуги в единен механизъм, посочва Петър Ганев
Най-малко 10 загинали при взрива в Бейрут, ранените са няколкостотин Най-малко 10 загинали при взрива в Бейрут, ранените са няколкостотин

Премиерът на Ливан Хасан Диаб обяви утре ден на национален траур

Мощна експлозия в Бейрут, има жертви Мощна експлозия в Бейрут, има жертви

Поне двама са загинали, съобщават агенции

Виктория Сикрет обяви фалит, Зара затвори 1.200 магазина! Какво ни очаква? Виктория Сикрет обяви фалит, Зара затвори 1.200 магазина! Какво ни очаква? Очаква ни тежка година, която ще промени изцяло представите ни за света, както и глобалната икономика Booking съкращава всеки четвърти служител Booking съкращава всеки четвърти служител Компанията ще се раздели с около 4000 души от екипа си в глобален мащаб Турция намали ДДС за туризма на 1% Турция намали ДДС за туризма на 1%

Новите ставки ще са в сила до края на годината

Роналдо си купи кола за 8 млн. евро Роналдо си купи кола за 8 млн. евро

Португалската голова звезда вече се вози в последен модел Бугати

Пребиха украински топ модел в турски курорт Пребиха украински топ модел в турски курорт

Красавицата не споменава причините за нападението

Европа усеща все по-силно икономическите последици от COVID-19 Европа усеща все по-силно икономическите последици от COVID-19

Най-тежко е финансовото положение на Запад, където определят срива като „невиждан” и „катастрофален"

САЩ искат част от постъпленията за TikTok САЩ искат част от постъпленията за TikTok

Правителството смята че съдейства за споразумение

Безалкохолна напитка прати в кома бременна жена Безалкохолна напитка прати в кома бременна жена

Жената била хоспитализирана в тежко състояние, с остро отравяне от неизвестно вещество с психотропно действие

Илиян Василев Илиян Василев В БТВ маршируват само представители на властта, гради имиджа си на "обективна" телевизия с елементарни покрития от протеста Виц на деня Виц на деня - Жена, кат' умра не ми сваляй халката.
- Що бе, Гоше?
- Ем, нека ГОСПОД види, че съм бил в АДА вече...
Виц на деня Виц на деня - Брат, снощи много се напи!
- Не бях толкова пиян!
- Брат, ти попита майка си има ли деца...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В края на краищата, кафе, и нищо друго, за което да се сетиш. В кризисните ситуации кафето е просто незаменимо!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори