×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца


Кандидатът за кмет Жельо Желев и ПП МОРЕ обещаха модерно бъдеще за несебърското с. Гюльовца
Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров
22 Октомври 2019, Вторник, 13:43 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място

Читалището в Гюльовца едва успя да побере желаещите да подкрепят кандидатурата на Жельо Желев за кмет на селото и на кандидата за общински съветник Демир Петров. На събранието бяха дошли  хора от листата на ПП МОРЕ, както и кандидат-кметове на партията.

„Заедно с ПП МОРЕ имаме ресурс и воля да градим модерното бъдеще на селото!  Мотивацията ми е да покажа, че заедно и сплотени можем да създадем добра среда и по-добро бъдеще за селото. Успяхме да направим много неща за модернизирането на Гюльовца, но има още какво да се желае. Натрупването на проблемите не е от вчера, и очевидно няма да можем да ги решим всички изведнъж. Затова вярвам, че с ваша подкрепа, с подкрепата на ПП МОРЕ и нейните общински съветници, ще постигнем желаните резултати”, каза на среща с жители в селото кандидатът за кмет на ПП МОРЕ Жельо Желев.

Партията издига неговата кандидатура за пореден път, а Жельо Желев винаги печели изборите на първи тур с огромно мнозинство.

Жельо Желев се фокусира върху инфраструктурните проекти, защото те са проблемните области за всяко населено място. През изминалия 4-годишен мандат са асфалтирани изцяло улиците „Митко Палаузов“ и „Стамат Икономов“, както и два участъка на ул. „Никола Вапцаров“.

„Тази улица е много важна, защото може да служи за обходна, когато в центъра на селото се провеждат тържества и движението е затруднено”, заяви Желев. Изградени са тротоарните плочки на ул. „Г. С. Раковски", подменени са три участъка на ул. „Янко Андонов". Направен е основен ремонт на водопровода в участъка на река „Бяла Ряка", изграден е отводнителен канал на ул. „Иглика". Благоустроен е гробищният парк – има нова ограда и две нови чешми.

Кандидатът за кмет на ПП МОРЕ заяви, че основният проблем пред жителите на Гюльовца е изграждането на пречиствателната станция Оризаре-Гюльовца и ВиК канализацията на селото. Други важни акценти са проектирането и изграждането на физкултурен салон в училището „Св. Св. Кирил и Методий", изграждането на спортна площадка в парка на селото, подмяна на уличното осветление с енергийно ефективно, както и облагородяването и заграждането на Гробищен парк 2.

„Ще продължим с асфалтирането на основните улици и подмяната на тротоарните настилки”, каза Жельо Желев.

Жельо Желев изрази надежда, че през този мандат ще се реши проблемът, обещан още през 2015 г., а именно изграждането на Общинско предприятие БКС, което да обхваща три селища в Общината – Тънково, Оризаре и Гюльовца. Идеята е да се разкрият нови работни места за местните жители, които да се грижат за озеленяването, поддръжката на паркове и градинки, тротоари и дребни строителни дейности.

Кандидатът за общински съветник Демир Петров каза, че ще продължава да помага на хората и да работи за развитието на селото, за да върви то към прогрес. „Вярвам, че както винаги досега ПП МОРЕ ще бъде отново най-голямата партия в Общинския съвет на Несебър. Този силен екип, който стои зад гърба  ми, ми дава увереност, че ще се справим с всички проекти, залегнали в програмата ни”, каза Демир Петров.

„Ще се справим успешно, ако ни гласувате доверие за следващия мандат. Нека на 27 октомври да излезем всички и да гласуваме без страх, а с разум”, заяви Петров. Нямаме никакви съмнения, че нашият Жельо Желев ще победи още на първи тур. Но за да работи той успешно с подкрепата на общината, е нужно ПП МОРЕ  да спечели колкото се може повече съветници в общинския съвет – там се определя бюджетът на отделните населени места, затова ви молим да подкрепите ПП МОРЕ, заяви Петров.

Наложително е да си изберем нов кмет на общината, сегашният градоначалник  я управлява погрешно и от това страдаме всички ние”, заяви кандидатът общински съветник Драгомир Попов.

 „Трябва да го сменим най-малкото, защото Николай Димитров бърка в джоба ни – от 2016 г. досега всеки един жител на общината плаща с 50% по-високи местни данъци! Ако сте плащали 200 лв. годишно, сега плащате 300!  Местните данъци бяха повишени по предложение на Николай Димитров, въпреки съпротивата на ПП МОРЕ”, припомни Попов.

Нищо не налагаше тяхното повишаване, Несебър е най-богатата община в България. Въпреки това общината е затънала в милионни кредити, които ще изплащаме всички ние с вас, допълни Драгомир Попов.

„Време е да се обединим за да имаме шанс да спечелим.  Нашата идея е, че трябва да се получи промяна – да променим кмета на община Несебър и състава й. Общинският съвет е мястото, където се гласува бюджетът, където се взема решение какви средства ще бъдат отделени за село Гюльовца и за всички останали осем съставни селища в общината.

Всичко, което Жельо Желев е поискал, е ставало с подкрепата на ПП МОРЕ. Последните четири години обаче МОРЕ беше в опозиция и това, което предлагаше , се отхвърляше, предложенията не се подкрепяха. За да се променят нещата, трябва да направим тотална промяна”, заяви кандидатът за общински съветник на ПП МОРЕ Драгомир Попов. Той посочи, че за да се изпълнят желанията на жителите на селото, е много важно на 27-ми октомври да се гласува освен за кмет и за общински съветници.

 

В интегралната бюлетина ПП МОРЕ е с номер 17.

Номерът на кандидат –кмета на селото Жельо Желев съвпада с номера на партията.

 






Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
България Всички новини
Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев"
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори