×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?


17 Октомври 2019, Четвъртък, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Подходът трябва да е индивидуален

Никой не е напълно открит в общуването си, дори и с най-близките хора. Винаги нещо си остава вътре в нас. Не позволяваме на другите да проникнат до него, да узнаят истинските ни чувства и мисли. Нормално е, когато общуваме да си поставяме маски. Много от нас си изграждат и непробиваеми емоционални стени, според които допускат по-трудно или по-лесно хората към себе си. 

Как да преодолеете тези емоционални бариери на всяка отделна зодия, с която искате да изградите по-дълбоки отношения?

Овен 

За да проникнете през емоционалните бариери на Овена е необходимо да го изслушвате много внимателно, когато ви разказва за нещата, към които има страст. Поддържайте разговора и бъдете позитивни. Слушайте го много добре и му задавайте въпроси, за да усети вашата заинтересованост и уважение към нещата, които харесва. Не го прекъсвайте, когато говори. Оставяйте го да отговори на въпросите ви дълго и напоително. Най-много се дразнят, ако ги прекъснете и започнете да им давате вашите примери. Въпреки че Овните обичат конкуренцията и състезанията във всичко, в разговорите това не им е любим подход. 

Телец 

С Телците трябва да сте особено търпеливи. Процесът на разбиване на емоционалните им стени е много дълъг и тежък. Това ще се случи, само когато те се убедят в добрите ви намерения и ви допуснат в личния си свят. Затова е важно с поведението и думите си да изразявате уважение, доверие, отвореност и сигурност. Най-общо казано е необходимо да ги заобиколите изцяло с позитивизъм и уют. Телецът има навика да тества партньорите си, да ги провокира, за да разбере дали може да ги допусне по-навътре в сърцето си, дали може да им се довери изцяло.

Близнаци 

Близнаците са истински майстори в комуникацията, така че да ги конкурирате в говоренето не е особено добра стратегия. Няма да ги впечатлите, ако се опитвате да ги надговорите. Ще успеете, ако проявите свой собствен стил на комуникация, който е различен от техния и от стандартния въобще. Тази зодия предпочита различните личности, които са загадъчни и интересни. Също така, Близнаците харесват способността на хората да пазят тайни. Ако успеете да ги подготвите да ви доверят нещо и не предадете доверието им, това е един от начините да пробиете техните емоционални бариери.

Рак 

Колкото повече споделяте за себе си, толкова повече стените на Рака изтъняват и постепенно се срутват. Ако говорите за себе си искрено и от дъното на душата си, ще го спечелите бързо. Внимавайте да не изглеждате прекалено витаещи в облаците, защото ще ви заподозрат във фалшивост. Бъдете земни и непресторени. Ракът обича напълно честните и ясни отношения. Раците имат нужда да са изцяло отворени във връзките и отношенията си с близките, затова не трябва да ги карате да усещат, че не могат да се разкрият напълно пред вас. Затова вие направете първата крачка и разкрийте себе си. Държат се така, защото много се страхуват да не ги наранят.

Лъв 

Когато се опитвате да проникнете през емоционалните стени на Лъва, трябва да сте настойчиви и да ги уверите колко е важно за вас да имате стабилна основа, на която отношенията ви да стъпят. Това е важно за тях и ако разберат, че е ценност и за вас, ще ви допуснат до себе си. Съсредоточете се върху тях в разговора. Лъвовете обичат да са център на вниманието. Слушайте ги внимателно. Оставете Лъвът да ръководи разговора. Не се опитвайте да превземете водещата му роля, защото това е грешна стратегия с тази зодия. Тези индивидуалисти са мили и очарователни до момента, в който не се опитате да им превземете лидерството.

Дева 

Девите са твърде умни, за да бъдат заблудени. Ако не се докажете пред тях, няма да ви повярват, каквото и да казвате и както и да ги омайвате. Те са верни приятели, но само ако знаят, че си струва. Бъдете автентични в поведението си. Покажете, че на вас може да се разчита и ще спечелите Девата на своя страна. За тази зодия е от голямо значение да знае, че няма да я предадете. Това е едно от най-лошите неща, които очакват от другите хора и предпочитат да го избегнат.

Везни 

Ако искате да пробиете през стените на Везната, бъдете до тях, когато имат нужда от вас. Тази зодия цени високо приятелската подкрепа, доверието и безвъзмездната помощ. За тях това означава много. И го докажете с действия, а не само с думи, защото това ще ги разочарова. Внимавайте само да не преигравате, защото са чувствителни и усещат фалшивото поведение. Не се старайте да сте човека, който смятате, че Везните искат от вас да бъдете. Просто бъдете себе си. 

Скорпион 

Ако искате да проникнете в интимния свят на Скорпиона, няколко излизания на по бира няма да ви свършат работа. Ще е истинско приключение, докато успеете да завъртите главата му и да го отпуснете. Не че Скорпионът не е влюбчив и авантюрист. Той просто ще ви тества до последно, докато ви се довери. Ако наистина искате да спечелите доверието му, не се отказвайте. Скорпионските тестове обикновено означават, че той ви е харесал и просто иска да изведе комуникацията си с вас на по-дълбоко ниво.

Стрелец 

Стрелецът ще ви е благодарен, че сте честни с него. Той предпочита директността и откровеността в отношенията. Недомлъвките го побъркват и отблъскват. Ако ви попита за предишната ви връзка, отговорете му без заобикалки. Ще усети, ако не сте искрени и това ще блокира доверието му. Не се опитвайте да го лъжете. Стрелците са много умни и ще усетят измамата с няколко насочващи въпроса. Тази зодия също изгражда доверието си на база отзивчивост и готовност за помощ от страна на хората около тях. Ако сте до тях в моменти, в които имат нужда от вас, те ще ви допуснат по-близо до себе си.

Козирог 

Козирозите страдат от дефицит на доверие по принцип. Те подхождат негативно към непознатите и винаги имат едно наум за намеренията им. Нужно е много търпение и себедоказване, докато проникнете през непробиваемите стени на Козирога. Не го притискайте. Ще си спечелите отдръпването му, а дори и гнева му. За да се отвори към вас, тази зодия има нужда да усеща искреност и неподправеност в отношенията. Говорете с Козирога надълго и нашироко на важни теми. Това ще го впечатли.

Водолей 

Да успеете да разбиете бариерите на Водолея и да го накарате да изгради стабилна връзка с вас ще е наистина трудно. Не може просто да се отворите емоционално, да разкриете истории от личния си живот и да очаквате, че Водолеят ще ви приеме навътре в сърцето си. Дори да изглежда така отвън, Водолеят отвътре може да изпитва съвсем друго. Не се подлъгвайте по ведрата му усмивка. Ще ви се наложи да го конкурирате по интелект, за да спечелите доверието му. Ако казвате нещо, бъдете подготвени с доказателства.

Риби 

Ако Рибите са издигнали крепост около емоционалния си свят, значи определено са били наранявани в миналото. Ужасно ги е страх да не се случи отново. Вероятно те са дали много шансове на хората, които са ги наранили, докато накрая са осъзнали, че е безнадеждно. За да ги спечелите ще са ви нужни наистина много търпение и доказване на искреността ви. Рибите обичат философските теми. Предпочитат да се обграждат с личности, които се вълнуват от душевно ценни неща, а не от материално-прозаични.


 


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори