×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Десетки хотели в Слънчев бряг ще фалират заради Томас Кук, къде е държавата?


Валери Симеонов: Десетки хотели в Слънчев бряг ще фалират заради Томас Кук, къде е държавата?
Държавата да върне парите на хората, които са си плащали данъците, защото заради неполучените средства от „Томас Кук“ хотели в Слънчев бряг ще фалират, призова лидерът на НФСБ Валери Симеонов
27 Септември 2019, Петък, 09:05 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако банкрутиралата компания не е регистрирана като в България, всичките претенции остават само на хартия, обясни той

Десетки хотели в Слънчев бряг ще фалират заради кризата в туризма, поредна след банкрута на „Томас Кук“, но къде е държавата? Този въпрос зададе от студиото на „Здравей, България“ лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

Българската държава трябваше да се ангажира със спешното намиране на самолетни компании, които да предприемат незабавно извозване на туристите, към които фалиралата британска компания е имала ангажименти, подчерта депутатът, но водещият Виктор Николаев го прекъсна с въпроса „А кой ще поеме разходите?“. 

„Държавата трябва да го направи и не виждам нищо лошо в това. 6000 души бе нужно да се извозят от България. Това едва ли ще струва повече от 150 евро на полет. Много пари ли са това? На всяка свиня може да плащаме по 300 лева заради мерките срещу чумата, а за един турист – не. Трябваше час по-скоро да се изкарат от България!“, коментира Симеонов. 

„Държавата трябваше да се обърне към тези, които са си плащали данъците (б.а. хотелиерите), а не са си получили парите от „Томас Кук“. 2 месеца си чакат средствата. Поне трябва да им върнат ДДС-то!“, подчерта той.

„Тези хора са ангажирани с доставчици, работници. Те ще фалират покрай „Томас Кук“. Десетки български хотели ще затворят. Къде е държавата?“, попита съпредседателят на „Обединени патриоти“.

„По българските закони, за да има каквито и да било правни претенции към туроператорска фирма, тя трябва да е регистрирана съгласно нашето законодателство. Ако „Томас Кук“ не е регистрирана като туроператор в България, всичките претенции остават само на хартия“, добави той.

Патриотът сподели, че е подал в прокуратурата повече от шест сигнала за сериозни далавери в туризма и има реакция. Отговориха ми например за построен на пясъка в Слънчев бряг мол, че е преместваем обект, а не е строеж. 

„Прокуратурата в по-голямата част от случаите обслужва властта. Не мисля, че е нормално всяка сряда главният прокурор да е при министър-председателя. Тази институция е прекалено близка с изпълнителната власт. Това не е добре. Тя трябва да е независима“, коментира Симеонов. 

„Това с мола на пясъка не е единичен случай. Има сигнали до прокуратурата, получили отказ за разследване и за съдебно производство“, добави той.

Според него обаче протестите срещу кандидата за главен прокурор Иван Гешев са странни.

„Не разбирам защо има хора, които протестират срещу Гешев, като няма други кандидати за главен прокурор. Защо излизаш на улицата, като от твоите среди не си издигнал никого? В 400 общини ще има по един кандидат за кмет. Хайде тогава цяла България да излезе на протест! Нека има повече кандидати!“, заяви лидерът на НФСБ. 

Според него, ако Мая Манолова спечели вота в София, са възможни предсрочни парламентарни избори. 

„Няма начин да помагаме на Йорданка Фандъкова за нов мандат, защото София заслужава по-добър кмет. Има доста сериозни проблеми и не се търсят решения. Запушват се централни улици с безсмислени велосипедни алеи, неглижират се крайни квартали, а Витоша се превръща тотално в заден двор на столицата“, подчерта Симеонов.

„Няма да се превръщам в критик на Фандъкова, но е нужна промяна и нашият кандидат Стефан Иванов, който е с доста богата биография, е деен и принципен, честен човек. Той е бил 12 години общински съветник и е един от създателите на СДС в София. Иванов има нужните качества за кмет“, добави той.

Според него Цветан Цветанов бе освободен като заместник-председател на ГЕРБ по политически причини, а не заради скандалите. 

„Той бе свален поради това, че направи пробив в смесените общини и имаше успехи във всяка община. Смесени са тези общини, в които ДПС трайно се е настанило и ги е превърнало във феодални владения. Цветанов успя да разбие този монопол, да вкара общински съветници от ГЕРБ. Предстоеше на тези общини дори да наложи кметове там и ние му помагахме“, заяви депутатът. 

Цветанов бе освободен, защото има прекалено топли връзки по върховете между ГЕРБ и ДПС, подчерта той.

След като водещият попита кой от Движението за права и свободи има силата да махне бившият заместник на Борисов в ГЕРБ, Симеонов изтъкна, че не става въпрос за принуда, а за договорки. 

„Защо ще освободиш човека, който разби монопола на ДПС в смесените общини? Заради икономически обвързаности, като например за ТЕЦ Варна, на която собственик е Ахмед Доган“, обясни той.

Излиза, че Доган може да махне заместник-председателят на ГЕРБ, добави Виктор Николаев. 

„Това е факт. Може да бъдат използвани различни способи за „обстрелване“ на политически неудобни фигури, но в случая, държавата бе изнудена да даде студен резерв, след като държавната ТЕЦ се отказа и подари около 60 млн. лева на варненската централа. Тя нямаше дори възможности да поеме този студен резерв“, каза още лидерът на НФСБ. 

 


В категории: Политика


53
Коментара по темата
53.
*********
30.09.2019 08:16:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
*********
29.09.2019 17:21:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
*********
29.09.2019 10:18:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
50.
Балкантурист
29.09.2019 05:31:32
0
21
Хотел до хотела патреот до патреота дружно вдигат туризма в Булгаристан ама нещо не щат да плащат на работниците си заплати. По 2-3 месеца ги забавят.
49.
Симе
28.09.2019 18:01:55
0
10
Другари дайте да дадеме.!
48.
123
28.09.2019 17:12:24
0
20
Това са частни хотели-риск печели,риск губи.Всяка фирма,която е пред фалит да се подпомага от държавата-това е смешно.А като прибират милионите в края на сезона-нищо не казват.Освен това всички фирми преди сезон правят авансови плащания за всички ранно записали,независимо кога е почивката
47.
haha
28.09.2019 16:45:44
1
27
Ми държавата си е тук,бе. Но какво общо има държавата с частните фирми? Защо не обясниш това? И това,че си някакъв си подлизурко и си допълнил една парламентарна група не те прави гласна буква. Последна дупка на кавала си и изобщо дори нямаш право на никакви разсъждения...Това,че някой твой хотел го е закъсал...ми браво. Яж хОя и готово
46.
Чочко
28.09.2019 10:40:30
1
26
След такива изказвания Симеонов е напът да загуби и последната шепа наивници, готови да гласуват за него
45.
Аз
28.09.2019 02:48:54
0
18
Ей,живи да ги оплачеш значи. Сега поне разбраха какво е да работиш цяло лято за без пари и после защо нямало работници. Ми догодина пак към техните услуги да прибягнат...
44.
€€€
28.09.2019 01:29:03
9
6
Коментара под мен, мисля че е достоен да закрие темата!! КРЕЩЯЩА НЕГРАМОТНОСТ, ДИВ ЕГОИЗЪМ И ЗЛОБНА НЕЕФЕКТИВНОСТ!! Отличителна черта на 80% от прогресивно затъпяващото население на България!! Напълно си заслужавате ЖАЛКОТО И ПОСРЕДСТВЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ, дребни душички!!!
43.
тъй де
27.09.2019 19:43:37
5
33
къде била държавата ,ми на кънда у г ъ зо е , щото такива уж ,, политици ,, като тоа се мислят за големата работа , пък ква излезе тя , турят го некъде на длъжност уж за народа да работи ,то се усира като геренски данак , не видяло ,ей . от къф зор държавата ще плаща загубите на хотелиерите ,а . от къф зор ,да не би държавата да ги кара да работят със затъваща фирма и парите са платени предварително за туристите . СОЦИАЛИЗМА СВЪРШИ ОТДАВНА ,БЕ ,, политици ,,
42.
Въйко
27.09.2019 17:58:17
4
44
Радвам се, че не живея в Булгаристан.. В целият свят хората, които са на почивка през тази агенция, им поема разходите застраховката, която има агенцията... Само в България, държавата ще плати.. УЖ.. Някой пак ще завлече някакви пари... А хотелите са частни, защо за загубата Аз да плащам, а когато печелят е само за тях.... Извратенщина...
41.
фенчо
27.09.2019 17:25:03
1
38
Алоооу, на мене като не ми платят заплатата и институциите ви не си свършат работата, за да мога да си я получа, да не би да ми помага с нещо държавата, да не би да ме чакат да си платя данъците и осигуровките. А? Да се оправят частиците, най-ниския данък 9 % плащат и пак реват. Държавата да облекчи младите семейства, а не да помага на частниците. Като са се хванали на хорото да си го играят.
40.
Експерт
27.09.2019 17:11:49
0
31
Още един умник, който разбира от туризъм. За негово сведение, туроператора има застраховка фалит, или по-точно британския вариант ATOL. Те ще платят за връщане на туристите вкъщи. Ти си гледай прасетата от които разбираш.
39.
*********
27.09.2019 17:09:39
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Хри100
27.09.2019 16:48:04
0
45
Абе каква държава какви пари искат че и да им помагат та те хотелите са откраднати присвоени че и нагло пари ще им плащаме.
37.
Аз
27.09.2019 16:12:08
2
38
Да фалират. Но багерите да чакат пред фалиращите хотели. Обяви ли фалит и до 5 минути да се почва събарянето. Да видим тогава дали ще фалират ненаядените.
36.
*********
27.09.2019 15:28:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Хаха
27.09.2019 13:37:20
2
38
Е все пак флагман са на хранилка при Валери Симеонов, всички знаем за кого работи мъжа на Касабова. Тук никога няма да се напише негатив за НФСБ
34.
Кочо фикалката
27.09.2019 12:55:09
4
44
Недей бра грижа за слънчев бряг гледай си козият рог той нама да фалира нали там се пращат и по държавно направление хората. Кой за ограда да прави кой за гранична охрана! Дано ти въви бизнеса, че си много готин човек!
33.
*********
27.09.2019 12:30:12
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
*********
27.09.2019 12:29:17
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
Иван
27.09.2019 12:05:43
3
36
Млъквай пишман патриот.
30.
*********
27.09.2019 12:02:05
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
хх1
27.09.2019 11:50:20
3
71
Откъде накъде държавата ще поема каквито и да е разходи на хотелиерите ? Държавата да не би да пое разходите на хората направени за застраховката ГО на фалиралата кипърска компания Олимпик. Ами не каза на хората духайте супата търсете си парите в Кипър . Сега хотелиерите да си търсят парите в производството по несъстоятелност на Томас Кук във Великобритания или от застраховките, ако имат такива. Да се оправят, всеки си носи стопанския риск и държавата не е длъжна да оправя бакиите на никой бизнес. Ако фалира кварталния супермаркет държавата ли да му плати задълженията ?
28.
???
27.09.2019 11:46:27
2
53
А хотелиерите ще вземат ли без пари 100000 пенсионери или ученици на случаен принцип за 3 дните?
27.
Сл бряг
27.09.2019 11:42:54
1
45
Оставам с впечатлението че само Томас Кук е туристическата фирма която е водила туристи това лято както ги представят нещата. Всички хотелиери изведнъж изреваха че ще фалират.
26.
*********
27.09.2019 11:22:47
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Marinero
27.09.2019 11:09:29
3
67
Г-н Симеонов също не е в час с ЗДДС. Какво ДДС да им се връща на хотелиерите след като фактурите към Томас Кук са освободени от ДДС и той не е дължим в България. Политиците просто яхват новината за да си докарат дивиденти. Това е частен бизнес и държавата тук не е длъжна с нищо, може да се помага по други начини но не и да опрощава и облекчава данъците им, и ако ще го направи за едни да го направи за всички фирми.
24.
gradski
27.09.2019 10:51:49
1
35
Популист....
23.
*********
27.09.2019 10:51:07
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
*********
27.09.2019 10:48:49
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
777
27.09.2019 10:44:51
0
65
И защо държавата да ги подпомага?!? Печелят милиони всеки сезон, ами загубите от този ще компенсират с печалбата от предните сезони. Само някой да не ми каже, че работят на загуба. Какво се е случило със застраховките на туристите и защо държавата трябва да им плаща билетите, никой не казва. Ама така е, те всички са свикнали само да прибират и едва ли ще има някой, който да не иска държавна помощ. И по тази логика всеки с някакъв бизнес в България като има затруднения или е пред фалит може да иска държавна помощ.
20.
:-)
27.09.2019 10:31:41
8
27
Още патриота Левски го е казал! Когато печеля, печеля за себе си. Когато губя, губи цял народ!
19.
До всички надолу
27.09.2019 10:28:29
2
15
Кво значение има как ,така или иначе тези кинти ще се откраднат
18.
Интересно
27.09.2019 10:26:31
2
22
Аз мислех, че фалират заради Тихомир Симеонов Балевски
17.
*********
27.09.2019 10:26:20
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
ХХ
27.09.2019 10:12:52
5
24
@1
ц. демокрация е.
глей ся как бокичът ще извади кинти и за чартърите и за някои хотели.
15.
ХХ
27.09.2019 10:10:59
1
37
да са се застраховали, та да им помогне и държавата, ако наистина трябва...такива тарикати трябва да фалират!
14.
*********
27.09.2019 10:03:53
2
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Аз
27.09.2019 09:58:47
1
54
Ми да фалират бе. Тебе какво те интересува. Естествен подбор. Да не са държавни,че държавата да помага!? Държавата да не е подписвала тя договори!? Да се разкарат и толкова. То не може някакви си собственици,свинари и паткари да са хотелиери без да знаят нищо. От моите пари в държавата защо трябва да им покривам загубите!? Да се оттеглят и да се махат. Ако трябва и въжето да си слагат...
12.
Аз
27.09.2019 09:58:44
2
62
Ми да фалират бе. Тебе какво те интересува. Естествен подбор. Да не са държавни,че държавата да помага!? Държавата да не е подписвала тя договори!? Да се разкарат и толкова. То не може някакви си собственици,свинари и паткари да са хотелиери без да знаят нищо. От моите пари в държавата защо трябва да им покривам загубите!? Да се оттеглят и да се махат. Ако трябва и въжето да си слагат...
11.
дядо
27.09.2019 09:55:30
2
70
Винаги е интересно,когато някой от управляващите,мазно лочещ от народната копаня,се държи като опозиция!
Лошото в случая е,че има идиоти,които му вярват...
10.
Хотелиер
27.09.2019 09:49:16
2
52
Щом са се хванали с Томас Кук и на времето са взели пари на голям КУП така се случва. Човек изкарал си парите с честен труд и влязъл в бизнеса друга организация на работа щеше да има. Изведнъж забогатели и мислят , че всичко са завладели.С бизнеса се запознаваш още в детските години със сметките за стотинките и после става по интоиция. Нашите бизнесмени усетиха упадъка на този бизнес и то конкретно в каменния Слънчев бряг и съзнателно се набутваха до фалита. Иначе как ще спечелят и държавата пирамида ще им плаща. Плащайте българи балъци... пне се осъзнайте идва някаква възможност, но то балъка винаги си е балък...
9.
*********
27.09.2019 09:49:05
4
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
€€€
27.09.2019 09:42:51
77
8
Това е адекватното решение! Помощ от държавата, даже и под формата на дългосрочен нисколихвен кредит. Всичко друго са ала- бала приказки. Надявам се Валери Симеонов да бъде чут!!
7.
асдасад
27.09.2019 09:40:20
5
87
И за какъв чеп държавата да плаща заради някаква чужда компания бе Валери
6.
123
27.09.2019 09:39:37
4
107
Странни разсъждения на “политик” - държавата т.е. всички ние да поемаме разходите на хотелиерите???? Хотелиерите да не би да си разделят печалбата с нас?????
5.
ццц
27.09.2019 09:34:04
4
63
Нали си имат туристически застраховки,защо всеки мълчи за тях,нали за такива слуаи са застраховани,голям иская се ивъди ити ,ами дай ги тогава от твоя джо б тези 150 евро ,хайде ,не губи време.
4.
Аве валуери
27.09.2019 09:23:12
4
77
Хотелиерите като се подиграват с работниците си и не стига че им дават по 5-600лв заплата ами и ги палят с последната в много хотели не един и два са случаите.
Как въобще не ви е срам да ги защитавате...
Един хотел генерира милиони печалба годишно а дават под 1% за заплати на персонала това редно ли е.
Заслужихте си всичко което ви се случва хотелиери.
И не квалифицираният персонал мангали които всеки турист като ги види и му се повръща и се зарича да не се върне повече в нашата страна...
И палежите на по големите от вас компании
И отлива на туристи
Заради бездействието на хотелиерското общество в сл.бряг
Туристите са останали с впечатление че българите сме цигани (донякъде и са прави с всички тея нискоинтелигентни пришълци които се навъждат в Сл.бряг със селския си манталитет)
Таксиджий мангали камериерки, бармани, чистачи,работници мангали,
Тъпи прости чалгари мизерни с лоша хигиена...
Всичко е верига която сами разрушавате
Никой не ви е длъжен да ви помага
Валуери dgd маняк
3.
Пешо
27.09.2019 09:20:07
3
113
Популист!
Откъде накъде Държавата с нашите пари ще спасява хотелиерите крадци, които знаем много добре как приватизираха Слънчев Бряг. Ай сиктир - да фалират!
2.
аз
27.09.2019 09:19:54
3
108
Валери,не мога да се платя сметките!Къде е държавата?
1.
Абе
27.09.2019 09:12:19
4
91
Това да не е комунизъм бе, да им плащаме сега и на хотелиерите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори