×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще сложа край на страха и политическите назначения в община Айтос


Ще сложа край на страха и политическите назначения в община Айтос
Листата на БСП с кандидатите за общински съветници е образец за висок морал, образование и активна гражданска позиция, казва кандидат-кметът Пламен Чолаков
14 Септември 2019, Събота, 16:39 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, Снимка: Емел МАХМУД

Ще работя за привличане на инвестиции, осигуряващи трайно работни места и за подобряване на болничната помощ, за да останат младите семейства тук 

Кандидатът за кмет на БСП в община Айтос в започващата предизборна кампания Пламен Чолаков е на 60 годин1 семеен, с една дъщеря. Роден, израснал и живее в родния си град Айтос. Завършил е Висшето военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново (1978-1982 г.) и Софийския университет "Св.Климент Охридски" със специалност „Социология“ (1991-1995). Трудовият му стаж започва като офицер в поделението в Айтос. През 1994 г., след спечелен конкурс е приет за служител на РУП-Айтос, където работи до 2001 г., преминавайки през длъжностите от инспектор в Пътна полиция до началник на Охранителна полиция. От 2003 г. е началник на новосъздаденото Районно управление на МВР в Руен. От 2007 г. до 2015 г. оглавява РУП-Карнобат, където по свое желание, поради навършени години и стаж напуска системата. Оттогава работи в охранителна фирма.

През годините е  членувал единствено в Българската комунистическа партия - от 1980 до 1990 г. , след което се налага деполитизиране в системата на МВР. Оттогава не е участвал в никакви политически партии и формации.

- Г-н Чолаков,  поздравления за куража да влезете в тежка кампания срещу сериозен опонент от ГЕРБ, имащ зад гърба си два мандата.  Защо приехте поканата на БСП?

- Със сигурност ще е тежка кампания. Поканата на БСП приемам като признание за качества, които партията в лицето на общинското и областно ръководство виждат в мене. Надявам се да оправдая доверието. Номиниран и издигнат съм от  сериозна, системна политическа сила и аз си давам ясна сметка за всичката отговорност пред избирателя  Много е лесно вкъщи, в семейна обстановка и в приятелски кръг да мрънкаш и недоволстваш, друго е да излезеш  да кажеш, че имаш идея как да промениш картната към по-добро.

- Какви са отзивите сред приятелския ви кръг? Как приеха близките ви вашата кандидатура?

- Получавам морална подкрепа, спокоен ще се явя на тези избори. Официално обявените други кандидати са двама – единият с един мандат като кмет зад гърба си, а другият – настоящият кмет е с два мандата. В  по-голямата част от обществото има отлив от чисто партийни кандидатури, каквито са опонентите ми от ГЕРБ и ДПС и това ще ми даде предимство пред тях

- БСП  е партия, която държи на собствения си облик. Това се отнася както за актива й, така и за самия членски състав. Как Ви възприемат като външен за ядрото им, Вие сте надпартиен човек?

- Личните ми убеждения, идеите ми, начинът, по който възприемам проблемите от обществения живот и необходимостта, която изпитвам аз решаването им, ме доближава до идеалите на тази партия и това не бива да ви учудва. Водачът на листата сбъдещите общински съветници е председателят на общинската организация Милена Янева, втори съм аз, трети е Атанас Маринов от младежката организация на БСП. Четвърти е Руси Русев, пети е д-р Силвия Маркова, шести е Анка Анкова. Седми е Светлана Попова – зам.председател на Общинския съвет. Осми е доц. Милка Димитрова. Девети е бивш офицер и зам.-командир на гвардейската част – Васил Тенчев.

- Финансово как ще издържите срещу две мощни машини, БСП не може да разчита и на субсидията си вече?

- Знам за какво ме питате, ГЕРБ и ДПС разполагат с голям ресурс, но ние ще се справим и ще проведем много добра кампания, ориентирана към хората, ще се срещаме лице в лице. Можем и със скромност да печелим доверие.

- Изреждате имена на хора, които действително са известни личности в Айтос. Колко общински съветници мислите, че ще можете да реализира БСП-Айтос?

- Листата ни е пълна до 29 члена, колкото позволява законът. Реално от това, което сме обсъждали с ръководството на партията, смятаме, че най-малко можем да удвоим членовете си в ОбС-Айтос.

- Какви са очерталите се сериозни проблеми в община Айтос, които вие обещавате на гражданите, че ще решите?

- Община Айтос, като повечето общини в областта, а защо не и в страната, е сходна с останалите. Първият проблем е, че нямаме индустриално производство, няма промишленост. От там няма и работни места. Нямаме големи фирми, които да внасят средства в общината. Трябва да се търси  сериозен инвеститор, който да открие предприятие.  А аз смятам, че това е необходимо и в самия Бургас. Не е тайна, че морският град вече изостава по фактора „средна работна заплата“ и вече е след Стара Загора и Враца. Местната власт носи отговорност за привличане на инвеститори. Давам пример с Карнобат, където има много инвеститори. Вижте навън, по центъра на тези два общински града  – в Карнобат в работен ден няма хора, но в Айтос е пълно. 

- Каква е безработицата?

- Дори и да я отчетем като почти нулева, това е защото хората ни работят навън. Къде постоянно, къде с прекъсвания, но факт е, че нямаме трайни работни места със сериозни фирми, които да дават възможност на младите да остават в Айтос и да си планират живота тук – с бъдеще за децата, със собствено обучение и т.н. Това оказва лошо влияние и реално нямат мотив младите семейства да останат в общината.  А дори и да искат да останат, няма с какво да се препитават нормално. Затова, ако бъда избран аз ще работя основно за привличане на инвестиции, ще създам нормална среда за развитие на тези инвестиции, защото ни трябват трайни работни места.

- Какви са слабостите в управлението на Васил Едрев, които вие бихте преодолели?

- Трябва да се реши въпросът с болничната помощ. По-рационално е, според мен, да се съберат на едно място общинският медицински център и болницата. Сега се дават излишни пари. В болницата се ходи с линейка за един рентген от поликлиниката. После се връщат обратно. Няма средства за поддръжката на линейките. По същия начин средствата могат да бъдат компенсирани. Например на няколко места има терени, където има медицински сгради, които обаче не функционират. Всичко това ще го променя, защото става с реорганизация и желание да се свърши работа. И тук ви казвам, че се боря за достъпна администрация. При това управление администрацията е изцяло на ГЕРБ, назначенията са изцяло на политически принцип. Съществува и страх у служителите в самата Община да общуват с други политически сили, конкретно с БСП. Управлението е на ГЕРБ, но не трябва да има такова разделение на хората по политическа принадлежност.

- А как виждате назначенията в кметската администрация?

-Ще приложа принципа на експертността. Всеки, който може да докаже качествата си, ще може да работи в Общината. Прозрачно и законово вземане на решения в администрацията. Когато се прави проект, задължително да се допуска достатъчно време за обществено обсъждане. А не да се пишат проекти заради проектите и заради усвояването на пари. Всичко да е наистина изчистено, за да не се налага хората да протестират след това и да имат отрицателно отношение към свършеното. Отваряне на Общината към гражданите чрез Обществени съвети, които да обсъждат и да вземат решения на базата на мнението на хората. Листата ни е до 29-о място - колкото са всичките общински съветници, като 50 на 50% са жени и мъже. 50 на 50% е партийна и гражданска квота. Второ, пето, осмо и девето място, които са челни места, са определени за  гражданска квота. Убедително е участието на млади хора, имаме студенти в листата. По-голямата част, почти 90%,  са висшисти, като от тях има и много опитни хора.  Листата е балансирана и компетентна, надяваме се хората да послушат разума си и да имаме по-голямо представяне в Общинския съвет на Айтос.
 




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
202
Коментара по темата
202.
Тайно гласуване
19.09.2019 21:24:07
1
4
ЩЕ гласуваме за когото си искаме .С НИЩО НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ.
201.
201
18.09.2019 20:51:45
3
5
В отговор на 200.Чолаков го оплюха а под статията на Едрев цензура е меко казано. Просто не пускат коментарите. Защо ли?
200.
200
18.09.2019 12:53:54
2
1
Само минавам да се разпиша.
200 коментара за такъв кандидат са малко.
Ако пуснат статия за Едрев, ще има поне 1000.
199.
*********
18.09.2019 12:11:58
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
198.
198
18.09.2019 11:50:52
3
8
Чолака е само маша в ръцете на Куртова , горката той е единствената й надежда.И на други недоказани докторки ,които имат интрес да се открие болницата и да се докопат до здравната касичка.Милите те .
197.
Да си припомним фактите
18.09.2019 09:30:29
3
11
когато Врабчев беше кмет .Бум на имотните измами и разцвета на лихварите. Всеки влиятелен човек можеше да се сдобие с чужда нива или наследствен имот. В края на мандата на Врабчев имаше и предаване по нова , припомнете си фактите и помислете добре ,това ли искате , отново да вилнее анархията.
196.
до айтозлия
18.09.2019 09:07:48
2
14
Аз предлагам Джаро Баро за кмет , по - креативна е. Говори по- разбираемо.
195.
до 192.
18.09.2019 08:57:23
2
24
Има една стара поговорка , На каквото си постелиш на това ще легнеш.Каквото име си градил през годините ,такава ще е и славата ти. За огромно съжаление някои са с по едно висше образование ,но се наредиха в първите редици в системата на МВР , други с по 2 висши си останаха в тъча и далеч от прожекторите. Не висшето прави човека ,прави го характера му , а на Васко характера е железен ,той е над нещата затова не отговаря на клеветите срещу него. А този който го клевети е един малък ,малък човек ,който бледнее измежду много други обикновени хора.Не знам кого определяш като мишка / айтозлии/ , но по -добре да бъдеш скрита мишка ,отколкото пропаднал морално човек , човек без ценностна система. Човек на кгото единствената цел е да ограби , без да има угризения към останалите .Човек ли се наричаш?
194.
Галя
18.09.2019 07:59:05
5
6
Айтос печели първа награда за некачествени ремонти и несвършена работа за повече от година....то бива да се подиграваш с хората ама
193.
Айтозлия
18.09.2019 07:46:11
7
0
Ивката кмет
192.
Айтозлии
17.09.2019 20:18:17
0
3
Уморихте ли се да пускате коментари?
Хайде, можете още...
Изкарайте "кирливите" ризи на всички.
Жени, деца, любовници, рушвети, пиянства, приятели, хазарт.
Не се притеснявайте, все пак избори идват. За някои хора те осмислят жалкия им живот. Радват се, че са известни, че някой ще им обръща внимание и снимките им ще се гледат от стените.
Някои от тях пишат коментари и плюят другите, само защото са нещастни и жалки душици.
Живейте си мишия живот през този месец-два. После пак ще се наврете в дупките си.
И... другия път, преди да пишете, говорите и да "творите", като показвате сламките в чуждите очи, погледнете гредата в своите.
191.
*********
17.09.2019 16:34:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
190.
до 189.
17.09.2019 13:20:21
5
8
Може този човек да е бил в черния му списък, където си е обелязъл кой е за уволнение.
189.
един човек от Айтос
17.09.2019 13:09:27
8
13
си направи предизборен експеримент и тримата кандидадти за кметове имат фейсбук .Той поиска приятелство и от тримата , Ивелн и Васко му дадоха на30 минута ,а чолаков му изтри поканата.Аджеба как да гласувам за човек ,който не се интерисува от айтозлии .Уж ще ни оправя ,а той ни изтрива.Аз още съм с всичкия си и няма да направя тази глупост ,да му пусна глас.
188.
Николай Янков
17.09.2019 12:06:09
8
12
Айтос-Дайте рамо на Пламен Чолаков.Няма да сбъркате.Необременен и чист.Човек,дълбоко свързан с града.Ще тласне нещата в по-добра посока.Натрупан опит и гъвкав в работата с турската етност.
187.
до 185
17.09.2019 11:47:24
0
0
А защо си мислете, че при друг това нямаше да се случи? По принцип всички ремонти и проекти са за далавери, по-важното е да остава нещо добро от тях. Не съм вътре в партиите, но всички си мязат и едните правят чистки и другите. Евала, че осигурявате работа.
186.
до 185
17.09.2019 11:40:24
2
6
Общината ми е продала парцел , постройл съм нещо и съм осигурил работа на 10 човека .Служителите ми получават средно по 900 лв , мисля че е по -добре от Карнобат ,а и не са на полето или в цеха. Санирането е изгодно за кмета и общ. съветници ,защото там има далаверка ,но народа това не го топли защото ще си го плати двойно по-скъпо от данъците ,които след няколко години ще му се увеличат.БСП само едно саниране ли предлага ,а забравих и масови уволнения.
185.
до 184
17.09.2019 11:35:22
0
1
И да, не бих живял другаде, освен в Айтос, защото съм със синдрома на айтозлия, а той не прощава :)
184.
до 184
17.09.2019 11:32:20
0
0
Интересно ми е да кажете, какви условия и какво сте развили Вие в Айтос? И какъв Ви е средния официален доход на служителите Ви, ако има такива? Санирането е пример, че ако си кадърен успяваш да намериш пари за проектите са за развитие на града, не е само да лежиш на "ако ти пуснат".
183.
от 181
17.09.2019 11:16:15
0
0
Не съм кандидат кмет, а съм избирател!
182.
до 181.
17.09.2019 11:09:06
8
9
Чолак защо се натискаш да станеш кмет , заради заплатата или заради други облаги ?Представи си ,че не станеш как ще гледаш Васко в очите след изсипаната помия по него.
181.
181
17.09.2019 09:44:06
2
6
Карнобат не са герб, но се развива доста по-успешно. Санираха си повечето блокове, асфалтират с изисквания към изпълнителя. А в Айтос - фанфари, че сме първи по програмата за саниране и после нищо, никакво развитие. Какво ме топли, че е герб, явно не е това причината.
180.
До Антон
17.09.2019 06:44:10
0
2
https://www.vbox7.com/play:35fc916212https://www.vbox7.com/play:35fc916212
179.
Пламен Орешарски
16.09.2019 23:36:24
6
4
Явно сте малоумни и не разбрахте че докато бат Бойко е на валст парите в общините различни от ГЕРБ стоят на сухо !
178.
Николай Лилиев
16.09.2019 22:02:42
0
5
Едно от нещата, които градоначалникът задължително трябва да прави е да ходи пеша по улиците и да се среща с хората. Да вижда къде стъпва. Нека не гладеме в краката си, а най-накрая да си вдигнем главите. И образно и буквално"
177.
555
16.09.2019 16:00:19
1
0
555
176.
фАйтос
16.09.2019 12:36:25
3
13
Все едно, че не живея фАйтос. Явно съм пропуснал раздаването на розови очила. Не знам, какво добро намирате в направеното до момента, но това е нищоооо! За 8 години, при наличието на толкова много европрограми - нищо! Сегашните ремонти - под всякаква критика, не само, че са дълговременни, а и са недомислени като изпълнение. Развитие има в строенето на кооперации - на мястото на една стара къща се вдига билдинг с 20 апартамента, при същите тесни улици и тротоари, където ги има. Това е страхотно градоустройство, няма що! Паркът, еххх парка, вместо да ти мирише на свежо и зелено, вдъхваш нефто субпродукти. А чистотата в града, за нея няма думи. И не, не е заради ремонтите, а защото не се почиства. Главният път тъне в прахоляци, чакъли, пътя се е стеснил от наслоенията. За другите улици да не говорим - дупки, няма кърпежи, няма нищо. Та не разбрах, къде го това развитие за 8 години. А за "ръката, която хапе, ръката, която го е хранела" нещо не схващам, какво общо има. По пътя си всеки е помагал и помага. А постът е гражданско-партиен избор. Всеки от нас ще си избере по съвест от това, което се предлага разбира се - хубаво, лошо, това е. Не сме в детската градина, че да внимаваме да не нарушим спокойствието на "другарчето". А за очилата, де има?
175.
Благо
16.09.2019 12:32:23
4
3
В общината има много млади хора. Отидете и се запознайте с тях. Не говорете само празни приказки.
174.
Обективен
16.09.2019 10:59:52
2
7
Много кандидати за кметове , много кандидати за общински съветници ,доктори ,счетоводители , бизнесмени .Питам аз защо не оставите да се кандидатират безработни млади ,които и без това нямат друго препитание ,ами си запълвате листите с лица с криминално минало и лоша слава.Разходете се из града ,погледнете младите момчета ,момичета и младите семейства ,попитайте ги с какви доходи на месец оцеляват ,стигат ли им ? Все пак основната задача на общ. съвет е да направи живота на хората по-добър ,да имат досъп до образование и да се развиват .Това е идеята , а не стари кадри с фирми да работят на по 6 места и да изкупуват всичко държавно.Монопола е забранен в КРБ.Помислете и за другите хора , те искат само да изкарат месеца .
173.
007
16.09.2019 09:43:29
7
4
Когато полицай управлява е така скука или празни преддизборни обещания ,единия се стабилизира финансово сега и другия да не остане по -назад и той иска да става кмет .
Видяла жабата ,че ковът вола и тя вдигнала крака че и тяхната работа същата.
172.
Скука
16.09.2019 09:05:07
1
2
Чета ви коментарите и единственото нещо, което мога да кажа за тях е, че са пълна скука.
Само това ли можете да измислите?
Лични нападки, обиди, лъжливи обвинения...
Дайте го малко по-сериозно.
Можете да си уговорите ден и час, в който да се срещнете на центъра на Айтос и да се правите на мъже. Съберете се, кажете си истината в очите и по живо, по здраво, кой от където е.
171.
Отвратен
15.09.2019 23:08:38
4
8
В цял град няма ли един свестен човек ,който да ви оправи града? Всички ли сте измет , защо фалирвате хората?
170.
Мехмед
15.09.2019 22:49:49
2
10
Тамън се успокоих ,че Янев се отказа от политиката и хоп той пак изскача.Лошо .
169.
до айтозлии
15.09.2019 22:39:49
3
6
След 27.10. се очертава много хора да останат без поминък и да напуснат града , оертавасе да стане града на монополистите .
168.
Йовка
15.09.2019 22:34:07
1
8
Нека на 27.10. Да пожелаем спокойни старини на Едрев и на всички пенсионери в Общината.
167.
Бончо Бончев
15.09.2019 22:31:09
1
8
Питай те Едрев колко пенсионери има в общината .Толкова ли няма млади и кадърни хора, че ги държи там ?
166.
*********
15.09.2019 22:27:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
165.
164.
15.09.2019 22:23:58
1
7
Изненада Янев ще предлага кандидат за кмет от партията си.Стана весело с тези лица в листите за общински съветници ,нищо добро не очаква града.Много алчни хора ще влязат в управлението ,след изборите ще има много емигранти ,главно такива ,които си плащат редовно данъците и се издържат от труда си.Късмет Айтос.Въпреки че съм българин няма да гласувам за общински съветници от български пройзход ,защото не им вярвам .
164.
Beysim
15.09.2019 22:21:52
3
8
Прочетох внимателно статията , за първи път чувам за този човек но ми харесва браво.Пропуснал е да спомене проблема с улиците и ако имаше достойство сегашния ни кмет трябваше да си е подал оставката отдавна. За Ивелин няма да гласувам нищо че е от ДПС. Но се замислям да ли да не гласувам за Чолака.
163.
Респект
15.09.2019 22:15:04
3
10
Брее като чета коментарите голям страх от Чолаков. Видяхме и Ивелин гледаме и Едрев след тяхното управление града ни тъне в разруха като след война, ми видяхме ги стига им толкова -не стават! ДОШЛО е време за промяна и тя ше дойде с ЧОЛАКОВ.
162.
шоп
15.09.2019 22:05:46
11
11
Мислех за кого от тримата да гласувам , четейки коментарите се обосновах. Чолаков не ми харесва ,защото хапе ръката ,която го е хранела и така ще избирам между Едрев и Йорданов .Решено.
161.
бат Кольо
15.09.2019 21:41:11
2
9
Пламене с теб съм .Ще агитирам всички слабоумници да гласуват за теб , ти си знаеш после кой да смачкаш , не се захласвай по парите на бай Басри .
160.
163.
15.09.2019 21:27:02
4
3
Аз и за Курнела няма да гласувам .Не искам да се бием като мъже .
159.
162
15.09.2019 21:25:12
7
9
От написаното в статията разбрах ,че Чолаков искал да става кмет ,за да уволни някой кадри и да назначи нови ,освен това е категоричен в изказването си.Добре че не го познавам и няма да гласувам за човек изпълнен със злоба.
158.
Златко
15.09.2019 21:18:02
1
9
Познавам, Пламен още като от дете страхотен човек скромен, добър, честен и обичащ града си! Пламене честните и обичащи града си айтослии сме с теб, ти можеш да промениш Айтос към по -добро. УСПЕХ !
157.
До 158
15.09.2019 20:55:57
1
7
Едва ли само от заплата се събират пари за апартамент?
156.
Избирател
15.09.2019 20:54:09
8
6
Поправете ме ако греша. Когато Едрев стана кмет предложили на Чолаков дастане шеф на РУП Айтос ? Не бяха ли приятели? Защо бе г-н Чолаков така обвинявате приятеляси в политически назначения и че не е направил необходимото ,за да работи болницата? Ако станете кмет и нас ли така ще нареждате?
155.
do 156.
15.09.2019 20:27:45
2
5
С неговите доходи е възможно да има и 3 апартамента.И то напълно законно и доказуемо.
154.
Адем
15.09.2019 20:25:50
0
11
Как се казваше една докторка ,която уби като по филм майка си с джисиема и после го хвърли в контейнера? Някой да знае?
153.
ИСТИНАТА БОЛИ НАЛИ
15.09.2019 20:17:58
2
3
ЗАЩО ТРИЕТЕ ВЪПРОСА ЗА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТИЯ АПАРТАМЕНТ НА ЕДРЕВ. ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ИСТИНАТА
152.
Мария
15.09.2019 20:15:32
1
5
Запапалих целия град с пари , съпругът ми е болен ,добре че сина не разбира , Чолака трябва да спечели и да ме уреди на държавна работа ,че да си оправя сметките .Затова ще пюя по Едрев ,защото ми е обещано.Айде наздраве с биричката от мен.
151.
Избирател
15.09.2019 20:05:43
3
13
Никъде не прочетох Едрев да се защити срещу клеветящите го , защо така ? Ами защото по -умният отстъпвал ,с прост човек не се спорело.Тези ваши вишистки г-н Чолаков имат много отровен език .Аз искам медицинско от ЦПЗ на д-р Маркова и Янева и тогава ще реша дали да гласувам за тях.
150.
до 149.
15.09.2019 19:46:38
1
9
Едрев не е разведен ,защо клеветите човека .
149.
do 144
15.09.2019 19:42:33
5
8
Големи определения даваш за хората - злобни , неграмотни и.т.н. .Това май е твоята характеристика.Така нека ти обясня като на дебил , не се застъпвам за Едрев , аз не работя на държавна работа , не съм изпълнител по обществена поръчка или казано на езика на дебилите не получавам и лев от държавата , имам си моя собствена фирма и съм я открил много преди Едрев да стане кмет , парите си ги вадя сам , осигурявам работа и на още 20 човека . Ако пиша неграмотно то е защото не съм свободен като теб да стоя на тела цял ден и да си чеша езика , така се вадят пари .Мога да чета, но не знам доколко си наясно с функциите на кмета , да те попитам кмета ли ръководи общинският съвет или е обратното. Как може да обещаваш като нямаш формиран общ. съвет и не знаеш дали ще приемат решенията ти , това означава само едно ,че лъже хората.НАУЧИ СЕ ДА МИСЛИШ ,ЗАЩОТО НЕ ТИ СЕ ОТДАВА И ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ МНОГО ТУРЦИ СА ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ И ПО КРЕАТИВНИ ОТ ТЕБ.Факта че чакаш да спчели някой , зА да те уредят някъде говори колко си грамотен и умен.кАК БЕШЕ-завистта нямала почивен ден !!!!!!!!!!!
148.
до Антон
15.09.2019 19:26:50
6
10
Себе си ли имаш пРедвид ? С купени дипломи интелигентен не се става , добре че е стария да те напътства , само че той не е безсмъртен. Малките деца са по -умни от теб.
147.
Сикишев
15.09.2019 18:11:28
6
4
Тези избори ще са статистика.В графа "ЧОЛАКОВ" ще бъдат сбор от червените бабички 80+ години ,чугунените глави и топ богаташите които боравят с крадени пари.
146.
Генчо
15.09.2019 17:55:08
5
7
Изпих си бирата в парка и като чета виждам ниша за бизнес. Ще взема да направя курс за повишаване на общата култура. Базов, после второ ниво. Ще изкарам и аз малко пари покрай изборите. Айде със здраве, че аз нога да мета и ме хвана страх от това за думите. Чолаков, разбий ги
145.
Антон
15.09.2019 17:46:26
2
6
Когато човек е неук и ниско интелигентен може да се изразява само по просташки начин. Иска им се да говорят и пишат интелигентно, но не могат милите.
144.
Да се научим да четем
15.09.2019 17:36:04
4
9
То хубаво написано , но трябва и да умеем да четем. Все се сещам за един нецензурен надпис на СОУ Хр. Ботев преди години относно задници и спорт, та ми идва да кажа омръзна ми от неграмотници, четете бе хора. Човекът казва, че ще обединява, не че ще открива. Нали правим разлика: едното-нов обект, несъществуващ до сега, другото-събиране на сгради/приходи/разходи. Защо така неграмотно се изказвате не знам. Не ви ли става неудобно. Правите лоша реклама на кандидата си. Излиза, че за Едрев се застъпват злобни неграмотници и всички турци. Мислете малко преди да определяте кой какво ще духай дуду, че думите са мощно средство, привличат каквото пожелаваш. Аз затова желая на всички здраве и късмет, най-вече на Чолаков.
143.
Ангел
15.09.2019 17:35:24
0
4
И да има читави хора сред кандидатите ще се откажат като видят колко лоши и злобни хора има в града им!
142.
Бербатов
15.09.2019 16:54:27
6
3
Само чета глупости всичко Е добре написано но е няма кой да ти се върже болници щял да отваря при условие че бургас е на 15мин какви глупости само айде духай дуду
141.
БДЖ
15.09.2019 16:49:31
4
4
Свирка ти локомотива а ти си седиш на релсите ! БСП е мъртва и това ще се види баби и дядовци гласуват за нещо което няма бъдеще!
140.
Пейка Червенова
15.09.2019 16:46:03
5
5
Всички са един дол дренки ! Червеното ченге може да е добър човек ама поне да беше скочил с ДПС защото хората ги е страх и са си напатили от Гадните Червени Кумоняги как може да харесвате потъващия кораб това се пита в задачата
139.
Младен
15.09.2019 16:41:14
6
5
Същото е и с вълка нрава си мени но не и козината какво очаквате да направи филма ченгето 2
Полицай пожарникари пенсионери няма едно младо момче страшна алтернатива няма що Чолаков копай си там не е за тебе тъпо ченге !
138.
*********
15.09.2019 16:21:51
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
137.
Иван
15.09.2019 15:18:59
5
10
Тъпо е когато парата отива в свирката вместо в локомотива, а управлението през последните 8 години беше точно това-пара в свирката, да ни чуят, пък че локомотивът почти е спрял няма значение. Кои са тия чудеса бе хора, кои?
136.
Антон
15.09.2019 15:15:44
8
14
Много е лесно да седиш скрит зад псевдоним да критикуваш и да обиждаш. Всички вие, които хулите и обиждате сте страхливи и неуспели хорица. Когато някой има смелостта да се изправи и смело и открито да говори за проблемите, вие скачате и нападате скрити зад телефон или компютър. Не разбирам, как може да изказвате мнения за човек, когото не познавате. Или може би си мислите, че щом го познавате по физиономия или някога сте му казвали здрасти, познавате Пламен Чолаков като човек и професионалист. Аз не познавам г-н Едрев като човек, но мисля, че с усвоените евросредства можеше да направи много повече. Познавам Пламен и мога смело да заявя, че всеки който го познава го уважава. Успех г-н Чолаков! А вие „смелите„ ,„всеможещи” и „всезнаещи„ дребни душици продължавайте със злобата и завистта.
135.
До л(п)ейката
15.09.2019 15:07:22
2
6
И кои са тези чудни "факти"??. Много е лесно да се говори наизуст, нали, тролче?!
134.
Червена Пейка
15.09.2019 14:56:23
11
9
Който каквото иска да говори но фактите са си факти никой ама никой не може да отрече , че Едрев направи чудеса !
В коя община има направено токова много?
Мълчите ли тролове !
133.
Жанета
15.09.2019 14:28:08
5
5
Отворете си очите,всички сте въвлечени в отмъщението на Врабчев!
132.
Батката
15.09.2019 14:17:04
10
8
Ей тъпи хора как не ви е срам бе !
В града не е правено толкова много от бай Тошово време !
131.
Маргарита Чолакова
15.09.2019 14:05:15
7
6
Маргото Чолакова не можа да хапне салама сега
Чолаков се гласи ама айде остави на Едрев да си довърши започнатото!
130.
Алтес
15.09.2019 14:02:09
9
5
Господин Едрев с вас сме !
ДПС е с вас !
129.
Стефан
15.09.2019 14:01:07
8
11
За осем години не се научи да кажеш две думи без да четеш "кмете"! Време е за промяна!Хората правят ремонт на улица за едно дено денонощие твоите фирми колко време им е необходимо.... Разсипахме си колите и нервите с теб!!!!!
128.
Йовкова
15.09.2019 13:54:47
5
9
Стига сте плащали на тролчета на Едрев.... Мислете малко за себе си и града ни. Чолаков ще е новия кмет защото града ни го иска! d400
127.
Vanesa Marinova
15.09.2019 13:51:06
6
10
Г-н Чолаков е изключителен професионалист и много отговорен човек. Ако искаме промяната да се случи това е правилния избор.
126.
Генчо
15.09.2019 13:07:53
3
10
Явно няма да дебатираме, ами ше обиждаме. Отивам да си пия бирата на парка, дано да намеря някоя от 8те пейки, че да седна, но ще трябва да ходя пеша, че много разкопано. Разцъфтява този град, страшна работа
125.
Ченгето
15.09.2019 13:06:45
5
11
Който е скачал на ръката която го е хранела хубаво не е видял !
124.
Общински служител
15.09.2019 13:02:38
8
11
Какви нови лица?Моля ви се - забравихте ли,че съпругата на Чолаков - Маргарита Чолакова беше заместник кмет на Врабчев?И нещо да се е случило? Фамилията не е нова за Айтос,така че надежда всяка тука оставете
123.
Червен Боклук
15.09.2019 12:48:36
8
10
Стига с червени ченгета !
Аман иди се кандидатирай в някой дирекция на водопади
червено ченге !
122.
Герб
15.09.2019 12:30:42
1
9
Аз пък като гледам делата на нашия....наш си е ей. Истински гербер. На бат Бойко последователя той.
121.
БСП
15.09.2019 12:20:17
9
11
Като чета интервюто на нашия кандидат ми идва да заплача.Застинал някъде в началото на 90-те години.Не вижам конкретен план за действие,а само гръмки слова-ще привличам инвестиции.КАК? Когато властта е в ръцете на ГЕРБ как точно инвеститор ще дойде в червена община?Един наивник на средна възраст.
120.
Генчо
15.09.2019 12:16:02
6
6
Добре де, по-интелигентно няма да стане, ама поне си проверявайте фактите бе хора. Знаете ли че Едрев е бил втори избор за позицията в Бургас. Първият избор е отказал, Ха сега познайте кой е бил първия избор. И може всичко, ама нито един от двамата не е тъп
119.
Айтос
15.09.2019 12:11:48
12
9
Има много мафия в държавата истина е но за сега малкото зло е Едрев
Нови гладни гърла не ми се хранят!!!
За тъпото ченге ли да гласуваш или за шефа на тъпото ченге ?!? Според вас кое е правилното???
118.
Мадона
15.09.2019 12:07:30
3
8
Какви 8 пейки хахаха ти наред ли си какви 5лв алоо Мадона
Каква истина хахаха на Юпитер ли живееш?
117.
Младеж
15.09.2019 12:06:26
16
11
Абе,хора ние годеник или градоначалник избираме?Сигурно Пламен Чолаков е достоен човек,но за управлението на града е необходим опит .Град не се управлява с нови лица, а с възможности и контакти. Едрев доказа,че може и пред очите ни Айтос се променя.С подкрепата на централната власт нещата бавно,но сигурно ще стават все о-добри!С Вас сме,госодин Едрев!Гласувайте нее с емоция,а с разум!
116.
Генчо
15.09.2019 12:05:36
5
15
Опитвам се брат да насоча коментарите в интелигентна посока, но не, троловете са си тролове. Не обиждайте бе хора, дайте доводи за и против. Излагаме се. Та, Едрев може и да е свестен, но на мен не ми харесва, че на осмата година, преди изборите реши да прави пътища, изглежда ми нагласено, ремонтът на парка също не е впечатляващ, с този бюджет все мисля че можеше повече да се направи, действително градът замира, трябва ни производство, имаме празни сгради и терени и евтина работна ръка и сме близо до пристанище Бургас, що да е толкоз трудно? Когато една ситуация не ти допада, най-нормалното е да опиташ да промениш нещо. Ако му беше първи мандат на Едрев сигурно щях да гласувам за него, както и направих, дадох шанс уж да завърши каквото е започнал, но не е достатъчно. Затова ще дам шанс на нов, пак два мандата и ако не стане-на следващ. За това са изборите, за да упражниш правото си на мнение било то същото или променено. Все казвате ДПС са с БСП т.е. Чолаков, но като чета тук коментарите на турските граждани са все за Едрев, няма лошо, изборите са граждански не религиозен акт, така ме не ми пука кой за кои е, искам да видя нещо с резултат!
115.
Истината
15.09.2019 12:04:08
8
12
Незнам кои какъв е но за последните 8 год. се сложиха само 8 пейки в парка и нищо друго,от една година града прилича на Бейрут и никой не му пука защото хората ги е страх.А дано не ви се наложи да чакате и да сте зависими за някой документ или разрешително от общината просто забрави,утиваш при архитекта който е неофицялен алкохолик и той директно ти казва че не може и не дават от по високо ниво по заобиколен начин от кмета,просто положението е трагично.
114.
Стайков
15.09.2019 12:01:23
4
6
Така ще сложи ред чолаков както навремето играеше тенис и му се обаждаха да се яви при властелини на карнобат. Но може и заместник кмет да ни докара ок карнобат по здравеопазването.
113.
Тошко
15.09.2019 11:50:47
8
10
Чолаков защо изгониха жена ти от техникума????
А?
112.
Юнай
15.09.2019 11:46:20
5
7
Чолаков участва в смяната на имената !
111.
Генчооо
15.09.2019 11:42:04
2
4
Много коментари брат щоту в айтос всички разбират от политика
110.
Дени
15.09.2019 11:41:37
1
5
Точно преди 12 години назначенията в Айтос бяха по партийна линия. Нека не забравяме това.
109.
Балабанов
15.09.2019 11:41:35
8
8
Типчна история подчинения полицай Чолаков подтискан през годините че Едрев му е шеф сега ще се бори за внимание Видите ли аз съм бай никой както и ще си остане такъв червено ченге с малко пистолетче !!!
108.
Бойко
15.09.2019 11:39:32
6
7
Не искам да видя отново БСП и ДПС в действие, защото това ще се случи.
107.
Георги
15.09.2019 11:35:30
11
12
Господин Едрев направи много за града. Ще гласувам за него.
106.
Съсед до 106
15.09.2019 11:35:09
0
7
Когато родителите починат и оставят стар апартамент от 100 кв м логично е да го продадеш и с парите да купиш 60 кв. м - на кой? На детето си естествено. Не ставай смешен, явно други "компромати" не си можал да измислиш.
105.
*********
15.09.2019 11:12:20
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
104.
Генчо
15.09.2019 10:50:54
7
9
Абе много коментари по интервюто. Явно е напипал болни места хахахах и сега някои хора са се възпалили. Браво Чолаков, не спирай да си трън в очите на статуковото. Не само в Айтос, в цялата страна ГЕРБ ще загубят
103.
Очевидното.
15.09.2019 10:46:54
8
9
Пламен Чолаков е един рядък шанс за град Айтос да има начело един честен, принципен, свестен и в същото време земен и близък до хората човек. Само който изобщо не го познава би м
огъл да каже нещо друго. И е един от малкото които наистина биха могли да водят независима политика в името на града, единствено на базата на собствените си убеждения и ценности. Той може да си го позволи и знае как да го направи.
102.
Алооо
15.09.2019 10:31:04
7
8
БСП спрете с фалшивите новини, никой не ви се вързва
101.
Гъз
15.09.2019 10:22:54
4
1
Къде се намира това село Аитос
100.
Бойко Борисов
15.09.2019 10:18:54
13
10
Видяхте че може много неща да се променят , видяхте как целия гр Бургас идва в Айтос на разходка в парка , този град беше в кома преди Едрев!
99.
Данчо
15.09.2019 10:14:30
2
11
Едрев се е пенсионирал като началник на Полицията в гр.Бургас а не като полицай ! Има разлика Вилата на слънчева Лъка е построена непосредствено след неговото пенсиониране !
98.
Данчо
15.09.2019 10:14:26
2
6
Едрев се е пенсионирал като началник на Полицията в гр.Бургас а не като полицай ! Има разлика Вилата на слънчева Лъка е построена непосредствено след неговото пенсиониране !
97.
Мехмет
15.09.2019 10:09:35
2
3
Ако ДПС застане зад Чолаков означава ли че ще трябва отново да си сменям името?
96.
Койчо Панайотов
15.09.2019 10:06:00
8
10
Г-н Едрев е бил началник на Чолаков подчинен
Г-н Едрев се е пенсионирал като началник на полицията в грБургас
Питайте който и да е полицай и ше разбере що за човек е той ! И кой на кого е помагал в годините ! От благодарност сега Чолаков ще му е конкурент !
95.
Васил
15.09.2019 10:01:43
1
2
Искам аз да ви попитам колко според вас струва апартамент от 60кв закупен на зелено в град Айтос ? 2милиона ? От мухата слон все едно е апартамент в Монако на марината айде стига глупости
94.
95.
15.09.2019 10:01:39
2
5
Нещастните хора са свикнали да намират кусури на всяко семейство ,мислейки че по този начин се освобождават от теглото ,което имат в къщи.Добре че всички не живеем като тях и добре че децата ни ни търсят.
93.
*********
15.09.2019 09:50:29
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
92.
*********
15.09.2019 09:35:30
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
91.
В името на народа
15.09.2019 09:24:39
3
8
Управлението на един град не се определя от „новите муцуни”, това не може и не трябва да бъде определящо. Дори Чолаков не е „нова муцуна”, идеите са стари,платформата добре позната. Отворете си очите,всички сте въвлечени в отмъщението на Врабчев!!
90.
Ваня
15.09.2019 09:06:57
3
7
В Айтос трябва да има нови лица,не добре познатите стари муцуни!
89.
Жоро
15.09.2019 09:01:43
1
8
Общинския съвет е пълен смях!Избират се хора,който искат да станат общински съветници,за да могат да си имат сигурни пари от заплата!Хората,който могат да направят нещо за града ,не са в общинския съвет,защото няма място за тях!За проектите нямам думи!Имали един проект с не завишена цена?Ако спре краденето на пари ще се направят още много неща с тези пари!Не се гледа качество,гледа се ниска цена,за да могат да се завишат стойностите!Но хората сами си избират управляващите!За да зависи нещо от теб,първо в личен план трябва да си се доказал,да имаш нещо постигнато зад гърба си,да искаш да видиш града си в състояние с,което да се гордееш!
88.
Когато не се работи в ползу роду
15.09.2019 08:43:11
1
5
Щял да работи за привличане на инвестиции. Няма лошо, но през годините Айтос изгони много инведтитори заради облага на няккои хора. Злите еьици говорят, че Стоян Колев като общински съветник е спомогнал Билла да не инвестира в Айтос, за дс не му западнат хранителните магазини. Интересът на Билла е бил за терен до магазин Перла до автогарата, годината е някъде около 2007. Пени Маркет в Карнобат по същата година отлежа 3 години
87.
Пламен Йорданов
15.09.2019 08:35:58
6
9
Пламен Чолаков е един от малкото хора,минали през системата на МВР,който е съхранил достойнството си и човешките си качества.Незная какъв кмет ще бъде,защото много неща не зависят пряко от кмета,но зная,че е изключително сериозен и отговорен човек.Успех г-н Чолаков,но и да не ви изберат за кмет вие ще си останете за мен истински човек.
86.
*********
15.09.2019 08:08:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
85.
БАЛОН
15.09.2019 01:08:30
9
11
Ремонтите на улиците като качество на изпълнение и ползвани матрриали са под всякаква критика. Срам и позор за Едрев.
84.
до Независим
15.09.2019 00:04:06
11
13
Когато става въпрос за кмет не се гледа кой е по -добър като човек , а кой е по - строг и стриктен. Строгият учител ще те научи на много неща , а добрия не. Едрев е от ГЕРБ ,ако не си разбрал парите идват оттам , какво ме топли че Чолаков е добър като града няма да получи пари . Добър е за масата ,да седнем и да се напием.
83.
Темид
14.09.2019 23:53:31
1
14
Защо умните и достойните нямат самочувствието на глутницата простаци , мислещи се за лидери .Защо един умен човек не пожела да влезе в този измислен Общински съвет. Има такива хора .
82.
Прокурора до 77
14.09.2019 23:49:58
1
12
Де да беше шега , ама те хептен за мезе ни взеха в Айтос . Аман от шибеци.
81.
Независим
14.09.2019 22:50:42
6
14
Познавам и двамата, но мисля че Чолаков е по-добър като човек. Не мисля, че Едрев блести пред опонента си с особени качества! Успех Чолаков!
80.
*********
14.09.2019 22:49:53
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
79.
Иван
14.09.2019 22:45:27
7
12
Дали някога Карнобат ще си изберат за зам.кмет от Айтос?!Защо в Айтос зам.кметицата е от Карнобат!В Айтос няма достойни за този пост!
78.
*********
14.09.2019 22:41:40
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
77.
*********
14.09.2019 22:31:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
76.
76.
14.09.2019 22:08:49
2
11
Съветниците му да не са завършили елитния БСУ .
75.
А ,бе вие подигравате ли се?
14.09.2019 21:58:02
6
12
Сериозни ли сте , че Хапа , Ифка ,Куртова и тем подобни грешки на природата ще управляват парите и бъдещето на Айтос???????
74.
Иван Иванов
14.09.2019 21:57:41
6
11
Чолак, дано не четеш, че то пак си проявихме тъпотията. С теб сме, само напред и нагоре
73.
*********
14.09.2019 21:50:32
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
72.
Ненчо
14.09.2019 21:47:57
9
8
Не разбрахте ли, че кандидатурата на Чолаков е само за да може БСП да вкара повече съветници? Той няма шанс за кмет.
71.
Иванов
14.09.2019 21:47:52
6
10
Винаги когато БСП са на власт следва национална катастрофа.Не бих искал да преживявам това
70.
Оркестъра за погребения
14.09.2019 21:44:19
6
9
На Горан Брегович специално за БСП!Там където е на власт БСП, там се лъже и краде, без изключение! Всичките БСП любимци са в бордовете на далавераджийските фирми! Не случайно БСП се готви за метеж, иска да затрие мръсните следи, мръсните пари, убийствата и престъпленията! Нинова обеща амнистия на всички престъпници, гласували за БСП!
69.
Емо
14.09.2019 21:40:40
10
8
Голям пич истински човек и знае тениса на маса. Успех гн Чолаков от твой приятел от Бургас
68.
Красимир Генов
14.09.2019 21:39:47
3
5
Добре де ако ДПС подкрепи БСП значи ли че турците харесват смяната на имената ? За един приятел питам :)
67.
ГРРБ
14.09.2019 21:37:22
7
5
Равно на грабеж и корупция
66.
Каварна
14.09.2019 21:37:18
7
8
Чолаков ще обещаете ли че няма да е шок и ужас ако вземете властта? Има ли такова правителство на БСП, което да не е фалирало поне една банка в опитите да фалирате България, както Гечев при БСП-Виденов?Светъл пример за унищожаване на един град е Каварна!Лакомата БСП кметица не харесва рок,защото е другарка на Нинова и обича кючек и чалга!Ликвидира Каварна като туристическа дестинация,защото селяндурщината е диагноза за БСП!Усвояват се едни пари,ама нищо не се строи!
65.
до бат Кольо
14.09.2019 21:35:47
2
10
Хвани си кака да те отрака или казано по -айтоски кака ти Галина.
64.
Станишев
14.09.2019 21:29:46
6
9
Абе хора,аз се отказах от БСПто заради Курнелия а пък вие ще си избирате червен кмет.Гумени глави
63.
Не гербер
14.09.2019 21:28:53
4
4
Е това е страшна логика хахахах. Казваш да вземем участие в Корупционна практика щото иначе глааааад?!?!?!?!
62.
Дървено желязо!
14.09.2019 21:27:02
8
8
Члeн или членка на БСП да не лъже и краде,такова животно нЕма!Чолак,то името ти показва че си куц кон!Къде си тръгнал да се правиш на ат!Българския научи и тогава се перчи!
61.
Гербер
14.09.2019 21:24:54
8
9
Мислите ли, че Бойко ще даде пари на червена община? Ама те малките червени звезди НЕ МИСЛЯТ
60.
до 57.
14.09.2019 21:20:42
10
25
Ако спечели приятеля ти баба Курнела ще отпусне ли пари за Айтос или ще стигнат до Ст.Загора и до там. Защо в Бургас избират ГЕРБ ,а не БСП .Все пак са по- начетени от вас и развиват успешен бизнес , как мислиш кой има принос затова?
59.
Господин Чолкаков
14.09.2019 21:10:55
6
24
Висшистите в листата ви да не се окажат ваши близки ,безработни ,които от много кадърност чукат на вратата на общинският съвет с надеждата да олеперят нещо евтино и държавно.Но така или инъче всички знаем ,че нито те ,нито вие имате шанс , а ако спечелите ,то това ще е катастрофално за Айтос.
58.
избирател
14.09.2019 21:09:07
15
9
Успех г-н Чолаков! Всеки разумен човек ще гласува за вас.
57.
*********
14.09.2019 21:07:40
5
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
56.
Нострадамус
14.09.2019 21:05:13
11
17
Храни куче да те лае ! Поредния палячо Арлекинчо БСП Е кауза пердута червената шапчица вече не гласува за БСП
55.
до Чолаков
14.09.2019 21:02:21
4
15
Каква специалност учат судентите в листата ви и каква специалност имат завършилите студенти? Имат ли трудов стаж и опит ?
54.
Енимехмедов
14.09.2019 21:00:55
10
13
Едрев дръпна Айтос много напред И слепия ще го види !
53.
бат Кольо
14.09.2019 20:59:12
1
25
Абе хора , някой да пише дащни ли ще са съветничките и харни ли са? Ще има ли някое младо булче и за батя?
52.
*********
14.09.2019 20:56:34
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
51.
Тодор
14.09.2019 20:56:06
4
12
Добре бе чолак колко струва статията ?
50.
Шампиона
14.09.2019 20:55:39
6
9
Карнобат е за Чолаков
49.
Айлин Ахмедов
14.09.2019 20:52:35
7
10
Господин Едрев Цялата фамилия сме с вас ! благодаря ви !
çok teşekkür ederim Edrev!
48.
Ахмед Адемов
14.09.2019 20:47:25
8
10
аз ще гласувам за едрев !
47.
Стоянка Мутафова
14.09.2019 20:46:01
0
15
Ти кметовете ги остави , и тримата са пичове , обаче новоизлюпените наркотизирани кандидат - съветници са стряскащи. Няма лъжа ,няма измама хора опичайте си акъла за кой съветник си давате гласа .
46.
Цанислав Вангелов
14.09.2019 20:43:45
5
10
Чолаков как е комара оправи ли борчовете ? Айде дано да станеш кмет да оправиш бакийте
kirli hırsız
45.
Ивелина
14.09.2019 20:41:13
9
8
Не се карайте Ивелин Йорданов ще е кмета
44.
Тодор Колев
14.09.2019 20:39:05
8
20
БСП е като ДПС но много по лошо Айтос ще се върне назад с 20 години ! Оставете Едрев да довърши започнатото !
Чолаков иди при дъщеря си !
43.
37. до 36
14.09.2019 20:30:28
5
16
Чолака с тези съветници ли ще привлича инвеститори и ще открива болници ???????? Повярвах му ,това са индивидите .
42.
Петър Ангелов
14.09.2019 20:28:43
8
23
Какво Стана Чолаков ? Гладен ли си , няма ли попара ? БСП партията майка ще те нахрани ли?
41.
до 33
14.09.2019 20:28:38
9
8
Колко си паметлив/а. Та Едрев цели осем години не знае какво прави. И още четири години ще бъде същото ако спечели. Затова трябва да гласуваме за Чолаков.
40.
Елена Чолакова
14.09.2019 20:28:23
7
16
Г-н Найденов, в България съм, София. Тук работя, тук живея и плащам доволно големи данъци в държавата, за да мога да се нарека достоен гражданин. Мога и адрес да Ви дам, ако желаете да ми дойдете на гости, но за целта ще е необходимо да се научите да се държите прилично. Татко, Успех, обичам те!
39.
Айтоски селянин
14.09.2019 20:26:51
3
2
Местя кой ще стане
38.
ДПС
14.09.2019 20:26:22
8
5
Двама се карат, третия печели. Много сте тъпи българите, ДПС ще има кмет на Айтос
37.
Васил Найденов
14.09.2019 20:23:36
9
7
Къде е дъщеря ти Чолак ?
Как ще накараш хората да работя в България като собствената ти дъщеря не е в България ? мазен смотаняк , гладна въшка
36.
Съветниците са пълен смях!!!!
14.09.2019 20:22:48
2
19
Милен хапа , Ифка , Галина , хора вие живи ли сте , как ще ги пуснете там?? Няма образователен ценз , няма стаж, нищо , ей така които мисли ,че става се пише в някоя листа и после защо нещата вървяли назад.
35.
28
14.09.2019 20:22:16
7
5
Не знам кой е "Милен че", не разбирам препратката към Которов тъй като не съм политически пристрастен и не си споням какво не е обещал Едрев, но знам, че улиците на града са празни и промяна е наложителна. Предприятията не се "вадят" от джоба, те се привличат с добър бизнес климат в града, та на това се надявам, и с Чолаков поне имам шанс да го получа, със сегашния е ясно, че няма да се случи щом не се е случило за 8 години.
34.
Не съм за никой
14.09.2019 20:14:57
5
9
Само знам че като дойдат на власт БСП връщаме се поне 10 год назад
33.
до 28.
14.09.2019 20:12:36
4
13
Не знам какви коментари четеш ,но си спомням думите на Едрев преди да спечели втория си мандат - Не обещавам нищо на хората , защото не искам да ги лъжа т.е. по -добре не обещавай нещо ,което не можеш да изпълниш.Много от нещата ,които Чолаков обещава не зависят от него и не знам как се ангажира да ги обещава. Ако обещай ,че ще извади от джоба си някаквасума пари и ще построй предприятие бих му повярвал много повече.
32.
До 28
14.09.2019 20:11:38
3
8
Милен че, не се напъвал. И без това не можел да изкараш 20 гласа. Добре, че е Которов, за да ви вкара съветници. Листата ви е пълен смях. Нямате един човек, който да притежава знания и опит в административната сфера. Един проект не можете да напишете, да не говорим да го реализирате.
31.
*********
14.09.2019 20:08:50
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
до Щерев
14.09.2019 20:04:31
8
6
Щерев, Чолаков е чист българин и до като ти си крал той е служил достойно. Не си е присвоил нито танк, самолет, нито пък яхта.
29.
Случаен
14.09.2019 20:01:15
8
6
Като изключим правописните/механичните грешки в текста, хареса ми. Нуждата от промяна в града е крещяща. С теб сме Чолаков
28.
Разумен гражданин
14.09.2019 19:56:05
11
6
Моля спешно да гласуваме за Чолаков, че като мета неграмотните коментари явно наистина е време за промяна. Идеите не са стари, а наболели отдавна и НЕРЕШЕНИ очевидно, “шумкаритетното” текстче, претендирайки да познавам стила му, си го е писал сам, с относно болницата и проблеми от подобен характер, то не е необходимо пряко да отговаряш за нещо за да го промениш, нужно е просто да си диалогичен. Моля Ви хора, дайте да сме градивни. От плюнки полза няма
27.
*********
14.09.2019 19:44:00
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
Таня
14.09.2019 19:36:16
7
7
Никой не отрича хубавото, но може и по-добре. Това ще стане с промяна. Успех Чолаков!
25.
25
14.09.2019 19:33:00
5
3
За Флагман истината за един кмет като Васил ЕДРЕВ е недоказуема ....а лъжите ...истина !
24.
Милен
14.09.2019 19:27:34
2
3
флагман,защо още на 23 минута и ми изтрихте коментара ....аз пиша само неща които мога да докажа ...т.е с доказателства !
14.09.2019 19:00:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
23.
Валентин
14.09.2019 19:23:29
12
9
С вас сме господин Едрев
22.
Детето
14.09.2019 19:21:24
12
9
Гласувайте за по добрият кмет и той е господин Едрев.
21.
Ваня
14.09.2019 19:19:21
10
8
Погледнете и всички хубави неща , които е направил господин Едрев.
20.
TWICER
14.09.2019 19:16:45
4
4
КЛАСИРАНЕ/ АКО НЯМА КОМЕРСИАЛНА НАМЕСА/,КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО: ПЛАМЕН,ИВЕЛИН И ВАСИЛ/ ПРИ БАЛОТАЖА ,ИВЕЛИН /ДПС/ ЩЕ ОТСТЪПЯТ,ПОРАДИ КОНЮНКТУРНИ СЪОБРАЖЕНИЯ/ ИЗБОРНАТА СТРАТЕГИЯ Е АНТИ-ГЕРБ ! ! ! !
19.
Дарина
14.09.2019 19:16:21
3
7
Това са стари идеи. Нищо ново на хоризонта.
18.
Тодор Живков
14.09.2019 19:07:39
10
26
Гласувате за Чолаков и получавате Врабчев/Р. Хасан, тогава ще видите какво означава политически назначения и уволнения от вечната Дружба БСП-ДПС. Тоя филм сме го гледали, благодарим!
17.
Иван
14.09.2019 19:07:16
6
20
Защо мислите , че събирането на медицинския център и болницата зависи от кмета. Първо проверете и тогава обещавайте.
16.
Доброжелател
14.09.2019 19:03:00
8
18
А нечестните с кого са ? Как разбрахте ,че честните айтозлии са с господин Чолаков. Наистина не е сериозно.
15.
*********
14.09.2019 19:00:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
Петя
14.09.2019 18:59:58
10
9
Господин Едрев е по достоен кандидат.
13.
Нели
14.09.2019 18:57:36
4
22
Видяхме и управлението на БСП. Една стотинка не влезе в общината.
12.
Полина
14.09.2019 18:43:50
3
19
Как пък да не администрацията в общината да е политически назначена. От край време служителите са си същите , още от времето на тройната коалиция. Това наистина е несериозно.
11.
Айтозлийка
14.09.2019 18:18:02
27
14
Хайде да си припомним как спечели изборите г-н Едрев. С чия помощ от 3-ти стана първи. Чолаков е достоен кандидат за кмет. Успех г-н Чолаков.
10.
Нов
14.09.2019 18:07:44
28
17
Чилаков, младите хора сме с вас! Искаме промяна!
9.
Иван
14.09.2019 18:05:06
29
15
Господин Чолаков, напред и нагоре! Всички честни айтозлии сме за вас!
8.
Избор
14.09.2019 18:04:39
30
18
Успех господин Чолаков!
Искаме промяна!
7.
Седларов
14.09.2019 18:01:16
6
27
"Листата на БСП с кандидатите за общински съветници е образец за висок морал, образование и активна гражданска позиция" Е ТВА ВЕЧЕ Е ГОЛЯМ ВИЦ ХАХАХХАХАХАХАХАХАА БСП И ВИСОК МОРАЛ ...
6.
Аз
14.09.2019 18:00:04
32
16
Господин Чолаков, Вие сте нашият кмет!
5.
Чолаков
14.09.2019 17:37:43
11
27
Никакъв шанс :) празни прикаски ама с подкрепата на втория тур от дпс може и да биете едрев и пак по нечестен начин иначе и ти иивелин плачите само да си напълните кошничките !
4.
Да
14.09.2019 17:37:10
29
18
Успех г-н Пламен Чолаков
3.
Че то
14.09.2019 17:26:28
10
28
там политическите назначения там са от времето на БСП ха ха
2.
Кой
14.09.2019 17:09:04
16
35
Кой ви написа текстчето г-н Чолаков?
Много шукаритетен стил.
Чакам да ви чуя на живо по микрофона.
Елате и раздайте на Народа обещания.
Мандрите ще ги за вземем послею
1.
Олеле
14.09.2019 16:57:08
17
39
Как с много приказки да не кажеш нищо. БСП стил - популизъм без граници.
Болницата щял да оправя.... Производства да отваря.
Администрацията щял да оправя.
Несериозна работа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори