×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата погна Иван от Айтос. Той набеди хазяйката, че му подхвърлила дрога в квартирата


30 Август 2019, Петък, 19:23 ч.
Автор: Флагман.бг

РП Бургас работи по преписката срещу Иван Овчаров

Иван Овчаров от Айтос, който бе арестуван от криминалисти в Бургас, а в квартирата му в ж.к.“Лазур“ откриха марихуана и метафетамин, вече е предаден на прокуратурата, показа проверка на Флагман.бг.

В РП Бургас се работи по преписката, назначен е наблюдаващ прокурор, който предстои да квалифицира деянието.

Очаква се и пробата за наркотиците, които са открити в жилището, обитавано от Иван Овчаров на ул.“Калофер“ в Бургас.

Амбицията на държавното обвинение е в най-кратък срок да изправи Иван на подсъдимата скамейка.

Припомняме, че той бе спипан на 28 август, 22:30 часа от служители на Пето РУП Бургас, които при претърсването на апартамента му, са открили марихуана и метамфетамин.

Иван днес разви своята защитна версия пред Флагман.бг: Имал скандал с хазяйката си, която извикала полицията и било много вероятно тя да е подхвърлила дрогата, за да го натопи, убеден е той. Айтозлията вярва в невинността си и е сигурен само в едно – че някой иска да го изпържи и му е подхвърлил дрогата.

Иван твърди, че бил невинен и за друг от случаите, описани в днешната хроника на ОД на МВР в Бургас – за грабеж на ученик. Припомняме, че Иван и авера му Никола Великов бяха задържани по обвинение, че са тарашили 18-годишен тийнейджър и използвайки сила са му взели телефона. Иван твърди, че той нямал нищо общо. Просто бил в лоша компания на неподходящо място.

От ОД на МВР в Бургас съобщават, че той е криминално проявен и осъждан. Самият Иван също признава, че имал проблеми със закона и не е реабилитиран, но майка му, която днес също се обади на редакционния телефон на Флагман.бг, настоявайки да свалим материала за сина й, твърдеше, че той нито бил осъждан, нито криминално проявен. Бил почтен, но натопен от лоши хора.

Флагман.бг ще следи какво ще се случи с Иван Овчаров. Какво ще е обвинението и ще получи ли присъда - очаквайте във Флагман.бг


В категории: Айтос


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Мамин сладък
31.08.2019 09:54:38
0
5
30 годишен "гангстер",а мама се обажда.Смях!
12.
нико
31.08.2019 09:24:58
0
7
Долен наркоман !
11.
nadeto
31.08.2019 00:31:18
6
2
verno e golqm sladur i az nqma da mu prostq te za tva go pluqt nqkoi glupaci zavijdat mu sus sigurnost na broikite a te na ruchichka are durpaite s ruchichka na divana..
10.
Някой
30.08.2019 23:43:25
5
4
Ако ми падне няма да му простя. Сладур е. Сигурно е надарен.
9.
Домуза
30.08.2019 22:00:22
0
8
Кучката айтошки утайка кадето минеш само помия като малък ядеше шамари на всеки ъгал. Имаш да ми даваш пари палежна кучка
8.
88
30.08.2019 21:44:30
0
6
Наркоман - под прикритие..
7.
Наркомани
30.08.2019 20:36:51
13
2
Пак си пускате комплексите тука кой не е взима наркотици балъци всички друсате и не ви стига..
6.
Civil
30.08.2019 20:25:07
1
7
Tozi ne e li v Pangara kolko pyti e hvashtan. Mizernik chupi kvartiri ai sq zimai gluposti!
5.
Манекена
30.08.2019 20:22:47
1
11
Аз го знам това лапе в айтос зимашв шамарите навсякаде и имигрира в Бургас от кадето е минал трева не никне! То само наркотици да бяха....!
4.
...
30.08.2019 20:20:44
4
3
флагман що сте толкова кухи и излагате хората само локуми и винаги за един случай по 20 различни версии пишете
3.
Почтен
30.08.2019 20:20:41
2
13
Хахахахахаах почтен но натопен бахахахаха ало майката я ела на себе си кучката е на наркотици от пеленаче ма оууу ти джива ли си я се събуди и си пии лекарствата още малко най невинното аганце ще го искараш. Сина ти се дрогира от 12 годишен
2.
Аз
30.08.2019 20:15:22
3
3
Флагман стига лъжи вече .За един ден 5 различни статии вкара всяка с различна версия.
1.
Пак ли
30.08.2019 19:57:26
0
11
Преди време във Фейсбук имаше публикация от негова бивша хазяйка от София. Беше и изпотрошил апартамента.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори