×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След серията от тежки катастрофи: Какви са причините за тях?


След серията от тежки катастрофи: Какви са причините за тях?
Наблюдава се феномен, наречен "необяснимо отвличане на вниманието"
06 Август 2019, Вторник, 07:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Обяснява комисар Неделчо Рачев, началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР – Бургас

Август започна със серия тежки катастрофи. „Причините са изключително комплексни”, заяви комисар Неделчо Рачев, началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР-Бургас, пише nova.bg

„Първата причина е неумението да се наблюдава пътната обстановка при движението в тежък трафик. Втората – ниското ниво на владеене на автомобила от някои от водачите. Част от причините са и неспазване на дистанция, както и отвличане на вниманието и осъществяване на ПТП, които водят до верижни катастрофи в натоварен трафик”, обясни комисар Рачев.

Освен това комисар Рачев обясни, че се наблюдава „необяснимо отвличане на вниманието”.

Относно пияните водачи, комисар Рачев обясни, че от началото на сезона екипи на Пътна полиция са на различни места по пътищата и проверяват за шофьори, употребили алкохол.

Пред бТВ пък той каза, че сега опасните участъци, в които се наблюдава засилен трафик, са пътищата Бургас – Обзор – Варна и от Бургас към Царево.
Само за един ден станахме свидетели на два тежки сблъсъка – единият на пътя от Созопол към Несебър, а другият на магистрала „Тракия” в посока към Бургас.

 


В категории: Животът


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Аз
06.08.2019 16:17:22
0
4
Ами така става, като цяла година са с градския транспорт и хукнат отпуската с коли.Какво да очакваш?
15.
11
06.08.2019 15:59:18
0
4
Манталитет и самочувствието, че са най-великите шофьори! Някъде на около 90% от населенеито на тази територия!
14.
Пю
06.08.2019 15:40:45
0
4
Пишат си с телефона.Вайбър, Месинджър, фейсбук и в канавката.Прав път магистрала. ,ни дъжд ,ни поледица ,а той в канавката.По добре се обадете отколкото да пишете.
13.
Пешо кура
06.08.2019 14:50:42
1
2
Истината е че МВР нямат ресурс за заплати и гориво,няма кадри няма и пари за автомобилите
12.
Запознат
06.08.2019 12:25:20
0
8
Какъв тежък трафик ве пиянде? Вчерашната катастрофа стана заради безумно каране на една жена , нито е имало трафик , нито ьадръствания.
На тоя милиционер даже фактите покрай случките не бяха известни , ама наплямпа едни заучени фрази да отбие номера.
11.
do 9
06.08.2019 11:03:48
1
7
Точно така е. Факт е че в Турция обикновените пътища са две ленти плюс още една аварийна и асфалта им е десет пъти по-качествен. А който слага минуси на коментар номер 9 е селяндур, който не е мърдал от село за да види истината за скапаната ни държава
10.
Атанас Кьосев
06.08.2019 10:35:11
2
12
Причината е, че за 30 години освен така наречената магистрала... Продължаваме да караме по пътища, които бяха строени през комунизма, а автомобилите са много.. Много повече от преди! - защо в Турция няма толкова катастрофи-защото обикновените им пътища са като нашата магистрала-2 платна+аварийна!)
9.
NN
06.08.2019 09:57:53
1
18
Причинете са в липсата на контрол на дребните нарушения: неправилно пристрояване,изпреварване, паркиране, неспазване на дистанция и т.н. По-лено е зад радара на сянка няма разходи и изпълняваме плана.
8.
Спиди Гонзалез
06.08.2019 09:44:10
1
14
Причините се некадърността на българските шофьори. 50% от тях са за незабавно отнемане на книжката. На второ място е алкохола и дрогата, на трето лошите пътища и старият автопарк. Но некадърността е на първо място. Доказателствата ги виждам ежедневно!
7.
Invader
06.08.2019 09:29:53
7
3
Разрешете на хората да тонират поне с 30% предните стькла. Сльнцето е причината на адекватното каране през лятото - заслепява те, грее ти главата и започваш да се размекваш.
До миналата година карах с 50% тонировка на предното стькло, излизах от колата след 5 часа каране свеж и спокоен.
Тази година карам само сьс заводската тонировка и се усещам, че правя глупости на моменти
6.
Смешки
06.08.2019 08:56:17
1
18
Поредните лакардии от лаици ! Да сте виждали кола на КАТ по пътя НЕе , само скрити за снимки ! Никакъв контрол- никаква превенция !!! Те съществуват за статистика само ! Ирония някаква, като дървицата ни .....
5.
gradski
06.08.2019 08:55:08
0
12
Разбити пътища /нов ремонт/, липсващи пътни полицаи на неврологични места, продажба на книжки, фиктивни годишни прегледи на автомобили... Ми корупцията до това води.
4.
Ван дер Куре
06.08.2019 08:48:42
0
13
Алкохол,наркотици и купени без нито един осъден "търговец" на книжки трябва да има смъртна присъда за такива изроди
3.
Милка
06.08.2019 08:44:53
0
12
Празни приказки само.
2.
Гражданина
06.08.2019 08:38:21
5
6
Ами повече патрули и камери,другото е само приказки!
1.
W
06.08.2019 08:31:01
0
20
Демек вика, ний нищо не правим, те хората сами се трепят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори