×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не е за вярване колко бона е заплатата на хакера на НАП


Не е за вярване колко бона е заплатата на хакера на НАП
Бойков е в компанията от 2017-а година, като го наел лично собственикът - 30-годишният Иван Тодоров
Ключови думи: хакер, нап, заплата
20 Юли 2019, Събота, 09:28 ч.
Автор: Флагман.БГ

Властта му предложи работа в Агенцията по приходите, а компютърният спец отсякъл: „Може ли да ми плащате толкова”

Компютърният спец Кристиян Бойков, обвинен за хакерската атака срещу НАП, прибира по 17 000 лева на месец официален доход от своя работодател. Това съобщава човек в бранша, цитиран от lupa.bg.

20-годишният Кристиян Хакера, както бе наречен пловдивчанинът, работи като експерт по киберсигурност в „Тад Груп”. Фирмата е регистрирана във Варна на адрес ул. „Осми Приморски полк” №83, ет. 2, установи проверка.

Бойков е в компанията от 2017-а година, като го наел лично собственикът - 30-годишният Иван Тодоров. Оказа се, че варненското дружество е филиал на американска компания.

US работодателите били изключително доволни от Кристиян, затова, макар и една на 20, Бойков стигнал до фантастичната заплата от 17 хиляди лева месечно, издаде източникът.

След издънката с изтичането на данни от НАП, фактори от върховете на държавата поканили младежа, възпитаник на Националната търговска гимназия в Пловдив, да започне работа в Националната агенция за приходите.

Каква била изненадата им, когато Кристиян отвърнал на предложението с въпрос: „Може ли да ми плащате такава заплата, каквато взимам в момента?”.


В категории: Животът


9
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
9
Коментара по темата
9.
Наско Ментата
20.07.2019 17:01:06
0
2
Тоя заслужава премия,макар и само за това,че сефте писаха за България в топ_дигитал платформите по света.Бадъуей,пишат,че според нашите полукуки-полужурналисти само половината(halfbase) е хакнат,и за което заподозрения е наполовина пуснат :
https://www.zdnet.com/article/bulgarias-hacked-database-is-now-available-on-hacking-forums/?ftag=COS-05-10aaa0g&utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=5d32a6f0eb25fa0001be7a7b&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter
8.
ХХ
20.07.2019 14:28:00
0
5
Въх, ко стана с версиите на злобарите, че бил дилетант?!
7.
Илиева
20.07.2019 13:47:05
1
3
Аз пък чух друго ,че ББ е бил отвлечен от извънземни ,обаче нали е каратист ги натръшкал и те сега работят в министерството с заплата от по 17000 лв.
6.
зурла
20.07.2019 11:40:53
1
20
Те нещата са свързани.
В България няма потребление заради ниските заплати. Цените разбира се са европейски, а за някои неща дори по високи.
Получава се затворен кръг , но това е съвсем умишлено, защото в страни от типа на България се плаща само за физическо оцеляване. И то не винаги.
Ключа на проблема е в ниските изисквания на хората. Не ценят труда си , робски манталитет, не знаят правата си.
Т.нар БГ медии са в услуга на господарите, защото и те ги стискат за врата и ги правят зависими.
Когато хората научат тези неща всичко ще се нормализира
5.
смешки под шипковия храст
20.07.2019 10:44:07
0
3
И уж по случайност в имената му присъства -Бойко,в, -за децата от детската градина сте добри.
4.
Щирлиц
20.07.2019 10:38:55
2
14
Всичко до тук е изценировка ,опитват се да ни забавляват с някаква самоиронийка за Нап ,институция мразена от всеки български гражданин.Ако е имало хакване -то никой не е хванат.
3.
Temida
20.07.2019 10:36:19
28
4
Наказанието за хакерите трябва да е от доживот до разстрел или обесване.
2.
до Зурла
20.07.2019 10:03:52
11
20
Всеки сектор е специфичен за себе си. Ако продавача взима 3000 лева заплата , колко трябва да са продажбите, на каква цена и при какви разходи. Отделно, че България няма потребление тъй като населението е малко на брой и бедно.
В ИТ сектора заплатите са големи и не може да се сравняват с продавачи, сервитьори, бармани и чиновници които по цял ден си бъркат в носа, скътават и чакат да стане 5 да си тръгнат.
Да станеш програмист, дизайнер, киберсигурност е лесно сега - има курсове, откъде да четеш, но проблема е друг. И какъв е той ? Може сами да си отговорите... МЪРЗЕЛ
1.
зурла
20.07.2019 09:37:14
3
41
Правилно , така се прави.
Нека полужи за пример на тези които се съгласяват да работят за 600 лв на месец вкл и в събота и неделя.
Ако всички като манталитет станат така България ще дръпне напред.
Логиката на нашите "работодатели" е - защо да му давам повече от 600 , като е доволен на това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори