×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Срив на туризма в Слънчев бряг ли? Може, ако вярвате на хейтърите


Срив на туризма в Слънчев бряг ли? Може, ако вярвате на хейтърите
Снимка, изпратена от наш читател на плажа в Слънчев бряг, направена е днес, около обяд. Изглежда ли ви празен?
05 Юли 2019, Петък, 17:20 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: авторът

Факт е, че през последните дни се води безпрецедентна кампания за оплюване на българския туризъм,каквато е немислима в други държави

Слънчев бряг спешно търси…туристи!“, „НАП ще проверява всеки българин, който се снима на шезлонг – откъде има толкова пари“, „Търся гадже, предлагам шезлонг на плажа!“. Това е част от народния фолклор, който залива социалните мрежи в последните дни. Подобно творчество като анализи и прогнози може да се види дори в медии с претенции за сериозност като присъствие в публичното пространство.

Има и откровено фалшиви новини, като тази за т.нар.“такса хавлия“(ВИЖ ТУК), не липсват  тенденциозно поднесени новини, сочещи към невиждан срив на туризма по българското Черноморие.

Флагман.бг направи следния експеримент вчера: Наш репортер засне един и същи плаж - Слънчев бряг Централен от два различни ъгъла. Ивицата е голяма, а концесионерът е поставил 14 реда шезлонги. Манипулативната и тенденциозна новина може да разпознаете от ъгъла, под който е заснет кадъра. Ако  снимате от последните редове, действително ще изглежда празен целият плаж, защото в тази част на сезона курортът не работи с пълен капацитет, но ако се направи кадър от първите редове – картината е съвсем различна.

Вижте тези два фотоса:

4 юли, около 17 часа. Последните редове на Централния плаж в Слънчев бряг. Така изглежда празен, нали?
На същата дата, по същото време, но под друг ъгъл: Ситуацията е съвсем различна

Истината е, че през първите дни от този сезон има известен спад, но не апокалиптичен, водещ до тотален отлив на туристи. Данните на Регионалната туристическа камара в Бургас показват, че курортите в Област Бургас през юни са посетeни от 318 хил.туристи. Ако се запази тази тендеция до края на сезона, ще се отчете намаляване на туристите с 6-8 % в сравнение със силното лято на 2018, когато регистрирахме ръст от 6 %. Т.е. – по всичко изглежда, че ще се върнем на нивата от 2017 година, което е притеснително, но не е трагично.

Неприятно впечатление правят опитите да се оплюе българското Черноморие като се противопостави гръцките курорти, за които се леят възхваляващи оди.

Кадър от гръцкия курорт Палиури, Халкиди - празен ресторант върху... велоалея. Но в Гърция няма да видите нито една публикация, която да оплюва техните курорти, а да хвали нашите

Никой от българите не се сеща, например, да снима празните маси в гръцки курорт. Ето един кадър от Палиури, Халкиди, с абсолютно празни маси, при тово наредени безпардонно върху велоалея. Можем ли от тази снимка да правим дълбокомислени заключения, че сезонът в Гърция е пред провал, каквито се правят от родни "специалисти". Просто сме царе на това да хвалим чуждото, а да оплюваме нашето.

Сметката от ресторант на остров Миконос, не е зле, нали? Сумата е в евро

Показват се само няколкото ВИП зони по българските плажове, които в интерес на истината, се броят на пръстите на едната ръка. Защо не казваме, че на въпросният остров Миконос също има ВИП зона и там чадърът струва 150 евро?

Флагман.бг се допита до експертите в сектора. Според Веселин Борисов, управител на нощния клуб „Бедрум“ на Какао бийч, двугодишната кампания срещу шума в курортите е дала резултат и през лято 2019 се забелязвал спад поради тази причина предвид спецификата на този вид летовници. Той смята, че масираните проверки в последните две лета били голяма грешка, приема ги като натиск от страна на държавната машина, защото Слънчев бряг е курорт и място за забава, не само хотели за почивка.

„Аз съм оптимист, но трябва и държавата да даде главна помощ. Да се презентираме по-добре, да се намалят концесионните такси, щом искат по-евтини шезлонги за клиентите ни. Това е бизнес план, който е направен на базата на концесионните такси“, допълни Борисов.

 

Според Кирил Спасов, концесионер на Слънчев бряг Централен, този сезон няма съществен спад в посещаемостта на плажовата ивица. Да, има празни шезлонги, но това се дължи на периода преди пика на сезона, отпуските все още не са започнали. Истинският сезон започвал след 10-ти юли. „Само дна трета от сезона  мина и няма да е справедливо да правим оценки. Предстоят два много активни месеца“, допълни Спасов.

 

 




В категории: Бизнес


56
Коментара по темата
56.
Кой лъжете
28.06.2020 19:36:28
0
0
Снимката е от миналата година...
55.
До 54
08.07.2019 13:46:49
0
0
Аве Недев намаления има винаги в почти всички курорти по света с масов туризъм Погледни предложенията в Анталия в Майорка и където искаш ,ще видиш същите намаления.Просто борбата за туристи През лятото е жестока.Ако беше прочел внимателно една статия на същия този Флагман ,от преди няколко дни щеше да прочетеш Че миналата година беше особено успешна за нашия туризъм И сега като цифрите се върнаха на нормалното ниво хотелиери и концесионери се паникьосаха.и говорят за слаб сезон А всъщност това лято изглежда ще се върнем на познатите от години нормални нива на посещения.Които всъщност никак не са ниски.
54.
nedevbs
08.07.2019 12:53:28
0
0
Колев, вземи прочети малко и тогава се произнасяй тъпо и некомпетентно.И не отивай много надалеч.Прочети само статиите в Флагман от днес: 30% намаление за да се спаси сезона, хотелиери срещу концесионери и други.Ти май нещо не схващаш какво става.
53.
do 34
08.07.2019 09:44:01
0
7
Стига с тези изкуствени напъни. Кацали по 75 самолета. Всеки може да си направи проверка на тези думи. Има една програма - "полети - радар", там ще вземете инфо в реално време. Там може да проследите и всеки полет. Раздвижване имаше само в петък и събота и то не е като предни години. Аз пък живея в блок намиращ се на трасето където самолетите захождат към летището. Въобще не може да се сравнява, като минали години. Що се касае за автора на темата и самата тема. Нелепо и смешно е да сравнявате Гърция и Турция с нашето черноморие и обслужване. Не за друго, ами защото ние имаме база за сравнение. Почивали сме тук на база ол инклузив и след 3-тия ден вече се бяхме зарекли никога да не повтаряме. На 4-тия ден вече се чувствахме обидени и омерзени. Който иска да си ходи на българското море на почивка. демокрация е, свобода е и хората избират. за това Гърция и Турция се пълнят с българи/ В крайна сметка пчела от мед не бяга. Иначе, ако туризмът ни беше на ниво, надали щяхме да бием път на юг.
52.
Историк
08.07.2019 02:32:07
0
2
до 46 работещ.Отразяването на действителни факти не е злорадство.От написаната ИСТИНА се боят и страдат,само онези които се припознават и откриват в изнесените данни.Всеки има право на мнение съобразно фактите(информацията),която вижда.Кой,какво и как го вижда -това е отделен въпрос.p.s. Когато фактите (опашки по границата+ по- слаб сезон с 30% ) и боговете мълчат.
51.
До 45
07.07.2019 22:06:31
0
1
Пешка, отговори на коментара под мен де?Или от няколко седмици не си вече на морето?!!Или поне "познатият" ти от летището да отговори, и без това нямат работа....
50.
до 40
07.07.2019 22:04:44
2
2
Така е,много си прав,хващам си моя. А ти като бръкнеш и хващаш чуждите,защото зависиш от тях. Трябва да има и хора като теб, да слугуват на туристите по този начин, защото не са учили навремето. А пък аз имам-нямам пари сам избирам къде да ходя. Ти ,имаш- нямаш пари все трябва да се молиш да ти дойде някой в бункера.
49.
До 45
07.07.2019 12:28:34
1
4
Пешо голям лъжец и по лошото...Долен безродник си Какво печелиш като хулиш страната си ве говедо 10 човека в самолет и то Чартърен ,Ти имаш ли си понятия какво говориш? Ами да ти обесня Самолет се чартира от Туристическа агенция или компания за определена дата .Според заевените при тях пътници.Кой луд ще чартира самолет за 10 пътници.Знаеш ли каква загуба е това Ако са 10 човека записани Ще ги прехвърлят за самолет ,в който има свободни толкова броя места за да го напълнят Разбра ли безроднико как стоят нещата. И сега като знаеш вече как се практикува.Ще ти стане ясно че всички над 100 на ден пристигащи в Бургас и Варна чартърни са фрашкани между 200/250 човека ,зависи от модела на самолета.
48.
До 45
07.07.2019 08:47:47
0
4
Колко вземаш на час брат?Като гледам какви хубави гръцки свирки правиш, готов съм да пратя!А, Петранке?Чакам муцка.
47.
Дядо Гиньо до 45
07.07.2019 08:29:41
2
3
Жал ме е за теб, мойто момче!Наистина!Докато се напъваш тук със свободните си съчинения, сезонът навлиза в ПИК!Да, не е от най-силните но цифричките които споменаваш са само плод на болното ти мозъче!На мен пък един познат, дето работи на летището в Атина ми каза че там пристигат самолети само с екипажите!Вчера даже дошъл един само с 2 стюардеси, без пилоти!!Мъката, мъка!
46.
Работещ
07.07.2019 00:55:42
14
7
За всички, който злорадстват, че сезона е слаб, че няма хора, че ще фалират хотели, мутри и тн. Хотелите и мутрите не са целия Слънчев Бряг, те никога няма да фалират, но от писанията на такива като Вас, които настройват всички срещу черноморието страдат дребните търговци, занаятчии, артисти и какви ли не още, които са зависими от това колко туристи ще има. Тази статия мо е и да е платена, може и да не е, но е много правилна и единствената защитаваща българското черноморие. И последно пак до всички ^щатливци^ че созона ще е слаб. Колкото и слаб да е, българските курорти са най хубавите, не за друго, а защото за български.
45.
Пешо
06.07.2019 23:17:56
3
22
От няколко седмици съм по морето, по работа. Каквото и да ми говорите, туристите са в ПЪТИ по-малко от миналата година. Едва днес, събота, се забелязаха малко по-сериозни групи хора по плажовете в Несебър, Слънчев бряг и Поморие. Основно уикенд туристи от близките градове, идващи само на плаж, с торби от Лидл и Кауфланд. За самолетите - близък роднина работи на летището, във фирма обслужваща чартъри. Само за юли, само тяхната фирма, имали над сто самолета по-малко от миналата година, а пристигащите самолети били полупразни. Онзи ден пристигнал самолет с 10 човека в него! От Израел почти никакви туристи, от Германия - на една десета от миналата година. Сезонът е тотален провал, защото турците са back in business, и големите туроператори си пренасочиха туристите натам. А този по-надолу дето говори колко зле били гръцките плажове... да иде на Керамоти или Фанари - да види плажове. Колкото и да обичам българското - българските търговци, съответно и концесионерите, са тъпи печалбари и си нямат идея как да измъкнат парите на туриста, така че той да си ги даде с кеф и да си тръгне с кеф - това гърците и турците го могат, ние не. Щото в крайна сметка от туризъм се печели, като предлагаш качествена услуга. Като ти е осрано крайбрежието, няма един нормален паркинг, дай 25 лева за чадър, дай 5 лева за кафе, ама не можеш да забиеш още един чадър до този който плащаш - ей такива неща пъдят туриста, и той вместо да даде 50 лева на български плаж, отива да даде 50 евро на гръцки. А онзи глупак по-надолу дето разправя, че гърците нямали плажове... само плажовете на Керамоти, Тасос и Фанари (пясъчни) са по-дълги от всички плажове в България взети заедно. Тук също си има предимства, но търгашите на всяка крачка те отказват от всякакви идеи за почивка в България.
44.
Heiniken
06.07.2019 20:24:46
3
20
Много ми хареса касовата бележка от Миконос. Там където ходят най-богатите от целия свят. 90% от туристите на слънчака сигурно не са чували за тази дестинация, какво да говорим да са ходили.
19, радваш ли се, че стаите ти за гости са фул за цяла седмица? Пожелавам ти догодина 2 седмици. Хората имат по 9-10 месеца сезон, ама ние пак сме някъде "за гъби"
27, Гиньо ли си, Ганьо ли си, бил съм на всичките места, а и на някои други и затова знам каква е разликата с кенефите, каквито са сега. А дали гърците са източвали ЕС средства няма значение за мен, доколкото ми предлагат някаква услуга на приемлива за това цена. То тук в Бг никой не е източил и цент. Тук са само херувимчета.
32, пич, не си за коментиране изобщо даже. Мисля, че по-сериозната криза психическа вече те е посетила.
34, ти си по-зле и от 32(ако не сте едни и същи. тогава имаме влошаване на ситуацията). Напомням ти, че тук сезонът е 25 дена. Гледай Господин за един ден с Тодор Колев, има една сценка с Мамалев. Откриий се в нея!
И за обобщение - до момента сезонът е с около 30% по-слаб в сравнение със същия период миналата година. Не е 8-10%, както казва онзи кон. Но със сигурност за това не са виновни цените за чадърите, а точно този кон и тези, които го (я) яздят. За жалост хората, за които това е препитание са най-големите страдащи!
43.
Бс
06.07.2019 19:59:29
0
17
Слънчака е само за нощен живот,не става за почивка на нормални семейства. Петък и събота си изсипват гъзарите и техните парцали за да демонстрират колите и парите си.... и дотам. Големите и хубави хотели,които мислят за клиента работят с утвърдени компании и все още имат туристи. За съжаление повечето собственици са толкова ограничени в мисленето си,че не могат да разберат едно нещо,безвъзвратно загубиха българина като турист, заради лакомията си да печелят на всяка цена,колкото си може повече. То и за това има един лаф, "богатите са винаги бедни",все не им стига,все искат още и още.
42.
До 33
06.07.2019 19:55:14
0
9
Говорим за почивка на море ве колега!!Охридското езеро!!Тоя жабурняк!Ми то с палатка на язовир Малко Шарково пък е без пари!!
41.
ХХ
06.07.2019 19:41:07
1
1
@34
Пич, може да не сс от съседна страна, а от оня нееебърлуя дет не ще да плаща концесия, а?!
40.
До39
06.07.2019 15:39:01
5
5
Гоше с кво да дойдеш ве брат ?Кат си бръкнеш в джоба си хващаш х...я
39.
Георги
06.07.2019 15:30:55
3
8
А бе пак няма да дойда в бетонната джунгла.
38.
До 35
06.07.2019 14:33:41
6
2
И какво точно те информираха камерите?Мен лично,че те кълват здраво щъркелчетата по гърба!Или просто си едно нормално, комплексирано Тролче!Така, че си сложи ПРЕВАНТИВНО една коркова тапичка в дупето за да избегнеш случаен секс!
37.
¿???????
06.07.2019 14:13:28
1
2
Тогава ЗАЩО ще намалят концесиите?????
36.
Дидо
06.07.2019 13:05:03
9
3
Информират те с fake ве нещастник.В днешно време всеки може да пише в Нета каквото си иска. Най сигурната информация ще получиш ,в конкретния случей ,като видиш със собствените си очи . Нo за това са нужни money за да дойдеш до морето . И тъй като повечето безродници ,и лентяи като теб са с отънелия джобове Не им остава нищо друго освен да се информират от продажни медии.И да вярват на това ,на което и без това им се иска да вярват, погълнати от....Завист!!!
35.
Дидо
06.07.2019 12:07:41
2
6
До 20
Да,това правим!Нарича се информираност и превантивност (погледни в речника за сложните думички).КеУеш!
34.
Хахаха
06.07.2019 11:13:06
11
6
Не вярвайте на fake новини , най вероятно поръчани от съседна страна Вярвайте на фактите а те са следните..На летище Бургас днес 6 юли кацат точно 75 самолета от почти цяла Европа.На летище Варна точно 36 ИЛИ общо 111 самолета с по 200/250 туристи защото всички полети са Чартърни.Тоест близо 25 хиляди човека на ден.И така ще е до края на септември най вероятно Всеки може да погледне в сайтовете на двете ни летища ако се съмнява в написаното.И това са само пристигащите със самолет Без да се броят Румънци Сърби,макета и тн.които повечето пътуват с коли ,а те никак не са малко.Така че нека се радват шопите, и техните медии че морето ни останало без туристи.
33.
х
06.07.2019 09:29:31
10
14
Никой чужденец или българин не избира България заради хубавата туристическа услуга, а заради славата за най-бедната и евтина страна. И след като дойдат и видят че това е само мит, повече не се връщат. Много е умерзително да почиваш тук и го казвам от собствен опит. Има някаква стратегия от страна на хотелиери и собственици на къщи за гости, да прецакват клиентите си. От две години ходя в чужбина и никакви касови бележки не могат да ме убедят че там е по скъпо, Точно напротив излиза два пъти по евтино, като се сметнат нощувките, за сравнение пролетта бях в Македония, двустаен луксозен апартамент за 50 лв/ вечер. Тук е по 100-300...Миналата godina вила на брега на Охридското езеро, за 60 лв/ вечер. В съседните страни, положението е сходно, цените са два пъти по ниски и всеки сам може да провери
32.
Спиди Гонзалез
06.07.2019 06:40:34
6
9
Веднага ти се обяснявам от къде са опашките за Гърция. От "пази Боже сляпо да прогледа" са тези опашки. От калпавата администрация на Бойко с високи заплати, от тези които крадоха безбожно еврофондове, от онези които крадците наеха на работа срещу 3-4 хиляди заплата и бизнеса който обслужва новозабогателите първенюта които си повярваха твърде много и бързо възхвали елините и намразиха родното. България е доста зле икономически. Първата по-сериозна криза ще ви върне, но не на морето у нас а директно при мама и тате да ви хранят на село!
31.
зурла
06.07.2019 06:27:31
7
20
Цената е последния фактор който ще ме спре да отида някъде.
В бетонов бряг не ходя по съвсем други съображения. И това са простотия, селяния , алчнотия, кофти обслужване и лоша храна.
Малко ли е ?!
30.
Бай Ганьо
06.07.2019 06:08:09
8
17
Този подкрепям статията на Флагман. Може и да е хубаво, или по-хубаво в Гърция в някои аспекти, но по цял ден да хейтим нашето, си е простотия. Познавам юного чужденци, някои от тях са почивали на Малдивите, Бали, Тайланд и Бора Бора. И твърдят, че тук им харесва защото е спокойно, водата е слабо солена, плажовете са с уникален пясък, евтино е и храната им харесва. Много ценят Бургас и казват, че са обиколили земеното кълбо, но не са виждали град с парк който да отделя града от морето. В цял свят променадата е 100% урбанизирана. Казват, че не всичко в Тайланд е като от пощенска картичка а плажовете от такива са малко на брой а курортите край тях много скъпи. Мога да продължавам с разказите от чужденци, щото с такива работя, но мисля е излишно :) Стига хейт, дайте по една усмивка на хората от столицата, които нещо много си повярваха :)
29.
Дядо Гиньо
06.07.2019 05:45:07
7
15
Пак те питам-бил ли си на поне две от изброените от мен места за да ги сравняваш с Гърция, която си виждал само на картичка?!И пак питам-кат ми даваш за пример в сравнение с нашите местни "тъмни" бизнесмени?!Гърците!ПОВТАРЯМ, И ЩЕ ПОТРЕТЯ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ И СХЕМАДЖИИ В ИЗТОЧВАНЕ НА СРЕДСТВА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!!Ощетила ЕС с милиарди, които ще плащаш и ти!Това ли ти е начинът на протест срещу "милата родна картинка"-да избягаш от едни измамници за да отидеш при 3 пъти по-големи и отгоре на това да им правиш едва ли не свирки, че са вложили КРАДЕНИТЕ ПАРИ по-добре?!Слънчев бряг не е цялото българско черноморие, мойто момче!Имаме уникални места, примерно Иракли които в Гърция не можеш да намериш с лупа!Така че най-малкото си изберете друга дестинация за сравнение или викаш това са ви спуснали отгоре?!Абсолютно елементарно и лицемерно е да ни давате за пример държава на която бършем насраният гъз вече години наред заради това, че ви е предложила безплатен чадър и шепа калмари с копър!!Че те ако ти предложат каса ципура, ТИ значи и грък може да станеш така ли?Така че с евтините си гръцки номера някъде другаде колега, не на дядо си Гиньо!!И да ми пратиш картичка от Ставрос, ей!
28.
Дог до Дядо Гиньо
06.07.2019 02:29:55
9
11
Как може да си убеден, дали съм виждал море, или съм бил в Гърция ? Май папагала комплексар си ти. Колко задръстен и залупен трябва, да си да не виждаш очеизвадното ? Слушай радиото, гледай телевизията и се радвай на фалшивия си олигофренски живот. Тва, че си пасивен и ти харесва, че затъваш и ти е кеф е типично за инертен и безволев индивид - тип удобен електорат. Всички му казват, че нещата вървят от зле към по-зле, той е доволен и му харесва...Местен патриот в наакани потури.
27.
Дядо Гиньо
06.07.2019 00:54:50
19
14
Аз ще ти обясня вместо Флагман, че взе да ми писва от такива ПАПАГАЛИ като теб дето не сте виждали море от 7 години!Ни българско, ни гръцко, ни нещо по-голямо от язовир!Опашка имаше днес и на Дунав мост 2, Видин-Калафат!И те ли отиват в Гърция?!!Бил ли си на Силистар, устието на Велека, Арапя и Атлиман, който за мен е един от най-красивите плажове?!!Чувал ли си за Перла, Колокита и Змийския остров?!!Тях ли ще ми сравняваш с чакълестите гръцки плажове ве драскач?!!Имаш ли и бегла представа колко евра откраднаха от ЕС тези мазни византийци, дето им лижеш задника?И то даже без да си стъпвал там, в което съм убеден!!Комплексиран безродник!
26.
Дог
06.07.2019 00:22:42
8
19
Флагманци, бихте ли ми обяснили от какво се образуват километричните опашки по ГКППтата ни към Гърция и Турция ? Или и те са монтаж и зависят от ъгъла на снимане ?
Защо в Гърция - Аспровалта и Ставрос е като картичка - с едноетажни и двуетажни къщички, със зеленина и пространство, а на нашето море е цигания до шия в микро район - нацвъкано с бетон и теснотия.
25.
Гл
06.07.2019 00:12:23
13
5
Отворковци по-добре си замълчете и елате да видите дали е празен комплекса.Поразходете се след 8 вечерта и тогава коментирайте
24.
До 23
05.07.2019 23:37:32
10
9
Точно така РЕВЛЬО!!!Не разбра ли, че не сте интересни вече!Горните снимки са красноречиви!Утре да си на комбайна, че жътвата е в разгара си!Както и сезона по морето.
23.
Флегман
05.07.2019 23:12:25
3
14
Идеално! Значи нискочелите сеяндури-хотелиери няма за какво да реват, както и татуираните мутри, концесиониращи плажове. Всичко е ток и жица, а опашките от коли на пунктовете за Гърция са мираж.
22.
Агент
05.07.2019 22:26:30
0
12
Днес в Бургас, на ул. Княз Борис I № 6, видях спрял Ролс Ройс.
21.
Бай Курти
05.07.2019 22:08:29
4
8
Целувки Флагман!!С една статия убихте повече тролове от Боромир и Леголас взети заедно!!!!!!!!!
20.
До 10
05.07.2019 22:00:36
13
8
Това ли правите в Лом по цял ден, мойто момче?Гледате записи от камерите по морето?Тъжен живот живеете мой!
19.
До 10
05.07.2019 21:31:35
17
4
Дидко, търся двойна стая в Китен от 7 до 15 юли.Можеш ли да ми намериш?Ще ти я платя двойно.Пускай камерите и чакам..
18.
един дивак каза
05.07.2019 21:29:48
2
53
Слънчев бряг беше такъв,наистина,нооооо преди т.н. българска демокрация.Тя цъфна и всичко отиде по д,на майната си.Получи се като в 18 етажните блокхауси - гъз до гъз.Мутри,спекуланти,тарикати,ченчаджии,мръсотия,азиатска шарения,бараки,навеси и т.н.Впрочем още не могат да се преборят за премахването им.Старият "Слънчев бряг" повече няма да се върне какъвто беше.Тих,идиличен,спокоен.Обвит от романтика..НИКОГА.RIP.
17.
До 2
05.07.2019 21:15:32
14
12
47 полета днес от 10.00 до сега е приело летище Бургас.Това е официалният сайт на летището.Не знам за кой Изгрев говориш ПИНОКИО, ама нослето ти трябва да е поне две педи.
16.
грък
05.07.2019 20:22:08
10
45
Къде ще ми сравнявате Миконос или Санторини с тия шопски бичкии, дето се изсраха на Лайноморието???
Поздрави от слънчева Атина!
15.
до Флагман
05.07.2019 19:28:28
1
10
*Плажа в Бургас
14.
до Флагман
05.07.2019 19:27:21
1
18
Снимайте Бургас в Събота по обед !!!
Ще се изненадате
13.
kaput
05.07.2019 19:27:14
2
33
не се подлъгвайте от хората на плажа, 70% от хората там на снимките са собственици на апартаменти в комплекса които се хранят само от магазините и пари за дрехи и атракциони рядко дават, ако на тях се надявате да ви спасят сезона значи сте изгубени,
направете снимки вечерта на атракционите и големите ресторанти към 20:00 , тогава ще се види има ли?/няма ли?
12.
Питащ
05.07.2019 19:16:40
1
40
Е щом сезона е супер според Флагман, Венелин Ташев и останалите хотелиери що реват?
11.
SF
05.07.2019 19:09:44
0
46
Флагман, кой дойде да се изръси днес при вас за тая статия?? Два дни самите вие качвахте статии и информация за това че сезона е слаб, а сега... Въпросът е същия: Кой?
10.
Дидо
05.07.2019 18:55:59
6
27
Айде бре!Има маса сайтове с камери от хотели и площадите по градовете по цялото Черноморие и там се вижда 5-ти пореден ден колко е рехаво е НАВСЯКЪДЕ.И около басейните в хотелите,и в кръчмите по плажовете и в баровете из градовете.По няколко пъти на ден проверяваме.А и хора по морето казват същото.Като сме на другият край на България не означава,че сме глупави!
9.
Росица №3
05.07.2019 18:39:23
31
9
Е избягала от село,но селото не е избягало от Росица! Слънчев бряг е ботаническа градина,жалко е че няма табелки пред екзотичните дървета!Клоака е в родното ти село!Българофоби хейтвата без дори да сте посещавали курорта!
8.
oligopol
05.07.2019 18:37:01
6
28
Туризма замира,лека полека, и да спасите сезона/едва ли/,друг ще дойде-които ще е по зле и така 10-тина години и после Булдозерите=неизбежно е,както и Смъртта..яжте,пийте,че не сте вечни!
7.
francuzina
05.07.2019 18:29:58
5
13
kato sa chujdenci mislite che sa bogati hora ochte chte ima da si mislete
6.
Аз
05.07.2019 18:27:07
42
17
АБЕ,ЩО НЕ СИ СЕДИТЕ НА СРЛО ..ПОД САЙВАНТА....СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ Е ЗА ВСЕКИ...
АМАН ОТ КОМЕНТИРАЩИ КРЕТЕНИ...
5.
Шир хан
05.07.2019 18:14:10
3
57
За жалост или не, това е естественото последствие от некадърно управление, обслужване, алчност, пошлост и не на последно място - мутренско поведение. Работил съм в хотел, който се води 5 звезден до колкото помня, all inclusive... Беше жалко да искаш 300 лв за стаята, а да даваш на хората отрова за храна и пиене, като поискат да посетят фитнеса в хотела още 10 лв., нищо, че си дал вече 300. В стаите мухъл, хрната замразена от мин.година и тн. Получавах 400 лв за 12 часови смени, не ни даваха да сядаме и да се храним. Супер, успехчета
4.
Блях
05.07.2019 18:05:07
6
60
Ся к'во - на очите си ли да вярвам или на поръчкови статии?

Оня ден минах оттам по работа. Няма лъжа, няма измама - трагедия е положението в сравнение с миналата година.
3.
Росица
05.07.2019 17:56:25
8
57
Бетонов бряг е клоака, хотелиери те са прости и алчни примати, каквито са и малкото туристи там. Лични наблюдения.
2.
haha
05.07.2019 17:40:51
16
74
поръчкова статия . Миналите години самолетите минаваха един след друг над Изгрев, а тази минават по 5, 6 самолета на ден . Смятай колко са отчаяни , за да си пускат такива платени статии ,плача от смях ХАХАХАХАХАХАХА
1.
???
05.07.2019 17:39:17
4
45
Щях да бъда оптимист, ако автора беше внимавал в час по математика. Ако повиша нещо с 6% и след това намаля полученото с 6% няма да се получи първото число а по- малко. И туй като не вярвам на стъгмистиката няма как да съм оптимист.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори