×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Твоят необикновен гайд за оргазми


04 Юли 2019, Четвъртък, 21:30 ч.
Автор: Cosmopolitan.bg

Независимо дали не можеш да стигнеш до края с гаджето си или просто искаш да направиш оргазмите си по-силни, нашите съвети ще ти помогнат да се изстреляш на върха

Ако някой ти беше казал, че само 30% от жените в твоята фирма ще бъдат повишени, ще си кажеш: „Хм, трябва да намеря друга компания, която ще подкрепя повече жените!“. Сега си помисли: Само 30% от жените получават оргазъм при мастурбиране. Изненадана ли си? Обвинявай филми като Тетрадката, където жената за две минути и половина получава нечовешки оргазъм. За нещастие, това не се случва в реалния живот. Истината е, че начинът, по който повечето жени и мъже гледат на секса – като на едно напълно физическо, свързано с вагинално проникване туй-в онуй – изобщо не ти помага да стигнеш до голямото О. „Проникването доставя вътрешна стимулация, но за жените, тези части, които са наистина чувствителни са извън вагиналния канал“, казва сексологът Дориън Солот, съавтор на книгата I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide (Обичам женския оргазъм: Един необикновен гайд за оргазми). „Затова въпреки че по този начин сексът ти е приятен, не стимулираш правилните точки“. Според нея това е все едно един мъж да се опитва да свърши само като някой докосва тестисите му, но никога пениса му. Какъв късмет! Но нека се върнем към това, което ти – и останалите 70% от жените, които не могат да получат сами оргазъм – се нуждаят. Женските оргазми се състоят от две неща: правилната настройка на съзнанието и правилните движения. Тези съвети за ума и тялото (и малко практически напътствия) ще ти помогнат да откриеш своята точка на щастие.

Режим на мисълта: Оргазъм

Ако не получаваш оргазъм, трябва да направиш няколко малки неща преди да свалиш дрехите си. Всички ние се възбуждаме от различни неща (някои жени са неуверени, други се разсейват), затова изпробвай всички тези трикове, за да стесниш кръга на нещата, които работят най-добре при теб.

Чети или гледай секси работи

Независимо дали се възбуждаш от еротичните романи, порното, някоя рок банда или от водещия на новините, им обърни внимание преди секс. По-добре за теб е да преминеш към секса, след като вече си усетила онова гъделичкащо чувство в стомаха си, вместо да се надяваш, че тръпката ще дойде по време на самия акт.

Задоволи някоя своя фантазия

Мисли си за някакъв горещ сценарий преди и, да, по време на секса. (Много жени намират това за нередно, като изневяра в мислите. Но не е.) Затова давай смело, представи си  различни еротични картини свързани с всичко, което те възбужда – секси момент, който си преживяла миналата година, такъв, който очакваш скоро да преживееш или че си с Чанинг Тейтъм.

Махни всичко, което те разсейва.

Изключи мобилния си телефон... или осветлението, ако се притесняваш от тялото си. Ти трябва да преживееш момента, а не да мислиш за целулита си.

Вземи си душ

Топлината на тялото ти, дошла от горещия душ...  а и ти няма да лежиш и да се притесняваш за вкуса или мириса ти там долу, а ще се фокусираш върху оргазма си.

Спри да мислиш за него

Дай му да разбере, че искаш да има нощи, в които ти си главната героиня и други, в които му той е номер 1. Така ще откриеш ритъма, в който сте в синхрон и всяка нощ да се превърне в приятно изживяване и за двама ви!

Не откачай ако усещаш, че няма да се получи

На една жена средно са й нужни 20 минути директна стимулация, за да получи оргазъм (на някои жени повече, на други – по-малко – това също е нормално). Често се случва да достигнеш голямото О, когато си възбудена, но се чувстваш като в застой. Не губи надежда. Придържай се към това, което се случва на този етап и ще стигнеш до върха. Ако не успееш, значи ще го направиш следващия път!

Открий правилните докосвания

Когато стигнеш зоната, е време да заложиш на физическия контакт. Независимо колко добър е той в леглото, не прави обичайната грешка да очакваш от него лично той да те закара до твоя оргазъм и да те занесе на ръце до него. Вероятността това да се случи е много по-голяма, ако вземеш нещата в собствените си ръце (понякога дори буквално) и ако осъзнаеш, че може да е нужно малко работа, за да стигнеш до там.

Използвай ръката си.

Докосвай клитора си по време на секс (или му кажи той да го прави). Направи го уверено – ако се притесняваш, че ще нараниш егото му, спокойно – ще се случи точно обратното – той се възбужда, когато вижда, че ти си изпълнена с желание за секс.

Заимствай от опита му

Мъжете обикновено са страхотни в това да поемат юздите по време на секс. Те регулират стимулацията си, скоростта и ъгъла, за да увеличат шансовете си за оргазъм. Повечето жени не смятат за нужно да заимстват от тях тази стратегия, но е по-умно ти да познаваш и да се съобразяваш със собствените си нужди, вместо да очакваш от него той да го прави.

Дай шанс на натискането.

Сухите тренировки са много недооценени, вероятно, защото са си сухи тренировки. Но на някои жени им е трудно да открият докосването и ритъма, който работи при тях, дори със собствената си ръка. Когато започнеш да търкаш тазовата кост или пениса му (преди той да влезе вътре в теб), животинският ти инстинкт се отключва, позволявайки на тялото ти да премине на автопилот и да открие движението, което ще те подлуди.

Накарай го да върши две неща наведнъж.

Когато той слезе там долу, помоли го да проникне в теб с пръст и/или да придърпва бедрата ти към устата си, за да създаде най-добрия ритъм за теб. Много често, това, което задейства магическия бутон е комбинация от няколко неща, а не само едно движение.


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори