×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестуван е съучастник на Пойзъна за палежа срещу „Джи пи груп”. Дали е посредник на поръчителя?


Арестуван е съучастник на Пойзъна за палежа срещу „Джи пи груп”. Дали е посредник на поръчителя?
Недялко бе арестуван и отведен за разпит от разследващите. Подозират, че е съучастник в палежа на машините на Джи пи груп
Тема в развитие
Само във Флагман.бг: Досието на Недялко - от гонка с ченгетата и автомеле до арест заради дрога Арестуван е съучастник на Пойзъна за палежа срещу „Джи пи груп”. Дали е посредник на поръчителя? ДНК закова Пойзъна за палежа на машините на Джи пи груп Кой поръча на Пойзъна да запали машините за половин млн. лв. на Джи Пи Груп  Бруталният рецидивист Пойзъна се изкара тежко болен и примерен баща, а излязъл от затвора преди няколко месеца Калоян Калоянов за акцията срещу Пойзъна: Отлична работа на колегите! Удължиха мярката на Пойзъна, Прокуратурата го иска за постоянно в ареста за палежа на валяците в Бургас Ексклузивно! Задържаха Пойзъна от бандата на Рижите и брат му Фокса за палежа на багерите в Бургас Шефът на градския транспорт в Бургас Петко Драгнев: Няма да нарушим графика след пожара Извънредно! Терорист опожари скъпа техника на G.P. Group и блокира транспорта на Бургас
виж още
скрий
22 Май 2019, Сряда, 21:41 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Задържан е 36-годишният Недялко Н., момичето на пейката е приятелката му Славена

Специализираната операция под ръководството на отдел "Криминална полиция" към ОД на МВР в Бургас приключи току-що – в 21:30 часа с арест на 36-годишния Недялко Н.

Това е собственикът на апартамента, намиращ се на последния етаж в трети вход на бл.96.

Извънредно! Спецполицаи с бронежилетки отцепиха района около блок 96 в ж.к.Меден рудник

Над вратата на апартамента му е монтирана камера и обстановката около входа й говори, че обитателят не е случаен човек.

Репортер на Флагман.бг, който е на мястото, докато течеше операцията видя, че там се навъртат съмнителни типове.

По непотвърдена информация арестуваният е криминално проявен – с дебело досие за разпространение на наркотици.

ДНК закова Пойзъна за палежа на машините на Джи пи груп

Над вратата се вижда камера, която заснема всеки доближил се до апартамента

Отлично осведомен източник на Флагман.бг твърди, че този човек е съпричастен към палежа на 9-ти май, когато бяха изпепелени тежки строителни машини за над 500 хил.лева, собственост на фирма „Джи пи груп”. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

С тях фирмата извършваше основната дейност по ремонта на бул.”Захари Стоянов”. Палежът, предизвика и пожар, който унищожи и около 100 метра на градската тролейбусна линия.

Още същия следобед ОД на МВР арестува прекия извършител на престъпното деяния, който е бил заснет от камера да слиза от автомобила си в района на местопрестъплението. Открити са и ДНК следи.

Недялко е отведен към ОД на МВР, където ще бъде разпитан. Срещу него има сериозни доказателства

С белезници се оказа известната фигура в крими средите Николай Пенев-Пойзъна. Той бе изведен от апартамента му в ж.к.Братя Миладинови, заедно с брат му, известен с прякора Фокса, но за последния нямаше достатъчно доказателства и бе освободен.

Пойзъна и към момента е в ареста и вероятно е пропял за съучастници в особено опасното обществено значимо престъпление. Тъй като той няма личен мотив за умишленото опожарявана на скъпите машини разследващите продължават да търсят заинтересованото лице от забавянето на ремонта по стратегическия важния за населението булевард.

Прави впечатление, че апартаментът, който е обитаван от Недялко, е надстрояван над законите 7 етажа – саниран, нов строеж и със скъпа дограма.

Момичето с червената шапка е Славена, която си личеше, че е изключително близка на Недялко

Момичето от пейката при съседния вход се казва Славена и по поведението й личеше, че е изключително близка на Недялко. Когато той мина с белезници край нея, тя се провикна: „Наведи си главата!”. Нашият репортер видя, че Славена бе придружена от няколко полицаи, не стана ясно дали тя ще го последва в полицията.

Дали Недялко е посредник на поръчителя при деянието – предстои да се разбере при разпитите му.

Очаквайте още подробности само във Флагман.бг.

Предполага се, че Николай Пенев-Пойзъна е пропял
Машини за 500 хил.лева изгоряха след огнената веднета. Все още се търси поръчителят, полицията е много близо до разкриването му

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
12
Коментара по темата
12.
бай миле
24.05.2019 17:26:17
1
1
пойзън , свиньо грозна несъразмерно мазна и тлъста , медузо.осра ли се пак.?наркоман долен грозен.сега искам да те приберат.тия тиняци-другите крадци ,, ама на милиони да те осъдят зверски-понеже пък ти си елементарен задръстеняк, а те са си прави.и да ти пръснат насраната, хемороидна халка в пандиза.осран педераст.как може да си такъв безмозъчен, олигофренясал спрялтак.спрял си във времето бе боклук сега жена ти ще яде сперма докато ти си вътре.после ще те разправят че си правил кавали на целия град.глупак
11.
схах
23.05.2019 13:24:01
0
2
Ще ми обясниш ли,маняк, как един АПАРТАМЕНТ е въжможно да бъде "надстрояван над законните 7 етажа ". Законни също така се пише с двойно "н". МЪнЯккк.
10.
Значи ся
23.05.2019 09:54:10
1
9
Тези не са никви батки, а най-обикновени наркомани, това че имат татуси и гледат лошо, показва единствено комплексите им, ако им удариш 1 шамар, не можеш да ги настигнеш да им се извиниш
9.
Smith
23.05.2019 09:29:12
1
0
Лошото е, че тази измет не е изолиран случай - в Бургас селянията е модерна. Всяко 3-то чааве мечтае да стане татуиран селяндур - агресията и примитивността е издигната в култ и поради липсата на всякакви мерки в различна посока не очаквам подобряване на ситуацията в обществото. Което е добре за комунистите от ГЕРБ и БСП, лъжепатреоти и депесари, защото разчитат основно на простотията на електората си.
8.
уууу
23.05.2019 09:17:56
0
7
време е всички лайняри така наречените БАТКИ ДА СЕ НАСЕРАТ И ПРИБЕРАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ да се изчисти Бургас от боклуци
7.
Ах че приятно
22.05.2019 22:50:13
1
17
Утрепките рано или късно си го получават . ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ВСИЧКИ ДИЛЪРИ НА ПИКО КАТО ТОЗ НЕДОДЯЛКО
6.
*********
22.05.2019 22:41:30
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
галиба
22.05.2019 22:25:22
0
26
славена общия миндил наркоманка на дрънкулка дрън дрън
4.
О бре
22.05.2019 22:16:31
0
15
О бре Недалко хайде бе пейте с Пойзъна малеле
Ахиахаиахаиайи юбре недялко айде бе
Ююю изгрев мю мр мега геозни сте и ти и пойзана и тоз славена и нансито от елхово дет се тъпчихте юбре юбре
3.
Getsbi
22.05.2019 22:03:09
1
9
Мачкай тая гмеж, Бургас да стане TOP
2.
Djendov
22.05.2019 21:52:31
0
9
Славена е жената на пойзъна
1.
Сикаджията
22.05.2019 21:50:02
2
14
Е бре НИДЯЛКО!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори