×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лорд Минчев изригна гневно и попиля оплаквачите на Нотр Дам


Лорд Минчев изригна гневно и попиля оплаквачите на Нотр Дам
Френското лицемерие тези дни прераства в дързост, смята Евгени Минчев
21 Април 2019, Неделя, 19:44 ч.

Циврим за Париж, а църквите ни сиротни 

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим, предава Блиц.

Инерцията, с която казваме „поклон” за всеки отишъл си певец, композитор, спортист, се навива като снежна топка и става уродлива карикатура, докато оплачем де що има в интернет. Парижката Света Богородица, с кадри от горящия й силует засипаха онлайн пространството с мъченически постове, вероятно от хора, които се кръстят само на Коледа и Великден и внимават колко пъти да обиколят църквата и каква боя за яйца да купят.

Тази църковност избива в случаи като парижкия и така натоварва истинската религиозност, че чак боли глава. Оплаквачите са все хора, които бъркат сърфистка с арфистка и хипотеза с хипотенуза, но гласът им е така креслив, че надвишава камбанния. Натрапва се мнението, че „нищо българско и родно” освен починал футболист или изоставено коте, не може да ни разчуства.

Нито дори собствените ни рушащи се църкви и национални обекти на гордостта. Нито пък ни възмущава фактът, че повечето скъпи бутици в София са имоти на църквата. Което не е лошо, но само казвам. Дразни ме и прочутото френско лицемерие, което тези дни прераства в дързост.

Както преди пожара се просеха пари за поддръжката и спасяването на Нотр Дам, така изведнъж френски милиардер предлага 100 милиона за възстановяването на катедралата. Къде седя уважаемият господин досега, не ни е дадено да знаем. Както и никой не разбира ластичната френска толерантност към различните раси, някои от които нанесоха огромни щети на държавата им.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 1
10
Коментара по темата
10.
арт
22.04.2019 07:52:00
0
6
Този път педала е прав и говори нормално. Какво защитавате с този нотердам. Нали тази измет е избила цвета на великите умове. А за българските манастири кой ще жали
9.
Ноунейм
22.04.2019 01:05:46
0
6
Мутро-Лорд. Един продукт на статуквото,лакей и шут. Човек в целофан. Ако някой "циври" за Нотр Дам, то е заради изкуството, уникалната архитектура, творчеството. Труда на стотиците строители, много от които са загинали по време на изграждането на този шедьовър. Много интересно, ако Нотр Дам не беше изгоряла, вероятно лордът от селски произход нямаше дори да се сети, че имало въобще църкви в България, а камоли че са порутени. Евтин клоун.... Шут, обслужващ мутри-бизнес "класата", която не е никаква класа. Нали разбирате, че такъв човек дори и да каже нещо вярно, то по-скоро е за да излезе от забравата, защото сякаш напоследък никой не го отразява. Истината е, че дори и някой да желае не може да омаловажи архитектурната стойност на Нотр Дам. Защото точно тази катедрала е един от символите на Европа. Не Дуомото в Милано, не и Кьолнската, даже не и катедралата в Улм, която е най-високата в Германия. Точно Нотр Дам е емблема на изкуството и архитектурата в Европа, разбира се редом с другите архитектурни шедьоври, намиращи се в, Русия.
8.
Курти
22.04.2019 00:01:38
2
8
Лорд!? Да го зема тоз бастун, че да го заусуквам, ше ми стане само на лорд!
7.
бай Манол
21.04.2019 23:58:06
2
5
къв Лорд е тоя дърт пидирас хаха
6.
Rrrrr
21.04.2019 23:13:27
2
3
Какъв лорд, пълен лигльо
5.
До 3 и 4
21.04.2019 22:04:05
1
11
Всеки който има пари може да си купи титла. Естествено не става аристократ и титлата не се предава на наследниците, но всеки богаташ може да си начеше егото и докато е жив да се титулува лорд, морд и какъв ли не.
4.
възмутен
21.04.2019 21:57:11
1
5
Лорд?!?
3.
Ооо, боже!
21.04.2019 21:20:29
1
15
Какъв лорд е тоя, бе? Израстнал в сиропиталище, после станал ватман...сменил професията след преспиване в мъжки кревати....позавъртял се покрай "елитни" партита....зализал се....и...."лорд" с потекло.....до 9-то коляно.....боже, опази ....!!!
2.
мда
21.04.2019 20:01:07
1
26
и мен много ме дразни като почнат да се кланят на всеки умрял. прост народ сме. не знаем кога се прави поклон. омръзна ми във фейса да обяснявам, че се прави поклон само на хора, които са загинали за някаква кауза. които са били герои. а не на сульо и пульо.
1.
ха ха
21.04.2019 19:58:46
2
37
както винаги е прав, ватмана. хубаво е, че има такива като него да казват директно истината.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори