×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Айтоският мачо Гринго подкара звяр за 150 бона


Айтоският мачо Гринго подкара звяр за 150 бона
Тодор Давидов Гринго позира с новата си кола
10 Април 2019, Сряда, 10:46 ч.

Продавачът му гарантира, че возилото е карано само в Германия и е суперзапазено

Лъскав "Мерцедес" подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, пише "България днес".

Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня. Возилото не е последен модел, но въпреки това Гринго брои тлъста сума за новата си играчка. Проверка на вестника показа, че колата на възлюбения на Софка струва повече от 150 бона.

Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас. Продавачът му гарантира, че возилото е карано само в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв поглед. От години той мечтае да има черен "Мерцедес".

Щом я вижда, той решава да я тества и след няколко минути вече слага подписа си под сделката. Гринго сам вади от джоба си парите за лъскавия "Мерцедес", напук на слуховете, че Маринова го издържа. Здравенякът има доста събрани пари, а след сватбата му остават още и той решава да ги похарчи за нещо, което винаги е мечтал - да има скъпа кола. 

Като истински любител на високите скорости, бившият затворник тунингова скъпарското возило. Гринго решава да затъмни дори и предните прозорци на колата, което е забранено в България, но мъжът на Софка е над тези неща.

 


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Ибрям
13.04.2019 09:23:57
0
1
Машалла Гринго ! Голям циганин си !
15.
Как рева като жена
13.04.2019 00:00:58
0
2
Като го задържаха и го суркаха по дела,рева като жена,че се ядосал и на Софка. Всякаш тя го караше да се прави на мафиот. Сиганина си остава сиганин. Само гледайте до две години най-много,какви раздели и панаири ще има пак! Мангеса хистори.
14.
мислещ
12.04.2019 22:01:39
0
3
Тоя цървул ще извади 150 000 за кола....ама в нЕкой друг живот !
13.
Пич
12.04.2019 21:12:53
0
5
Не Айтоския мачо, а Айтоския палячо е тоя>
12.
бургазлия
11.04.2019 21:49:25
0
1
А НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е,ЧЕ В МЕЧОКА ЩЕ СЛУША МЕТАЛИКА............
11.
Asandjikur
11.04.2019 17:35:34
0
17
Каквото и да подкара, все едно....Остава си чобанин, с анцузи татуировки(характерни за островитяниете от великите географски открития). А мачо, може да бъде само в циганската махала, никъде другаде. Нито ще стане по убав нито по образован, а бял човек никога...........Срам за вас да пробутвате такива карикатури които представяте като хора с някаква изключителност и пример за планетарна значимост...Опомнете се, тези маргинали са абсолютно безпреспективни, некреативни консуматори. Не е сериозно
10.
Бай Стою касапина
11.04.2019 09:49:32
0
15
Интересно мангалът откъде е изкарал тия пари и платил ли е данъци. НАП да го почват. Какво чакат?
9.
Анонимен
10.04.2019 18:21:17
1
11
А данъците кой ще плащааааа.... Значи само за такива няма НАП. Ехоооо къде стееее...
8.
Хаха
10.04.2019 15:05:54
0
28
Хахаха какъв е този едногънков плешив субект, искрено ме размяхте!
7.
арт
10.04.2019 15:05:51
1
39
Егати мърлявия мангал. Къде е сега НАП да пита този чатак от къде са парите. А жандарите какво означава над тези неща...
6.
6.
10.04.2019 13:17:13
0
14
ние от 77 година си ги купуваме от магазина ,купуваш ,караш 300 000 км. и сменяш само масло.
5.
Втора ръка
10.04.2019 13:13:23
1
42
И ВИПовете ни са.втора ръка, и колите им също. Всички карат коли втота ръка. Няма вдин български богаташ, дето си е купил нова кола от магазина. Да не говорим да е я платил в кеш. Лизачи са всичките.
4.
LL
10.04.2019 12:30:03
2
16
ciganite se pomisliha pak za neshto , a vinagi sa bili edno nishto koeto samo drapa i vlachi maika bylgariq nadolu !
3.
Yovka
10.04.2019 12:00:11
1
24
Мерцедесът е неизползван в Германия,колкото Софка е неизползвана преди.....как му беше името на тоя опушения?
2.
Sapun Rom
10.04.2019 11:34:37
3
20
Ma mirishe na mangal kolata i klimatika nepomaga i patfuma i Borcheto zakacheno pak na ciganin voni aaa tq stana neprodavaema qzak
1.
???
10.04.2019 11:29:55
3
37
"Гринго решава да затъмни дори и предните прозорци на колата, което е забранено в България, но мъжът на Софка е над тези неща."

Бре бре бре, циганина бил на тези неща?!?! Над законите ли е?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори