Китаецът с най-дългата в света коса не се подстригва 54 години, за да е здрав
Индианци загубили уникалните си способности, след като ги приели в разузнавателните служби и ги накарали да се подстрижат
Косата на 77-годишния Аке Йичжън, който живее в китайската провинция Сичуан, вече е дълга 5,5 метра, съобщава Esoreiter.ru. Според Книгата на рекордите Гинес той е мъжът с най-дългата коса в света, но причината да не се подстригва вече 54 години не е славата, нито красотата, а това, че неговото здраве зависело от косата.
Йичжън престанал да се подстригва, когато бил на 23 години, защото според мъдреците дългата коса била една от причините за дълъг и успешен живот. Според духовните хора, косата ние е дадена от Бог не за красота. Например индианци, които били приети в американските разузнавателни служби заради своите феноменални способности, след като ги накарали да се подстрижат, загубили дарбите си, пише Esoreiter.ru.
"Детето вълк" се обръсна от любов
Аке обаче признава, че дългата коса му създава и неудобства. Нужно било да я мие два пъти седмично с помощта на професионални фризьори. Процедурата продължава три часа.
Се Зюпин пък е е жената с най-дългата коса в света – 5,6 метра, съобщава руското издание.
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
